Szekeres Viktor

Nem esik szét az NCIS jól összeszokott csapata

Most már biztosra lehet venni, hogy a kilencedik évadban is a megszokott arcokat lehet majd látni az NCIS-ben. Cote de Pablo úgy döntött ugyanis, hogy marad Amerika magasan legnézettebb sorozatában.

Miközben Magyarországon már közel sem az NCIS a legnézettebb sorozat, addig Amerikában még mindig verhetetlennek számít a krimi, pedig már a nyolcadik szezonját tapossa. Ki tudja, hogy még mindig fog tartani ez a sikerszéria, sokak szerint ez csak az íróktól és a színészektől függ. Utóbbiak egy része tavaly nyáron írta alá új, két évre szóló szerződését, míg a fő-főszereplő Gibbset alakító Mark Harmon idén kötelezte el magát két további évadra a sorozat mellett.

A kilencedik évaddal kapcsolatban most azzal az örömhírrel szolgálhatunk a rajongóknak, hogy az eddig kérdőjelesnek számító Cote de Pablo (Ziva) is aláírta a 9. és esetleges 10. szezonra vonatkozó szerződését, így továbbra is a sorozat stábjában marad. Fizetése a másik női főszereplőével, az Abby-t alakító Pauley Perrette-ével megegyező lesz, 120 ezer dollár epizódonként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • adampierson #6
    Én az NCIS-ből egy részt kezdtem el nézni, még anno, de akkor még a CSI sorozatok is ujjak voltak, és csak a Viasaton mentek, és nem agyba-főbe. Na, és annál az egy résznél, még az első évadban, bementek valami hálóba, megkérdezte a faszi, hogy itt történt a gyilkosság? Mondták neki, hogy igen. Erre az ágyról lerántja lepedőt. Mindenféle fotó, vizsgálat vagy bármi nélkül. Csoda, hogy kesztyű volt, rajta, de lehet, hogy az sem. Több részt nem is láttam XD De ez a mondat, "Cote de Pablo úgy döntött ugyanis, hogy marad Amerika magasan legnézettebb sorozatában." Mintha tudnunk kéne kijeza vicces nevű. És ki döntötte el, hogy ez a xar Amerika legnézettebb sorozata? Ugyan az aki egy másik cikkeben kikiáltotta az Abduction-t az év légpörgősebb akciófilmjének??? Annak ellenére, hogy csak szeptemberben mutatják majd, be.
  • kadar1 #5
    Nem tudom ki , hogy van vele , de én már kezdem unni a sorozatot.
    Szerintem sok helyen sablonos , unalmas.Hozzáteszem , ez - az én véleményem.
    Pedig az egyik kedvencem. Nem is tagadom , hogy nem várom meg a Magyarországi sugárzást , inkább megnézzem angolul./ Nincs megvagdosva , nincs kivágott jelenet mint a tv2-nél./

  • usi12c #4
    végre valaki :D A CSI (legyen az akár New York, Miami, Las Vegas <- sima CSI) és az NCIS két teljesen különböző dolog és öhm... sorozat is.
    CSI = Crime Scene Investigation, magyarán ők ténylegesen a tetthellyel foglalkoznak (elvileg), míg
    NCIS = Naval Criminal Investigative Service, ők viszont magával a bűnüggyel foglalkoznak.
    Rádásul a CSI sorozatoknál azért néha van átfedés is, eleve a spin-off-ok egymásból indultak, de azóta is volt 3 összefüggő rész, melyek a különböző helyszíneken játszódtak, de történetileg összefüggtek. Valamint valamelyik készítő atya is megegyezik, de a neve nem jut most eszembe. :(
    Lényeg a lényeg: CSI és NCIS két teljesen különböző kategória, csupán a magyar címadásnak köszönhetően kerültek egy kalap alá...
  • ldavid #3
    nálam is fordítva van, igaz már nem nézem
    egyébként semmi köze a CSI-okhoz
  • HarryProf #2
    Nekem pont fordítva, a többi helyszínelőket egyáltalán nem szeretem, viszont az NCIS-t nagyon, pont a karakterek miatt.
    Persze ízlések és pofonok:)
  • shenmuedc #1
    Imádom a helyszínelőket de ez az NCIS rohadtul ellenszenves egy sorozat. Ellenszenves szereplők miatt főleg.