10
  • Tetsuo
    #10
    LOL Koszonjuk a bizonyitvanyt magadrol te szerencsetlen. :DD
  • skiryo
    #9
    Legalább kultúrált módon válaszolnál... így te vagy a debil, nem akit oltogatsz :D

    Nem más helyett gondolkodunk, csak kritizáljuk az idiótákat.
  • Globalmaster
    #8
    +1

    Szívemből szóltál.
  • l300d
    #7
    eleg korlatolt elmevel rendelkeztek. Mer zavar az ha valaki emeltdijas smseket kuld? Menyjen helyette kocsmaba? Normalis vagy ember? rohadtul televan a hocipom az ilyen hernyokkal. Mert mindenki jobban tudja hgy mi a jo a masiknak. Nem faradsz el 10 millio ember helyett gondolkozni te nagyonokos. Bazd meg ha neki annyi penze van es nem tudja mihez kezdjen vele akkor elkuldi emeltdijas smsre. Aki meg kuldozget ilyen smseket es ugyerzi hogy becsaptak az panaszkodjon ha már a sok penzt elszeretkezte. Mennyivel egyszerubb lenne ha minden nyomorult fereg a sajat kis problemaival foglalkozna mert gondolom nektek is van epp eleg belole es ha már az osszes problemadat megoldottad akkor agyalj más problemajan. Ja es mégvalami en tortenetesen nem iszom nem cigizem es persze emeltdijas smseket sem kuldok. Szoval az lenne a javaslatom hogy tiltsanak be minden alkoholt cigit es a kavet is mert azt sem iszom. Orvendenel neki te szerencsetlen? Roviden csak annyi hogy foglalkozz a sajat problemaddal te barom es tudom nehez masnak orulni de eroltesd meg kicsit magad es orulj annak hogy valakinek van annyi penze pluszba hogy jut ilyen baromsagokra is. Szerintem is baromsag de mindenki ugy kolti el a penzet ahogy akarja.
  • chuky123
    #6
    Remélem jól megb@sszák öket. Az a vicc hogy már közjegyző sincs például a valóvilág szavazásokon. Régebben fellelhetők voltak. Úgy látszik ma már nem "divat"
  • Cat #5
    "az ostobaságukból valaki pénzt csinált"

    Nem teljesen értelek, ez szimplán csalás. Küldjön SMS-t mindenki amire akar, de ne manipulálják az eredményeket. ("A lezárás előtt 2 perccel 49:51 az állás!")

    Ez ellen már rég fel kellett volna lépni.
  • morden
    #4
    +1 a gyengeelméjűségre és ahelyett, hogy csöndbe maradnának ezek az emberek még jobban hülyét csinálnak azzal magumból, hogy mindenféle hatóságnak küldik a panaszukat, arról, hogy az ostobaságukból valaki pénzt csinált :D
  • wildstorm
    #3
    A legjobb az lenne ha az összeset megszüntetnék a szolgáltatóikkal együtt....
  • hypno
    #2
    +1 szavazat a a fizetős sms-t küldők gyengeelméjűségére.
  • Tetsuo
    #1
    Eleve nem epelmeju az, aki fizetos sms-t kuld ilyen musornak. Kapcsoljak ki a tv-t es menjenek sorozzenek vagy sportoljanak vmit a szar agymosas helyett!