Tomb Raider infók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.onbux.com/?r=pisti1983 Pénzkeresés ingyen! Már többször fizetett nekem is! Hirdetéseket kell nézegetni!
Mikor esett a színvonal? Akkor most jó, hogy Crystal Dynamics, vagy sem? Meg már megint ez a "cím" dolog...Pedig a hírekhez nem is kell újságírónak lenni, elég az, ha fogalmazni tud valaki.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Látszik hogy mennyire ízlés dolga, én 1-tõl 6-ig próbáltam ki a Tomb Raider játékokat, és a kedvencem az Angel of Darkness volt. Lehet hogy nem is maga a játék fogott meg, hanem a téma amit feldolgozott már eleve közel állt hozzám. Így pl. ha készülne egy Tomb Raider vs. the Klingons, az lenne a kedvencem, még akkor is ha ASCII-art a grafikája :)

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/

shenmuedc
Akkora nagy szabadságot ígérnek, aztán ez is csak egy csõben futó, a feladatokat kitáblázó játék lesz. Nem is lehet más mert az amerikai vérpistike nem venné.
Zomil
Nagyon szeretem a TR sorozatot, mindegyik részt végigtoltam kivéve az Angel of Darkness-t ami botrányos volt... :D
Kiváncsia várom mit hoz ez a reboot...félek, h pont az veszik ki a játékbol ami az elözö sorozatokban jo volt :S

"A fejlesztõk a játékmeneten is nehezítettek, hiszen most már nem villan fel minden, amit használni tudunk, hanem nekünk kell majd megtalálni azokat."

"Túlélõösztönnel is. Ennek lényege, hogy egy adott gombot lenyomva minden megváltozik körülöttünk: a nem fontos részek beszürkülnek, a használható részek pedig sárga színben pompáznak majd."

Most ez csak sztem ellentmondás? :D
Nem villan fel minden csak ha bekapcsolsz egy gombot akkor minden fontos cucc sárga lesz...aha ok... :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Broafka
jó ez igaz, amikor Laranak megjelentaz erõ csíkja az már szar volt. Én csak arra reagáltam (vagy azt hittem hogy az a szar) hogy felhúzza magát párszor és erõsebb lesz.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
pedig a 4. rész volt a legjobb mind közül. Nagyon nagy feelingje volt. És valahol elég parás is (fõleg ha láttad mondjuk a múmiát) és kivettél valami kulcsot a falból, és jöttek utánad a kis bogarak amik marha gyorsan megöltek ha nem futottál el elõlük. És nem is lehetett mindig elfutni elõlük :)

Molnibalage
Csak a TR szerû játék nem ilyen idõtartamot ölel fel. Nem szerencsés szerintem az ilyen modellezés ott, ahol nincsenek RPG-re jellemzõ statisztikus értékek és skillek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Broafka
végülis ha belegondolsz ez még nem is annyira nagy baromság. Ha te napi 50 fekvõtámaszt megcsinálsz 1 hónapon keresztül akkor erõsebb leszel, több súlyt tudsz cipelni.

Én a 3-al játszottam sokat,4 nem jött be annyira az 5 viszont tetszett. Többit kihagytam. Jó öreg PS1 korszak. Ez a képesség dolog annyira nem jön be így leírva, de lehet kipróbálás után máshogy vélekednék. Hát, sok sikert nekik, reméljük jó lesz.
Dzson
Valamelyik régi TR-ben már volt ilyen, pl. ha felhúztad magad 15x akkor hirtelen annyira erõsödött a karizma a csajnak, hogy el tudott tolni valami ládát vagy mit. Nevetséges.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Molnibalage
Még soha nem játszottam igazán 3D-s platormjátékkal Ideje lenne egyet kipróbálni. A TR1-gyel kb. játszottam anno fél órát. Nem fogott meg.

A Prince of Persia is kimaradt.

Ha lesz demo, akkor megnézem.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

IMYke2.0.0.0
A "Tomb Raider"-sorozatnak köszönhetem életem elsõ, megragadó és elképesztõen jó játék végigjátszását. Lara Croft nélkül szegényebb lenne ez a földi élet!

"a fõ támaszpontunk lesz. Itt lehetõségünk lesz képességeket vásárolni"

Aha - ha már annyira a realizmusra törekszenek, mi a büdös francba nem felejtik el ezt a "vásárlás" dolgot a fejlesztõk?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engem sem érdekelt sose a Tomb Raider. :) Viszont azt kell mondjam, hogy ez egyre inkább kezd érdekelni. Kíváncsi vagyok, végül mit sikerül kihozni belõle.
adler30
Kifejezetten izgi volt az Underworld.Monnyuk az is igaz,hogy érdekel az azték mitológia,így kivi voltam mit hoznak ki a sztoriból.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

Skynet
Ha annyira nem érdekel akkor egyáltalán mi az anyádnak kattintottál a cikkre és írtál ide?
Köszönjük szépen eme fontos hozzászólást. Én is úgy érzem, hogy ezt mindenképp meg kellett velünk osztanod. Még egyszer köszi.
Sose érdekelt a tomb raider.