6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
Micsu #199 az a fejlődés amiről te beszélsz visszafejlődés
a játék mélysége, bonyolultsága megkívánja a hasonló menürendszert, persze lehetne egy kicsit logikusabb is, de kb ennyi
én csak remélni tudom hogy az új részt nem primkósítják le -
#198 Nem tudom, szerintem ez a játék varázsához tartozik, én szeretem így. Egyrészt pár óra alatt csukott szemmel is megtalálsz mindent, másrészt a sűrűn használt dolgokhoz úgyis hotkey-t rendelsz. -
#197 Beszelek, talan leirtam.
Igen grafikus feluet, mint attekinthetobb terkep, hajo felszereles megjelenites allomason, kevesebb almenu. Ugy tunik te szereted keresgelni a szoveges menuket a 132. menu alatt.
Esetleg belekellene esetleg egy parancssori algoritmust is epiteni, mint 1990-es jatekoknal es irkalhatnal bele, hogy cd weapons/railgun , set first modul railgun , set second modul railgun 2 , set 50w shield
Eljen a fejlodes hatalma. -
#196 Miért? TC-ben már teljesen korrekt menü volt... Annál nem kell több. Maximum egy kis logikai átrendezés, mert elég sok az almenü. Egyébként rendben volt, sosem volt vele gondom. -
Micsu #195 te miről beszélsz, grafikus felület hiánya? lol -
#194 Elég közel:) A kb max 4-5km-es magasságban. Ha 1080p-ben nézed látni a hegyvonulatokat és a fákat:) -
#193 - the menu thingy again: instead of having a textside...
Tehat tovabbra is marad ez az elavult menurendszer es a grafikus felulet hianya.
Vicc. -
Micsu #192 sztem pont felette a videó bizonyítja hogy nem, csak közel van az állomás a bolygóhoz -
torma1 #191 Mikorra ígérik a megjelenést? -
SewerRat #190 Tényleg úgy néz ki....nem tudom, jó volna:) -
#189 Itt 0.54-nél:
-
tomonor #188 Majd meglátjuk ;) -
Micsu #187 csillagködben lévő hajók néha úgy festenének mind ha légkörben lennének a videókon -
tomonor #186 szerintem rosszul láttad. A trade lanes-ek valóban arrafele repülnek, de még nem tudjuk hogyan is működnek valójában, tehát egyelőre várunk. -
SewerRat #185 Szerintem nem...melyik videón láttad? -
#184 Jól láttam a videókon, hogy végre be lehet repülni a bolygók légkörébe?:) -
SewerRat #183 Nem rossz:D
Boronok jópofák.Kíváncsi leszek az új X re....remélem a hülye karakter animációkat, meg a horrofilmbe illő avatar képeket megcsinálják normálisan. -
#182 Mikor hozod vissza a tudost egy TP-vel argon prime felett megtámadnak és a hátsó ágyúval kell megvédened magad, a hülye halvérü végig szid hogy hol tanultál meg repülni, mintha nem jutna l a tudatáig hogy lönek rátok. A vége felé már szivesen kiraktam volna a zsilipen űrruha nélkül.
Ha jól emlékszem ezzel a TP-vel tudtál egy kis potyapénzt szerezni a játék elején azzal hogy mielőtt leszállítod a tudóst, és visszaadod a hajót mindent eladsz róla.
Hogy mik eszébe nem jutnak az embernek ennyi év távlatából! -
#181 Az X2 első vagy második story-line küldetésében kell elhoznod egy Boron tudóst az anyabolygójukról, ott van egy videó a tenger alatt. Még meg is jegyzik mikor a küldetés kapod hogy ez a tudós segített kifejleszteni egy olyan hajtóművet ami a víz alatt is működik. -
tomonor #180 xD
Dehogy. Csak hülyülök. -
Borg18754 #179 én is láttam azt a videót már nemtom hol amikor asszem boron hajók mennek a víz alatt de akkor miért nem úgy valósították meg? ez csak az alapötlet volt és inkább az űrben csinálták meg? -
tomonor #178 Igazából csak a Boronok voltak a helyükön eddig. -
tomonor #177 És idegen fajok lakják! -
Borg18754 #176 és a tenger mélyén napok meg bolygók vannak és a víz teljesen átlátszó -
tomonor #175 Kedjük ott, hogy az X3 nem az űrben játszódott, hanem mély tengerben, legalábbis a fizika törvényei szerint. -
SewerRat #174 És ha részben hőenergiát is dolgoznak fel? Mondjuk elméletileg akkor sem kéne ilyen közel rakni, de úgy már más. Egyébként ha itt tartunk a robbanásoknak sem kellene hallatszódniuk, meg a lövéseknek sem. De hát ugye kompromisszumot kell kötni a látvány (és hallvány:D) és a tudományosság között, mint a science és fiction között:) -
Gunslinger #173 De akkor ne is írjunk olyan butaságot, hogy realisztikusabb lett ettől, mert nagyon nem (tudom hogy nem te írtad).
Attól nem lesz nagyobb a napelem hatásfoka, hogy közelebb épül egy csillaghoz, az a lényeg, hogy árnyék ne vetüljön a napelemekre vagyis hogy ne legyen tárgy a napelem és a csillag között. A valóságban is az a lényeg a napelemek elhelyezésénél, hogy a lehetséges árnyék vetítő forrásokat minimalizáljuk, egy a napszak során végigfutó villanyoszlop árnyéka akár 20%-al is csökkentheti a napelem cella hatásfokát. Ez a lényeg és nem az hogy a csillag valagába feldugjunk egy SPP-t, ez baromság. -
kobra223 #172 vitát nem szeretnék kiváltani. de fizika mindig érdekes meglepit produkálni. na fantázia mindig határtalan :D -
Micsu #171 most egy játéknál kezdjük már el belekötni az aktuális tudásunk szerinti fizikába -
Pares #170 Mondjuk nem tudom milyen anyag bírja ki azt az 5000+ Celsius fokot... Maximum ha valami oltári mágneses tér veszi körül az egészet. A másik, hogy ilyen közel a csillaghoz magából a hőből talán egyszerűbben és több energiát lehet nyerni, mint a puszta fényből... De hát majd meglátjuk. -
kobra223 #169 legalább realisztikusabb lesz a game. Bár így volna :D -
mindero #168 Igen, én is néztem h mintha kicsit közel lenne a naphoz. -
tomonor #167 Ha megfigyeled, az SPP egy csillaghoz van csatlakoztatva, mint annó a HUB volt a TC-ben. Ez egy érdekes elgondolás, ezek szerint mostantól izzó csillagot kell keresnünk ahhoz, hogy csatlakoztatni tudjuk az SPP-ünkent. -
mindero #166 Érdekes ez a graf. Mintha valahogy olyan életlen, kaotikus lenne. Vagy nem tom. Mindegy, majd élőbe. -
r4pt0r #165 Sikerült kiadni 1 db képet. Ha így haladunk sose lesz kész. :D
Solar Power Plant XL -
mindero #164 Kíváncsi vagyok h ebbe a fél napba lesz-e valami. Ha már a hírek dátumait se tudják tartani az nem sok jót ígér... -
Micsu #163 még csak most láttam a bejelentést
+fav -
r4pt0r #162 E3-nak már vége. Elvileg ebben a hónapban kapunk valami infot, de majd kiderül. -
mindero #161 Lesz valami az X-birtről még az E3-on, vagy annak már vége van?
Nehogy megint a semmiért kellett várnunk... -
tomonor #160 Apropó, nem éppen új hír, csak elfejtettem ezidáig postázni.
X - Rebirth interjú a Fedcon-on
Jah, és holnaptól E3. Hamarosan újabb infómorzsákat kapunk a várva várt játékunkról