6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • simon7108
    akkor jó.már azt hittem,hogy átnevezték és az újjászületésből lett egy kiegészítő...
  • Micsu
    x rebirth az x rebirth, albion prelude meg albion prelude, utóbbi egy x3 kieg
  • simon7108
    ez az Albion Prelude most akkor az X Rebirth ami elvileg majd újrakezdi a sorozatot vagy csak egy újabb kiegészítő?
    és jönni fog egyáltalán a Rebirth?Vagy ebben az Albion Prelude-ban kifújt?
  • NONPLUSZULTRA
    Mivel egyértelműen Terran Conflict kiegészítőről van szó, nem szemetelek ide többet Albion Prelude témában.
  • mindero
    Majd írd le hogy milyen, nekem egy darabig nem lesz.
  • NONPLUSZULTRA
    Jön szépen lefelé az Albion Prelude, kár hogy csak belepillantok, igazán csak jövő héttől leszek szabin, de már tudom mivel fogom tölteni a hosszú téli estéket ;)
  • mindero
    Új intejú Albion Preluderól
  • tomonor
    Szerintem rá voltak kényszerítve a csavarok kitalálására, hogy folytathassák a sagat.
  • mindero
    Lekaptam az enciklopédiát.
    Vicces, hogy magában az enciklopédiában is ellentmondás van, az elején a Torus felrobbantását a Beryll által irányított Xenonoknak tulajdonítják, később meg Saya Khonak. (Akinek az anyja meg egy fekete lyukba vezető kapun átcsalta a Xenonokat.)

Jól kiirtották az egész családot.

Sajnálatos az egész, mert egész jó története lenne, de a tálalás az valami elképesztő gagyi. Pl most jöttem rá hogy a Terran Conflictnak volt sztorija.
  • TokraFan
    Számomra a sztori lényegtelen. Javarészt eddig is csak egy kissé módosított Stargate koppintás volt az egész. Lényegesebb, hogy a játék maga mit nyújt! És ami még fontosabb, hogy hol a fenébe van és miért késik ennyit a Rebirth???
  • tomonor
    grrlpowah.
  • Pares

Hogy a farkamba tudta 1db nő felrobbantani az egész Torus-t?
  • Vitez77
    Ha van dobozos vagy digi X-Superboxod, akkor regisztálod Egon és letölthted (Steam-en talán ott is van). Amúgy meg egy fájl sosem tűnik el a netről.
  • mindero
    Nézd meg a trailert.
  • Pares
    Hogy mi?
  • mindero
    Csak már nincs enciklopédia sajnos.
  • Vitez77
    Miért baj ha valami nem a MW3 sztorijának a szintjén áll? Had legyen csak fordulatos.

Amúgy meg ha letöltöd az Enciklopédiát, akkor a 36-38. oldal (B26-B28) van leírva. Bemásolni nem akarom, mivel az túl nagy spiler (gondolom az Enciklopédiát dolgozza fel a játék). Legyen elég a címe:
    The rediscovery of Earth-->Earth flexes her muscles-->Argon Prime goes on the offensive
  • mindero
    Komolyan mondom én nem értem ezt az egész sztorit. Mi a francért kell így elbonyolítani?
    Saya Kho kinyírt a Torusban több milliárd embert. Miért is?
  • tomonor
    Nem volt valószínűtlen, csak el kéne olvasni azt a fránya enciklopédiát ;)
  • mindero
    Milyen valószínűtlennek tűntek a videóim a Terran-Commonwealth háborúról, aztán tessék. Kapunk egy játékot róla. Remélem tényleg lesz rendes háború benne.
  • NONPLUSZULTRA
    Akkor megint behal ez a topic :)
  • tomonor
    hát öö, akkor inkább az x3tc topik, mivel annak a kiegje.
  • Vitez77
    Szerintem bőven befér ide, hisz egy prelude -.-
    Másrészt meg én sem tenger időmről vagyok híres.
  • tomonor
    csinálhacc neki topikot, én nem érek rá
  • Vitez77
    Vmi olyasmi. Superboxosoknak ingyen :D
  • Pares
    Ez valami új kiegészítő lesz?
  • mindero
    Hát erre azt hiszem nem sokan számítottak.
    De nem lövöm el a poént
  • Vitez77
    Na, a "nagy bejelentés":
    http://www.egosoft.com/games/x3ap/info_en.php
    Ez is valami. OMG-t még nem mondok, előtte elolvasom a dolgokat :)
  • tomonor
    mondjuk még a tavasz is messze van.
  • mindero
    Sejtettem h nem lesz ebből 12 tavasz. Reméljük azért idén karácsonyra kapunk valami ízelítőt.
  • BuriP
    Nagy itt a csend, mármint az Ego táján. Még sokat kell várnunk szerintem erre a játékra!
  • mindero
    Hivatalosan nem tudunk semmit.
  • BuriP
    Minimális vagy ajánlott configra gondolsz ezzel? :D
  • tomonor
    Ilyen alapon mindegy lenne, ha azt kérdeznéd, hogy az alpha centauriban van-e élet...
  • tom36
    üdv all
    lenne 1 ojan kérdésem hogy ennek az előzetes saccolt gépigénynek mennyi alapja lehet ?
    CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz / AMD Phenom II X2 555 Black Edition
    GFX: Nvidia GeForce GT 545 DDR3 / ATI Radeon HD 5670 512MB
    RAM: 4GB
    HDD: 10 GB Hard Disk Space
    http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1788&game=X%20Rebirth

mer sajna a képek meg a többi halott infó alapján erre meg van az esély nem ?
  • tomonor

:)
  • tomonor
    pölö, sötétcsillag egyes?
  • Gunslinger
    Pride of Albion lesz az űrhajónk neve a játékban, nem lehet majd megváltoztatni.
    Albion Skunk lesz a gúnyneve, amit az előző tulaj idején kapott.

Hát nem tudom, ennél valami fantáziadúsabbat is kitalálhattak volna, ha már annyira egyedülálló hajó lesz, egyedülálló képességekkel.
  • tomonor
    Szokásához hívően, az egosoft szokott késni néhány hónapot. Nos ez nem baj, sőt. Minnél tökéletesebb a játék, annál jobb.
  • r4pt0r
    Amikor bejelentették akkor még 2011 q4 volt, csak közben látták hogy ez nem fog menni. :D