6466
-
Ironman2 #1246 Megint felhuztam magamat -
szerinted..... -
Jónak jó csak hogy nem kéne bele a felirat vagy csak miniatürben !
Mert azért valahová csak el kell helyezni majd a 16 csajt ! Habárt ebből már 4 elment !
Vagy esetleg külön rakjuk be a 16 csajt ne a bannerbe beépitve ? -
janokapm2 #1243 Én is készítettem egyet, szerintem ennél jobbat nem lehet csinálni:
-
kezdetnek összedobtam egy ilyet
-
janokapm2 #1241 Nem szép Alekosztól, hogy szombat este, Wolf Kati döntős dala alatt mutatja be a legújabb szerelmi praktikáit. Nem is tudom melyiket nézzem... -
Már van banner csak azt kellene átmódositani !
Mert hungary már csinált egyet !
DE azért szivesen várjuk a tiedet is !
-
hogyne volna -
bannert összedobhatok, ha van rá igény. -
Barbinak drukkolok, ő legalább bevállalta. Alek se hülye nem véletlen választotta, evvel is jelezve, ha akartok valamit csajok dobjátok be magatokat. Lehet nem szép csaj, de fiatal és ha vele menne el nyaralni, többet látná az ágyat, mint a tájat :) Szóval hajrá Alek, feleséget úgy se találsz itt, akkor már suna legyen :) -
kiv vagyok menniy baki lesz :D -
spm #1235 Holnap ő lesz -
ZZ88 #1234 Biztos segít neki a kamera előtti tapasztalat.... -
attól függetlenül, hogy nem annyira csipázom, gigi jól vezeti a műsort. anikó fos volt, lehet ezért nem is hívják többet -
Anikót be kéne rakni valamelyik sarokba ilyen vigyorgóbabának. -
spm #1231 Azért ez erős túlzás :P No majd kiderül, vezet-e még műsort, és jobb lesz-e, mint Gigi :) -
Anikó az el van tévedve, ahogy a villában is elvolt, pár pofon meg az évek azt megjön az esze. -
spm #1229 Egyébként durva, mert az RTL végig Anikót nyomatta, szóval most nem tudom, mi a helyzet.. :)
Gigit nem kedvelem igazán, de ahhoz képest hogy totál kezdő, nem olyan rossz... -
+1 -
Kengiro #1227 Anikót már kis vették gondolom, nem nagyot villantott, gigi lehet bakizik, de legalább jól nyomja, kb mint győzi :D -
Ebben vélek felfedezni némi iróniát :) -
ZZ88 #1225 Annyira szar a műsor, hogy már jó. -
Alek meg már kinézte Évát azt leszarja az egészet :) -
janokapm2 #1223 Nagyon színvonalas a műsor. Olika jól válogatott, Alekoszhoz kifejezetten illenek ezek a szép, okos hölgyek. Az meg csak hab a tortán, hogy a fiatalok elleshetnek pár trükköt egy ilyen fantasztikus ember csajozási szokásaiból. Köszönöm RTL, ezzel a főműsoridős sorozattal sok szülő válláról levesztek egy kínos feladatot. -
Legalább valami történik :) De frankón, már csak ebben látom a reményt :) -
xido #1221 Én úgy csináltam volna meg,hogy Alek vissza egyedül...éjjel érkezik 1 csaj,vele van kettesben egész nap meg 2 éjjel...reggel lelép,bejön Olivér..eldumálnak a csajról...aztán Oli este ki..másik csaj be éjjelre,másnap nappalra meg még 1 éjjelre..reggel haza..Oli be estig..stb..
és akkor Alek sincs egyedül,mi is látjuk a villában...meg van ideje minden csajra egyenként...úgy látszik ekkorát nem mernek újítani és inkább totáll megfosztják mindentől,ami miatt Alekoszos.. -
spm #1220 Gigi nagyon lelkes, csak sokat bakizik :) -
Hajrá Gigi! lol -
spm #1218 Már megint a Gigi, hihetetlen... -
retoucher #1217 Hát gyerekek ez a műsor sztem nagyon nagy bukás lesz!
Ez egy rakás fos eddig és nem is látom jelét annak, h ez javulna.
Ahogy ezek bent "ismerkednek" egymással az egy hihetetlen mű dolog, így ember a való életben nem viselkedik, ilyen erőltetett, mű... áhh nem is folytatom!
Ezzel sztem csúnyán mellényúlt az RTL, lehet nagyot akart szakítani a nagy rajongással, de a visszájára fordul a dolog! -
szánalmas műsor -
Jobban lefogja strapálni Aleket ez a 3 hét, mint az egész VV, itt valóban örülni fog, hogy vége lesz :) -
Blanco308 #1214 én is ezt mondom......napi pár órát elbalfaszkodik 10milláért-megcsinálja amit mondanak neki..aztán mennek pálinkázni Olival... -
Az a vicc az egészben, hogy Alek emiatt a műsor miatt szerintem még jobban fogja taszítani a csajokat :) -
xido #1212 semmi kocsmázás,semmi röhögés,semmi kibeszélés..azt reméltem nem csak abban újítják ezt a szart,hogy rögtön VV4 után a villába,hanem bebasszák a spontán Aleket közéjük azt csá...kíváncsi lennék a sok pénzéhes luvnya mennyire lenne őszinte,ha Alek is ott élne velük 0/24...gondolom Alek se így képzelte a villába vissza menetelt,meg is kockáztatom,hogy dehogy lakik ő a buszban,hazajárnak Oliékkal,néha bejönnek felvenni és kész.. -
spm #1211 Dettó. Alek és Oli érdekes lenne, de ez a sok ribi, nagyrészt róluk szól a műsor és ez számomra totál érdektelen.. Mintha Alek lenne a mellékszereplő, és nem a főszereplő.
Talán majd javul a helyzet, ha kevesebben lesznek, most még túl "híg" az egész. -
Mindíg minden körülmények között. -
xido #1209 +1
én már most a 2.adás után ezt érzem magamon,hogy alig érdekel sajnos.. -
Közben megtaláltam. -
maddog74 #1207 cooltv.hu