Egy vonalból született a világegyetem?
← ElőzőOldal 4 / 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, hogy matematikalilag ez jo megoldas, de szerintem a fizikat is figyelembe veve az 'egy darab 0 dimenzios pontbol allt' korrektebbnek tunik. A dimenziok letrejotte mar mas kerdes, de valoszinuleg legalabb 4 dimenzio jott letre, legalabbis a felfuvodo vilagegyetem modell egy legalabb negydimenzios teret feltetelez es egyelore a fizikai meresek is ezt tamasztjak ala. Mivel a hattersugarzas foltos ugyan, de egyelore gombszimmetrikusnak tunik, ezert valoszinusitheto, hogy mar kezdetben is legalabb 4 dimenzio volt jelen, kozvetlen a szingularitas megszunes utan. (egyebkent valoszinuleg sokkal tobb van)
Meg nyilatkozo tudos is elismeri, hogy ami a cikkben le van irva, az csak egy egyszerusitett modell, ami a konnyebb szamitasokat teszi lehetove. Pedig ha vennek a faradtsagot es a jelenlegi reszecskemodellt egy egyszeru energia modellbol vezetnek le, ami egyfajta energiat tartalmaz csak, ami a teridot es az anyagot is felepiti, akkor korrektebb eredmenyeket ernenek el. Valoszinuleg az egesz univerzumunk leirhato egyetlen sokdimenzios hullamfuggvennyel.
Meg nyilatkozo tudos is elismeri, hogy ami a cikkben le van irva, az csak egy egyszerusitett modell, ami a konnyebb szamitasokat teszi lehetove. Pedig ha vennek a faradtsagot es a jelenlegi reszecskemodellt egy egyszeru energia modellbol vezetnek le, ami egyfajta energiat tartalmaz csak, ami a teridot es az anyagot is felepiti, akkor korrektebb eredmenyeket ernenek el. Valoszinuleg az egesz univerzumunk leirhato egyetlen sokdimenzios hullamfuggvennyel.
Én csak szegény alieneket sajnálom, akik feltérképezik az univerzumot, de egyfolytában változtatniuk kell a térképeken/dimenziókon <#alien2>#alien2><#banplz>#banplz>
vietnam
1-rõl 3D-re váltott, és miért állt meg éppen 3 dimenziónál? Miért nem ment egészen 4-ig vagy 10-ig? Vagy várjunk pár milliárd évet még, míg tovább hûl.
Nem. Egy évvel ezelõtt volt ez a trendi.😊
Egy év múlva már az lesz a cikk címe, hogy "Egy pontból született a világegyetem?"
Nothing Ever Changes
Isten benyomta a katódsugárcsöves tv-jét és a sugárnyaláb elkezdett pásztázni a csillagporos ....
A fenébe, az már akkor 2D-s volt. 😞
A fenébe, az már akkor 2D-s volt. 😞
Az elmélet végre a valóság kapuján kopogtat.
Ugyanakkor nem szabadna megállniuk a dimenziók fejlõdésének a magyarázatában a három dimenziós elméletnél, mivel a csak három dimenzióval próbálkozók nem jutnak el a sötét anyag és a sötét energia megmagyarázásához.
De kiindulásnak nagyszerû!
Ugyanakkor nem szabadna megállniuk a dimenziók fejlõdésének a magyarázatában a három dimenziós elméletnél, mivel a csak három dimenzióval próbálkozók nem jutnak el a sötét anyag és a sötét energia megmagyarázásához.
De kiindulásnak nagyszerû!
http://www.tradeximp.com/
← ElőzőOldal 4 / 4