2055
Need for Speed: The Run
  • pxxl
    legyen inkább porsche unleashed 2 :) és/vagy ferrari és/vagy lambo :)
    3 külön sztori
    3 külön játékmenet
    a szálak találkoz(hat)nak
    stb

ejj megyek is megírom az EA-nek
  • Szabi1991
    -fav
  • TBTPumpa
    Elnézve az E3-as Gameplay videókat, a BlackBox fejlesztőcsapat ismét mindent elkövet, hogy egy Need for Speed névhez közel sem méltó játékot adjanak ki...
    Vicc kategória... Majd jövőre talán a Criterion összehoz valami NFS-hez közelálló játékot!
    A BlackBox idén is bebizonyítja, hogy nem tudnak NFS játékot készíteni...
  • High end PC #208
    Szerencsére a Criterion Games és a Slightly Mad Studios kirángatták az NFS sorozatot abból a pöcegödörből, ahová az EA Black Box beletaszította jó pár évvel az EA Canada gyöngyszemei után, ami rossz hírnév terjeng az NFS-ről, az miattuk terjeng, egy ideig hoztak egyfajta minőséget, de 2006 és 2010 közt katasztrófa amit műveltek, ez meglátszik az eladások évről-évreni katasztrófális csökkenésében is, meg az NFS fórumokon olvasott hozzáállásokból is.
    Vannak vélemények, melyek szerint az EA üzletpolitikájának nyomására mivel minden évben ki kellett hozniuk egy új részt, keményen rányomta a bélyegét a minőségre, kérdés, hogy az egy évnél több fejlesztési idő most elég lett e valamire, de a World a tökéletes példája, hogy nekik az sem elég, nem idő függő, én nem is értem, hogy az EA Canada, melynek csak egy kis része az EA Black Box, és töredék annyi alkalmazottat foglalkoztat, miért nem frissíti fel házon belül a fejlesztőket is, csoportosítják át a munkaerőt, mert eléggé látszik a főbb játékelemeken, hogy még mindig ugyanazok ülnek a fejlesztői székekben, akik évek óta, nem is csoda, hogy a legtöbb NFS rajongó már iszonyat bizalmatlan -és nem is alaptalanul-, amikor velük kapcsolatban felmerül egy-egy újabb rész.
  • Ryder62
    Ez meg mi? Menekülés háztetőkön? QTE? Bunyó? kocsilopás?

LOOOOOOL

Az már kiderült hogy egy normális, élvezhető autós játékot képtelenek összehozni. Erre kapunk egy nemistudom mit.

Kész kabaré és a következőben már zombik is lesznek? Vagy esetleg ott már repülőket is vezethetünk?
  • [HUN]FaTaL
    Tévedsz, mivel be van rendelve a folytatás a Criteriontól. Ez a szarrakás is bukás lesz.
  • Bullitt
    5 autó van hivatalosan bejelentve, többit meg láttuk a teaser képkockáin.
  • Bronx South
    Nem az igazi, és tudod miért nem igazi ? Mert mindenki a kezdeti nfs -eket várja vissza, de a következő HP majd 2020 -ban lesz csak szólok előre. Adni kell esélyt az új dolgoknak is, Undercover és a Worldtől hánynom kell de eddig ez a játék bejön.
  • High end PC #203
    Csak legyen benne Lamborghini Aventador, és akkor legalább lesz valami ürügyem kitolni, ha már megveszem.

Autólistát nem akarnak nyilvánosságra hozni? Vagy a mostanság szokásos bevett módszer szerint az utolsó pillanatig mutatnak meg egy-egy verdát folyamatosan?
  • Bullitt
    Szerintem sincs gond vele, csak az, hogy nem fogja bírni a laptopom. xD

Egyébként még várok a véleményformálással, egyenlőre valamiért nem az igazi.
  • Bronx South
    Hát a grafikával sincs semmi bajom nekem se, ha meg olyan grafika lenne amitől mindenkinek kifolyik a szeme, menne a rinyálás hogy jááj de hát az én gépemen mér nem megy, és a hozzá hasonlók.
  • Prince23
    Így van, és a látványvilág, a grafika is jobban bejön. Meg tetszenek a QTE-s átvezetők, legalább nemcsak az autónk lesz a főszerepben, törödünk a karakterrel is.
  • BoneDragon
    Azt hittem nfs után nem lesz gagyibb game, de befutott a transformers. :)
  • Bronx South
    Ja az irányítás ! Abból amit láttam nekem az jön le hogy a sínek itt már annyira nincsenek jól rögzítve. :)
  • Prince23
    Need for Speedből sosem lesz GTA-koppintás, sandbox styl. ezt már jobb ha el is könyvelitek előre.

• BoneDragon
    Most már tényleg meg kéne csinálni a NFS: Shift után az NFS: SHIT-et is!!
  • Bronx South
    Hát gyerekek, abból amit eddig láttam az jön le hogy ez a játék tetszik, de várjuk ki még a kezünkben lesz az irányítás. Én nagy GTA fan vagyok, ezért remélem hogy nem csak a bejátszásban volt a kiszállósdi, ha lesz benne fegyver is akkor puszi a doboznak. xD
  • Prince23
    ez a gyalogos rész úgy tudom h csak az átvezetőket érinti majd, amikhez QTE-k dukálnak majd.
  • High end PC #193
    Nem, sima nem volt előtte :)

Volt III HP, meg HP2, és a sima HP a legutóbbi

De a nevében tényleg nem kell kiegyeznünk, az már mellékes lesz
  • [HUN]FaTaL
    Hívd ahogy akarod. :) Volt már sima HP is. Criterion féle HP inkább a High Stakesre hajaz a törés miatt.
  • High end PC #191

HP2 már volt 2002-ben (NFS III Hot Pursuit (1998), NFS Hot Pursuit 2 (2002), NFS Hot Pursuit(2010) ), legyen inkább High Stakes 2, a Criterion legalább tudja hogyan kell visszhozni az első 5 rész hangulatát.
  • pxxl
    jah úgy fest minden második nfs lesz "jó" :D
  • pxxl
    nem kell, mert a golyóálló rendőrautó megvéd majd minket sztem még az rpg-től is :)
  • [HUN]FaTaL
    Blackbox féle rakás szar lesz ez is.

Várjuk a HP2-t :)
  • High end PC #187
    Hjah, arról a Crysis 2 intrója jutott az eszembe, ott is valami ilyesmi volt, hát ha még lőni is lehetne benne egy fegyverrel, lehetne Need For Speed Crysis a játék címe

De tényleg tök vicces, ha bunyózunk is majd, lőni nem fogunk majd a játékmenet során?
  • pxxl
    mér az se rossz, mikor 3-4 emeletet ugrik le aztán fut tovább
  • High end PC #185
  • pxxl
  • Lucifair
    Van valahol gameplay?
  • BoneDragon
    Need for Speed: Mafia
  • High end PC #181
    Hot Pursuit jobban nézett ki tavaly, ez már az előzetes promó képen is látszott, mondtam én, hogy a grafika több éves szint sok helyen.

Nekem viszont nagyon nem tetszik ez a rendőrrel bunyózós, mászkálós, futkosós dolog, ezzel azért most túlmentek az NFS határain, a folytatásban mi lesz? Már fegyverünk is lesz, és tűzharcba is keveredünk, és fegyverrel a kezünkben írtjuk az ellent?!?

Egyedüli pozitívum, ami tetszik, az az Undercover-hez képest valamivel javított fizika.
  • BoneDragon
    Na igen. Minden autó felrobbant, de amivel mentünk annak csak a szélvédője repedt meg. A másik meg, hogy oda írták az elején: Frostbite 2 engine, de a grafika eléggé gyenge... Nálam az évek alatt oda jutott az NFS név: SZAR
  • DellPeter
    okádék a grafika tényleg, semmivel se jobb mint az undercoveré.ráadásul ez a karakterrel mászkálós faszság egy nfs-ben, baszki, ez szerintem is kuka, én versenyezni akarok, nem filmet nézni meg karakterrel futkosni, arra ha valaki késztetést érez, menjen simsezni....
  • Bullitt
    Többi itt

• Rage47
    jó lesz ez végre vmi új
  • MauroN
    Helikopterről lövik a kocsit, de annak semmi baja Ezen jót nevettem.
    Grafika meg valami undormány.
    Azthittem hogy az undercovernél rosszabb már nem lehet. Tévedtem.
  • High end PC #175
    Végre, végig tudtam nézni, nos, az Undercover-nél biztos sikeresebb lesz, akcióban nincs hiány, van egy olyan érzésem, hogy ez az akciófilm-szerű, karakterrel mászkálós NFS elindít egy új ágat az NFS-ek közt.
    Mondjuk nekem annyira ez nem jön be.

Az irányításra azért az Undercover-nél jobbnak tűnik valamivel, nem lehet olyan eszetlenül bevenni a kanyarokat, legalábbis ahogy elsőre láttam.
  • Bullitt
  • High end PC #173
    De jó, annyian nézik, hogy nem tudom megnézni.
  • csizihungary
    Érdekes lesz, én még várok több videóra.