6466
  • JethroHUN
    Pl egymásról? háziról? (stb... 1000000 lista) vagy szimplán megkérdezni hogy b+ ismerlek 5 éve hogy vagy? Ehelyett erről a szarfos VV megy mindenhol azokkal retardál emberi hulladék parasztokról.
  • clio1616v
  • Bronx South
    Elképesztő hülyeségeket írsz haver. Naív vagy mint egy ökör és tudatlan.
  • Ironman2
    Miért miről beszélgessenek?
  • soo277
    Ezt az embert csak agyon kéne Ba..ni szívlaptáttal!!
  • greg benz
    Mindegy..nálam nincs és nem is lesz sikere ennek az embernek, ismét egy olyan ember lesz a média középpontjában aki irritál. Már hozzászoktam:D
  • IXEMGabeo
    és még a csajoknál is sikertelen, dehát az az ő gondja mit csinál rosszul
  • IXEMGabeo
    ennek sok oka van, legfőbb az, hogy frusztrált, mert el kell hagynia a villát mostmár kevesebb, mint 1 hét van. Másik ok, nincs már olyan személy, akit kedvelne ill. állítása szerint ellentétesen működik, azokkal csipkelődött, akiket szeretett. Amíg ez megvolt, addig semmi baja nem volt és abszolút nem volt elszállva...
  • greg benz
    Jó én tényleg nem nézem rendszeresen a műsort így nem nagyon tudom mik történtek, de én akármikor láttam (főleg az utóbbi időben) pár percet belőle, a bicskát kinyitotta a zsebemben.. azért az csak jelent valamit
  • IXEMGabeo
    ez egy negatív esemény volt a kevés közül, és a pozitívat pont nem említed, ami mondjuk megvolt 5-6 hónap alatt. Nem ő volt ott a legrosszabb, hamár ennyire ő a badguy...
  • greg benz
    Mitől nem hétköznapi? A lekezelő stílusától? Vagy attól, hogy a mondataiba olyan kifejezéseket sző, amiket talán még ő maga sem ismer? Nem azért utálom, mert átlagos ember vagy átlagos a munkája.. már leírtam miért. Nem rossz ember és nem primitív?Ugyan már.. a baszáson kívül semmin nem jár az esze, és meg van róla győződve, hogy a nők benedvesednek tőle, az az apróság sem tűnt neki fel, hogy a fél év fűzés után a villában egy fél dugást sem sikerült összehoznia:) Vagy primitívségnél maradva: láttam az ominózus vitát a két korty borról. Jött a szánalmas erkölcscsősz dumájával, és egy ilyen szarságon képes volt vagy fél órán át lovagolni míg végül kiborította az évát? Az a csaj sem szimpatikus, de azért ez szerintem durva volt akárhogy is.. szóval undorító számomra az is ahogy más emberekkel bánik
  • IXEMGabeo
    bármennyire is szted nagy az arca, nem hétköznapi a pali és ezt észrevették a szerkesztők is. Ebből csinálják a bótot, ő is megkapja a gázsit és az RTL szerint így mindenki boldog lesz... amúgy foglalkozást tekintve tényleg átlag ember, de akkor ennyi erővel a utálhatnád a Tabánit is pl, ő is teremőrként indult, jelentkezett a CSillag Sz-be hátha kitud törni az énektudásával, sikerült neki, valahogy még a 18 000 ember is ezzel a célzattal jelentkezett hátha kicsit megismerik az emberek a nevüket és még esetleg ki tudnak törni ilyen módon a reménytelenségből. Biztos vagyok abban is, hogy ennyi emberből sok olyan jelentkezett, akinek mit tom én van normális munkahelye ennek ellenére bevállalt minden közvélekedést, exhibicionistának gondolták magukat, amivel nincs gond. Alekosznak bejött, beszavazták ő pedig gondoskodott róla, h a nézők ne unatkozzanak ennyi a lényeg...mellesleg nem olyan rossz ember ő és nem is primitív, mint azt gondolod
  • spm
    Miért? Egy akármilyen TV sorozatról, filmről beszélni mennyivel különb? Van egy rakás TV sorozat és film is, könyv is, játék is, ami szerintem és még sokak szerint is okádék, engem még sem érdekel, ha beszélnek róla :)
  • Kongy
    Na, ezért nem nézek én TV-t, mert ilyenek indulnak. azt hittem ennél lejjebb már a retek klub se süllyedhet, de úgy tűnik igen.
  • greg benz
    Ha nem vállalja el attól még egy nulla marad a szememben, ezen már semmi sem változtat. Mondjuk az is sokat elárul a népről, hogy egy ilyenért vannak megőrülve (mert ha csalnak, ha nem, ha le van zsírozva előre, ha nem: tény, hogy alekosz népszerű, mert ezt jól lehet látni fórumokon, hallja az ember,stb..)
    Anno még a bemutatkozó filmje alapján nekem is szimpatikus volt, de mondjuk egy 2 perces videó alapján máshogy ítélünk meg valakit ,mint azután, hogy fél éve nap mint nap látjuk a képernyőn..
  • IXEMGabeo
    hamár jelentkezett és nem is panaszkodott abszolút, persze h evés, ivás megy és az úgymond bulikhoz meg a nagy dobásokhoz miért ne rendeljen piát, ha szereti? ő vállalta fel:D

ha esetleg nem vállalná el a műsort akkor mit mondasz? amúgy el fogja, mert a mai világban 10 milkát visszautasítani nehéz, főleg az ő helyzetükben
  • greg benz
    Amennyit láttam belőle az pont elég volt.. egy tizenharmadik senki, egy nagy nulla, mind külsőleg mind belsőleg, az arca mégis akkora, hogy a mozivászonra sem fér fel, azt hiszi ő a kiskirály ott a villában..a fellengző stílusa, járkál piával a kezében folyton egy szál alsónadrágban mint valami kibaszott páva. Kiváncsi lennék a való életben is így issza-e üvegszám a piákat, a hatalmas fizetéséből amit a biztonsági őr vagy milyen melójáért kap..
  • IXEMGabeo
    Alekosz amúgy mit ártott neked h utálod?:D
  • greg benz
    Ott a pont
  • greg benz
    Persze, tudom én, hogy nem magyar "találmány", és, hogy máshol már sokkal korábban volt mint itt, sőt sok helyen már el is felejtették mi az, nálunk meg ugye sokadig virágkorát éli.. Mikor még újdonság volt meg én is kis pöcsös voltam rá voltam akadva a big brotherre meg a vv1-re,így utólag nevetségesnek is érzem:) Mondjuk azok még sokkal "színvonalasabbak" voltak annál amilyen a mostani.. a szereplők is sokkal normálisabbak voltak, persze ott is akadt selejt
  • 89
    Az a legdurvább, amikor erről beszélgetnek emberek az utcán, iskolában, munkahelyen...na az már szánalom kategória.
    Mert értem én ha valaki megnézi ezeket a kreténeket és röhög rajtuk, de hogy még erről is beszélgessenek, na olyankor szégyenkezek hova süllyedt ez a nép (szándékosan nem nemzet...sajnos).
  • IXEMGabeo
    pedig a VV az reality és a világon mindenütt indítottak, csak más formában és összeszedettebb szervezéssel. Talán az egyik legmegosztóbb műsor, ami létezik valaki vagy elítéli vagy pedig nézi dögivel...
  • greg benz
    Néz a faszom.. anyámék nézik így akarattal- akaratlanul látok belőle kósza perceket meg hallom mi van..sajna
  • IXEMGabeo
    most lebuktál nézed te dögivel a VV szarságot ugye ugye?:D
  • Grr1234

• greg benz
    Hát szerintem ennek a műsornak nincs helye, max a süllyesztő:) Engem az is irritál, mikor egy műsorban a folytonos ordibálás megy, na a vv is ilyen.. főleg amíg bent volt az a disznófejű szőke ribanc.
    "2011-ben internet és kábel TV mellett ez már totál felesleges indoklás :)"
    Jogos, de ezért is írtam, hogy én már azt a kevés műsort (vagyis inkább sorozatot) amit nézek is inkább letöltöm, mert nem fogok reklámot nézegetni. De szerintem azért az mégis csak egy elszomorító dolog, hogy már nem is tudok olyat elképzelni, hogy leülök kajálni és közben nézem a tv-t, és SZÓRAKOZOK! Vagy, hogy fáradtan ledőlök tv-zni és nézek valami jót.. Mondjuk discovery channel és hasonlók még tudnak mentsvárként szolgálni, de ha már ezek sem lennének tényleg veszett fejsze lenne..
  • clio1616v
    én meg pénzt keresek bmeg...
  • greg benz
    Persze tudom, ezért írtam a reklámokat. De a fő bevétel egyértelműen az sms-ekből jön össze, én tényleg el sem merem képzelni mennyi pénz folyhat be nekik pusztán ebből a műsor elejétől a végéig.. És cserébe szerintem akkora kamu a szavazás, amekkorát csak el lehet képzelni. Mutogatnak napokig két %-os állást, és akkor most mi van? Ki igazolja, hogy valós állás és tényleg az sms-ek alapján alakult úgy? Főleg az ami gyanús és nevetséges, hogy most a végefelé érdekes mód ilyen 50-50%-os állások jönnek ki.. ja, hadd küldje csak a sok csíra az sms-t, még több lóvéé!
  • spm
    Ez nem védelem, közöm nincs az RTL-hez, meg egyik műsorhoz sem. Ez tény.
  • spm
    Én is nézek Dextert, Famguy-t és még egy rakás más filmet, sorozatot (megkockáztatom, hogy az ide írogatók nagy részénél több sorozatot láttam/ismerek), de emellett nézem a VV-t is, mert engem érdekel és tudom a helyén kezelni.

"
    Jogos, csak sajnos lassan nincs hová kapcsolni.. 1: akárhová kapcsolsz szinte biztos reklámba futsz, 2: nehéz olyan műsort találni ami nem fos. "

2011-ben internet és kábel TV mellett ez már totál felesleges indoklás :)

"Nézettségből? Na ne már.. olyan nincs, hogy nézettségből pénz..
    A sok szar reklámból amit előtte-közben- utána nyomnak, abból esetleg!"

Nyilván erre gondoltam én is :) Mivel a reklámokat a műsorok nézettsége/sávja alapján lövik be, így közvetve ebből származik a pénz. Hiszen ha nem nézett egy műsor, nem tudják eladni a reklámidőket.
  • Tyler1
    nézettség is fontos, mert az alapján nő a reklámblokkok értéke. ha vmi érdektelen, akk semmit nem ér vele a csatorna sem.

de hát ilyen műsoroknál ez nem fenyegeti őket, mert erre kapnak a népek, mint busa a nokedlire.
  • Grr1234
    Nem kell védeni.
  • greg benz
    A műsor célja a szórakoztatás? Ez most komoly? Hát biztos velem van a probléma, de engem ezek a színvonaltalan szarok nem tudnak szórakoztatni.. inkább megnézek egy family guy, dexter,dr house,stb. epizódot, és azon valóban tudok szórakozni, mert annak van műsorértéke. Nekem az nem szórakozás, hogy nézem ahogy 15 közönséges, egyszerű, buta majom össze van zárva egy villában, és ki kell választani hétről hétre, hogy melyik csíra a "legdekurvajóabb".
    "Akit pedig nem érdekel, az megnyomja a távirányítón a csatornaváltó gombot."

Jogos, csak sajnos lassan nincs hová kapcsolni.. 1: akárhová kapcsolsz szinte biztos reklámba futsz, 2: nehéz olyan műsort találni ami nem fos. Mondom, én ezért redukáltam a tv-zést gyakorlatilag nullára. Ami érdekel azt letöltöm és megnézem köcsög reklámok nélkül.
    "RTL-nek pedig a nézettségből származó pénz"
    Nézettségből? Na ne már.. olyan nincs, hogy nézettségből pénz..
    A sok szar reklámból amit előtte-közben- utána nyomnak, abból esetleg!
    Meg a hatmilliárd 300ft-os sms-ből a kamu szavazásra, abból!
    De igazából aki olyan hülye, hogy erre hajlandó akár csak 1 sms-t is elküldeni azt nem is sajnálom, bassza el az összes pénzét alkeszoszoszra meg a többi majomra..
  • spm
    A műsor célja a szórakoztatás, az RTL-nek pedig a nézettségből származó pénz. Mindenki jól jár. Akit pedig nem érdekel, az megnyomja a távirányítón a csatornaváltó gombot.

Ez nem RTL találmány, nem is magyar találmány. Kismillió ilyen "reality" műsor van szerte a világban. Ez a "feleséget keres" is csak egy téma, egy "koncepció". Ebből lesznek helyzetek, ez lesz a "kerettörténet", vagy mondhatjuk úgy is, hogy ez az alapja az egésznek. A történet folyama, a szituációk, a "feladatok" stb., amik majd szórakoztatóak lehetnek.

Épeszű ember ezt látja, megérti, elfogadja és úgy tekint a műsorra. Aki meg olyan buta, hogy el is hiszi, hogy valójában feleséget keresnek egy ilyen műsorban, annak már mindegy, ez a műsor már nem butítja tovább. De ettől függetlenül jól szórakozik, ez viszont nem baj, mert hiszen ez a műsor célja.

Annak kell tekinteni az ilyen műsorokat, aminek szánják és akkor nincs velük semmi probléma.
  • Dean Winchester
    hülye az az ember aki erre azt mondja ,hogy nem :) azért 10 millió forint sztem kurva nagy pénz és ha ez mellé jön az,hogy csajokkal kell foglalkozni, ingyen pia,kaja meg minden megvan akkor siman elvállalná!
    egyébként szerintem még 5 milláért is elvállalná alek !
    de ezzel szerintem semmi baj nincs!
  • greg benz
    Na jah, ahhoz nagyon értenek..
  • Tyler1
    óóó hát ők remekül megtudják fogalmazni, miért indítanak pénzlehúzó műsorokat, szórakoztatás címén :)
  • greg benz
    Én tudom, ne nekem mondd:) Csak érdekesség képp feltettem a kérdést, érdekelne, hogy mondjuk valaki aki az rtl-nél dolgozik mit válaszolna erre a kérdésre..
  • Tyler1
    mi a célja? hát vajon mi? a VV-nek mi a célja, meg az összes kereskedelmi szutyoknak a tv-ben?
  • Armagedown
    Hidd el , lesznek majd olyanok , nem is kevés emberről van szó :)
    Az SG fórum népszerűségi listáját pedig vezetni fogja :)