6466
-
milos620 #366 Nem volt rossz!
-
argo001 #365 Hát lesz dolga bőven. :D -
Blanco308 #364 emberek az első találkozás...nagyon durva...XD -
#363 Van ízlésed.. -
#362 VV-t soha nem néztem, ezt se nézem, de a párom rávett, hogy nézzem meg a csajokat... azóta mindenhol azt olvasom, hogy mennyire gázosak.
Hát nekem ő pl. erősen bejövős:
-
Dean Winchester #361 ja -
Ironman2 #360 Akkor ne nézd! -
#359 szánalom a legfelsőbb szinteken :D -
Ironman2 #358 Már irtam emailt.Majd meglátjuk,habár nincs még 500 hozzászólás se,és támogatók se nagyon érkeztek hozzám. -
spm #357 Tőlem lehet wesker is, vagy Ironman is a HG, csak legyen rendben a topik. -
Ironman2 #356 Szerintem szexet nem fogunk látni,gondolom nem fogja lejáratni magát,most hogy megnyerte a vv-t.Én inkább ilyen Noszály Sándor féle nagy őt képzelek majd el benne -
#355 Az tuti, hogy poénra lesz véve, elvégre egy Benkőhöz hasonló trashrealityről van szó - abban is milyen rémségek jutottak be - pl a kilincsorrú meg a szexnagyi, aki ha nem lép félre a tv2-vel, akkor talán még saját műsorral is büntette volna a nagyérdeműt...
Várható volt, hogy most sem veszik magasabbra a szintet - de nekünk jó is így, Alekosztól aligha valami sírós-romantikus műsort kell várni, szerintem ütni fog a dolog
Amúgy a rendes műsort ugye nem ez a két csaj vezeti, hanem Balázsék? -
JagFater #354 Úristen b+, ti minden szart megnéztek? -
argo001 #353 Bud Spencer legyen a házigazda. Aki pedig szemétkedik, fejbe vágja egy serpenyővel. Azt hiszem ez egyértelmű. :D -
Ironman2 #352 A vasember! -
Ironman2 #351 -
#350 Akkor döntsétek már el ki legyen a házi gazda Én vagy Ironman ! -
#349 Én se tudom pontosan... Úgy tudom, hogy 5 év, egy korona... De nem vagyok benne biztos. :D -
bigoldman #348 Tiszta sor, igy mar kezdek megvilagosodni -
Dean Winchester #347 ha meg amoda írnak akkor offolnak ez meg relevans xD
bocs , igazad van szóval ez a topic az , elvileg ma-holnap meglesz a házigazda és lesz faxa banner megminden ami szem-szájnak ingere -
FOLter #346 ott a pont!!! -
bigoldman #345 Azt en is latom, hogy mi ennek a topiknak a cime, de ha az emberek nem ide irnak, akkor az nem relevans sztem. -
Dean Winchester #344 az eredeti az való világ topic
ez meg az alekosz feleséget keres topic :D
sztem egyértelmü , hogy alek csajairól ide kell írni mert köze nincs a vvhez XD
szóval ezaz! :) -
bigoldman #343 MOst akkor ez lesz az a topik, vagy a masik, vagy az eredeti? Csak , hogy tudjam mit olvassak
SZoooval
A csajok borzalmasak. Talan ketto van, akit nem kerulnek el, de azok sem erik el a 7-est a skalan.
A ket "musorvezeto" meg meg borzalmasabb.
Itt abszolute kijon, hogy semmit nem tudnak errol a dologrol, marmint a musorvezetesrol. Felkeszuletlenek, tapasztalatlanok, nem jok. AZ meg, hogy a Valkonal Aniko igy is jobb, hat.... remelem csak viccelsz.
Naluk meg a Gyozike is jobb klasszisokkal. Es ne gyertek itt azzal, hogy majd belejonnek, mert ezt valaki tudja, vagy nem. Valakire figyelnek, valakire nem.
A csajok kivalogatasarol meg annyit, hogy sztem ha volt felhozatal tenyleg, akkor direkte valogattak ossze ezt a rembandat, mert itt nem olyan "Nagy O"-s stilust akarnak, hanem sztem poenra lesz veve a musor. Legalabbis remelem. -
Dean Winchester #342 bocsánat ,hogy jó nevelést kaptam és sose azt mondom hogy akarok valamit! hanem szeretnék! különbség van a kettő között de lényegében mind1 -
FOLter #341 neked nem mindegy "baszki"!? -
Dean Winchester #340 akarod te a tudod mit...
szeretnéd baszki!
-
IXEMGabeo #339 metro nagyon lehúzta Alekoszt elég szánalmas volt ott is a 8 általánossal jöttek meghogy ez MO színvonala...pff -
#338 Akkor irj nekik hogy szeretnél HG-ja lenni ennek a topiknak !
Én támogatom ! -
Ironman2 #337 Igen.AKAROM! -
Ironman2 #336 Félig magyarositottam -
#335 Te nem FAN Clubot akartál irni véletlenül ??? xDDD -
#334 Szóval akkor te lennél az Alekosz párkereső müsorának HG-je ?
Nekem mindegy habár én már irtam nekik hogy szeretnék ennek a topiknak is a HG-je lenni nem tudom hogy már megkapták-e ?
De ha gondolod akkor átadhatom neked a HG jogot ha a modik ugy döntenek ! -
Ironman2 #333 Átvenném mégis a topikot.Irtam Winchesternek.Lesz banner is tök fasza majd.Kérem tőletek hogy támogassatok egy hozzászólással.Köszönöm
Másik topikomat meg visszairom Alekosz fanklubnak -
#332 Csak elirtam mert nem szoktam hozzá hogy laptopról irjak hozzá szoktam már a PC billhez ! -
Ironman2 #331 Jo hogy szoltam mi? -
#330 Bzameg nincs a mobilomon pénz ! xD -
#329 Lejárt a Vip tagságom nem rég és nincs a mobilomon teló mert mindig csak 1 hónapra szoktam meghosszabitani mert az csak 200 FT ! xD -
Ironman2 #328 És hol van? Csak ha fizetsz sms-t akkor adják oda.De mindegy nem offolok -
#327 A koronát 5 év sg tagság után adják ! xD
Nekem már 1 koronám és egy csillagom van ! xD
Mivel máűr 2005 óta sg tag vagyok ! XD