Beyoncét beperelték egy játék miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jackoneill90
A szerzõdéseket alaposan el kell olvasni, nehogy összevarrják a szátokat egy ánusszal. SP 15.évad

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Tower Guard
Miért csinálta ezt? Egyszerû. 4 dolog kombinációja. Elkényeztetett, híres, gazdag és nõbõl van. A lehetõ legroszabb 4 tényezõ, legalábbis ha együtt szerepelnek...

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

ÁÁÁÁ úgyse lesz ebbõl se semmi.A "sztároknak" akár tetszik akár nem mindent szabad.Nyugodtan elgázolhatnak valakit bedrogozva bebaszva és megússzák ez van.Szerintem egy emberölést is megúsznának 3 év meg egy kis felfüggesztettel.Kár ezen idegeskedni.
nyilván egy hülye picsa nem is kérdés, de õ is függ azoktol az emberektöl meg mások is függnek tõle ebböl a cikkböl meg nem derül ki végülis miért szegte meg a szerzõdést...
QuippeR
egy szerzõdést nem lehet úgy felbontani, hogy 'ennyi, nem akarok többet veletek foglalkozni, menjetek el'. most majd megtanulja, hogy ha emberek állása függ tõle, akkor ne arcoskodjon feleslegesen.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

...egyoldalú látásmód mi van ha a gáma egy fostalicska, és tényleg megérdemelték hogy szétzavarják õket?....
Az lehet, hogy többet ér. El is ismerem én is, hogy sikeres meg minden. De a sikerrel, miért kell mindenkinek átalakulnia egy alpári majommá...ezt nem értem. Nem hogy örülne még több pénz, még több hírnév... és ez neki nem hiszem túl nagy megerõltetésbe került volna.

adler30
Ennek a nõnek a körme alatt lévõ kosz többet ér,mint az egész magyar média.

?k nem gonoszak buták és magyargy?löl?k,csak cigányok!

cikasz
Megérdemli a hülye picsa. Remélem fizetni fog mint a katonatiszt! Azt hiszik ezek a sztármajmok, hogy nekik mindent szabad :(

http://www.akciofigura.hu

Jogos. A szerzõdés az szerzõdés.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.