19
  • COOLancs
    #19
    Most láttam a Paul-t, hát kicsivel jobb mint közepes eresztés, ha a trailert megnézted akkor a filmet már nem érdemes mert az összes nagy poént lelőtték benne...
  • COOLancs
    #18
    Az tök jó hogy 3 film kihoz 11 részt xD Még ha most nyomnák a Végső Állomás 5-öt meg mondjuk kijönne a Fűrész 8 akkor már végképp boldog lennék
  • JackSparrow88
    #17
    Egyébként friss hír hogy a májusi filmek bővülnek egy taggal, a Paul személyében.
    Bizonyíték:http://port.hu/paul/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=116385&i_city_id=3372&i_county_id=1
    Vagyis nálam így már 3-ról 4-re nőtt az érdekes filmek listája :D
  • pisti1983
    #15
    http://www.onbux.com/?r=pisti1983
  • Bogyo5
    #14
    A másnaposokat várom egyedül de félek hogy rókabőr effektus és csalódás lesz. A karib tengernek amúgy is csak az első része tetszett, a 3at már meg sem néztem.
  • Dynamic
    #13
    Kíváncsi vagyok mekkora lesz az Apacsok nézettsége, már eleve hogy magyar, és hogy pár hónapja adták le a tv-ben.
  • Elemir
    #12
    Annyira nem vita kérdése, hogy ki mely filmeket nézi meg szívesen:
    Melyik májusi hazai mozis premier
    érdekel a legjobban?
    Karib-tenger kalózai 4 (44%)
    Másnaposok 2 (28%)
    Halálos iramban 5 (23%)
    A maradék tízből valamelyik (3%)
    A hallgatás törvénye (1%)
    Összesen 337 válaszadó.

    Aki fél a másnaposok 2-től, annak ajánlom az előzetes. Nekem nagyonb ejött, már csak ezen a két percen is szétröhögtem magam. Karib szerintem hozza majd a szintet. Én a Halálosabb iramtól jobban félek, hogy nem fog tetszeni, bár eddig egyikben sem csalódtam.
  • JackSparrow88
    #11
    Akinek semmi nem tetszik az ja nézzen valami tv-s sorozatot azok biztos jobbak. És hogy miért nem lehetnek rosszak azok a filmek amiket felsoroltam lentebb? Nos talán mert az előző részek (Másnaposok-nál csak előző rész) is sikeresek voltak illetve nálam is egyértelműen az egynél többször nézhető kategóriába estek.
  • Gabesz amdx2
    #10
    Ha semmi se tetszik irány azt lesd a barátok közTÖT :D
  • 3LVW
    #9
    A kalózosok egyáltalán nem tetszettek, a Halálos iramban (1-4) pedig halálosan unalmas volt. A Másnaposokon egyszer jót röhögtem, remélem most is sikerült valamit alkotni. Csak nehogy Due Date legyen belőle, az valami durván szar volt.
  • m minnifield
    #8
    így van. ezért szoktam mondani, hogy akárhonann nézzük, hollywood egy filmGYÁR. pénzt raknak bele, pénzt akarnak kivenni belőle. nagy ritkán előkerül onnan egy sorból kilógó film, de az általában mindig valamely személy zsenije miatt van, vagy jók a színészek vagy jó a rendező vagy ilyesmi. nagy átlagban a tutira mennek és a tutik tutija egy jól bejáratott brand folytatása-feldolgozása. indy, sw, sikoly, karib...stb...
    a filmgyárak pénzét én is kiválóan el tudnám költeni ilyen "mé nem ezt csinálják már meg filmben..." hozzáállással :D
  • Nailyenugysincs
    #7
    én mind a 3mat meg fogom nézni:D
  • Chocho
    #6
    Engem a Pirates 4 érdekel és szevasz.
  • Zomil
    #5
    hát a halálos iramba 5-el nagyon nem lehet pofára esni mindenki tudja mire számithat mikor megnézi...a karib tenger kalozai 4 már problémásabb, ki tudja mit sikerült összehozni, még akár jo is kisülhet belöle...a másnaposok 2-töl félek a legjobban tul jo volt ahhoz az elsö rész, h lehessen hozni azt a szinvonalat...persze aztán meg kitudja :)
    Mindenesetre biztos megvárom a véleményeket a filmekröl aztán majd eldöntöm melyik éri meg a moziba nézést...
  • m minnifield
    #4
    lám-lám...ezt magyarázd meg azoknak akik állandóan a folytatások ellen ágálnak...mást se olvasni itt, csak hogy miért húzzák a rókabőrt mindenről...tessék egy ember akit a filmek 2. 4. és 5. része izgat leginkább. nem bántásból írtam, remélem lejön. csak íme az élő példa, hogy miért kell folytatásfilmeket csinálni: van aki a jól bejáratott brand-eket szereti.
  • zetortraktor
    #3
    LOL. Épp azt akartam írni, hogy azok nem érdekelnek egyedül. Már nem azért, de ezek a sokadik folytatásfilmek miért izgassanak, amikor már az első részük sem volt egy nagy eresztés? Annyi épp elég volt, rossz belegondolni, hogy az egyikből már 3, a másikból már 4 készült, gondolom hasonló színvonalon. Semmi eredeti nincs bennük, tömegfogyasztásra gyorséttermi kaják.

    Ezerszer inkább Woody Allen.
  • JackSparrow88
    #2
    Teljesen egyetértek a szegényes felhozatallal. Engem ezek közül csak a Halálos iram 5, a Karib Tenger Kalózai 4 és a Másnaposok 2 érdekel...
  • booa
    #1
    Na végre egy rendhagyó cím:)