6466
  • milos620
    Nem volt rossz!
  • argo001
    Hát lesz dolga bőven. :D
  • Blanco308
    emberek az első találkozás...nagyon durva...XD
  • Rash87
    Van ízlésed..
  • Tinman #362
    VV-t soha nem néztem, ezt se nézem, de a párom rávett, hogy nézzem meg a csajokat... azóta mindenhol azt olvasom, hogy mennyire gázosak.

Hát nekem ő pl. erősen bejövős:

• Dean Winchester
    ja
  • Ironman2
    Akkor ne nézd!
  • UltraZord
    szánalom a legfelsőbb szinteken :D
  • Ironman2
    Már irtam emailt.Majd meglátjuk,habár nincs még 500 hozzászólás se,és támogatók se nagyon érkeztek hozzám.
  • spm
    Tőlem lehet wesker is, vagy Ironman is a HG, csak legyen rendben a topik.
  • Ironman2
    Szerintem szexet nem fogunk látni,gondolom nem fogja lejáratni magát,most hogy megnyerte a vv-t.Én inkább ilyen Noszály Sándor féle nagy őt képzelek majd el benne
  • jointo
    Az tuti, hogy poénra lesz véve, elvégre egy Benkőhöz hasonló trashrealityről van szó - abban is milyen rémségek jutottak be - pl a kilincsorrú meg a szexnagyi, aki ha nem lép félre a tv2-vel, akkor talán még saját műsorral is büntette volna a nagyérdeműt...
    Várható volt, hogy most sem veszik magasabbra a szintet - de nekünk jó is így, Alekosztól aligha valami sírós-romantikus műsort kell várni, szerintem ütni fog a dolog
    Amúgy a rendes műsort ugye nem ez a két csaj vezeti, hanem Balázsék?
  • JagFater
    Úristen b+, ti minden szart megnéztek?
  • argo001
    Bud Spencer legyen a házigazda. Aki pedig szemétkedik, fejbe vágja egy serpenyővel. Azt hiszem ez egyértelmű. :D
  • Ironman2
    A vasember!
  • Ironman2
  • wesker24
    Akkor döntsétek már el ki legyen a házi gazda Én vagy Ironman !
  • LoSA
    Én se tudom pontosan... Úgy tudom, hogy 5 év, egy korona... De nem vagyok benne biztos. :D
  • bigoldman
    Tiszta sor, igy mar kezdek megvilagosodni
  • Dean Winchester
    ha meg amoda írnak akkor offolnak ez meg relevans xD
    bocs , igazad van szóval ez a topic az , elvileg ma-holnap meglesz a házigazda és lesz faxa banner megminden ami szem-szájnak ingere
  • FOLter
    ott a pont!!!
  • bigoldman
    Azt en is latom, hogy mi ennek a topiknak a cime, de ha az emberek nem ide irnak, akkor az nem relevans sztem.
  • Dean Winchester
    az eredeti az való világ topic
    ez meg az alekosz feleséget keres topic :D
    sztem egyértelmü , hogy alek csajairól ide kell írni mert köze nincs a vvhez XD
    szóval ezaz! :)
  • bigoldman
    MOst akkor ez lesz az a topik, vagy a masik, vagy az eredeti? Csak , hogy tudjam mit olvassak

SZoooval

A csajok borzalmasak. Talan ketto van, akit nem kerulnek el, de azok sem erik el a 7-est a skalan.

A ket "musorvezeto" meg meg borzalmasabb.
    Itt abszolute kijon, hogy semmit nem tudnak errol a dologrol, marmint a musorvezetesrol. Felkeszuletlenek, tapasztalatlanok, nem jok. AZ meg, hogy a Valkonal Aniko igy is jobb, hat.... remelem csak viccelsz.
    Naluk meg a Gyozike is jobb klasszisokkal. Es ne gyertek itt azzal, hogy majd belejonnek, mert ezt valaki tudja, vagy nem. Valakire figyelnek, valakire nem.

A csajok kivalogatasarol meg annyit, hogy sztem ha volt felhozatal tenyleg, akkor direkte valogattak ossze ezt a rembandat, mert itt nem olyan "Nagy O"-s stilust akarnak, hanem sztem poenra lesz veve a musor. Legalabbis remelem.
  • Dean Winchester
    bocsánat ,hogy jó nevelést kaptam és sose azt mondom hogy akarok valamit! hanem szeretnék! különbség van a kettő között de lényegében mind1
  • FOLter
    neked nem mindegy "baszki"!?
  • Dean Winchester
    akarod te a tudod mit...
    szeretnéd baszki!
  • IXEMGabeo
    metro nagyon lehúzta Alekoszt elég szánalmas volt ott is a 8 általánossal jöttek meghogy ez MO színvonala...pff
  • wesker24
    Akkor irj nekik hogy szeretnél HG-ja lenni ennek a topiknak !

Én támogatom !
  • Ironman2
    Igen.AKAROM!
  • Ironman2
    Félig magyarositottam
  • wesker24
    Te nem FAN Clubot akartál irni véletlenül ??? xDDD
  • wesker24
    Szóval akkor te lennél az Alekosz párkereső müsorának HG-je ?

Nekem mindegy habár én már irtam nekik hogy szeretnék ennek a topiknak is a HG-je lenni nem tudom hogy már megkapták-e ?

De ha gondolod akkor átadhatom neked a HG jogot ha a modik ugy döntenek !
  • Ironman2
    Átvenném mégis a topikot.Irtam Winchesternek.Lesz banner is tök fasza majd.Kérem tőletek hogy támogassatok egy hozzászólással.Köszönöm
    Másik topikomat meg visszairom Alekosz fanklubnak
  • wesker24
    Csak elirtam mert nem szoktam hozzá hogy laptopról irjak hozzá szoktam már a PC billhez !
  • Ironman2
    Jo hogy szoltam mi?
  • wesker24
    Bzameg nincs a mobilomon pénz ! xD
  • wesker24
    Lejárt a Vip tagságom nem rég és nincs a mobilomon teló mert mindig csak 1 hónapra szoktam meghosszabitani mert az csak 200 FT ! xD
  • Ironman2
    És hol van? Csak ha fizetsz sms-t akkor adják oda.De mindegy nem offolok
  • wesker24
    A koronát 5 év sg tagság után adják ! xD

Nekem már 1 koronám és egy csillagom van ! xD

Mivel máűr 2005 óta sg tag vagyok ! XD