6466
-
IXEMGabeo #2500 Brigi megbukott -
xido #2499 "megy a sivatagban..meglát egy teknőst a hátán kapálózni,a hasán égeti a nap..nem segít rajta..miért nem?":)))) -
IXEMGabeo #2498 hehe ez jo lesz -
#2497 na erre kiváncsi leszek -
#2496 2 napot kihagytam, fejlődött valamit a műsor? Jobbnak tűnik :D -
#2495 hazugságvizsgáló appukám! +fav!
hali Zeraa! -
xido #2494 végre úgy dumálnak,ahogy kellett volna az elejétől:)
ez kell bele..a páros,nem a sok depis liba:) -
#2493 hello skacok -
thom4s #2492 Na Balázs van :D -
#2491 Mindenhova írt ez a szerencsétlen. -
spm #2490 Most nézem a tegnapi adást.. Ez a virslis csaj, JÉZUSMÁRIA, olyan a hangja, mint egy 5 évesnek -
#2489 Jah ez igy van amugy a pénz miatt nem tudtak dülöre jutni meg abban hogy ki a legnagyobb arc !
Az Ezek megörülteket csak akkor szoktam nézni anno amikor a VV4 alatt reklám ment !
Kezdetben igaz hogy a TV2 vezetett de csak novemberben de csak pár hétig onnantól kezdve az RTL Klub veretlen lett fél évig !
KB december közepétől kezdve az RTL veretlen lett a TV2-vel szemben ! -
bippo #2488 Akivel ráadásul össze is tudott veszni. Gondolom a pénzen, vagy nem tudtak tűlőre jutni, kinek nagyobb az arca.
Majka mondjuk sokat dolgozott és sokat fejlődött, hogy felszínen maradjon az elmúlt 10 évben, de azért ne higgye már, hogy ő sz*rta a spanyolviaszt.
Most, hogy a tv2-nél van, egyből pocskondiázza a volt kenyéradóját. -
#2487 Majkának is csak pofája nagy meg irigy mert ö nem kapott egyből müsort meg 10 millát !
Ha anno Dopeman nem karolja fel akkor nem nagyon lett volna belöle semmi ! -
#2486 Ezek megőrültek egy szánalmas legalja műsor volt...
Nem kicsit fájhat ennek a szánalom majkának,hogy Alek fél év alatt több pénzt keres mint ő 10 év alatt.
haha -
Ironman2 #2485 Szakadok a röhögéstől.... -
bippo #2484 De hogy valaki ennyire ráér vasárnap délután...
Így csak weskernek csinál plusz munkát.
Hogy engedheti, hogy eluralkodjon a másik énje az agyában? Elfelejtett elmenni a gyógyszertárba, vagy mi?! -
milos620 #2483 Ez egy állat:) -
Ironman2 #2480 Van neki vagy ezer alrege Kocsisnak -
bippo #2479 Már várom, hogy kibannolják a francba, aztán majd üvöltözhet a monitorával a 4 gumifal között. -
Ironman2 #2477
Tudom olvasom mindegyiket.Meg a Best of Sg-ben is -
Ironman2 #2469 Ne töröld Wesker,mert jelentettem már a modiknak! -
#2468 TAKAROGGYATIOK A FÓRUMOMRÓL MÁR AZ ÉN KEZEMBEN VAN KURBVVVAK -
bippo #2467 Mekkora arca van (mindig is az volt neki mondjuk). Csoda hogy belefért a képernyőbe. -
Ironman2 #2466 Ügyes vagy! -
paly90 #2464 azt írtam h nagy részben, nem mindenben:D
Bécivel kapcs speciel nem:D
mondjuk azt tényleg észre lehet rajta venni h kicsit savanyú a szőlő de az tény h az összes eddigi valóságsóból csak ő maradt bennt a médiában -
IXEMGabeo #2463 Bécivel kapcsolatban is?:D:D természetesen a fajtársára azt mondta az biztosan befut egy lemezzel... -
IXEMGabeo #2462 nahát az utolsó mondatán látszódott mekkora nagyképű pojáca a Majka valójában....a nagy Megőrültek műsorral (amit egyáltalán nem néztem) felvágni:D:D én szégyellném magam helyette...
Alekoszra pedig valamilyen szinten tutira irigy, merthogy azonnal műsort és 10 milliót kapott... -
paly90 #2461 sajnos nagy részben igaza van -
milos620 #2460 Majka csak nem mondjon semmit!
Ha jól emlékszem Dopeman és majka között kialakult egy kis probléma már nem nagyon emlékszem hogy mi is volt valójában, de amikor oda kellett volna tennie magát a sztár box alatt akkor körbe körbe futott a ringben mint egy majom!
Pedig Dopeman adta az első lökést mint karrierjét tekintve! -
Ironman2 #2459 Majka még nem tudja megemészteni a veszteséget 10 év után is -
Blanco308 #2458 pedig készülj fel rá hogy 10 év múlva is emlékezni fogsz rá te is...hanem is lesz mindennapi téma..de eltűnni nem fog...amugy meg szerintem ez volt a legjobb széria...bár sok baki volt benne és sok szerkesztői hiba de akkor is a legszórakoztatobb volt, nagyrészt éppen Alekosz miatt....abban igaza van hogy ez a nagy hajcihő túlzás Alekkörül....de az hogy szar volt a VV4...hát nem hinném 2 milliós nézetséggel...:D és igen az elején verte egy hasonlóan kúltur műsorral a másik adón...de hosszútávon nem tudta volna... -
IXEMGabeo #2457 félsz h ellopják az ötleted mi? na mond majd el -
Ironman2 #2456 Nekem van egy hatalmas ötletem,de nem fogom leirni,maj d mindjárt irok e-mailt az RTL-nek. -
Ironman2 #2455 Pedig már eltakarodhatna.Alekoszra még 50 év mulva is emlékezni fognak. -
retoucher #2454 Az a majom 9 éve a porondon van, be is baszna ha 2020-ban még mindig a köztudatban lenne Nagy Alekosz érdi lakos!
Ezt te sem hiszed el! -
IXEMGabeo #2453 abban adok neki igazat, hogy a csajozós iskola az kicsit durva:D:D
meghogy bezony a VV4 szerintem a legrosszabb széria lett, de nem Alekosz miatt... -
IXEMGabeo #2452 inkább adsz Majka szavára?:D savanyú a szőlő neki is... -
Ironman2 #2451 Veronika nem Alekoszért jelentkezett a müsorba -
Ironman2 #2450 Pont ez a majom mondja meg?