8
  • Shaenis
    Thort tegnap megnéztem, abszolút élvezhető egyszeri megnézésre, utána elfelejthető. :) Természetesen lesz majd folytatása is, kb 10 percnyi stáblista után a mazochista nézők láthatnak kb 25 másodperc előzetest. :)
  • editorz
    Remélem nem lesz igazad én azt moziban akarom látni, egyébként az őrület határán rendezőjének keze munkája, no meg benne van Pitt és Penn, csak behozzák na :)
  • pokolfiu
    lehet nem is fogják a hazai mozik adni... elvégre Paul-t sem adják... pedig mág sikeres is... ez meg elég művészi film ha jól nézem, bevallom én még nemis hallottam róla...
  • kumica
    sztem minden film nézhető,addig amíg ki nem jössz a moziból,vagy stop gombot nyomsz a lejátszón.
  • editorz
    Én Jim Carrey miatt várom a pingvinest, ez ilyen fiatal koromból megmaradt berögzülés és reménykedek, hogy végre megint kapunk egy olyan típusú vígjátékot mint a Ventúra, vagy a Dumber.

Egyébként furálom, hogy nincs említés a Tree of Liferól a közelgő filmek közül magasan a legvárósabb nálam.
  • HarryProf
    A Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részének legújabb előzetese megtekinthető, itt:
  • tibisan
    azzal a thoros zatyvaggal még várjunk csak..kb mint a titánok harca, első blikkre..az meg elégge gáz lett..kár is visszaemlékezni rá.
    az a cowboyok & alienek viszont nagyon várós..még a trafómens3nál is nagyobbat szólhat...men in black a vadnyugaton
  • WoodrowWilson
    Nem lenne rossz, ha a képek alatt ott lenne, hogy melyik filmből vannak, vagy legalább a fájlnév tartalmazná a filmcímet.