2055
Need for Speed: The Run
-
Bullitt #331 Egyértelműen konzol. -
janihunk #330 Amúgy az új gameplay szerintetek konzol? Vagy PC? -
janihunk #329 Reménykedni csak szabad. -
#328 Biztosan nem, semmi köze nincs a Criterionhoz. BlackBox féle fos lesz ez. -
Szabi1991 #327 lesz rohangálós klikkelős átvezetővidi :DD -
RYO21 #326 Szerintem egyik se lesz. -
#325 Ez egy HP lesz Frostbite 2vel? Mert eddig úgy tűnik, de most nem is értem itt a shift 2 oké jólett, aztán van a HP ami elmegy de most ez minek jön? eddig azt vágtam le hogy ez tökre HP, miben fog különbözni? -
#324 És ki a franc foglalkozik ezzel 2-300 nál ? Hagyjukmár az idióta szőrszálhasogatást.
A szél arrébb fújta a lángokat, nagy dolog ?? -
janihunk #323 Nagyon remélem hogy demót adnak ki, illetve hogy normális grafika beállítások lesznek nem úgy mint a HP-ban. -
Szabi1991 #322 nem is lesz szűk kanyar.. -
#321 Ha szimulátor kell akkor ott van a Shift, különben is még alig láttunk valamit az irányításól, hogy viselkednek az autók szűk kanyarokban. -
Bullitt #320 Egy NFS-től, főleg egy BlackBox fejlesztéstől, szerintem már nem kell mást várni. Videóról meg továbbra sem lehet megállapítani az irányítást, bármennyire is szuperman szemed van. -
#319 Látom újabb "remek" rész lesz "remek" irányítással. 300-al túléleskanyarbapadlógáz, ez a menő. -
#318 Jaa már látom :P -
Bullitt #317 Nem lesz tuning, Szabi pedig inkább arra próbálja felhívni a figyelmet, hogy a nitró tüze a kipufogótól távolabb lövell, ami nyilván az alpha verziónak köszönhető. HP-ban is láttunk ilyet, de azt is javították. Ilyen apróságokon nem kell kiakadni. TDU2 is bughalmaz. :D -
mk452001 #316 Ez kérlek szépen nem nitró, hanem készül az időugráshoz
-
#315 Sztem a Nitro elfér. Tuning lesz? Remélem nem vagy csak olyan kezdetleges. -
Szabi1991 #314 -
Bullitt #313 Nem lassítás, hanem flashback, mint a GRID-DIRT-ben. -
#312 Mondjon akárki akármit, jó lesz ez.
Jól láttam hogy van benne lassítás is mint lehetőség ? -
Bullitt #311 Új gameplayek:
-
#310 Vannak jól hangzó részletek, reméljük legalább olyan hangulatos lesz menet közben is, mint elolvasva. :) "Lesznek [...] túlélésre menő hajszák (például egy lavina elől!)" - Wait...what? Pár éve azt mondta volna nekem valaki, hogy az NFS-ben helikopterek fogják mögöttem gépfegyverrel szaggatni az aszfaltot, meg lavinák elől fogok menekülni benne, jót nevettem volna milyen fantáziadús egy gyerek, sok volt az action movie... :D -
#309 -
Bullitt #308 Új infók -
#307 Blackbox meg a szimek. lol :DDDD -
ntex #306 Shift 2-höz is vannak már realistic control modok ha jól tudom :) -
Bullitt #305 Maga a motor ott is sokra lenne képes, csak szörnyen le van butítva a 12 éves vásárlók számára. :D Ugyanakkor a Frostbite 2 nem tudom mennyire tud autóversenyt szimulálni. Fizikában nyilván jó cucc, de az még csak a munka egyik része egy autóversenynél. -
#304 Vagy csak megint hazudoznak mint a shift 2nél,ott is eljátszották ezt a simes dolgot. -
#303 "A motor maga képes olyan szimulációra, mint amilyet a hardcore szimek is nyújtanak."
Gondolom azért a játékba nem kerül bele,de hátha modderek megcsinálják,érdekes lenne egy sim need for speed. -
ntex #302 Nem offense, de:
Attól hogy neked hipergigamegaszuper géped van még nem biztos hogy mindenkinek az van. Így legalább nem fog nálad sem szaggatni Utána meg azért lenne a rinya hogy "hejj de szarul optimalizált szutyok ez..." És gondolom ha a fejlesztők nem is, idővel modderek biztos hogy fognak HD Texture modot meg anyámkínja effekteket beletenni a játékba ahogy az Undercoverrel is tették. Mellesleg ennyire szőrszálhasogatónak nem kell lenni, hogy mindenben csak a hibát kell megtalálni. Örülni kell annak ami van azt kész. Majd gondolom úgyis jópáran szóvá fogják tenni EA fórumokon ezeket az "apróságokat" és vagy tesznek érte valamit vagy meghagyják a moddereknek.
Tényleg sry hogy kicsit oltás szaga van a hsznek de már uncsi kicsit hogy akárhová bemegy az ember mindenhol van 1-2 olyan ember akinek semmi nem tetszik... -
#301 Én jobban bízok a saját fejemben. De ha már mesterséges inteligencia, a vasam dumálhatna is majd, a fekete Shelbyhez mindenképp jól fog állni, de a váltást hagy oldjam meg én.. -
Szabi1991 #300 remélem azért marad manuális váltó is.. -
Bullitt #299 A 3. Insider Series egész érdekes infókat hozott.
Példa:
A "Shifting AI" az automata váltó új változata. Ahelyett, hogy előre megadott értékeken kapcsolna a gép, a mesterséges intelligencia fogja nekünk kitalálni, hogyan kell váltani az adott helyzetben. Például, ha egy kanyarba érsz, mondjuk 4. sebességben, az AI tudni fogja, hogy a tökéletes kigyorsításhoz kettesbe kell tenni a verdát.
Lesz off-road is! Jégen és földúton is fogunk autózni. -
#298 A Shift 2-ben is poén volt vele tolni, ahogy padlózva csúszkáltam át vele a kanyarokon mert hangja az volt neki nagyon, sebessége annál kevesebb. :D -
Bullitt #297 Golf MK1 is lesz. -
#296 Nem is csak jó, brutál jó. :D -
#295 Lehet egy gyufásdoboz külsőre a mai M3-akhoz képest, de ez valahogy mégsem annyira steril mint a jelenlegiek, ha gyengébb is, lehet élvezhetőbb. Főleg mivel még abból a korból van, amikor a BMW nagyon ráfeküdt a vezetési élményre. :) -
Szabi1991 #294 -
#293 de nem is jó :D -
#292 Öreg gép nem vén gép, sem nem sz.r! ;-)