8
  • Rotyoka
    #8
    Azért gondoljatok bele, egy átbulizott este után csak vissza kell nézni a telefont hogy hol voltál ha nem emlékszel az egész estére :)

    Mindennek van jó oldala :D
  • Lowosan
    #7
    Ne akarják nekem bemagyarázni hogy egy ilyen hatalmas cég, teljesen véletlenül pont olyan bugot hagy az OS-ben ami teljesen véletlenül ezeket a kritikus adatokat rögzíti, méghozzá hibátlanul, ráadásul lokalizáció kikapcsolása után is...

    Ez kb annyira hihető mint a Google "véletlen sütiszedegetése street view-vel".

    Röviden: ez annyira bug mint amennyire a Csepel bicikli egy Harley-Davidson
  • teddybear
    #6
    Nekem is volt olyan főnököm, aki megflottázta a céges telefonjainkat. Erre a legtöbbünk otthon hagyta a céges telót, miután átirányítottuk a sajátra a hívásokat...A főnök meg tehetett egy szívességet...
  • pixx
    #5
    Amíg a telódban benne van az aksi, addig tudják hol vagy. Ha el akarsz rejtőzni, akkor ne használj mobil telefont. Ilyen egyszerű.
  • roliika
    #4
    Így is publikus. Bizonyos körökben... Mert cella információk alapján kideríthető, hogy merre jártál. Elég ehhez egy tök buta Motorola F3 is, vagy valami 2000Ft-os telefon
  • Ender Wiggin #3
    Amíg van a piacon butatelefon és törvőnyileg nem kényszerítenek okostelefon használatára, mindig lesznek okos felhasználók, akik nem könnyítik meg az adatlopást, kékedést maguk ellen. A többi meg csak tegye publikussá az egész életét, ha ez jó nekik.
  • NEXUS6
    #2
    Azért tök gáz, hogy a legtöbb számtek cuccos mással sincs elfoglalva, mint hogy logolja, hogy mit csinál. Tökre értelmetlenül, mert senki nem olvassa el, tartok tőle.

    Most komolyan, azzal fognak pl egy ájfont javítani, hogy böngészik a rendszer logokat? Persze hivatalosan igen, gyakorlatilag meg 2 lépéesben. 1. FW újratelepít, ami általában minden SW gondot megold. 2. ha továbbra is xarul működik, akkor hw hiba, kuka.

    Ennek a hálózat kapcsolat logolásnak se sok értelme van, főleg hosszú távra, azon kívül persze, hogy jelentősen megkönnyíti a titkosszolgák munkáját;)

    Szerintem titkosítani fogják, hogy senki "illetéktelen" - értsd a júzer - ne turkáljon benne, és így nem derül ki, hogy továbbra is évekre megőrzik ezeket az adatokat. Vagy hetente elküldi a központba és ott őrzik meg, még jobb!;)
  • G_ArchAngel #1