6466
  • kastil
    FB egy dologra jó, trollkodni vad idegenekkel, meg hogy a sok marhát emgtanította copy/paste re, nap mint nap tl;dr közhelyes, bölcs szarokat basznak be, elvétve 1-1 értelmes, saját gondolat :D

off, de na
  • spm
    Ha neked az számít, hogy ki mit "lájkol" a fészbukon, akkor már régen baj van...
  • betonjaguár
    Egyetértek veled. Az mondjuk nagy fura, hogy sokan hangoztatják azt, amit te is, a fészbúkon mégis alig lájkolják a Discoveryt. Félek, hogy csak álszentség ez a legtöbb embertől.
  • varand
    Látom Alek gyorsan kiszórta a negyveneseket!

Tímeának mondjuk nekem jobban tetszett az arca, mint másoknak, de alkatra elismerem h voltak csinosabbak!
  • paly90
    jó biztos h elvan túlozva kicsit(lehet h nem is annyira kicsit) de némi valóságalapja csak kell h legyen
  • spm
    Ahogy Győzike mondaná: "Jáj dicsák, ez nágyon bulvár!"
  • paly90
    eeegen:D
  • wesker24
    Ugyis pozitiv is negativ értelmeben is egy igazi boszorkány de mi igy szeretjük ! xD
  • paly90
    meg negatívban is:D:D
  • PeeTeR
    :ASDADAFadfdafdd
  • wesker24
    Amugy már VV4 Éva is rögtön az első adásban megmondta hogy neki is Éva a legszimpatikusabb csaj számára és Alekosznak tuti tetszeni fog a csaj, amikor a lányok fényképeit nézegették !

VV4 Évának tényleg jók voltak a megérzései most is mint anno a villában ! xD Tényleg egy igazi boszorkány pozitiv értelemben ! xD
  • paly90

meg nem is tűnik hülyének
    én őt Olgát és Anitát(meg talán még a szemüvegest) esélyesnek tartom h ott legyenek a végén
  • wesker24
    Na ezzel én is igy vagyok amikor én is olvastam el sem akartam hinni !

Nemcsak hogy fiatal de ö legszebb mind közül és tényleg nem ribanc !

Szerintem neki van a legnagyobb esélye arra hogy a legtöbb lovét kapja amikor majd kiesik !
  • wesker24
    Amugy azt is olvastam hogy a két ribanc semmitől sem riad vissza és mindent megtesznek azért hogy bent maradjanak, ha kell még egy Grupen Sex-ben is benne vannak szemrebbenés nélkül !

Amugy a csajok 200 ezer FT-ot kaphatnak maximum de ez az összeg folyamatosan csökken attól függ mennyire öszinték az érzelmeik Alekosz iránt ! Ha valaki megjátsza magát akkor az összeg persze rohamosan csökkeni függ de akin látszik hogy tényleg nem játsza meg magát és tényleg öszinték az érzelmeik annak persze jóval kevésbé fog csökkeni !

Szerintem a 2 ribanc már most bukott már egy 50 ezret amilyen kétszinű ribancok a végén még az lesz lenullázodik a gázsijuk vagy csak nagyon keveset fognak kapni !

És az lesz majd pofára esés nekik ha Alek megis dugta öket ki is esnek és csak apró pénzt kapnak érte cserébe ! xD
  • paly90
    és mi a véleményed?
    nekem nagyon kellemes meglepetés ha igaz...
    nemcsak h ő a legszebb de ezekszerint nem ribanc
  • Narxis
    El lehet menni ebből az országból.
  • wesker24
    Viszontlátásra nem kell idebejönni ! Ennyi !
  • wesker24
    Ezt én is olvastam !
  • JagFater
    Komolyan ennyire értékelitek magatokat, hogy ezt a szart nézitek? Semmi önbecsülés nem szorult belétek? Ennél jobb elfoglaltságot nem tudtok találni, akkor elég sekélyes lehet az életetek...
  • paly90
    pont az ellenkezőjét gondoltam róla, de ha igaz akkor még szimpatikusabb
  • LoSA
    Ez nagyon jó!!
  • Ironman2
    Azt mondja Alek,Ágnesnek az alakja kifogástalan.-Vazze,olyan mint egy mumia
  • Ironman2
    Ahogy nézem,itt is bagóznak meg isznak,tehát akkor ezért is kapnak büntetést?
  • Ironman2
    Hu ez nagyon király! Ezt sürgősen ide kell rakni minden körülmények között!
  • Tyler1
    na még ennyit javítottam, nőket egybe nem tudtam sehogyan sem
  • Ironman2
    DDD.Ez a testvérpár! Viszi az egész müsort vazze!
  • Ironman2
    OLGA az legyen rajta teljes nagyságban!
  • Tyler1
    hát 20 nőt egy bannerbe megoldani elég necces, úgy hogy ábrázoljon is vmit. inkább alá kéne külön összeszedni őket, amit könnyebb is szerkesztgetni, mint helyezni ide-oda a bannerben.
  • janokapm2
    Kicsit finomítottam rajta, remélem ez már jó lesz:

• WNW
    Csendesen megjegyzem, Anikonak ma a CKM-Joy galan volt jelenese a TOP10 miatt, azert nem volt a musorban.. Gyujti a jo kis kapcsolatokat a media vilagabol, erre tokeletes volt a TOP10-be jutasa.. Masfelol, az elso adasban ugy vettem le, hogy ki voltak osztva a szerepek, Gigi dumalt, Aniko meg inkabb a musorrendre figyelt, hogy idoben temat valtsanak, beleferjenek az adasba.. Es reggel voltak a Reggeliben Gigivel..
  • wesker24
    Én egy 22:00 órás kezdésnek jobban őrülnék aztán mehet minden ami a csövön kifér !

És utána egyből menne a Coolon a szokott idöpontban 23:00-kor a Belevaló !
  • Ironman2
    Biztos hogy lesz vv5,mert óriási bevétel,de majd lehet hogy későbbre rakják,vagy átpasszolják a Cool TV-nek Romániába.
  • wesker24
    Csak azt ne már 777 millioszor láttam azt a sorozatot ! xD
  • wesker24
    Erről van szó ezért volt népszerű a VV4 ezért nézték több mint 2 millioan mert ment a show a botrány a buli ezerrel !

Én is remélem hogyha lesz VV5 kicsit késöbb lesz mig lecsillapodnak a kedélyek és nem 19 órás idöszakba rakják hanem késöbbi idöpontra !

Na de ez Alek párkereső topikja a többit a VV4 topikban !
  • Ironman2
    Majd nézzük a Vad Angyalt xD
  • wesker24
    Jah ezek alapján akkor már tiltsuk be a hiradót is mert ami a villában történt az semmi ami a hiradóban szokott lenni nap mint nap !

Ezeke után szerintem tuti nem lesz egy ideig VV5 habár kitudja !
  • Ironman2
    Nem akarok offolni,de szánalom ez a büntetés.A VV4 erről szól nem? Mit akarnak? Küldjenek be 16 nyuggert,akik majd társasjátékoznak,meg pirospacsiznak egymással,meg énekelnek népdalokat? Buli,kell meg botrány! Erről szól a müsor.Remélem a vv5-öt majd későbbre rakják,felőlem mehet este 10-től az összefoglaló is a belevalóval együtt,vagy átveszi a COOL TV
  • Ironman2
    Jah,meg itt is:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734
  • wesker24
    Miért is ?

Jah amugy olvastam a VV4 topikot erre már csak annyit tudok mondani hogy röhejes az egész szánalmas amit müvelnek már !

Ilyen pitiánér dolgok miatt birságolnak azt még megértettem volna ha csalás vagy manipulálás miatt birságoltak volna !
  • wesker24
    Eddig hungary27 bannerje volt a legjobb na ha azt átmódositom akkor az pont jó lesz pont illik is a témához !

Mert ö Napoleonos bannert csinált !

Amugy meg ez már nem VV4 ! xD