6466
-
Ironman2 #326 Gyüjteni fogom,támogatom anyagilag is kedvenc fórumomat
Van akinek már 3 koronája van.A koronát nem tudom mikor adják.Losa jobban tudja mikor,mert van 2 koronája -
#325 Jah hát ez van nincs mit tenni ! Amugy gratulálok az ujabb csillagodhoz ! XD
Mert ahogy látom már 2 van ! xD -
Ironman2 #324 Olivér úgy állitja be,mintha saját ötlete meg müsora lenne az egész.Mosr már kezdek pipa lenni rá,de nem tehetek semmit se,majd legközelebb észnél leszek hova irom az ötleteimet -
paly90 #323 akkor viszont lehet h lesznek ilyen feladatok h ki mehet el mondjuk randira Alekkal vagy ilyesmi és akkor azt fogják levezényelni Szandival
tehát szerintem vagy ez lesz a feladata vagy pedig egyfajta tanácsadó lesz -
#322 Szóval akkor egyfajta női tanácsadó lesz !
Mert Alekosz honlapján eddig csak OLivér és Alekosz van kint házigazdának !
Egyedül a különféle feladatok levezénylésében szerepel Éva és Szandika neve ! -
paly90 #321 biztos valami olyan lesz hogy a ceremoniák előtt bemegy és tanácsokkal látja el Alekot -
#320 Asszem a Napi ászban volt Bazi nagy betükkel !
Hogy Alekosz szüleinek adja a lakást ! XD
És a kocsinak örült a legjobban ! Na meg persze a pénznek ! -
#319 Jah ez igaz de Gigi már hónapokkal ezelött Kiesett de Anikó meg csak 1 héttel a finálé elött esett ki !
Szóval Anikónak 1 hete volt arra hogy felkészüljön és amilyen tehetséges 1 hét alatt is sokat tudott tanulni !
Az igaz hogy Éva finalista volt de ö is olyan tehetséges mint Anikó habár az igaz hogy nem lett volna neki lehetösége felkészülni mert már finálé után 1 nappal kezdödött az Alek esti müsorra !
Ezért is vagyok kiváncsi hogy az RTL milyen szerepet szán Évának Alek párkereső müsorában ! -
paly90 #318 ezt hol olvastad?:Dmert én meg pont azt olvastam hogy a pénzta adja a szüleinek neki csak a kocsi meg a lakás kell:D:D -
#317 Na meg a másik hogy Alekosz a nyereménylakást Szüleinek adja !
És ha ugy alakul a helyzet akkor Alekosz szülei beköltözhetnek majd a nyeremény lakásba és Alekosz ugy rendezi át újitsa fel a saját házát ahogy akarja mert még nincs befejezve a ház, mivel Alekosz nem akar elszakadni az Érdi házától ezért a nyeremény pénzből ugy formálja át a házát ahogy kedve tartja ! -
paly90 #316 szerintem ha Éva kiesett volna hamarabb akkor tuti ő lett volna Gigi helyett,csak ugye így nem volt idő felkészülni mert gondolom voltak ilyen tréningeken meg hasonló dolgokon -
#315 Na Olvastam a mai újságban hogy Éva akkor örült volna leginkább Alekosz mennyaszony keresö müsorának hogyha ö lehetett volna Alekosz esti müsorának egyik házigazdája de helyette inkább Gigi lett !
Szerintem nem csak én vagyok vele ugy hogy Éva jobb házigazda lett volna Gigi helyett !
Hacsak nem az RTL fontosabb szerepet szán neki mint pl Alekosz női tanácsadója pl mert eddig Alekosz és Olivér a házigazda ! -
#314 -
#313 Idézet a metrobol:"nem alekosztol irigyeljük a sikert,inkább magunkat sajnáljuk,amiért ilyen hősöket és példaképeket választottunk ideálnak" -
#312 Én is ezt mondom Anikó még egymagában nem lett volna elég kellett volna mellé még egy társ is aki a müsort elemzi !
Mint anno a Belevalóban Tahó eszti megy Gyözö mellett Olivér !
Amugy szerintetek lenne értelme egy facebookos szavazásnak hogy Évát akarja a netes közösség Anikó mellé müsorvezetönek ? xD -
bippo #311 Közben megnéztem a weboltalt a képekkel. Megnyugodtam. A promó csak egy vicces túlzás volt, a válogatottak kicsit jobbak.
Ja, és vicces volt látni, hogy a VV elején még Olivér volt a vezér, Alekosz volt a wingman, most meg fordítva, Oli volt, aki felnézett Alekra. -
bippo #310 Most néztem az rtlklub.hu-n az 'olivér visszautasíthatatlan ajánlata' videót, ahol azt mondja Oli, hogy ő maga válogatta a csajokat. (persze, tudom, hogy nem így van), de ha már ezerszám jönnek a csajok - most meg hogy ő lett a győztes, végképp - igazán válogathatott volna jobbakat is, nem csak az útszéliekből.
Azért mert Alek eddigi életében nem volt nagyon eleresztve, nem kell megrekedni ugyanazon a szinten. A VV olyan népszerűséget hozott neki, hogy most olyan csajok is felkínálkoznak neki, amiről soha nem is álmodott volna. Erre kap 16 kamionos ribancot. -
Ironman2 #309 Na itt nem lesz online? -
Ironman2 #308 -
Ironman2 #307 Mekkora Fail ez is.Szegény csaj nem kapott kérdést -
Ironman2 #306 DDD.Szőke csaj:hát őőőőő. BAlázs:köszönjük! -
Ironman2 #305 Aztaqrva! Micsoda szende nők ezek! -
ZZ88 #304 Éva jól összeszedte a gondolatait, sokkal jobban fekszik neki ez a műsorvezetői stílus, mint Gigiéknek. -
IXEMGabeo #303 nem volt rossz, csak amikor már 4 csaj ült ott az sok volt. Anikó egymagában elég lett volna és mellé mondjuk Éva, aki elemzett volna -
#302 jézusum milyen rémek költöztek be O.O :DD -
#301 Gigivel én se értek egyet ! De Anikó az várható volt nem hiába adott z rtl már a villában minden müsort Anikonak !
De reméljük majd Éva is szerepet kap majd esetleg ö is müsorvezető helyettes lesz vagy fontosabb dolga lesz és Aleknak segit majd ! -
MagyaR #300 Ez olyan mintha egy általam utált tanár tanítási szokásait kéne kielemeznem objektíven :D. (Ez, h szotyi és lófej tartja a műsort) -
#299 Ez még csak az első adás volt majd belejönnek ! xD
-
MagyaR #298 Ez az aleknak való borzalmas volt. Akkora volt a ricsaj, tyűűűű.
Tapasztalat ide vagy oda, azért megvárhatták volna, amíg az egyik befejezi a mondandóját... egyből jobb lett volna :D. -
Blanco308 #297 remélem nem lesz túljátszva a műsor....mert attól tartok azis arra utal hogy erőltetett,mű lesz hogy nincs online.....rem nem akarják keretek közé szoritani Alekot,vagy a szájába adni a mondatokat.... -
spm #296 Tudtommal nincs, és szerintem nem is lesz. -
Kengiro #295 Tényleg ennek van online közvetítése? -
spm #294 Anikó azt mondta, hogy véget ért a "belevaló"? -
#293 szandika osztja a csajokat rendesen xD -
Belkar #292 Na ez az Alekosznak való ugyanolyan szar mint a Belevaló. Mindenki beledumál a más szavába egy nagy káosz az egész mintha ovisok csinálták volna a műsorrendet. Ráadásul a cigány faktor sem szűnt meg sajnos viszont legalább Anikót jobb nézni mint Valkót az erőltetett vigyorával. -
Kengiro #291 EZ egyértelmű:D -
#290 Alek ezeknek a csajoknak kiszívja a vérüket
nem a magvas beszélgetésekről lesz híres ez a műsor :) -
spm #289 Én azért szívesebben nézem a 2 lányt, mint a Dicsak Győzőt és a Varangy Esztit :) -
Kengiro #288 remélem a virslis csajt keményen megdolgozza :D azt én is elkapnám -
spm #287 Éppen ezért jó ez nekik első adásnak. "Bemelegítés". Egy élő műsor vezetéséhez kell egy kis gyakorlat :)
Nekünk nyilván sok érdekességet nem tartogat még, mert csak holnap indul a műsor.