SoccerStar

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Már majdnem gratuláltam😄
Azért az se rossz.3 perc és meccsünk van😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Bocsánat elírtam 2-1re kikaptnk

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

tûzoltók-Mozsár CF 1-2

Rosszabbra számítottam 😄

Maximus4
Az szép!Gratulálok!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

B-csapat 4-4-es döntetlent ért el a Videoton FCF ellen.

Hát sztem valószínûbb lenne egyelõre a ti gyõzelmetek 😄

V43 1105
Csak nehogy kikapjatok 😛 <#hehe> 😄😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hát igen, és mi összeségében egy kicsivel gyengébbek vagyunk nálatok, és még õk vannak hazai pályán, szal +13% mkinek, így kb meg kell fogni egy 110%os csatárt:S

Amúgy sztem van rá esély h közeljövõben találkozunk veletek is. 😄

LoSA
Õk eléggé nehéz ellenfelek... Mi is kevesek voltunk sajnos.

Akkor nem sok jóra számitok én se, fõleg idegenben.

abletonext
SG 1-3 tüzoltók

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

Srácok a tûzoltókkal mit játszotatok? Nekünk este õk lesznek az ellenfél és hát láttam 98%os csatáruk van meg védelmen kivûl elég erõsek. :S

abletonext
<#eljen><#vigyor4>
következõ célod az 50% 😉

MSi CR620-617xhu Windows 7 prof. x64 / ubuntu 11.04 Egy szív - egy csapat - HALA MADRID!

V43 1105
Na elértem végre a 40,60%-ot <#vigyor>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

LoSA
<#worship><#taps>

Szép! <#eljen>

Maximus4
Szenzációs a csapat!Idegenbe 4-1 <#worship>

Grat!

Grat!

abletonext
grat a csapatnak! szép volt
és én is végre igazán jól játszottam! Nem lehetett rám panasz védekezésben és még gólpasszt is adtam 😊

toysoldier
nagyon sima meccs volt 😄
kár hogy labdába se értem kb 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inter Milan - SG Elite Club 1-4 (1-1), Maximus 3 gól, FZolee 1 gól

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

wesker24
<#taps>
LoSA
<#taps>

Maximus4
<#taps><#eljen>

B-csapat gyõzött 2-1-re!

Vaksi Vendel 😊, na ja, jó ötlet hard tackling. 😊

HuH de sûrûn van mostanában meccs

Maximus4
Tuti,hogy megálljátok a helyeteket!
Azt nézem elég nyomorék a bíró,lehet keményre kellene venni vagy brutálisra a szerelést mérsékeltrõl.

Ez az InterMilan érdekes ellenfél lesz. Védelmük közepes, a középpályás soruk gyengébb hozzánk képest. Van két elég jó csatáruk, és a kapusuk is nagyon jó.

Remélem az döntõ lesz, hogy egy igazán jó középpályásuk sincs.

Passz. Kérdezz meg valakit a játék fórumán.

jó kérdés, én meg akartam erõsiteni a mail cimemet, lófasz se jött, aztán meg átirni, azt se sikerült neki

új választék gomb

Zsolek123
Nem tudom nálam van-e a hiba, de mióta regisztráltam a játékba, a boltban egyszer sem frissítette az árút...
wtf?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Croano
Valaki segítsen mert nem tudok belépni a karakteremhez és hiába kérem az emilemre a jelszót
ha bemsolom nem enged úgyse belépni!!!

Minecraft forever :D www.xolote.blog.hu

wesker24
Grat !
Maximus4
Megint bebizonyítottuk,hogy mennyire jók vagyunk😊
1-1-nél még szoros volt,aztán 4-2-re lealáztuk õket😊

Sajnos a B-csapat kikapott 3-1-re. Idegenben, egy nálunk százalékokkal jobb csapat ellen nem volt esélyünk.

WOLF3x6: Meghívtalak.

Szívesen csatlakozok, bár még nem igazán tudom hogy mit jelent a játék szempontjából cserének lenni. A nevemet leírtam, ha gondoljátok hívjatok meg, köszönöm!

hoy ehh

Nem gondolkodtatok még el hogy az A vagy a B csapat menjen valamilyen ligába?

Nem rossz egy nap után, csak sajnos mindkét csapatnak van már kapusa. Cserének jöhetnél.

Ma kezdtem egy kapust, tudnátok ajánlani jó klubot? Vagy ilyen szinten még nem érdemes csatlakozni sehova?
nick: Dexster

hoy ehh

LoSA
Thx

Maximus4
Ezt olvasgasd át!

Szerintem miután már 1%-ot se adnak az edzések, csak a ruhákkal és az ételekkel lehet jelentõsen fejlõdni.

LoSA
Hogy lehet(ne) gyorsabban fejlõdni? Most valahogy lassan fejlõdök... 😞

dartonita
Japp en lennek az uj kapus 😊

Az új középpályásból kapus lett, teljes a B-csapat. 13:16-kor egy nagyon komoly meccs vár ránk.

Még 1 középpályás csatlakozott a B-csapathoz, így már 5 (Gomez nélkül 4) van belõlük. Jelenleg már csak egy jobb kapus kellene, és meg is lennénk. Ha Gomezt nem számoljuk bele, vagyunk 11-en, abból 7-en fórumosok.

LoSA
Tegnap délután áramszünetünk volt, aztán netem se volt utána... Nagyon frankó! Mára állt helyre, végre! <#falbav>

4-3-3<#levele>