2055
Need for Speed: The Run
  • fery02
    Most itt sg-s hír szerint X360 exkluzív lesz.
  • Totti5
    EA Canada

The Sims 3 2009-06-02 Mac OS X, Windows
    MySims Racing 2009-06-08 Nintendo Wii, Nintendo DS
    The Sims 3: World Adventures 2009-11-18 Mac OS X, Windows
    The Sims 3: High-End Loft Stuff 2010-02-02 Mac OS X, Windows
    The Sims 3: Ambitions 2010-06-01 Mac OS X, Windows
    The Sims 3: Late Night 2010-10 Mac OS X, Windows

:)
  • High end PC #49
    Nem, az EA Black Box az a Black Box Studio-nak az EA által történő 2002-es felvásárlását követően válti EA Black Box stúdióvá, mint az EA Canada (korábbi nevén Distinctive Software, őket 91-ben vásárolta fel az EA) egy része. Az EA Canada kb 2000 alkalmazottat foglalkoztat, ebből kb 3-400 lehet EA Black Box-os, az EA Black Box tehát csak egy kis része magának az EA Canada-nak, ami ugyancsak Vancouver-ben székhelyel, persze sok játéknál vannak átfedések.
  • Bullitt
    Az EA Canada beleolvadt a BlackBox-ba még 2002-ben ha jól emlékszem.
  • High end PC #47
    Bár, jobban belegondolta, így adták ki a stúdiók a részeket az Undercovertől: EA Black Box, Slightly Mad Studios, EA Montreal, EA Black Box, Criterion Games, Slightly Mad Studios, és most megint EA Black Box.

Ebből kiolvasható, hogy a legvalószínűbb, hogy ez után újra 2 másik stúdió fog NFS részt készíteni, a legvalószínűbb, hogy a Criterion lesz a következő (pár hónappal ezelőtti elmondásuk szerint is szívesen vállalnák, és hát sikeres részt is csináltak, tuti felkérik még őket), illetve talán, ha a Slightly Mad Studios nem zuhan össze, akkor utána meg a Criterion után megint ők jönnek.
    Illetve, lehetséges még más, újabb stúdiók bevonása.
    Én nem is értem, hogy feletkezhetnek meg az első 5 történelmi NFS megalkotójáról, az EA Canada-ról. Még mindig aktívak tudtom szerint, ő tőlük ered a széria, miért nem csináltatnak velük egy részt? A siker elég esélyes lenne egy űber-hangulatos NFS-hez.
  • DIESEL DOG #46
    Mivel az a kép a NFS: World-ből van... :D
  • High end PC #45
    Black Box-ot én közelébe nem engedtem volna többé az NFS szériához...
    Undercover, meg a World után? Az Undercover az NFS sorozat legmélyebb pontja volt, a World is majd egy évvel a kiadása után kezd úgy-ahogy játszható tartalmú játékká válni, mert hogy mikor kijött, a beta állapot sokkal jobban illet volna még a játékhoz, minthogy pénzért árulni kezdték volna júliusban a starter pack-ot.

Rohadt kíváncsi vagyok, ez bukás lesz-e, de hát az Undercover is már egy akciófilm-szerű körítést kapott, nem hiszem, hogy ez a tulajdonsága adna majd új löketet a Run-nak, szerintem nagyobb az esély buktára, mint hogy sikeres lesz, talán egy Underground 3 címmel eladhatóbbá válhatna.

Én szívem szerint bíztam benne, hogy újra átadják a stafétabotot a Criterion-nak, egy High Stakes 2, vagy Porsche Unleashed 2, vagy hasonló erejéig, hiszen annyi év után micsoda NFS-t hoztak már össze, erre megint itt a Black Box-féle tucat rókabőr lehúzós játék. Hát, remélem rögtön ezután bejelentik már novemberben, hogy végre a Criterion is újra hegeszt egy űber-hangulatos részt...
  • Armagedown
    nem túl szép a grafika :(
  • BoneDragon
    Ez rossz topic :)
  • hungaryws
  • janihunk
    Hajaj dejóislenne.
  • Snexi
    én örülnék ha lenne végre újra normális karrier mint mondjuk a most wanted-ben
  • janihunk
    Azt tényleg felesleges. Ha már mindenképpen csere akkor már HD 7xxx ből majd valami. Nyár végén jönnek úgy is.
  • Bronx South
    Nálam az volt a hab a tortán. :D Megkellett szenvedni a győzelemért, de épp ezért volt jó. Nem volt mindegy hogy előztél 300 felett, nameg az első helyen is voltak meglepetések, egy apró hiba elég volt hogy elszálljál és pont ez adta a kihívást. Viszont ott is volt versenypályás műsor, az annyira nem jött be, a drag meg ugyancsak qrwa jó volt.

Ez a videó jutott most eszembe a Pro Streetről:

• pxxl
    sztem felesleges lecserélned a 6870-et.

ja pro street is jó volt, bár sokszor nagyon idegesítő, éppen az említett sivatagos pályák -.-
  • Bronx South
    Eleinte szídtam mint a bokrot, végül qrwára megtetszett. A zárt pályás versenyzésnek egy olyan kategóriája, mikor nem egy versenypályán megy a majomkodás, hanem kijelölt sivatagi, és hegyi útvonalakon tolod neki. Rengeteg élményt adott az a játék, és sajnos az volt az utolsó NFS ami tetszett.
  • janihunk
    Én mikor játszottam legelsőnek a Pro Street el vagy fél óráig nem tértem magamhoz annyira jó volt. Sajnos a vége felé kicsit monoton lett.
  • janihunk
    Hát szerintem még az én gépem is bírni fogja. Bár mindenképpen fejlesztés lesz én is 68xx re gondoltam már csak a BC3 miatt is. Elég nagy gép kell majd hozzá mert már a GS en említették bár néha sarkítanak. Még talán egy quad proci és 2gb ram is bele fér majd a fejlesztésbe és jó is vagyok.
  • Bronx South
    De amúgy ha zárt pályás kategória, nekem az NFS Pro Street nagyon bejött, eltudnák viselni egy Pro Street 2 -t, jó volt mikor izzadt kézzel toltam át 350 el a sivatagon, autók hangja nagyon ott volt, fizika is, a grafika meg még mindig megállja a helyét.
  • Bronx South
    69xx -en gondolkozok jelenleg, bár legrosszabb esetben a 6870 is bírni fogja. Hol a gond?

Pixxel osztom a véleményed, szerintem is inkább ez az útvonal mint a keringés, bár félek attól hogy a Black Box a fejlesztő. Eltoltam 70 % ig az Undercovert de összességében egy szar, az NFS World lekötött egy ideig de az is egy szar, mindenesetre várom ezt is, akármi lehet belőle, akár kellemes csalódás is.

Akinek meg nem tiszta hogy az autós játékoknál mi a "zárt pálya" jelentése, annak elmondom hogy ez a jelentés olyan játékot tükröz, aminek a játékmenete a versenypályákon való versenyzésre épül (Pl. Shift, tehát nincs benne nagy terület amit bejárhatsz, nincs szabad autózás mint pl. egy TDU -ban, stb.
  • janihunk
    Hát nekem van az is de ha már DX11 et kap akkor alap hogy pc-n tolom.
  • pxxl
    dx-el nincs baj, konzolosok meg...
  • janihunk
    Az igen akkor ez is "csak" DX10 és DX11-et fog támogatni illetve konzolon butítva lesz, mint a BC3-om.
  • Bullitt
    "The visuals are absolutely jaw-dropping. Thanks to the Frostbite 2.0 engine, the cars look killer, the environments look phenomenal, and the characters are engaging as ever. As you would expect, we’re upping the ante on Autolog as well."
    A hivatalos oldalon lévő bejelentés szövegéből. Ezek szerint Frostbite-ot használnak saját engine helyett...
    és elindult a hiv oldal is, egyenlőre üres.
  • Prince23
    Undercovertól csak jobb lesz
  • BoneDragon
    Nem izgat, attól még ez is szar lesz. :D
  • Guren
    egy véleményen vagyunk, bár szerintem a Hot Pursuit 2 is jó volt.
  • Fec papa
    Látom ne mérted a fogalmat, a zárt pálya nem azt jelenti hogy egy útvonal van, hanem hogy nincs forgalom, le van zárva. éteeeeem?
  • csizihungary
    Na ez várós lesz!
  • pxxl
    dehogy, csak mondom :D nem kötöccködök :D
  • BoneDragon
    Látom minden áron belém akarsz kötni...
  • pxxl
    az autós játékok között kevés olyan van ahol nincs zárva a pálya vonala :D
  • BoneDragon
    Aham...de én arról beszéltem, hogy FUTAM közben. Akkor zárt pálya volt 1-2 levágással. :)
  • pxxl
    volt egy nagy szabad terület amit bejárhattál, nem egy zárt körpályán keringtél :)
  • Prince23
    Az EA már tegnap este publikálta a videót a Youtube csatornáján.
  • BoneDragon
    Akkor mi a fene volt?:)
  • pxxl
    "MW is zárt pályás volt futam közben, csak néhol letudtad vágni az utat."
    örülök h tisztában vagy a fogalmakkal

am leszarom MW is fos volt sztem. uccsó jó az az nfs 5 volt.
  • Bullitt
    Már megtették, Undercover volt a neve. :D
  • BoneDragon
    MW is zárt pályás volt futam közben, csak néhol letudtad vágni az utat. Amúgy meg nem hiszem, hogy mw-re hajaznának. Hülyeség is lenne tőlük, mert tuti bukta lenne. Az egyedi volt, egyik legjobb, hagyják úgy. Ne akarják azt a címet is megerőszakolni...
  • pxxl
    részemről meg inkább ez a vonal mint a shift-es zárt pályás bohóckodás