6466
-
#85 -
#84 Ez így van. Viszont innentől komolyan érdekelne, hogy mi a műsor valódi célja, és, hogy miért próbálják azért mégis csak úgy beállítani, mintha tényleg arról szólna, hogy megtalálják faszlekosznak a hőn áhított párját.. ahogy tették azt anno bunkóbenkő esetében is, aztán milyen nagy kapcsolat lett belőle -
spm #83 Senki sem lát szerelmet senkiben egy ilyen műsorban. Ez nem erről szól. Ha valaki azt hiszi, hogy igen, akkor kurva naiv. -
#82 legjobb az lesz, ahogy ilyen 18-20 éves picsák, könnybe lábadt szemmel szerelmet vallanak neki, mint Benkőnél...
de ez az Alekosz még el is fogja hinni, az a poén :) -
#81 ez lemaradt :
-
#80 Erre mást nem tudok mondani csak azt hogy
Nem ér semmit ez a műsor.
Kíváncsi vagyok ki lesz majd az aki őszinte szerelmet lát majd benne :D -
#79 Mondjuk úgy, hogy van egy kis műsor a reklámok közt -
#78 Igen bazdmeg:D Jó az a sorozat -
#77 Ez mindig teljesen igaz, az nem hogy nem 15 percenként van reklám, hanem a film kezdésétől kb 5 perc múlva aztán 10 percenként. -
#76 született feleségeket nézel?:D -
#75 Az a baj, hogy az utóbbi időben a tv szépen lassan elérte azt a színvonalat, hogy amit egy kiadós kajálás után kitolok magamból a wc-be, azt sokkal többre tudom becsülni. És ez senkit nem zavar, bambulnak a népek és nézik a győzike, való világ és ehhez hasonló színvonaltalan szar műsorokat, amiről aztán másnap lehet beszélgetni a buszon nagyokosságosan.. ami pedig az ilyen színvonaltalan szar műsoroknál is gusztustalanabb, az a rengeteg idióta irritáló reklám. Ebben talán a tv2 viszi el a pálmát, azzal a jó szokásukkal, hogy lassan már negyed óránként van reklám a műsorkban! Például a született feleségek, nem egészen 10 perce megy a műsor, már tolják a kurva reklámot! Aztán megint eltelik 15-20 perc és jön a következő! Asszem 3 reklám szokott lenni benne, egyszerűen undorító.. -
#74 Így van, agymosás. -
#73 ENNYI:) -
#72 Előre ki volt sakkozva ez az egész az rtl-nél, hidd el.. meglepő mód ő fogja megnyerni a vv-t, és aztán mikor már azt hinnénk megszabadultunk tőle és a csodás valóságshow-tól, már kezdik is vele a következőt, megint sms-elhet majd a sok idióta..
Nem hiába nem nézek a showder klubon kívül gyakorlatilag semmit a tv-ben, de sokszor azt is inkább letöltöm, hogy ne kelljen a sok szar szemét reklámot végigélveznem -
#71 Ez színhülyeség, há azért ment be, hogy ismertceleb legyen. Ő már a népi hős! :D -
#70 Tényleg azt mivan ha nem fogadja el? Akkor bukta az egész:Dlehet előre le van itt szerződtetve mindenki.... -
#69 jó hogy nincs tv-m, ettől is megmenekültem)))
-
IXEMGabeo #68 túl nagy a csábítás, sajnos nem sajnos igent fog mondani...nem véletlenül kínálnak neki 10 millió Ft-ot az RTL óriási hasznot lát benne -
#67 inkább az, hogy egy ember népszerűségéből így kisajtolják a hasznot, mert azt ugye senki nem hiszi, hogy a retek annyira megszánta Alekoszt, hogy gyorsan segít neki nőt találni.
akkor nőne a szemembe nagyot ez az ember, ha kijönne és annyit mondana erre a baromságra, h "kösz szépen, nem érdekel". -
ntex #66 Ennyit :) :
10 Milliót kap Alekosz ha igent mond... -
#65 Az semmi. Gondolj bele, hány sms-t küldhettek a fostos való világ első adása óta már az rtl-nek?? És nem fogadnék nagy pénzben arra, hogy egyáltalán azok alapján a szavazatok alapján alakulnak az eredmények.. kiírnak két százalékot oszt nesze paraszt! -
#64 Még jó, hogy anno a retek klub letagadta, sőt kikérte magának, hogy le van zsírozva ki nyeri meg ezt a szánalomshow-t.. majd lehet figyelni, hogy ez a szardarab fogja megnyerni. És rögtön kap is egy műsort, hurrá. Na ez jellemzi ezt az országot, hogy egy ilyen senkiházi nulla emberért rajong a sok csicska, és ha lehetne a nap 24 órájában nézegetnék ahogy egy szál tundrabugyiban pózol piával a kezében, igazi jelkép! -
#63 Felháborító, hogy ilyenből pénzt tudnak csinálni. -
spm #62 Köszönöm a diagnózist doktor úr. Azért szólok egy moderátornak is, hátha neki más a véleménye ;) -
#61 de, mégpedig azt, hogy elvakult fanatikus vvbuzi vagy. -
spm #60 Hidd el, hogy nekem sem számítanak a primitív vélemények. És a VV-s logo az égvilágon semmit nem jelent. -
#59 Menyasszonyjelölt:
-
#58 a te véleményed nem számít, mert való világos logód van, sajnálom. -
Dean Winchester #57 egyébként érdekes ez a szitu :D mikor elindul valami műsor (anno pl. vv4-nél történt ez) akkor egyből pár nethuszár megy a topicba fikázni a műsort , páran csatlakoznak hozzá mert ez menő dolog ! Elindul a műsor akkor meg szépen eltakarodnak és kész :) Jó persze negatív véleményt is elfogadunk de akkor minden olyan ember aki ellenzi ezt a műsort és nem fogja nézni akkor csak egyszer írja be, hogy sz*r és kész! De ezt is akkor kéne mikor egy részt megnéz hiszen a műsorból nem látott egyetlen részt sem és megy a fikázás , szidás...
szóval 1 részt megnéz az ember akkor mondhat véleményt de addig miért szidni egy műsort?? Lehet tetszene a többségnek, ja igen csak nem menő bevallani :D -
#56 örülünk neki,akkor fogod,és elkapcsolsz onnan. van még 53 csatorna -
#55 -
spiczi91 #54 #51 -
#53 persze, nyugodtan :)
ahogy leírtam, engem nem igazán érdekel, hogy ki nézi, nézzétek csak.
én hülyét kapok tőle viszont, így nem nézem, ennyi.
hogy mit keresek itt? mivel az sg felsorolja az új témákat, ezért benéztem. ;) -
spm #52 #50 és #51: akkor minek jöttök ide? (Lásd: #43) -
#51 Újabb szánalmas szutyok műsor, ami még egy ok arra, hogy ne nézzem a ReTeK klubbot. -
#50 Újabb értelmes topik... -
#49 azért ha kamerák előtt kellene produkálni magad sztem menekülve futnál el... -
Ironman2 #48 -
#47 Nyeressék meg vele ezt a Való szart, aztán lesz egy csomó lóvéja meg kecója, nem neki kell keresni nőt, ők fognak menni hozzá... -
#46 Milyen kosz?