2055
Need for Speed: The Run
-
#91 Ne DX10 legyen a játékba, hanem egy normális és játszható NFS-t készítsenek inkább!
A Criterion képes rá, és a Shift sorozatért felelős stúdió is, de a BlackBox a 2005-ös Most Wanted óta egy igazán jó NFS játékot nem tudott összehozni! Gondolom ez idén sem lesz másként... -
#90 Még mindig rengeteg a dx9-es játék. -
#89 Hát ők alkották meg az Undercovert is... Én már mindent kinézek belőlük! -
janihunk #88 Szerintem átvezető videó lesz. Csak nem csinálnak Split/Second-ot az NFS ből. -
Bullitt #87 Trailerben még robbanások is voltak, meg lavina, elég nagy az esélye, hogy romboljuk a környezetet is :D -
janihunk #86 Félre értesz. Azt akaratam monda hogy egy olyan kártya nem való játékra ami a DX10 nem támogatja. Hiszen még a HD2600XT-m is bírta a 10 et és nem egy mai kártya. Azt akarom mondani akinek olyan a karija hogy csak DX9 hiába gyorsabb mint a 10 nem igazán szolgálja ki a mai játékokat. -
#85 A dx9 mindent tud amit a dx10, a 10-nek a lényege az állítólagos "gyorsaság" lenne(értsd, ua. mint a dx9 csak gyorsabb számítással). Nem mellesleg a dx verzió száma nem egyenesen arányos a kraftal, van erősebb dx9-es kártya mint dx10-es és utóbbival szart sem érsz egy dx9-es játékban. Így mondd azt, hogy a dx9-es kártya nem játékra való. Persze haladni kell a korral, de nem nagy szám fenntartani egy opciót azoknak akik dx9-es kártyával rendelkeznek. -
janihunk #84 Biztos meg van az oka. Én sem örülök annyira neki mert nekem is fejleszteni kell ha fulba akarom majd tolni. Csak úgy mint a BF3 hoz. -
#83 Én azt értem hogy haladni kell a korral meg satöbbi, de hogy egy autós játék (főleg NFS) alá minek ilyen motor? A Shift gyönyörű, pedig dx9-es. A fizika igen, az kell, egy tábla kidöntéséhez vagy egy rendes törésmodellhez kell ez az engine. :/ Mert biztos vagyok benne hogy a környezet megint atom stabil lesz. Hiába száguldasz bele a szalagkorlátba az nem fog benyomódni, összetörni stb. Sőt arra is fogadok hogy itt is majd megállít egy fakerítés egy száguldó verdát. -
janihunk #82 Miért is? -
#81 Látszik, hogy nem értesz hozzá. -
janihunk #80 Szerintem ideje hogy ilyen játékokat készítenek. Mellesleg DX10 lesz támogatva és már a világon semmire nem használható az a kártya amit a 10 et nem támogatja. Legalábbis játékra biztos nem. DX10 et meg XP SP3 mon is működése lehet bírni. -
#79 Ha a Run nem támogatja majd a dx9-et akkor az EA hülyébb mint gondoltam. -
#78 Pf... -
High end PC #77 " A fejlesztő csapat keményen dolgozik azon, hogy elkészítsen egy úthoz tapadó fizikát "
Magyarán jön az Undercover-féle sínautó megint... -
#76 The Run: Kérdések és válaszok
Egy újabb "Kérdezz-felelek" cikk jelent meg a hivatalos Need for Speed weboldalon, melyben a legújabb Need for Speed jövevénnyel, a The Run-nal kapcsolatos néhány kérdésre válaszoltak fejlesztők.
Miért pont a Frostbite 2.0 motor?
Az egyik célunk a Need for Speed: The Run-nal az volt, hogy jóval látványosabb játékot alkossunk, mint eddig bármikor a Need for Speed sorozat történelmében, és a DICE forradalmi motorjával, a Frostbite 2.0-val képesek vagyunk erre. A vizuális minőség a Need for Speed: The Run-ban egyedülálló a többi akció-verseny játékhoz képest.
Három játék egy év alatt sok, mi történt az évenkénti egy Need for Speed-el?
A Black Box volt az a cég, aki ismertté tette a Need for Speed-et és aki már több mint két éve dolgozik a Need for Speed: The Run-on. Bár még több mint hat hónap van hátra a játék megjelenéséig, nekünk már most van pár forradalmi játékmenet videónk a The Run-ról, melyeket az idei E3-on be is mutatunk a nagyközönségnek. Jelenleg három stúdió dolgozik Need for Speed játékokon: míg a Black Box és a Criterion Games az akció-verseny játékokra fókuszál, addig a Slightly Mad Studios adrenalint pumpáló szimulátorokon munkálkodik.
Mit várhatunk az Autolog-tól a Need for Speed: The Run-ban?
Az Autolog visszatér és jobb lesz, mint valaha. Rengeteg új ösztönző módszert találtunk barátságos - de még is fűtött - versenyek lebonyolítására közted és barátaid között. Az Autolog most "csatlakozott" a franchise-hoz és a funkciót minden egyes Need for Speed résszel tovább bővítjük.
Tudnál valamit mondani a sztoriról?
Minden, amit ennél a pontnál a sztoriról mondhatunk az az, hogy egy illegális, hatalmas tétre menő versenyben vehetsz részt, ahol nincsenek sebességkorlátozások, nincsenek szövetségesek és ahol egy a cél: Te érj elsőként New York-ba.
Azt mondtad, hogy a Need for Speed ebben az évben egy következő szintre lép, mi volna ez?
Ebben az évben kitolunk minden olyan határt, melyet egy Need for Speed játéktól várni lehet: izgalmas történet, lenyűgöző látvány és a legintenzívebb versenyzési élmény, melyet mindenhol megtalálsz majd.
Mennyire jó az autók fizikája a Need for Speed: The Run-ban?
A fejlesztő csapat keményen dolgozik azon, hogy elkészítsen egy "úthoz tapadó" fizikát, mely összhangban van azzal, amit egy akció-verseny Need for Speed játéktól elvárnánk.
Nos, mint olvashattátok, a játék kint lesz az idei E3 Expón, ahol a beígért videó mellett várhatóan új információkkal és képekkel is bővíthetjük majd a The Run-ról kialakult, egyelőre igencsak szegényes tudásunkat.
forrás: NFS Hungary
fessetek róla véleményt :D -
#75 Kibaszott Hot Pursuit DLC-ket akarok PC-re! -
Bullitt #74 Tipp az útvonalra -
#73 NFS: Underground 2 -
#72 Eléggé egyezik a véleményünk nekem is ezek a favoritjaim :D -
High end PC #71 Nekem az első 5 rész közül az első 5 rész: TNFS, II, III Hot Pursuit, High Stakes, Porsche Unleashed :)
Az eztán következő nagy Black Box korszakból: Hot Pursuit 2, Pro Street, és ennyivel nálam ki is fújtak a fav részek ebből az era-ból...
Az ezután következő stúdió-váltogatós korszakból pedig: Shift, Hot Pursuit, Shift 2 Unleashed
Nyilván ez a rész sem kerül be a kedvenceim közé, ezt már most kb meg tudom becsülni. Én sokkal szívesebben fogadnám a Hot Pursuit DLC-ket és Shift 2 Unleashed DLC-ket PC-re, mint ezt a játékot. Nem hiszek már a mesékben, főleg, ha Balck Box ígérget fűt-fát, Undercover style feelinggel.
Tehát a 20 részből 10 fav, a többiért annyira nem, vagy egyáltalán nem vagyok oda. -
#70 Nekem a Most Wanted meg a Shift 2 jön be. -
DIESEL DOG #69 Áhh, nem tudod hogy mit hagysz/hagytál ki. Most Wanted nekem a mai napig kedvenc, nincs még egy olyan jó NFS amiben van igazán jó rendőrös üldözős játékmenet... :)
Az eddigi legjobb NFS részek: (egyéni vélemény!)
NFS: Underground 2
NFS: Most Wanted
NFS: Carbon
NFS: Shift -
#68 Akkor most miről beszélsz ? -
#67 Rövid? Nekem nem tűnik annak.NFS-ekkel nagyon le vagyok maradva.
Carbon,Pro Street meg a mostani két új még nincs végigjátszva! -
#66 A kanyon párbaj mien faják voltak, japán stylben -
#65 A Carbon nekem tetszett, rövid volt, az volt az egyetlen baja. A Mostwantedel meg a mai napig nem játszottam. -
#64 Egy utcai versenyes Shiftes irányítású NFSt elfogadnék :) De gondolom ez is ilyen 400zal a hajtűkanyarban fos lesz. -
Héeder #63 Nekem erről a Tolvaj tempo c. film jutott az eszembe :D -
Bullitt #62 Bannernek?
-
#61 Mondom én, hogy szar lesz... Grafika miatt meg nem fogok játszani vele. Felőlem már most kukázhatják... -
#60 Csak a Frostbite 2.0 jó benne. Többi mehet a kukába -
High end PC #59 "Így akár kaphatunk egy Undercover-Most Wanted-Carbon jellegű produktumot"
"az Undercover jegyeit is hordozni fogja"
Hát igen, ez volt az én bajom, Undercover,Carbon, igazi gyöngyszemek voltak...
Ami tetszik: Frostbite 2.0 motor és az Autolog rendszer átvétele. -
#58 Infó morzsák -
RYO21 #57 A topik +fav. Kiváncsi vagyok, hogy mi fog kisülni belőle. De szerintem nem lesz valami nagy durranás. -
High end PC #56 Ez?
Nekem annyira Undercover 2 feelingem van tőle, nem tudom miért... -
RYO21 #55 +fav -
High end PC #54 Remélem jön Colletor's Edition is -
DIESEL DOG #53 NFS: The Run elővételben... -
Bullitt #52 Fityfenét, hivatalos oldalon ott van a platformlista: PC, PS3, X360, Wii, 3DS