6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Gunslinger
    Igen, hivatalosan ezt írták ki, de a fórumon több egosoftos is írta, hogy nem valószínű, hogy tartják. Eleve már benne vagyunk a Q4-ben és mintha úgy rémlene, hogy fél éve még 2012 Q1-et írtak, nem értem miért írták ki a 2011 Q4-et.
  • Micsu
    thx, én egosoft honlapján néztem

X Rebirth for PC is expected to be released in the fourth quarter of 2011.
  • tomonor
    2012 Q1
  • Micsu
    én nem sok esélyt látok hogy ez év végére megjelenik
  • Gunslinger
    Nagyon köszi.
  • tomonor
    https://twitter.com/#!/alexeizakharov
  • BuriP
    http://www.facebook.com/alexeizakharovfans
    http://www.zakharovmusic.com/
  • BuriP
    "egyedül a teaser trailer zenéje volt benne..."
    Igen, de azt kérte, és az is van odaírva a fájlnévbe. :D

• tomonor
    egyedül a teaser trailer zenéje volt benne...

De igen, Alexei Zakharov ismét bedobja magát, remélhetőleg most csak vadonatúj számok lesznek majd.
  • BuriP
    http://www.egosoft.com/download/x_rebirth/files/Alexei_Zakharov_-_X_Rebirth_-_Reveal_Trailer_Soundtrack.mp3.rar
  • Gunslinger
    Pöpec. Ehhez tényleg kell majd a jó vas. A zene is nagyon állat, eddig még nem hallottam, de felismerem benne a korábbi X-re jellemző dallamokat. Ha valaki tudja, honnan lehetne elérni a teljes számot, az ne tartsa vissza az információt. :-)
  • BuriP
    A Reunion, és a TC is képest volt megizzasztani bármilyen gépet a megjelenésekor. Most mégnagyobb univerzum, mégnagyobb, részletesebb állomások... háát, majd meglátjuk. Talán adnak ki ehez is benchmark-os rolling-demót.
  • tomonor
    hát, ez az átka a pécéseknek :D
  • mindero
    Ez már kicsit túlzás...
    Sose fogják befejezni.
  • saba30
    pontos release date kéne már, és megnyugodnák
  • Vitez77
    Naja: amit egyetem alatt gyűjtöttem, azt faszán el is fogom költeni egy új gépre majd -.-
  • tomonor
    már elölre féltem szegény gépemet.
  • Luthero
    Hát ez nem jött össze, majd igy: http://www.youtube.com/watch?v=yPhRNC02dfw&feature=related
  • Luthero
    Megborzongtam (jó értelemben)ettöl a grafikátol
  • kobra223
    sziasztok öröm volt olvasni a ami tegnapi hír az x rebirth még az idén megjelenik már már várom
  • tomonor
    nekem is bejött, nem tudom hogy mi volt a problémája az itteni közösségnek vele.
  • Titan
    Szerintem ez nagyon jó lesz és kövezzetek meg, de nekem nagyon tetszett a Dark Star One..:P Ha megjelenik tuti megvevős a dolog....
  • mindero
    Ezt linkeltem be én is (többé-kevésbé).
  • NONPLUSZULTRA
    Akkor evezzünk komolyabb vizekre:NYÚZ
  • Micsu
    mi is lenne az internettel flém meg trollkodás nélkül, egy unalmas pöcegödör lenne :D
    sry az offért :P
  • mindero
    Szerintem nem fér meg együtt a két módszer, teljesen más az irányítási metódus, de ezt le is írja. Ez csak moddal lesz megoldható.
    De az eredeti ötlet szerintem királyabb (márha úgy csinálják meg ahogy gondolom).
  • r4pt0r
    Ha meg 2 perc alatt be tudták volna tenni, nem értem miért is maradt ki. Igen kevesen vagyunk akik szeretik de azért vagyunk. Elég végig olvasni az ego fórumot. Nah mindegy jön még más játék is idén. :D
  • tomonor
    tudod, jobb ha a flémre nem öntünk üzemanyagot, mert az csak nagyobb flémet eredményez.
  • Micsu
    ehhez pofa kellre csak így tudtam reagálni, anno nem volt nagyon túspécizve a captial hajók vezetése ergo nem hiszem hogy erőforrás hiány miatt hagyták ki, egyébként meg örülök neki hogy komolyabban változik a sorozat minden jó ha a vége jó, az x3 is x2,5 volt végülis
  • tomonor
    Ez van, ezt kell szeretni.

Micsu: stílus.
  • Vitez77
    "de páran azért elvoltunk vele"
    Páran meg nem - ez van. Nem lehet mindenkinek tetszeni. Egosoft-ot ismerve nem "ők" mondták meg, hogy unalmas, hanem a fórumozók.
  • r4pt0r
    Az lehet hogy neked nem volt élvezet, de páran azért elvoltunk vele. Azt meg hogy majd a modderek mit csinálnak majd, kiderül.
  • Micsu
    lol

ahhoz osz kurva nagy idő kell hogy vezethess láma módon egy capital shipet ugyanúgy mint egy vadászt, egyébként tényleg teljesen nonsense másrészről meg a modderek kb 1 nap alatt összedobják olyan formában ahogyan az x3ban volt
    egybéként tényleg kurva nagy feeling volt hogy 1 perc volt még megtették vele 360fokos fordulatot, kb egyszer ültem bele poénból osz csókolom
  • r4pt0r
    De én nem parancsolni akarok hanem irányítani. Az meg a másik hogy megmondják hogy unalmas. Azért ehhez pofa kell. Mondják azt hogy nincs idejük megcsinálni/nem akarják/szerintük felesleges, de ez az indok, megáll az ész.
  • mindero
    Mindig is valami hasonlóra vártam, végre egy Nexushoz hasonló taktikázós játék. Olvassátok végig az összes fórum stickyt, tök érdekes )és állat) dolgok derülnek ki belőle...
  • mindero
    Dehogy is épp ellenkezőleg!
    Képzeld úgy el mintha te lennél az admirális és a bazi nagy hajók hídján állva írányítod a kapitányokat, hogy hova tüzeljenek, hova menjenek.

Szerintem ez baromi állat!

Annál is inkább, mert minden egyes gyár/hajó építése valóságos küldetéssorozat lesz. Ahogy szép lassan a szemünk előtt a semmiből egy galaxisgyalázó csillagromboló lesz. Dögös kapitánynőkkel a fedélzeten persze. Már várom a castinginterjúkat .
  • r4pt0r
    "You won't be sitting in the cockpit and steer such a capital ship from the first person perspective anymore simply because that is boring. Steering huge and slowly-turning ships manually just doesnt make sense. It would force us to make them turn and move unrealistically quick and even then they would be impossible to maneuver near our huge and complex shaped stations."

Hát ez pont olyan szarul hangzik mint eddig, csak most már biztos.
  • mindero
    Na ezek már sokkal jobban hangzanak:

ÚJ FÓRUM NYÍLT
  • Gunslinger
    Negatív.
  • Pluskast
    Konkrét megjelenési dátum van már?