6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
r4pt0r #119 Itt egy vid tegnapról. Hát nem sok és ez is németül van, ezért bemásolom az egyik kommentet ego fórumról.
AWESOME!!! i'm too tired to translate right now, (3:24 am) but some things he mentioned are soo ****** gr8, i have to tell right now:
first... how big the whole thing is, blows off the expectations of this thread so far...he talks about millions of ppls with their own daily life and how the player can interact with'em..."sometimes there are thousands of ppl in this place, or in another and so on"...
then: it will have a plot to introduce the player to the game, that plot will bi extremely thrilling and gr8 and after that it will become the open sandbox game. a gameplay structure we know well:) he adds, that first, when u interact with npcs and their daily lives, by trading fighting and stuff, you alrdy influence the universe, and when you start to build stations or bigger things, your influence will go further, and so on...
next thing...: he would like to see it on mac, but it is clear that WHEN it would get to mac, it will not be for the release date of the game... maybe later...(to not confuse u: it will of course get released for pc^^)
then he was also asked if there were cockpits... he says, that its not possible to talk about that alrdy, but (and that sounds like a very interesting point...or maybe also a disappointing one i rly don't know...but i stick to interesting^^) there will be one cockpit for sure, and it will be brilliant!....
-> in this answer he also stated, that as i already mentioned, is not allowed to talk about things in detail, and that we need some patience...but not that much cos very soon more info will be revealed:)
good night!
zetharyn -
r4pt0r #118 Hát ahogy nézem ma is info nélkül maradunk. :S -
r4pt0r #117 Nah még 30 perc ha minden igaz, remélem a hivatalos oldalra is feltesznek már valami képcsomagot, vagy egy 20 perces vididt. :D -
tomonor #116 mondjuk most hogy mondjátok nekem is regisztrálva van a TC-m xD -
Gunslinger #115 Oké, csak én úgy értelmeztem, hogy az egosoft.com-on regisztrált usereknek. -
#114 Igen, írtam hogy regisztrált usereknek jön le, nekem is a TC van regisztrálva, nekem is azért engedi.
-
Gunslinger #113 Hehh, regeltem a játékom serialját és engedi, pedig csak sima TC-m van, akkor ez lehetett a baj. Már le is jött. -
Gunslinger #112 Regisztrálva vagyok az egosofton, de nem engedi letölteni. -
tomonor #111 hmm valóban, ám ahogy az oldal mondja:
"The X-Encyclopedia included in the X-Superbox (PDF). Available to users with a registered Superbox."
Magyarán, ezt csak a superboxosoknak lehetne letölteni. Valószínűleg figyelmetlenség az ego részéről, mindenesetre már elolvastam :P -
#110 Tessék, itt van. -
#109 Nem, én nem vettem meg és most töltöttem le 3 napja teljesen hivatalosan legálisan.
Regisztrált usereknek ingyenes, de asszem van valami időlimit. -
r4pt0r #108 Elvileg ha van bármilyen játékod le tudod szedni, legalábbis ezt írták pár napja. Lehet azóta ki lett javítva. -
Gunslinger #107 Csak azoknak akik megvették a Superboxot. -
#106 Ingyen letölthető az EGO oldaláról. -
#105 Jepp -
tomonor #104 nemtudom, nincsen meg nekem az enciklopédia xD
:( -
r4pt0r #103 Szerintem új kapuk vannak, biztos majd meglehet találni a régieket is 1-2 helyen, vagy talán majd még menni is fog talán 1-2 csak a nosztalgia miatt. :D -
Gunslinger #102 Nem új kapukat építettek? Úgy tudom, hogy a Xenontól lenyúlt fejlett navigációs és kapu nélküli ugrótech segítségével rakták ki az új kapukat, a régiek teljesen inaktívak, egosoft fórumon mintha ezt olvastam volna, de most nem találom, lehet tévedek. -
Gunslinger #101 Ja aztán úgy omlott össze, hogy a rendszerben nincs SPP, akkor fújhatod. Önmagukban a rendszerek 80-90% nem képes ellátni magát, ha csak az állomásokat nézzük. Gyakorlatilag amiben nincs SPP és bánya az a rendszer jó eséllyel nem önellátó. -
tomonor #100 ámbár már életképes kapuk vannak a videókban... Tehát a játék valahol pár száz évvel az összekapcsolódás után játszódik. -
#99 Sztem a kaja gyár a legéletképesebb koncepció egy ilyen játékban. A legtöbb user tudja, hogy mi az a kaja, és hogy KELL. Kell valami kapaszkodó a sekélyes gondolkodásmódúak számára is. Elvégre el kell adni a játékot valahogy ...
Mellesleg, miután összeomlott a kapurendszer elég nagy mázlinak számít, ha van egy kajagyár az űrben - lakható bolygó meg sehol... Ez persze extrém példa, mert ugye senki sem számított a kapurendszer összeomlására. -
Gunslinger #98 Így is hülyén néz ki a kaja az űrben téma. :-D
Mindegy, remélem ezt megszüntetik, meg a jelenlegi gazdaági rendszert is, mert nem túl hatékony. -
r4pt0r #97 Végülis lehetne, csak hülyén nézne ki. -
Gunslinger #96 Jó, de ezzel az erővel lehetne A, B meg C a termékeke neve. :-) -
r4pt0r #95 Persze, igazad van. De szerintem teljesen lényegtelen hogy minek hívják, gyárt valamit, amit el kell szállítani, és ennyi. :D -
Gunslinger #94 Néhánynál biztosan, meg vannak bolygó nélküli rendszerek is, igaz nem sok, de kevés kivételtől eltekintve főleg sűrűn lakott naprendszerekben vannak a kapuk, meg ha megnézed az univerzum térképen a rendszereket, akkor láthatod, hogy bizony sok millióan, néhol milliárdan lakják azokat, na ott tuti lehet kaját termelni lent is, mert nem az a 3-4 űrben lebegő cucc fogja kitermelni ennyi ember számára a kaját, ami egyébként befér 2-3 nagyobb TS-be. -
r4pt0r #93 Lehet a bolygón nem lehet termelni, mert alkalmatlan rá. :D -
Gunslinger #92 Ja, és mennyi értelme van az űrben bolygó körüli pályán kaját termelni... -
r4pt0r #91 Pont ezért írták újra az egészet, mert már képtelen volt kezelni a régi motor. Én egyébként örülök a nagy állomásoknak, hiszen több értelme van mint 5 állomás egymás közelében. -
Gunslinger #90 Jaja, egyetértek. Semmivel sem tudtak többet, mint a commonwealth állomások, pedig a Terranok jól modernebb népség, elvileg kisebb helyen el kéne férnie több cuccnak, úgy értem elektronika, modul téren, lásd a Teladi hajók is azért olyan nagyok, mert nagyok a berendezéseik. Egyébként a bazi nagy bázisaikat simán tele kellett volna rakniuk fegyverekkel, ez egy nagy talány nekem, hogy a hadi űrállomások miért nincsenek felfegyverezve és pajzsban sem voltak erősebbek a kisebb commonwealth társaiknál. A termelő Terran állomások mondjuk többnyire normál méretűek voltak. -
mindero #89 Az a baj ha értelmetlen a dolog, mert hiába voltak a terran állomások 50km-esek, ugyanannyi cucc, meg ugyanolyan méretű hajók tudtak dokkolni, cserébe folyton szaggatott + útkeresési hibák tömkelege.
Tehát ha nagy állomásokat akarnak oké, csak akkor legyen értelme (pl az új gyárak a meglévő állomásokhoz kapcsolódnak). -
Gunslinger #88 Sokkal zsúfoltabb lesz az űr, az már látszik, lesz sok csillagköd is, meg ezek a bazi nagy állomások keményen meg fogják izzasztani a VGA-kat. A TC-nél már látszott, hogy a megaállomásos dolog felé veszik az irányt, egy néhány Terran állomásnál nagyon elszálltak méretügyileg. -
r4pt0r #87 Egy perces vid. Akarom most. :D -
Gunslinger #86 Reális stílust nálam a Xenon és Kha'ak hajók jelentik, semmi csicsa, csupa funkcionalitás, dizájn le van tojva, az űrben amúgy sem fontos, ohgy áramvonalas legyen a jármű (Borg kocka rulzz). Teladi még hasonló, bár az már picit szedett-vetett. -
mindero #85 Ej, ezek a nagy hajók de jól néznek ki. Végre van egy kis Nexusos/BSG-s beütése a hajóknak, tetszik ez a "reális" stílus. -
r4pt0r #84 Még egy adag kép felkerült. Remélem holnap már kapunk valamit ami mozog is. :D
Aki nem találta volna meg őket itt a 2 zip fájl, tele képekkel.
Első
Második -
Gunslinger #83 Csak lesz legalább egy vacak rolling demo. Kenyeret a népnek. :-) -
r4pt0r #82 De lehet hogy csak képek voltak eredetileg is. -
r4pt0r #81 Van 1-2 brutal kép, remélem kiteszik majd a videót. -
Gunslinger #80 Van a topicjában az egosoft fórumon egy rakás új screenshot, de fényképezőgéppel lettek lefotózva, szal nem valami jó minőségűek, de már ezekből is látszik, hogy ütni fog a játék grafikája nagyon. Ha jól látom akkor mintha az X3-as Argon Tradin Station, vagy legalábbis egy része újra fel lenne használva és lesznek egyedi űrállomások, egyik oldalára fel van írva nagy betűkkel, hogy Welcome to Venus Ville.