8
-
Shaenis #8 Thort tegnap megnéztem, abszolút élvezhető egyszeri megnézésre, utána elfelejthető. :) Természetesen lesz majd folytatása is, kb 10 percnyi stáblista után a mazochista nézők láthatnak kb 25 másodperc előzetest. :) -
editorz #7 Remélem nem lesz igazad én azt moziban akarom látni, egyébként az őrület határán rendezőjének keze munkája, no meg benne van Pitt és Penn, csak behozzák na :) -
pokolfiu #6 lehet nem is fogják a hazai mozik adni... elvégre Paul-t sem adják... pedig mág sikeres is... ez meg elég művészi film ha jól nézem, bevallom én még nemis hallottam róla... -
kumica #5 sztem minden film nézhető,addig amíg ki nem jössz a moziból,vagy stop gombot nyomsz a lejátszón.
-
editorz #4 Én Jim Carrey miatt várom a pingvinest, ez ilyen fiatal koromból megmaradt berögzülés és reménykedek, hogy végre megint kapunk egy olyan típusú vígjátékot mint a Ventúra, vagy a Dumber.
Egyébként furálom, hogy nincs említés a Tree of Liferól a közelgő filmek közül magasan a legvárósabb nálam. -
#3 A Harry Potter és a Halál Ereklyéi második részének legújabb előzetese megtekinthető, itt:
-
tibisan #2 azzal a thoros zatyvaggal még várjunk csak..kb mint a titánok harca, első blikkre..az meg elégge gáz lett..kár is visszaemlékezni rá.
az a cowboyok & alienek viszont nagyon várós..még a trafómens3nál is nagyobbat szólhat...men in black a vadnyugaton -
WoodrowWilson #1 Nem lenne rossz, ha a képek alatt ott lenne, hogy melyik filmből vannak, vagy legalább a fájlnév tartalmazná a filmcímet.