Nem esik szét az NCIS jól összeszokott csapata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én az NCIS-bõl egy részt kezdtem el nézni, még anno, de akkor még a CSI sorozatok is ujjak voltak, és csak a Viasaton mentek, és nem agyba-fõbe. Na, és annál az egy résznél, még az elsõ évadban, bementek valami hálóba, megkérdezte a faszi, hogy itt történt a gyilkosság? Mondták neki, hogy igen. Erre az ágyról lerántja lepedõt. Mindenféle fotó, vizsgálat vagy bármi nélkül. Csoda, hogy kesztyû volt, rajta, de lehet, hogy az sem. Több részt nem is láttam XD De ez a mondat, "Cote de Pablo úgy döntött ugyanis, hogy marad Amerika magasan legnézettebb sorozatában." Mintha tudnunk kéne kijeza vicces nevû. És ki döntötte el, hogy ez a xar Amerika legnézettebb sorozata? Ugyan az aki egy másik cikkeben kikiáltotta az Abduction-t az év légpörgõsebb akciófilmjének??? Annak ellenére, hogy csak szeptemberben mutatják majd, be.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Nem tudom ki , hogy van vele , de én már kezdem unni a sorozatot.
Szerintem sok helyen sablonos , unalmas.Hozzáteszem , ez - az én véleményem.
Pedig az egyik kedvencem. Nem is tagadom , hogy nem várom meg a Magyarországi sugárzást , inkább megnézzem angolul./ Nincs megvagdosva , nincs kivágott jelenet mint a tv2-nél./
Szerintem sok helyen sablonos , unalmas.Hozzáteszem , ez - az én véleményem.
Pedig az egyik kedvencem. Nem is tagadom , hogy nem várom meg a Magyarországi sugárzást , inkább megnézzem angolul./ Nincs megvagdosva , nincs kivágott jelenet mint a tv2-nél./
végre valaki 😄 A CSI (legyen az akár New York, Miami, Las Vegas <- sima CSI) és az NCIS két teljesen különbözõ dolog és öhm... sorozat is.
CSI = Crime Scene Investigation, magyarán õk ténylegesen a tetthellyel foglalkoznak (elvileg), míg
NCIS = Naval Criminal Investigative Service, õk viszont magával a bûnüggyel foglalkoznak.
Rádásul a CSI sorozatoknál azért néha van átfedés is, eleve a spin-off-ok egymásból indultak, de azóta is volt 3 összefüggõ rész, melyek a különbözõ helyszíneken játszódtak, de történetileg összefüggtek. Valamint valamelyik készítõ atya is megegyezik, de a neve nem jut most eszembe. 😞
Lényeg a lényeg: CSI és NCIS két teljesen különbözõ kategória, csupán a magyar címadásnak köszönhetõen kerültek egy kalap alá...
CSI = Crime Scene Investigation, magyarán õk ténylegesen a tetthellyel foglalkoznak (elvileg), míg
NCIS = Naval Criminal Investigative Service, õk viszont magával a bûnüggyel foglalkoznak.
Rádásul a CSI sorozatoknál azért néha van átfedés is, eleve a spin-off-ok egymásból indultak, de azóta is volt 3 összefüggõ rész, melyek a különbözõ helyszíneken játszódtak, de történetileg összefüggtek. Valamint valamelyik készítõ atya is megegyezik, de a neve nem jut most eszembe. 😞
Lényeg a lényeg: CSI és NCIS két teljesen különbözõ kategória, csupán a magyar címadásnak köszönhetõen kerültek egy kalap alá...
nálam is fordítva van, igaz már nem nézem
egyébként semmi köze a CSI-okhoz
egyébként semmi köze a CSI-okhoz
Nekem pont fordítva, a többi helyszínelõket egyáltalán nem szeretem, viszont az NCIS-t nagyon, pont a karakterek miatt.
Persze ízlések és pofonok😊
Persze ízlések és pofonok😊
Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community