3216
Assassin's Creed Revelations
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
OFF/Warez Topik
Multiplayer nevek: xingjian, ratgab, Royal_tipu, dre4mw4r, renji00, MerlinW_HUN, Cevys, FCBMessi19, n.krisz, cRusa1deR, persian0077, peakfs_HUN, Hun_Neji_
-
Toweliee #3216 Sziasztok! Át lehet állítani a kontroller kiosztást? -
#3215 Már rég megcsináltam. De azért köszi [Eredeti] -
xido #3214 eredeti?..minden update rajta van?..könyvtár a c:-n van? -
#3213 Sziasztok miért nem tudom magyarosítani a játékot? Telepités közbe hibákat ir ki. Magyar a játék -
#3211 Gondoltam nézzünk vissza egy kicsit ACRbe -
xido #3210 de jó,még mindig elég gyorsan bekapcsol a multiba:)
vagy csak mákom volt ma éjjel -
#3209 Ha volt fent warez Assassin's Creed 2 vagy Settlers 7 akkor az az oka.
Telepítsd fel ezt, elvileg megoldja -
fakereszt #3208 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy tegnap vettem meg a játékot telepítés után játék indításánál egy hibaüzenet jeleni meg Error code 2 amit ki ír. Ezt hogy lehet kiküszöbölni, vagy megoldani??
A választ előre is köszi . -
jamnika #3207 Sziasztok!B.Ú.É.K mindenkinek!
Nekem is ez a két kihívásom hiányzik,tudna segíteni valaki?
-Craft a bomb with every shell type
-Craft a bomb of each effect type
Előre is köszi!
-
Probatbicol #3206 Nem tudjátok mitől lehet, hogy ha pár hétig nem játszom a játékkel, akkor eltűnnek a játékmentések? Már másodszor játssza el, elindítom és nincs ott a profil, csak új játékot enged csinálni. Steamról volt vásárolva, eredeti, nem volt gép újrainstallálás, a játék sem, ott csücsült a hard drive-on érintetlenül. -
#3205 Ha jól emlékszem az a megoldás, hogy lépj be a multiba, majd lépj vissza és utána lesz hang. -
hawkie22 #3204 Azt tudjátok miért lehet, hogy nincs hang a játékban, csak a videókban? Eredeti a programom. A hét elején vettem meg, ma kezdtem el vele játszani, frissítette magát 1.03-ra, viszont nincs hang. Segítség. xD -
#3203 Én is így tudom. -
Gary #3202 Jaja, én is csak oda tudtam join-olni, volt bent egy ismerős és úgy.
A 2.1.1-es Uplay frissülés óta van ez. Legalábbis, csak az frissült, nem? -
#3201 Én előző héten vettem meg a játékot és én is meglepődtem, hogy nem tudok sehova csatlakozni. Azt olvastam, hogy valamit elronthattak egy frissítéssel és csak a simple deathmatch játékmodra talál sessiont(ami tényleg megy mert tegnap este kipróbáltam).Most elvileg várunk hogy kijavítsák. -
Gary #3200 Wazz, pár napja történt, hogy hiába próbáltam multizni, nem akart csatlakozni a PLAY NOW-val sem sehová. Végigpörgetett 2-15 session-t, majd újat nyitott, ahol csak én voltam egyedül és ennyi. Kezdte elölről.
Punkbuster, majd a játék teljes újratelepítése sem oldotta meg a gondot. Amíg nem patch-eltem, addig ment a multi, de láthatatlan ellenfelekkel, lassított futkározókkal.
Patch után már semmi. Az 1.03 után sem.
Pajtáshoz enged join-olni, de ennyi. Pedig, medium a látogatottság! Korábban low-nál is berakott valahová, 1-2 perc alatt. Most fél óra alatt sem.
Érdekes, hogy a Brotherhood multi csodálatosan megy. Nem tűzfal, nem víruskergető, nem is router (nyitva vannak a kellő portok), de próbáltam minden variációt.
Ötlet valakinek? -
Gary #3199 Hmm... nekem valami frissítés utáni jelenségnek rémlik. Mintha lett volna erről szó, itt a topic-ban is.
Nekem folyamatosan az 1.03-as patch-et akarja letölteni még most is. De ha engedem telepíteni, akkor 3/4 résznél megáll és valami hibára panaszkodik. Mondták, hogy egy reinstall segít, de a fene bánja, nyomok egy quit-et és megy a játék. Az utolsó DLC-t nem vettem meg, talán ahhoz kelett volna a teljes 1.03 patch. -
#3198 Eredeti és ott is kerestem ezt a hibát de nem találtam. -
#3197 Eredeti? Ha nem, akkor a banner alatt megtalálod az Off topik linkjét. -
#3196 Van egy másik problémám. Összeszedtem 12 fragmentet és mikor elakarom indítani az egyik küldetést a szigeten, egyszerűen kilép a játék... Erre van valami megoldás? -
#3195 Ahh köszi a gyors választ. Erre nem is gondoltam. :) -
Gary #3194 Própáld a renovált bakjaid egyikében. -
#3193 Lenne egy "buta" kérdésem. Hol tudom összeszedni a renoválás utáni pénzt ami bizonyos időközönként jár? Brotherhood-ba a kastélyba lehetett, de itt? -
#3192 Heroes6-nál volt az szerintem. -
xxxpaulxxx #3191 Köszi, hiszek neked!:) -
#3190 Nekem sosem volt ilyen gondom, szerintem nyugodtan hagyd bekapcsolva. Persze ahogy érzed. Ha bekapcsolod, lesz online statisztikád, AC profilod. Ha kikapcsolod nem lesz. Ennyi. -
xxxpaulxxx #3189 Hali! Megvettem a játékot és lenne egy olyan kérdésem, hogy a uplaynek még mindig van olyan hibája, hogy "megeszi" a savegame-eket? Mert olvastam ilyesmiről (augusztusi fórumpostok (nem itt))
Szóval ajánlatos kikapcsolni a szinkronizálást, vagy már nincsenek ilyen gondok?:) -
#3188 Ezért tettek a harmadik részbe láthatatlanság skill-t. Bug-ból előnyt kovácsoltak :)) -
#3187 Másnak is ismerős? :) -
#3186 Alt+Enter? -
#3185 Bocsi hogy itt kerdezem meg de nem talatam a jatek elso reszenek a topikjat a gondom a kovetkezo a jatek ablak modban hajlando csak futni a beallitasoknal meg nem talalom a fullscreen mode-ot -
Farkassacred #3184 Hali! Valaki küldene egy linket az ac revelations magyar végigjátszásáról? nem találtam semmit,amugy nekem csak desmond érdekelne,mert a többit a könyvből elolvastam. -
Steve Q #3183 Nem is reklámoztam, mondjuk. -
#3182 Jaa én nem erre a script-re gondoltam. Nem is tudtam erről idáig. -
Steve Q #3181 Csak abban, hogy ebből a script-ből készült volna a regény. Ezt egy rajongói game script alapján fordítottam le. Amire te gondolsz, az inkább a játék maga. -
#3180 Megvettet drágán?:) Itt holnaptól lesz kapható 2600-ért:) -
Farkassacred #3179 Én a Jelenéseket már ki is olvastam,ez az eddig legjobb szerintem,és nincs benne desmond,csak ezt hiányoltam belőle -
#3178 Ezért nem értettem, mi volt olyan vicces, illetve miben tévedtem. De mindegy.
Nem kell keverni a szövegköny/könyv/regény szavakat és máris egyértelmű lesz minden. -
#3177 A regényekben nincs jelenkori történet. Az első két (Reneszánsz, Testvériség) illetve a hamarosan megjelenő negyedik kötet (Jelenések) Ezio történetet írja le, a harmadik könyv (Titkos keresztes háború) pedig Altair-ét. -
Steve Q #3176 A regény, amiről szó van (ha jól sejtem, a Titkos Keresztes-hadjáratról), nem a szövegkönyvből készült. Márcsak ezért sem.