2055
Need for Speed: The Run
-
#291 várd ki a végét :D -
#290 Az fehér volt, az enyém fekete lesz. -
#289 Legalábbis amíg egyik verseny alatt totálkárosra nem töri egy, a kereszteződésben téged telibe találó fekete terepjárós banda. -
#288 Mindenesetre remélem itt nem szintek lesznek, mert ha lehet én elleszek a Shelbyvel a játék végéig. -
#287 Örülnék ilyen szarnak. -
#286 Inkább mint a 25 Veyron, Zonda, Koenig meg a rémunalmas 400al teperő verdák. -
#285 jó ez. inkább egy ilyen, mint 5 zonda, meg 9 veyron -
#284 Ilyen szarok mi a retkes francért kerülnek bele ??? -
Szabi1991 #283 értjük mi, csak valószínű ugyanaz lesz mint az eddigi részeknél.. képek alapján várjuk,a videók már elárulják hogy mégse olyan jó a játék, majd amikor kipróbáljuk a játékot szinte elsírjuk magunkat hogy hogyan lehet egy játék ilyen szar...... :/ -
#282 Jó az jó az. :)
Csak mostanában, hogy kapunk sok autókülönlegességről képeket folyamatosan, egyre inkább nem tudom mellérakni a gyalogos részeket, mert azok olyan komolytalannak néznek ki (eddigi hírek alapján), viszont az autófelhozatal meg komolynak néz ki.
Nem tudom értitek-e. :) -
#281 nemtom ezeken a képenek olyan műanyagnak néznek ki a verdák. mintha valami kis 500ft-os kínai játékautók lennének :D -
Szabi1991 #280
-
janihunk #279 Semmi infó? -
#278 Általában konzolos képeket adnak ki,de nem hiszem hogy az EAt érdekli annyira a PC hogy mi jobb grafikát kapjunk. -
#277 Eszembe jutott ez a lehetőség, csak ha már PC-s topik feltételezem nem konzolos képek. Ha nagyon olyan is a színvonaluk. :) -
Bullitt #276 Elég valószínű, hogy ezek konzolos képek, nem a PC-s. A BF3 PC-s és konzolos verziója között is látható különbségek vannak. Persze ettől függetlenül lehetne jobb is... -
#275 A kisebb képeken egészen szép a game, de amint elkezd nőni a felbontás, hamar kilóg a lóláb. :)
- kegyetlenül csúnya, részlettelen az út textúrája...reméljük ez a minimum sys req + low beállítással lesz ilyen a végleges verzióban...de az eddigi tapasztalatok alapján ilyen lesz ultraatomiextralargehires' beállítással is (de lesz töménytelen mennyiségű motion blur amely feledteti...) - kopogtathatnának EA-ék Carmack bácsinál, hogy írjon nekik is valami megatexture dolgot az utakhoz, hogy szép, gyors, de látványos is legyen :D)
- szakadozott, kockás kerékjárati ívek és kerekek, felnik, kilincs mélyedése (no comment ez így 2011-ben, DX11 és tesszelláció mellett...)
- a sivatagos környezet egy az egyben a Fallout New Vegas képi világára emlékeztet, nem titok hogy nem egy mai grafikus motor van alatta. Ezt figyelembe véve egy vadiúj Frosbite 2 erre képes? Na neee...[Gálvölgyi-s reklámos hangon]
- a fény/árnyék effektek nagyon gyengék, legelább a hátteret elmossák a mai divatnak megfelelően a "car lot" képen...mert jól néz ki, egyébként ápol és eltakar :) -
Szabi1991 #274 "ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy az EA örülne neki "
Namostmár szeretném megnézni :DD -
Bullitt #273 Cseréltem a képeket HD-ra. Egyébként van egy parányi Photoshop a garázsos képeken. Nem sok, csak apró korrekciók. Hozzak nyerset az MX-5-ről? (azon még Jack Rourke, a főhős feje is látszik, ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy az EA örülne neki :D). -
Szabi1991 #272 ha lehet datsunnal végigjátszani akkor ki nem szállok belőle! :D
(bár gyanús hogy ez se marad 5percél tovább a gépemen mint a HP'11) -
#271 Figy. Storyja van a játéknak, valahogy el kell kezdődjön. Vagy mit vársz, Start button és egy GOO felirat ? Utána gondolom hátradőlve, fél kézben egy sörrel, MX5-el elkocsikázni NY -ig... LOL Utóbbi 3 képen látható vasakat nem is tudom miért rakták bele, nem ebbe a játékba valók, a Shiftben jobban elférnek. -
#270 Egész érdekes,de szerintem kár volt azokat a scriptelt emberrel menekülős részeket belerakni,nem tesz hozzá semmit a játékhoz. -
#269 HD jöhet. :) -
Bullitt #268 Mára MX-5öt kaptunk. Később hozok HD-t ha érdekel valakit. :D
-
#267 Lassan töltődött be, a kép felső része alapján Fallout New Vegas fílingem lett. :D -
Bullitt #266
-
#265 Szép hangyász! :P A Frostbite 2-vel esélyesen szebb-optimalizáltabb lesz mint az utóbbi részek... -
#264 Méghogy nem lesz jó grafikája... LOL -
Szabi1991 #263
-
Bullitt #262 Új artwork meg ilyenek:
-
Bullitt #261 Képz:
-
High end PC #260 Gondolkodtam, és szerintem -hangulatra- a két legjobban sikerül NFS az EA Black Box-tól a Hot Pursuit 2 és az Underground 2 voltak. A Hot Pursuit 2-őt ma reggel toltam, és még a mai napig, 9 év után is megy pár online szerver, lehet versenyezni élő ellenfelek ellen! Fenomenális, innen is látszik, hogy a HP örökzöld, az egyetlen NFS, mely három részt is megélt, és mindháromszor más stúdió készítette: EA Canada, EA Black Box, Criteron Games.
Kíváncsi vagyok, hogy az EA Black Box valaha is elkészíti-e majd az Underground 3-at a The Run után. -
#259 Borítójától érzem könnyesedik a szemem. -
#258 Ekkor tájt még tudtak játékot készíteni nem úgy mint manapság. -
Bullitt #257 Első CD-ROM-os játékom volt :) ^^ -
#256 A legjobb NFS -
High end PC #255 Nekem ez a "lehúzás" viszont tetszik. Inkább legyen "élethűbb", mint sínautósabb. Nekem evvel lesz a legkevesebb problémám.
Egyébként is ma jött meg az USA-ból a klasszikus kartondobozos NFS High Stakes (eddig csak műanyag tokosba volt meg), most avval nosztalgiázok :)
-
#254 #251 -
janihunk #253 Az a jó ha nehéz nem? Ha könnyű lenne 1 nap alatt végigvinné az ember. Bár amúgy tiszta cink hogy egy játékon dolgoznak 3 éveket aztán játékidő meg 12óra. -
Csokis #252 Black Box-tól nem is várok mást. Sajnos.