6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
simon7108 #359 akkor jó.már azt hittem,hogy átnevezték és az újjászületésből lett egy kiegészítő... -
Micsu #358 x rebirth az x rebirth, albion prelude meg albion prelude, utóbbi egy x3 kieg -
simon7108 #357 ez az Albion Prelude most akkor az X Rebirth ami elvileg majd újrakezdi a sorozatot vagy csak egy újabb kiegészítő?
és jönni fog egyáltalán a Rebirth?Vagy ebben az Albion Prelude-ban kifújt? -
#356 Mivel egyértelműen Terran Conflict kiegészítőről van szó, nem szemetelek ide többet Albion Prelude témában. -
mindero #355 Majd írd le hogy milyen, nekem egy darabig nem lesz. -
#354 Jön szépen lefelé az Albion Prelude, kár hogy csak belepillantok, igazán csak jövő héttől leszek szabin, de már tudom mivel fogom tölteni a hosszú téli estéket ;) -
mindero #353 Új intejú Albion Preluderól -
tomonor #352 Szerintem rá voltak kényszerítve a csavarok kitalálására, hogy folytathassák a sagat. -
mindero #351 Lekaptam az enciklopédiát.
Vicces, hogy magában az enciklopédiában is ellentmondás van, az elején a Torus felrobbantását a Beryll által irányított Xenonoknak tulajdonítják, később meg Saya Khonak. (Akinek az anyja meg egy fekete lyukba vezető kapun átcsalta a Xenonokat.)
Jól kiirtották az egész családot.
Sajnálatos az egész, mert egész jó története lenne, de a tálalás az valami elképesztő gagyi. Pl most jöttem rá hogy a Terran Conflictnak volt sztorija. -
TokraFan #350 Számomra a sztori lényegtelen. Javarészt eddig is csak egy kissé módosított Stargate koppintás volt az egész. Lényegesebb, hogy a játék maga mit nyújt! És ami még fontosabb, hogy hol a fenébe van és miért késik ennyit a Rebirth??? -
tomonor #349 grrlpowah. -
Pares #348
Hogy a farkamba tudta 1db nő felrobbantani az egész Torus-t? -
#347 Ha van dobozos vagy digi X-Superboxod, akkor regisztálod Egon és letölthted (Steam-en talán ott is van). Amúgy meg egy fájl sosem tűnik el a netről. -
mindero #346 Nézd meg a trailert.
-
Pares #345 Hogy mi? -
mindero #344 Csak már nincs enciklopédia sajnos. -
#343 Miért baj ha valami nem a MW3 sztorijának a szintjén áll? Had legyen csak fordulatos.
Amúgy meg ha letöltöd az Enciklopédiát, akkor a 36-38. oldal (B26-B28) van leírva. Bemásolni nem akarom, mivel az túl nagy spiler (gondolom az Enciklopédiát dolgozza fel a játék). Legyen elég a címe:
The rediscovery of Earth-->Earth flexes her muscles-->Argon Prime goes on the offensive -
mindero #342 Komolyan mondom én nem értem ezt az egész sztorit. Mi a francért kell így elbonyolítani?
Saya Kho kinyírt a Torusban több milliárd embert. Miért is? -
tomonor #341 Nem volt valószínűtlen, csak el kéne olvasni azt a fránya enciklopédiát ;) -
mindero #340 Milyen valószínűtlennek tűntek a videóim a Terran-Commonwealth háborúról, aztán tessék. Kapunk egy játékot róla. Remélem tényleg lesz rendes háború benne. -
#339 Akkor megint behal ez a topic :) -
tomonor #338 hát öö, akkor inkább az x3tc topik, mivel annak a kiegje. -
#337 Szerintem bőven befér ide, hisz egy prelude -.-
Másrészt meg én sem tenger időmről vagyok híres. -
tomonor #336 csinálhacc neki topikot, én nem érek rá -
#335 Vmi olyasmi. Superboxosoknak ingyen :D -
Pares #334 Ez valami új kiegészítő lesz? -
mindero #333 Hát erre azt hiszem nem sokan számítottak.
De nem lövöm el a poént -
#332 Na, a "nagy bejelentés":
http://www.egosoft.com/games/x3ap/info_en.php
Ez is valami. OMG-t még nem mondok, előtte elolvasom a dolgokat :) -
tomonor #331 mondjuk még a tavasz is messze van. -
mindero #330 Sejtettem h nem lesz ebből 12 tavasz. Reméljük azért idén karácsonyra kapunk valami ízelítőt.
-
#329 Nagy itt a csend, mármint az Ego táján. Még sokat kell várnunk szerintem erre a játékra! -
mindero #328 Hivatalosan nem tudunk semmit. -
#327 Minimális vagy ajánlott configra gondolsz ezzel? :D -
tomonor #326 Ilyen alapon mindegy lenne, ha azt kérdeznéd, hogy az alpha centauriban van-e élet... -
tom36 #325 üdv all
lenne 1 ojan kérdésem hogy ennek az előzetes saccolt gépigénynek mennyi alapja lehet ?
CPU: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz / AMD Phenom II X2 555 Black Edition
GFX: Nvidia GeForce GT 545 DDR3 / ATI Radeon HD 5670 512MB
RAM: 4GB
HDD: 10 GB Hard Disk Space
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1788&game=X%20Rebirth
mer sajna a képek meg a többi halott infó alapján erre meg van az esély nem ? -
tomonor #324
:) -
tomonor #323 pölö, sötétcsillag egyes? -
Gunslinger #322 Pride of Albion lesz az űrhajónk neve a játékban, nem lehet majd megváltoztatni.
Albion Skunk lesz a gúnyneve, amit az előző tulaj idején kapott.
Hát nem tudom, ennél valami fantáziadúsabbat is kitalálhattak volna, ha már annyira egyedülálló hajó lesz, egyedülálló képességekkel. -
tomonor #321 Szokásához hívően, az egosoft szokott késni néhány hónapot. Nos ez nem baj, sőt. Minnél tökéletesebb a játék, annál jobb. -
r4pt0r #320 Amikor bejelentették akkor még 2011 q4 volt, csak közben látták hogy ez nem fog menni. :D