6466
-
#1286 FB egy dologra jó, trollkodni vad idegenekkel, meg hogy a sok marhát emgtanította copy/paste re, nap mint nap tl;dr közhelyes, bölcs szarokat basznak be, elvétve 1-1 értelmes, saját gondolat :D
off, de na -
spm #1285 Ha neked az számít, hogy ki mit "lájkol" a fészbukon, akkor már régen baj van... -
betonjaguár #1284 Egyetértek veled. Az mondjuk nagy fura, hogy sokan hangoztatják azt, amit te is, a fészbúkon mégis alig lájkolják a Discoveryt. Félek, hogy csak álszentség ez a legtöbb embertől. -
varand #1283 Látom Alek gyorsan kiszórta a negyveneseket!
Tímeának mondjuk nekem jobban tetszett az arca, mint másoknak, de alkatra elismerem h voltak csinosabbak! -
paly90 #1282 jó biztos h elvan túlozva kicsit(lehet h nem is annyira kicsit) de némi valóságalapja csak kell h legyen -
spm #1281 Ahogy Győzike mondaná: "Jáj dicsák, ez nágyon bulvár!" -
paly90 #1280 eeegen:D -
#1279 Ugyis pozitiv is negativ értelmeben is egy igazi boszorkány de mi igy szeretjük ! xD -
paly90 #1278 meg negatívban is:D:D -
#1277 :ASDADAFadfdafdd -
#1276 Amugy már VV4 Éva is rögtön az első adásban megmondta hogy neki is Éva a legszimpatikusabb csaj számára és Alekosznak tuti tetszeni fog a csaj, amikor a lányok fényképeit nézegették !
VV4 Évának tényleg jók voltak a megérzései most is mint anno a villában ! xD Tényleg egy igazi boszorkány pozitiv értelemben ! xD -
paly90 #1275
meg nem is tűnik hülyének
én őt Olgát és Anitát(meg talán még a szemüvegest) esélyesnek tartom h ott legyenek a végén -
#1274 Na ezzel én is igy vagyok amikor én is olvastam el sem akartam hinni !
Nemcsak hogy fiatal de ö legszebb mind közül és tényleg nem ribanc !
Szerintem neki van a legnagyobb esélye arra hogy a legtöbb lovét kapja amikor majd kiesik ! -
#1273 Amugy azt is olvastam hogy a két ribanc semmitől sem riad vissza és mindent megtesznek azért hogy bent maradjanak, ha kell még egy Grupen Sex-ben is benne vannak szemrebbenés nélkül !
Amugy a csajok 200 ezer FT-ot kaphatnak maximum de ez az összeg folyamatosan csökken attól függ mennyire öszinték az érzelmeik Alekosz iránt ! Ha valaki megjátsza magát akkor az összeg persze rohamosan csökkeni függ de akin látszik hogy tényleg nem játsza meg magát és tényleg öszinték az érzelmeik annak persze jóval kevésbé fog csökkeni !
Szerintem a 2 ribanc már most bukott már egy 50 ezret amilyen kétszinű ribancok a végén még az lesz lenullázodik a gázsijuk vagy csak nagyon keveset fognak kapni !
És az lesz majd pofára esés nekik ha Alek megis dugta öket ki is esnek és csak apró pénzt kapnak érte cserébe ! xD -
paly90 #1272 és mi a véleményed?
nekem nagyon kellemes meglepetés ha igaz...
nemcsak h ő a legszebb de ezekszerint nem ribanc -
#1271 El lehet menni ebből az országból. -
#1270 Viszontlátásra nem kell idebejönni ! Ennyi ! -
#1269 Ezt én is olvastam ! -
JagFater #1268 Komolyan ennyire értékelitek magatokat, hogy ezt a szart nézitek? Semmi önbecsülés nem szorult belétek? Ennél jobb elfoglaltságot nem tudtok találni, akkor elég sekélyes lehet az életetek... -
paly90 #1267 pont az ellenkezőjét gondoltam róla, de ha igaz akkor még szimpatikusabb -
#1266 Ez nagyon jó!! -
Ironman2 #1265 Azt mondja Alek,Ágnesnek az alakja kifogástalan.-Vazze,olyan mint egy mumia -
Ironman2 #1264 Ahogy nézem,itt is bagóznak meg isznak,tehát akkor ezért is kapnak büntetést? -
Ironman2 #1263 Hu ez nagyon király! Ezt sürgősen ide kell rakni minden körülmények között! -
#1262 na még ennyit javítottam, nőket egybe nem tudtam sehogyan sem -
Ironman2 #1261 DDD.Ez a testvérpár! Viszi az egész müsort vazze! -
Ironman2 #1260 OLGA az legyen rajta teljes nagyságban! -
#1259 hát 20 nőt egy bannerbe megoldani elég necces, úgy hogy ábrázoljon is vmit. inkább alá kéne külön összeszedni őket, amit könnyebb is szerkesztgetni, mint helyezni ide-oda a bannerben. -
janokapm2 #1258 Kicsit finomítottam rajta, remélem ez már jó lesz:
-
WNW #1257 Csendesen megjegyzem, Anikonak ma a CKM-Joy galan volt jelenese a TOP10 miatt, azert nem volt a musorban.. Gyujti a jo kis kapcsolatokat a media vilagabol, erre tokeletes volt a TOP10-be jutasa.. Masfelol, az elso adasban ugy vettem le, hogy ki voltak osztva a szerepek, Gigi dumalt, Aniko meg inkabb a musorrendre figyelt, hogy idoben temat valtsanak, beleferjenek az adasba.. Es reggel voltak a Reggeliben Gigivel.. -
#1256 Én egy 22:00 órás kezdésnek jobban őrülnék aztán mehet minden ami a csövön kifér !
És utána egyből menne a Coolon a szokott idöpontban 23:00-kor a Belevaló ! -
Ironman2 #1255 Biztos hogy lesz vv5,mert óriási bevétel,de majd lehet hogy későbbre rakják,vagy átpasszolják a Cool TV-nek Romániába. -
#1254 Csak azt ne már 777 millioszor láttam azt a sorozatot ! xD -
#1253 Erről van szó ezért volt népszerű a VV4 ezért nézték több mint 2 millioan mert ment a show a botrány a buli ezerrel !
Én is remélem hogyha lesz VV5 kicsit késöbb lesz mig lecsillapodnak a kedélyek és nem 19 órás idöszakba rakják hanem késöbbi idöpontra !
Na de ez Alek párkereső topikja a többit a VV4 topikban ! -
Ironman2 #1252 Majd nézzük a Vad Angyalt xD -
#1251 Jah ezek alapján akkor már tiltsuk be a hiradót is mert ami a villában történt az semmi ami a hiradóban szokott lenni nap mint nap !
Ezeke után szerintem tuti nem lesz egy ideig VV5 habár kitudja ! -
Ironman2 #1250 Nem akarok offolni,de szánalom ez a büntetés.A VV4 erről szól nem? Mit akarnak? Küldjenek be 16 nyuggert,akik majd társasjátékoznak,meg pirospacsiznak egymással,meg énekelnek népdalokat? Buli,kell meg botrány! Erről szól a müsor.Remélem a vv5-öt majd későbbre rakják,felőlem mehet este 10-től az összefoglaló is a belevalóval együtt,vagy átveszi a COOL TV -
Ironman2 #1249 Jah,meg itt is:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1096828734 -
#1248 Miért is ?
Jah amugy olvastam a VV4 topikot erre már csak annyit tudok mondani hogy röhejes az egész szánalmas amit müvelnek már !
Ilyen pitiánér dolgok miatt birságolnak azt még megértettem volna ha csalás vagy manipulálás miatt birságoltak volna ! -
#1247 Eddig hungary27 bannerje volt a legjobb na ha azt átmódositom akkor az pont jó lesz pont illik is a témához !
Mert ö Napoleonos bannert csinált !
Amugy meg ez már nem VV4 ! xD