2055
Need for Speed: The Run
  • Bullitt
  • High end PC #170
    Jézusisten, hát ezek a részletek nagyon nem tetszenek.
    Ki lehet szállni, és bunyózni a rendőrrel? Ez valami GTA klón???

A fizika érdekes címszóval gondolom, a sínautózásra utalsz?
  • Reg5
    Az a kiszállásos dolog csak interaktív átvezető volt nem?
  • BoneDragon
    Ez 1 shit.
  • Bullitt
    Na srácok, ki lehet szállni, futni, stb. A fizika elég furcsa, a graf állejtős, de ez nem fog futni a gépemen úgy érzem. Nem tudom, valahogy nem nyűgözött le.
  • RYO21
    Ez szarabb mint az undercover!
  • Prince23
    QTE elemek a játékban atyaég!
  • Bullitt
    Érdekes a gameplay... :D
  • Bullitt
    Már ma is kapunk egy trailert a konferencián, NFSDrew pedig beígért rögtön utána egy gameplay trailert is.
  • Bronx South
    Na abból már leszűrhető komolyabb következtetés.
  • High end PC #161
    Állítólag kint lesz az E3-on a játék egy kipróbálható verziója, legalább holnap ilyenkor már láthatjuk a játékot mozgás közben is.
  • fery02
    Én is elkezdtem nézegetni a képet, de sok kivetni valót nem láttam rajta. :)
  • DellPeter
    háát a kép alapján már az látszik hogy talán a hot pursuit grafjánál is randább lesz, annak még a promó képei is szebbek voltak
  • High end PC #158
    Nem, a trollkodás jelen esetben kimerült abban, hogy Neked nem tetszett a másik véleménye, és egyből csak egy fikázó majom jelzővel illettél.
    Nem tudom, ezen túl minden screenshoot-ot és gameplay videót csak szúrjunk be, és ne szóljunk hozzájuk semmit a játék megjelenéséig, mert még viszonyítás alapnak se jók.
  • Bronx South
    Nem tanulmányozok semmit mert el se olvastam, nincs kedvem hozzá.
    Aki a tieddel nem megegyező véleményt ír, az már trolkodik ? Hagyjukmár.
  • High end PC #156
    Na ne terelj.
    Akkor meg miért jössz? Trollkodni?

Tanulmányozd a harmadik pontot.
  • Bronx South
    Valami ilyesmit akartam írni én is a kollégának.
    Én nem vagyok akkora pro hogy egy-két képből és a játék körülírásából alkossak meghatározó véleményt.
  • Bullitt
    Én nem látom itt mi a probléma a modellel... :D Szerintem bőven jó 2011-re. Nem egy GT5 persze, de az más kategória. Az, hogy szarul elkapott jelenet van a screenshoton, nem mond túl sokat. Várjunk már E3-ig legalább.
  • High end PC #153
    Először is, tudjál már viselkedni, beszélj már normálisan, ha már hozzászólni nem tudsz érdemben a témához.

Másodszor legyen már annyi eszed, hogy egy 2 éve fejlesztett játék 5 hónappal a megjelenés előtt nem fog varázsütésre, csak úgy megváltozni, még ha nem is látni a kiszivárgott infók közül a játékot teljes pompájában. Mert szerinted rendben van 2011-ben az ilyen szintű, több évesnek kinéző autó modell? Ami elég jó viszonyítási alapnak. Vagy rendben van rózsaszín-lila átmenetben pompázó giccses rendőrvillogók képvilága?

Harmadszor, ez egy fórum, ahol megjelenés előtt...képzeld, arról alkotnak véleményt az emberek, amik addig napvilágot látnak. Ha neked ez nem megy, és csak azután kívánsz hozzászólni, miután megjelent, szia...gyere vissza 5 hónap múlva, nem kötelező olvasnod a topikot/írnod ide.
  • Bronx South
    De imádom a hónapokkal a megjelenés elött fikázó majmokat. Legalább annyi esélyt adj már neki hogy kijöjjön az a játék, ne mindenféle képek+videóból szűrjél le dolgokat, hanem alkosd meg a saját véleményed arról, amit majd látni, tapasztalni fogsz az általad irányított, kész(!) játékról a megjelenés után.
  • High end PC #151
    Elég igénytelennek néz ki.
  • Ryder62
    tényleg :D
  • pxxl
    lökhárítóból jön ki a por a múanyagon keresztül :)

plusz olyan szögletes az autó, mintha lego lenne
  • FSpofon
    miért nem jelentkezel simán szerkesztőnek oda? elég jól összerakott oldalaik vannak, csak a cshun kívül kevesen írnak.
  • Ryder62
    Hol?
  • Bronx South
    Az atinak írd már meg hogy hol játszódik, én nem akarok regisztrálni.
  • pxxl
    hmm bugos a kép, így már elhiszem, hgoy gameplay-ből lett kivágva

am jól néz ki (eddig)
  • Bullitt
    Egy új kép:

Ja, és infó, hogy mi lesz E3-on.
  • High end PC #143
    Hát még nem tudom, lehet vizsgaidőszak után besegítek, de az is lehet veszek egy domaint és csinálok egy saját weboldalt újra, még nem tudom :P
    De akkor erről még dumálunk :)
    Egyelőre az NFS.hu üzemeltetőjének írtam, hogy nem e adá el a weboldalt, bár, valószínűleg amennyit kérnének érte, nem fizetnék, de azért kíváncsiságból írtam nekik, remélem minden vágyuk, hogy megváljanak tőle, és óccsóért hozzám vágják :D
  • Ryder62
    Nahát. Grat szép gyűjtemény. És van egy olyan érzésem hogy lassan még ennyi lesz mellette. :D
  • Bullitt
    Köszi!
  • csoli31
    Ja és a topikot is linkeld, hogy konkrétan hová akarod.
  • csoli31
    A Moderátor Figyelmébe topikban kell kérni, hogy betegyék. De ne tedd be oda (is) a képet, csak a linkjét.
  • Bullitt
    Valaki tudja, hogy kéne ezt betenni bannernek? :D

Analfabéta vagyok SG-topikokhoz.
  • Bullitt
    Nem, giornalista a big-boss. Anno úgy kerültem a szerkesztők közé, hogy nekem is volt gportálas oldalam (kinek nem volt akkoriban? :D) aztán valahogyan bekerültem a TCM-esek közé. Egyébként ha gondolod nálunk nyugodtan besegíthetsz leírások terén, egyébként is újra akarom csinálni a régi részek adatlapjait+már szedtem össze pár screenshotot, hogy mindről legyen valami a galériánkban (azért nálunk is van róluk infó elég)+mobil meg ilyen-olyan platform verziókról is, csak a vizsgaidőszak végét várom...
  • pxxl
    már megint?
  • High end PC #135
    Tessék, nyálcsorgatónak, a teljes NFS széria a maga valójában :D
    (amiből kiadtak spéci kiadást, azt vettem, amelyik spéci kiadása nem volt itthon kapható, azt külföldről, pl TNFS SE és II SE itthon nem volt kapható, azok az USA-ból vannak, NFS V-rally és az MotorCity Online se voltak itthon kaphatóak, azok is USA-ból vannak...aztán itthon EU-ban a High Stakes és Porsche Unleashed részek Road Challenge és Porsche 2000 néven forgalmazódott, és abból az USA és EU változatot is begyűjtöttem, illetve itthon a Most Wanted Black Edition verzióját se lehetett kapni, az is az USA-ból rendelős volt) A többi Collector Editiont és Limited Editiont itthon is be lehetett szerezni, pl a Carbon Collectort, de a Pro Street és Undercover Collectors nem került dobozos kiadásba sem itthon se a tengerentúlon, csak patch formában. Mondjuk az NFS V-Rally részel csak PS-re, a Nitro meg csak Wii-re jött, de ma már gond nélkül emulálható PC-only user-eknek mindhárom
  • High end PC #134
    A TCM-et egyébként te alapítottad?

Nekem is volt egy NFS-es honlapom 2008-2009 közt, de megszűntették sajnos, és minden írásom kárba veszett, hiánypótlónak szántam, a magyar weboldalak közt csak NFS híroldalat voltak dögivel, én meg egy információs portált akartam létrehozni, hírek nélkül, a legelső, 1994-es TNFS-el kezdődően elkezdtem kielemezni minden részt, minden autót és pályát, minden részhez sok oldalnyi infót írtam a kocsik viselkedéséről, a pályák trükkjeiről, screeshoot-okkal, még azt is a mai gépeken hogy lehet életre kelteni a régebbi részeket, el akartam jutni a legújabb részekig 1-2 éven belül, de a klasszikus részeknél tovább idő hiányában nem jutottam, meg azóta el is veszett minden, megszűnt a domain, és nem mentettem le semmit.
    Talán egy domaint regisztrálok majd, és újra kezdem, mert részletes NFS információs oldal itthon tényleg nincs egy sem, csak hírportálok dögivel, addig az angol NFS Wikipedia oldalakat szerkezgettem.

Illetve készült egy fizikai kiadvány magyar nyelven, egy könyv, az NFS Guide, de a Pro Street-nél tovább az se tárgyalja a részeket, illetve a Hot Pursuit 2-től kezdődik.
  • Bullitt
    Az tuti, hogy nekem már minimum grafon kell játszanom vele, ha egyáltalán elindul. Sajna laptopkám már 3 éves. :D Köv. konzolgenerációig kihúzom vele, aztán veszek konzolt.
  • High end PC #132
    Van közte pár biztató infó.
    Ezek keltették fel az érdeklődésem:

"Jason 14 éve dolgozik a játékiparban. A Need for Speed High Stakes egyik PS1-es tesztere volt, a Porsche Unleashed-en pedig asszisztens producerként működött közre"

"Valódi városokon és vidékeken hajthatunk át, a környezet pedig változatosabb emiatt, mint valaha."

"A DICE segít a vezetési modell fejlesztésében, hogy megfelelő legyen egy "Need for Speed stílusú játékhoz"." (ennek azért örülök)