Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.66GHz
DarkSector
Én örülök veled együtt, de milyen géped van? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Minden megvan!
DarkSector
Összetevõk.

Normális vista vagy win7 + dx + legújabb vga driver
Játék feltelepít, játszik.

Mi az ami nincs meg ezek közül?

Hiba estetén a konfigod fõ paramétereit megadhatod...

CPU, GPU, memória....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Na de mit csináljak hogy menjen a játék rendesen?
Légyszi írjátok le hogy akkor pontosan mit csináljak!
Feladatkezelõ.

Cooler Master Elite 430 with 3 Cooler Master Sickleflow 120, Gigabyte GA-770T-D3L, AMD Phenom II X4 965 BE(3,4 Ghz), Nvidia GTS 450 1Gb, Kingmax 6Gb DDR3 1333 Mhz Western Digital WD5000-AADS 500Gb

Mi az a task manager?
Lõdd ki task managerbõl.
Mit csináljak ha a videó bejátszás alatt lefagy a játék?????????,
DarkSector
1.Töröld le a régit, mindenféle Nvidia cuccot a géprõl.
2.Indítsd újra a gépet.
3.Rakd ezt fel: 8600GT win7 x86 (32bit)
4.Majd megint indítsd újra, és így kellene mûködnie.

Vraaanyek
windows 7 32 bites

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

DarkSector
Megkerülni nem lehet.
Milyen oprendszered is van?

Vraaanyek
hogy lehet megkerülni a friss vga driveres indítási problémát?? mert nekem valami oknál fogva nem engedi feltenni a legfrisebb dirvert a gép, illetve felteszi, de aztán nem érzékeli a vga-t, így csak 267-es driver megy fel... (8600GT)
Battlefiled 3 is kiírta, hogy frissíteni kell, de az legalább elindult utána..ezzel mit kezdjek, hogy elinduljon???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

RJoco
Másik rendszeren sikerült vele játszani!
Csak egyszer fagyott ki, jó 1 órás játék után.
Lehet, hogy számít, nincs bekapcsolva az Aero felület és mintha a régi rendszeren is át akarta volna állítani a kinézetet csak nem engedtem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

DarkSector
Szerintem nem tudod mit jelent az hogy dx10 meg dx 11. 😊

DarkSector
😄

nem is értem,ha egy kártyát Directix 10-sre terveznek akkor a 11-is legyen kompatibilis,és ne ez az apróság bosszantsa fel az embert......olyan hülyén oldják meg a dolgokat.

grebber
7 óra 38 perc!

Next PC upgrade: 2022

tviktor91
Mennyi idõ alatt mentetek végig?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

DarkSector
jah 10.01=10.1 és a 10.00=10

jah,eléggé idegesítõ az 0.01-es verzió xD xD

DarkSector
Ezt amint írtam is:

Options->Gameplay->Controls.

A gombkiosztás attól függõen változik amilyen ezközöd van.

Például nekem be van dugva a gamepad is meg a billentyûzet. X360 gamepad...itt nincs keveredés, automatán amelyik eszközön lenyomok egy billentyût illetve gombot úgy változik a játékban is, automatán átállítódik.

Nem kell neked váltanod a billentyûzet és a gamepad közt.

Ha kormány vagy MÁS pc-s gamepad van bedugva bezavarhat....és ezt igaz a többi játékra is.

de az elején amikor elindul a játék ott belehet állítani a bill kiosztást de pl nálam az X-enter B-space az L1-k L2-L ezek hol tudom megváltoztatni?
DarkSector
Ha kirak egy billentyût és azt le is nyomod ki KELL hogy másszon, ha nem akkor nem jól nyomod!

értelemszerûen van amit nyomkodni kell ha többször villog.

az elején a videót ki lehet valahogy nyomni?
de elején amikor bent van a kocsiba és össze akarják zúzni nyomom a billen a dolgokat de amikor kimászna nem akar kimászni ott mit kell nyomni?
DarkSector
Ha billentyûzettel akarod tólni húzd ki az usb-s eszközeidet.

Gamepad vagy kormány és akkor 1000% hogy jó lesz.

Gombkiosztást fogja mutatni...ha billentyûzettel mész akkor a billentyûzet gombjait irja majd ki...egyszerû. 😊

Gombkiosztást ha meg akarod változtatni: Options->Gameplay->Controls

billentyûzettel tolnám de nem értem nem reagál semmire.
Van egy Manta gamepadon azon meg csak egy gomb jó mit tegyek?
Bronx South
Egy Pro Street 2 nem ártana. Az számomra nagy kedvenc.

DarkSector
Billentyûzet van vagy x360 kontroller.

A mai játékok a többi pc-s gamepadot nem támogatják, lehet irányitani tudod vele a játékokat, de a gombokat nem fogja felismerni...ezért mutat a gamepad-oknál x360 gombokat!

Sziasztok
billentyûzetre hogy lehet beállítani a controls-t?
Van gamepadom de nem olyan amit ott kér és amikor kéri nyomjam meg pl a B melyiket kell nyomni ezt a beállítást kicsit elcseszték sztem.
Valaki?
nincs hibaüzenet csak egyszerüen leáll betöltés közben!!!!!!!
DarkSector
Nincs hibaüzenet? Mert akkor a szokásos:

#1685-1687

Tudnátok segíteni?
<#csodalk>
DarkSector
Hot Pursuit azt hittem 2011-es játék...😄
Hogy szalad az idõ.

Wiki-féle osztályozás, avagy egyensúly az ERÕ-ben, pont egyenletes most az eloszlás 😊

First Generation
3.1.1.1 The Need for Speed (1994)
3.1.1.2 Need for Speed II (1997)
3.1.1.3 Need for Speed III: Hot Pursuit (1998)
3.1.1.4 Need for Speed: High Stakes/Road Challenge (1999)
3.1.1.5 Need for Speed: Porsche Unleashed/Need for Speed: Porsche 2000 (2000)
3.1.1.6 Need for Speed: Hot Pursuit 2 (2002)
Second Generation
3.1.2.1 Need for Speed: Underground (2003)
3.1.2.2 Need for Speed: Underground 2 (2004)
3.1.2.3 Need for Speed: Most Wanted (2005)
3.1.2.4 Need for Speed: Carbon (2006)
3.1.2.5 Need for Speed: ProStreet (2007)
3.1.2.6 Need for Speed: Undercover (2008)
Third Generation
3.1.3.1 Need for Speed: Shift (2009)
3.1.3.2 Need for Speed: Nitro (2009)
3.1.3.3 Need for Speed World (2010)
3.1.3.4 Need for Speed: Hot Pursuit (2010)
3.1.3.5 Shift 2: Unleashed (2011)
3.1.3.6 Need for Speed: The Run (2011)

Lehet ez egy új generáció kezdetét is jelenti, és végre repülõgépbe is ülhetünk a karinkkal meg motorcsónakba?<#idiota><#banplz>

DarkSector
Igen...

Most néztem a gépigényt megint, és valóban érdekes hoogy a BF3-nál pl irja is éés ezekszerint különbséget is tesz a dx10 és dx10.1 között, mert atinál dx10.1 míg nvidia esetében dx10 is elég.

Hát érdekes felfedezést tettél, mert ilyennel még eddig soha nem találkoztam...

Eddig ha dx10-es volt a játék, akkor ment dx10-es vga-val.

Hát ez kibaszás.

DarkSector
az vicces. 😊
Eddig úgy tudtam megy dx10-ben is.

feltettem d 10.01-es directix-et kér,nekem meg directix 10.00-m van :S

<#eljen> (akkor már a bejelentés sincs messze)

TBTPumpa
Amit már tudni lehetett:

Need for Speed The Run was just released and while EA Black Box was still working on the game, it seems like Criterion Games might be developing the next Need for Speed title.

Gamerzines found a suspicious job advertisement, where Criterion is looking for a "temporary Cinematic Artist". Apparently the job offer is described as working on the "world’s number one, multi award winning, arcade racing franchise"...sounds quite like Need for Speed.

We will see, how much can be interpreted in this job listing, but as it seems it might not be so far fetched, that Criterion Games is developing a successor of last year's successful Need for Speed Hot Pursuit.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tudnátok segíteni az elözõ kérdésemre?
Ja, és én még bevonnék egy negyedik stúdiót is! (SMS mellé pl SimBin) Hogy a Shift szériát is felváltva fejlessze 2 stúdió, mintegy egymással versengve. Így minden évben kijöhetne egy arcade és egy szimes rész, fél évenként jönne egy rész. De 4 stúdióval minden csapat 2 évig fejlesztene így egy részt. 2 év alatt meglehet csinálni egy minõségi autókát.

Burnout, na az egy jó arcade.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Tudom, de szerintem rosszabb mint egy jó arcade.

Szerintem a legjobb a sorozat számára ez volna a továbbiakban: Criterion-féle High Stakes 2 óriási egzotikus nyitott területtel, aztán egy SMS-féle Shift 3 jobb graffal, jobb fizikával, és nagyobb tartalommal, majd egy Underground 3 minõségi tuningolósdi a Black Box-tól, ha már ennyire erõltetik a stúdiótól a részeket, de akkor az U3 kurvára egyben kéne, hogy legyen, hogy a legtöbben jó kritikával illessék.

DarkSector
Ez Arcade.

Nekem konkrétan a játékkal magával is bajom volt, nem csak a villódzás idegesített.Pl 130-nál olyan mintha, 20szal menne a kocsi...kanyarokba, idióta módon farolgato össze vissza.Ha arcade akkor legyen arcade, ha szim akkor legyen szim, de ez egyik se, hanem vmi szar katyvasz, szal idegesítõ volt ez is.A másik, h semmi szabadság nem volt stage 2ig szarakdotam, de csak folyamatosan adta be a "run" okat, semmi városban császkálás, garage...vagy ilyesmi.Annyiban tetszett, h nagy volt a traffic pl a hídon is, sok autó, de 290-el mentem köztük és olyan volt mintha csak 20-30cal mennék gyorsabban tõlük 😄 érdekes dolgokat produkált.Viszont ezzel a grafikával meg egy jó netcode-al kellene az nfs word és akkó jó lenne az.

DarkSector
Jah mert az jobbat csinál mi...😄

Ez azért geci nagy túlzás. Eddig csak a Balck Box hozott ki siralmas részeket, minden más NFS etalon, vagy legalább jó rész volt.
A legelején amit az EA Canada csinált 5 részt 94 és 2000 közt, mestermunkák voltak. Az SMS és Criterion studiók alkotta Shift, Shift 2 és a Hot Pursuit szintén minõségi és jó cucc volt.

A Black Box-féle részek, mint a Carbon, Undecrover, World, meg hasonlók miatt van rossz hírneve a szériának, de ezek a Black Box munkái. Én azt mondom, hogy a Black Box átlag színvonalához képest ez a Run még viszonylag tûrhetõ is...lesz, ha befoltozzák a grafikai bugokat, és optimalizálnak pár patch-ben. Bár az Undercovert se foltozták be soha, ahhoz a fél motort át kellett volna írniuk (fail lépésként egy zárt játék motorját alkalmazták egy nyitott játék megvalósítására, ezt be is vallották, mikor a játékosok panaszkodtak mekkora bughalmaz, azért villogott ki-be a környezet, és akadt az is minden konfigon). Ha képest lesz egyszer egy Underground 2 szinvonalat újból hozni, akkor a studió azt mondom, hogy visszakapaszkodott a gödörbõl. De sajnos a Run még a saját U2-ben látott minõségét se produkálja a studiónak, még Önmagukat se hozták be...