15
  • faber
    #15
    Ez úgy hülyeség, ahogy van.
    A szólásszabadságnak nem szabad, hogy határa legyen. Ha határa van, az már nem szabadság...
    A sértő tartalmakkal meg egyszerű az ügy: aki úgy érzi, hogy őt ez sérti, ne nézze. Ha valaki pornó-ellenes, akkor az nem néz pornó-oldalt...aki meg pornó oldalt akar nézni, az akkor is megtalálja a módját, ha azt korlátozzák.
    Egyébként meg, aki cenzúráz, az már látta (különben nem tudná cenzúrázni). Milyen jogon dönti el ez a valaki, hogy ÉN láthatom-e? Abban az esetben, ha 7 éves vagyok, talán lenne jogosultsága valakinek dönteni: az apámnak és az anyámnak. De 30 évesen köszönöm, meg tudom ítélni, hogy valamit akarok-e látni vagy sem.
    Menjenek a halálba, főleg Pintér a 15 oldalnyi ingatlanlistájával...álszent farizeus senkiháziak.
  • Omega
    #14
    De azért erre akadnának már követők a nagyhatalmak közül is, ha egy gyarmati ország akar cenzúrázni azt képmutatásból nem engedik meg.
    De ha ők sem maradnak ki belőle, akkor egy ilyen schengeni ürüggyel a háttérben elgondolkodnak rajta, hmmm... nem is rossz, valójában kell ilyen nekünk.
  • wroadd
    #13
    maga az elv a probléma és ezért sántít a Schengen-es példa. Az internet használaatakor a felhasználó kezdeményez, vagyis "megy el" az adott tartalomhoz, vagyis nem a kint tartás hanem a "kimenés" megakadályozása itt a cél, tehát egy börtönös hasonlat jobb lett volna, csak itt éppen nem a bűnözőket zárják a börtönbe, hanem a potenciális áldozatokat.
    Az ilyen oldalak ellen ugyan úgy fel lehet lépni jogi úton vagy netes hadászati módszerekkel, esetleg nemzetközi összefogással. Persze ezek "macerásabbak", mint
    bezárni minden ajtót és ablakot...
  • Caro
    #12
    Egy ilyen oldal megtekintése ettől függetlenül még nem bűn.
    Az események elkövetése az az. Mi köze a kettőnek egymáshoz??
    Ilyen logika szerint olyan könyvet sem lehetne árusítani, amiben gyilkosság szerepel.
  • pasi29uk
    #11
    Nekem úgy tűnik megnyertük ezt a rég óta pedzegetett "népszerűtlen" problémát... Úgyis olyan jó a kapcsolatunk az USA, Kína és a keleti blokk irányába.
  • boond
    #10
    Nem tudom ez ellen mi a kifogása az itt hozzászóloknak. Ennél a 3 kategóriánál mindenképp jogos véleményem szerint.

    "Vámegyüttműködés és a Bűnüldözés nevű munkacsoportok ülésein. A magyar politikusok ugyanis közölték, hogy egyre nagyobb problémát jelentenek azok a törvénysértő tartalmakat megjelenítő honlapok, amelyeken gyilkosságokról és diszkriminációról készült, valamint gyermekpornográf felvételek láthatók."
  • Rotyoka
    #9
    Ha kína sem tudja normálisan megcsinálni, akkor az Eu mit akar?...
  • atis78wap
    #8
    A kuruc.info nem a magyarokat zavarja, csak a narancsokat.
  • Merces
    #7
    ..nem kellene, a populádiót olyan alacsony értelmi szinvonalon kell tartani hogy ne tudjon hangot adni az elégedetlenségének......sajnos állatoknak néznek bennünket az arogáns tetvek........
  • Caro
    #6
    Erről nem kellene nemzeti konzultációt tartani? Az internethez nincs köze az államnak!
    Az embereket nem el kell tiltani a tartalomtól, hanem meg kell őket tanítani rá, hogy mit hogyan kezeljenek.
    Az oktatás szintje minden problémánk oka.
  • morden
    #5
    Lassan vége az internet aranykorának, rájöttek a vezetők ( főleg az arab világ lázongásai után) hogy azért nem annyira jó dolog a net..
    Amúgy, vajon mennyi idő lenne egy ügyes hackernek megoldani ezt a dolgot, amit a tisztelt urak/hölgyek kitaláltak ?
  • Ferrer
    #4
    "a nem engedélyezett tartalmak problémájára az Európai Unió soros elnöki tisztét betöltő Magyarország képviselői hívták fel a figyelmet"

    Gratulálok, még tovább öregbítettük jó hírünket :)
  • NEXUS6
    #3
    Ha a magyarokra azt szokták mondani, hogy birkanép, akkor a nyugat európaiakra pláne igaz.

    Sajna Európa a nagy szabadosságával határozott lépéseket tesz afelé, hogy egyszercsak egy diktátor learassa ezt a nagy parlagon heverő tisztást, amit a becsületes, együgyű emberkék jelentenek.

    A törvénybe ütköző tartalmakkal csak az a gond, hogy a jelenlegi gyakorlattal lehetőséget teremtenek, hogy felmentést adjanak az alól, hogy az embereket büntessék amiatt, amit nap mint nap csinálnak. És így szerencsére nem terhelik túl az igazságszolgáltatási rendszert, nem kényszerítik nyílt kétszínűségre a szabad európai vezetőket.
    Ha mindez holnaptól egyértelműen tilos és korlátozott lesz, akkor az emberek egyre nagyobb része válik bűnözővé, a politikusok meg meglepő eltökéltséggel vállnak a tiszta cibererkölcs mintaképeivé.
    :D
  • Pares
    #2
    Engem nem zavar a kuruc.info. Úgy kell annak, akit igen. Az ne olvassa és kész.
  • Cat #1
    A magyarokat még megértem mert zavarja őket a kuruc.info, de az EU hülyesége aggasztó.