6466
-
xido #286 mennyire lehet ciki,hogy a médiában azonnal kapsz egy műsort,de csak azért,mert az általad legjobban utált figura a "főnököd":) -
Kengiro #285 totál béna a műsor, mintha hülye picsák beszélgetnének a pasikról, gigi és anikó pfff -
spm #284 Éva Évának drukkol, micsoda meglepetés :) -
spm #283 Azért ilyen gyorsan élő műsorba bedobni 2 csajt zéró tapasztalattal... Nem könnyű nekik, de majd belejönnek. Anikó még így is ezerszer jobb, mint a Valkó.
Éva is biztos kap majd szerepet a műsorban.
Ez amúgy még csak felvezetés, gyakorolni pont jó :) -
#282 lehet de beszélni nem tud
alap,hogy Éva kellett volna műsorvezetőnek... -
thom4s #281 Aniko kepernyo kompatibilis -
spm #280 Fú de zavarban vannak, azért ez most mélyvíz nekik :) -
#279 Én se tudom miért nem Éva lehetett Gigi helyett ! -
spm #278 Eléggé felkészületlenek még :) -
milos620 #277 Már irritál a gigi!Miért nem lehetett Évát berakni helyette!Nem értem! -
spm #276 Kezdődik az Alekosznak való :) -
spm #275 Szerintem nem lesz stream. -
MagyaR #274 Nem tudjátok, hogy streamen vajon menni fog-e? -
MagyaR #273 Amúgy szntem évának vmi fontosabb szerepe lesz a főműsorban. Tanácsadó vagy akármi. Misis lónak és a szotyinak meg maradt ez a söpredék :D. -
MagyaR #272 Egybe belenézek kíváncsiságból. Azt, ha belevaló színvonalú lesz, akkor felejtős :D. -
#271 Én nem nézem, már csak azért se... (Gigi és Anikó miatt) -
#270 nah kíváncsi leszek az Alekosznakvalóra :DDD -
MagyaR #269 Az vicci volt, ahogy bazsi röhögött, h "Nektek tényleg Alekosz kell? :D" -
spm #268 A műsor Facebook oldala -
#267 Nekem a 18 éves csaj, a "virslis" és az orosz tetszik! :) -
Dean Winchester #266 a transzit nem várta senki? :DDD poénként jó lett volna betenni ^^ -
spm #265 -
argo001 #264 Azon tudnék röhögni, ha az orosz csaj odamegy Alekhoz, ezzel az akcentussal elkezd beszélni, aztán Alek ránéz, széttárja a karját: "Nincs miről beszélni." :D -
#263 Fuh bazz frissen festett villában lesznek, az gáz nagyon. -
#262 jó az a testvérpáros :) -
spm #261 Aktmodell testvérpár :) -
ugot2know #260 Bazi nagy görög lagzi... -
#259 Egyetértek :) -
IXEMGabeo #258 ja én se, én még azt a 44 évest is meghúznám:D:D akármilyen irritáló hangja volt -
#257 Nézem ezt a képet Olgáról, nekem pont ő nem tetszik. Pedig ahogy elnézem én annyira nem is vagyok finnyás, mint itt sokan :) nekem a csajok fele bejön :) Alek meg még kevésbé finnyás szóval 3/4-t tuti művelné :) -
IXEMGabeo #256 Olga a neve
aki sztem élőben is szép volt
Éva, Magdolna, meg a Beatrix...többi se volt rossz 1 volt aki irritált a Renáta, a Veronika meg egy hulladék, tiszta Voksán Virág 2:D:D -
spm #255 Nem eszek rajta semmit, csak a röhejes promója miatt emlegetem őt Egyébként nem sok szebb van nála, sajnos elég gyenge a felhozatal.. -
#254 Szilvia? -
argo001 #253 Az biztos, már látszott rajta, hogy ez kell neki. :D -
IXEMGabeo #252 Veronika alias virslee bukszaszáj elég hulladéknak tűnik nem tudom mit eszel rajta -
paly90 #251 úgy érzem h ez Balázsnak való műsor lesz:D
itt kitudja élni a hülyeségeit:D -
IXEMGabeo #250 női ruszki válogatott az a magas rövidebb hajú -
spm #249 Nekem egyáltalán nem tetszik az orosz csaj, szerintem nem szép :S -
paly90 #248 az Olga(utolsó 4ben volt nagyon magas fekete hajú) -
#247 Melyik az orosz csaj?