2055
Need for Speed: The Run
-
vg #1812 Tegnap este végigszenvedtük végre a játékot(xbox).
+ relatíve szép grafika, változatos pályák
+ jók a hangok, a zenék is jók
+ párszor igazán izgalmas
+ utolsó pálya állat
- nevetségesen rövidek a pályák (ellentétben az utolsó, bezzeg az olyan amilyennek a többinek is lenniük kellett volna)
- pár másodperces átvezetők
- csaló ellenfelek, rendőrök(hiába csinálsz bármit a pályatervezés miatt úgyis lehagynak, hogy a cél előtt éppen beérj az ellenfél előtt.)
- sokat tölti a pályákat
- két méterre lemész a pályáról már vissza is teker
Ez a játék egy akció-ügyességi autóverseny. Soha nem fogom/fogjuk újra játszani, de egyszer végig lehet játszani. Mivel nincs lezárva a történet, remélem a második rész jobb lesz. -
Nmetudom nekem jol fut..1360x768 ban minden szűrés maxon. -
High end PC #1810 Konzolon se teljesen folyamatos a megjelenítès. -
High end PC #1809 A 3 monitoros rendszeremen meg sem próbáltam ezt az optimalizálatlan cuccot tolni, egy monitoros 2560x1440-ben próbáltam, úgy is akad nèha. El van kúrva a játèk. -
de ő 5800x1080 nyomja -
Hát én csak abból indulok ki, hogy "High end PC" is panaszkodott, pedig neki nem 2 magos a procija :D -
Az gond skacok hogy mind csak 2 magosokkal toljátok...ennek min 3mag kell de akkor 4x fps ugyanazon videókarin..nincs ez rosszul optimalizálva...csak 3 magra ennyi, de akkor egy jóval gyengébb vga is elég! -
Jah, meg cseréljen alaplapot, vegyen más memóriát. Röviden: költsön egy vagyont a gépére, hogy utána is akadozzon :D -
barmi #1804 Nem volt az pénzkidobás csak kell mellé még egy jobb fajta négymagos CPU ! . -
Azért mert PC-n ma már csak az játszik, akinek sok pénze van :( Sajnos a procid iszonyat gyenge a mai optimalizálatlan játékokhoz (mint pl. az NFS RUN)! Én se tudok vele játszani, még "High end PC" gépén is vacakol, pedig azt vagy félmillióból rakta össze XD -
Az a lényeg, hogy multi-ban (Underground kategóriában) MK GTI Golf-al húzom le fenébe 370z-k sokaságát. -
A procid meg x2 4200+???? Mégha 2db 6990-et is raksz a gépedbe se fog többel menni a Run..Nagy pénzkidobás volta 6850, mivel procid kb 20% hajtja ki! -
mikiking #1800 Sziasztok,miért megy a konfigomon ennyire gyengén a game??? A kártám már HD 6850 és 10-14 fps ultra beallitasokkal,13-15 fps high beállitásokkal... -
bővebben: hiába van neked Win7 a laptopon, amin van dx11 ha csak a vidókari ami benne van gépedben csak 9-es. Runhoz kell egy dx10-11 kari.(szerintem egy konzolt érdemes venned, mivel egy videókártya árából röhögve kijön, és fut minden rajta, ne laptopba költsd ha játszani akarsz és kis kompromisszumra is képes vagy látvány terén.) -
Lack #1798 Intel VGA driver? Ha valami integrált Inteles szuttyanat (mint az én notimban is), akkor az karcsú lesz a Run-hoz.
The Run gépigény -
nem fog menni, mivel nem megfelelő a laptopod hozzá, bármit csinálsz. -
Pedretti89 #1796 Sziasztok.Felraktam a játékot,és mikor indítanám kiírja hogy:Failed to create D3D device...És ír vmit a Directxről is.Nos nekem Directx11 van a laptopomon,legfrissebb Intel Vga driver,mégsem megy.Valaki tudna nekem segíteni ezügyben?PLS.:( -
Nem tudom,én ezért semmi pénzt nem adnék.Ha valaki élvezetes autóst szeretne árkád irányítással vagy vegye az előző nfst,a hp-t vagy a driver san franciscot,az is baromi élvezetes és stabilan,szépen fut.Runról ezek közül egyik se mondható el:) -
csaba4444 #1794 valaki tudna abban segíteni hogy a játék végén jön egy rendőr mutatja és 1x csak összetörik az autóm és nem lehet irányítani hogy ne menjen neki a szalagkorlátnak.
ha valaki ebben tud segíteni az írjon!!! -
mester1987 #1793 hát ne nagyon várd :S -
lehet benne valami:)
bár én 3,5k ért vettem annyit megér -
Vagy rendes cracket leszedni,vagy elkerülni inkább mintsem megvenni:) -
megvenni -
Lalll #1789 Szevasztok !! Mit lehet tenni ha az elején befagy más crack ?? rá megyek start game és egyből befagy !! Köszz a segitséget !!! -
Robi546 #1788 értem, mondjuk szerintem kormánnyal jobban regálna mint a bill-el, egyébként köszi a segítséget majd megpróbálom valami emulátorral és igen, nem az én kormányomba van a hiba mivel néztem a Windowsban hogy reagál-e rá és igen, ott működik tehát ezek szerint a játék nem támogatja na majd megpróbálom emulátorral, köszi a segítséget még egyszer. :) -
sajnos nem sokmindent támogat a játék alapból, de nem is tudom, hogy kormánnyal van e értelme vezetni, inkább gamepad. -
Valószínű nem az Ön készülékében van a hiba! ha amugy máshol normálisan felismeri, ajánlom az xpadder vagy hasonló xbox360 gamepad emulátort úgy menni fog! -
Robi546 #1785 nem, mivel nem lehet tuningolni a játékban, sajnos. Meg kapod autómatikusan.
Egyébként még mindig aktuális a problémám :S
Akkor valaki tudna segíteni ebben az ügyben?
Problémám:
Valaki tudna nekem segíteni egy kormány be állításában ? Easy Touch ET-2034 Kormányom van és a gombokat a kormányon be tudom állítani de ha rá kattintok hogy Accelerate tehát gáz majd megnyomom a gáz pedált, nem reagál rá, fent az Input Device -nél át tettem Wheel Controller -ra de nem regál a gáz pedál,fék pedál és a kormányt ha mozgatom arra se. Előre is köszi a segítséget. -
semmi ilyesmit nem lehet csinálni. -
TomBond #1783 Nitrót meg ilyesmit nem lehet venni? Arra rájöttem hogy autót "venni" a benzinkútnál lehet de ott csak a külsőt tudom tuningolni. -
willy34 #1782 HI!
Nekem apró kis problémáim vannak.Ps3-on nyomnám multiban,de nem tudom bevinni az online passt, így nincs sem multi, sem Limited edition cars.
Azt írja ki: (angolul)-Az Ön országában a szolgáltatás nem elérhető.Hm.-Hm.Ötletek? -
High end PC #1781 Ma este ráéreztem a játék ízére, a multi kifejezetten bejön.
Ami kúrvára nagy baja a játéknak:
-grafikai bugok, kezdve a textúrák villogásától, a nem folyamatos megjelenésig (multiban is akad a megjelenítés, és laggol is), és frém esésig
-hangcsúszás, valamint a multiban a hang gerjesztési effektus: hallom a PC-re dugott Xbox360 Kinect mikrofonján bemenő saját hangom a saját hangfalaimból, és világ túloldalán levő hangfalaiból, a hang körbe-körbe jár. Ráadásul multiban a másik fél néha annyira erősen gerjeszt, hogy a hangszóróimból csak sistergés, zaj jön, a saját motorhangom nem hallom, borzalmas!!!
-beviteli periféria bugok: ha be van dugva egy Fanatec játékos egerem, a kocsik nem gyorsulnak jobban kb 200-nál!!! Nem értem miért nem, de nem, nagy összeütközések vannak a beviteli perifériák közt, ahhoz, hogy rendesen menjen PC-n az Xbox360 controllerem a játék alatt, ki kell húznom minden mást (kormánykerék, botkormányok, játékos egér bőőő).
Rengeteg bug javítás és optimalizálás vár a játékra, mert ebben a formában élvezhetetlen, remélem javítják őket, látszik, hogy a Black Box nagyot akart villantani, de ez még mindig messze van az elfogadható minőségtől. -
High end PC #1780 Aki eredetivel tolja, és DVD kiadással, tehát aki nem Originről húzta le, annak a kérdésem: tölt bármit is a DVD lemezről, vagy az csak az installkor kellett, és azóta nem kell semmire?
kössz -
Robi546 #1779 Üdv!
Valaki tudna nekem segíteni egy kormány be állításában ? Easy Touch ET-2034 Kormányom van és a gombokat a kormányon be tudom állítani de ha rá kattintok hogy Accelerate tehát gáz majd megnyomom a gáz pedált, nem reagál rá, fent az Input Device -nél át tettem Wheel Controller -ra de nem regál a gáz pedál,fék pedál és a kormányt ha mozgatom arra se. Előre is köszi a segítséget. -
DjSylent #1778 Hello még mindig nem kaptam segítséget de pls valaki eddig senki sehol nem válaszolt
leszedtem feltettem minden fasza indítom a gámát első vidi dobnak be a zuzdába és itt minden egyes alkalommal exe hiba a működés leállt valakinek valami tippe legyetek szívesek -
High end PC #1777 Holnap felveszlek. Egyèbkènt az Origin kliensben tudsz barátokat felvenni! A multiban sztem bug, hogy akinek van mikrofonja, folyamatosan be van kapcsolva, aztán a fasz se tudja, èn nem találtam olyan opciót, hogy gombnyomásra menjen(Xbox Kinect van a PC-mhez kötve,ès a mikrofonja folyamatosan ment nálam is) -
Megvettem ezt a csodálatos játékot!(irónia is van benne, vagy csak az)
Kérdésem lenne egy pár:
1) multiban hogy lehet servert csinálni, vagy egyébként is hogy van ez, mert csak bedob mindíg valahova.
2) hogy lehet tiltani a hangot multiban az ellenfeleken, mert mindig valaki zúg vagy pofázik folyamat.
3)Friedns-be hogy lehet felvenni?
Szarakodtam de nem jöttem rá...Köszi előre is skacok.
Aki tud felvehet: Ricardo1985utz -
Huh...ne legyen az ember ideges...:D
(képernyőre kiirja a gép milyen gombokat nyomogass!!!) -
willy34 #1774 Hello játékosok!
Ps3-om van(vadiúj).Az a gondom, hogy nem tudok kimászni a piros Porschéből a játék elején..
Valaki tudna segíteni, hogy mit kell tenni akkor, ott?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat. -
nazareti #1773 sziasztok!az mitől van,h csúszik a hang a játék elején a nőcivel való beszélgetésnél? de ami még bosszantóbb ráadásul utána következő pályán a növényzet olyan mintha képregényszerü lenne,a pálya picivel jobb. a telefonba a nőnek hangja meg torz,olyan mintha vmi alagútba lenne. pedig a játék legelje meg tökéletes volt hangilag ,meg képileg is.de ahogy vége lett annak ahogy a vonat elött átmegy utána jöttek ezek a problémák. előre is köszönöm a válaszokat.