6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • tomonor
    X2-ig annyi volt a különbség, hogy le kellett a pajzsot kapcsolnod, hogy beengedje a konténert, és az is csak a játékos hajójánál... Túl sok értelme nem volt.
  • Pares
    Az előző részekben is így működött a loot, nem tudom, hogy ez most miért baj?

Jakuza1: Nem rosszból, de eddig egyik X sem volt űrszimulátor, mindegyik árkádos volt...
  • MerlinW
    Ha nem is az MMO, inkább a konzolok hatását látom. Az eddigi X-eket lehetetlen konzolon játszani, ezt viszont már a bemutatón is kontrollerrel irányították. Üzletileg ez egyébként egy jogos döntés volt.
  • Jakuza1
    Mondom en nem lennek meglepve, hogy ez a bevezetese annak, hogy a kovetkezo resz, MMO lesz es ez a teszt.
    Amugy valoban az egesz, a mozgas es ez a dolog nagyon arkados, es ugyanez jellemzo a rikito grafikara is, ami eddig nem volt jellemzo az X-re.
  • Caliph
    a videót elnézve nekem pl az sem tetszik hogy megsemmisít egy ellenséget és az úgy dobja el a lootot hogy egy kis rakéta vagy akármi jelenik meg az űrben,és ha átmész rajta a hajóval fel is van szedve. kicsik árkádos.
    persze lehet igy egyszerűbb,praktikusabb,majd élesben kiderül:)
  • Jakuza1
    Gondolhatod, hogy nem szimplan az oldalazasra ertettem, hanem a kivitelezesere.
    Az oldalazas nem lenne gond, hiszen lehetnek egy urhajon segedraketak, amik segitik az oldairanyu mozgast.
    Na de a videonban van egy jelenet, amikor kioldalazza ugy az allomast eloremenet kozben, mint ha valami FSP karakterrel oldalaznank.
    Semmi szogelhajlas, semmi kiteres, csak egy olyan hihetetlenul intenziv oldaliranyu mozgas, mintha valami arcade autosverseny jatek lenne, nem pedig egy urhajoszimulator.

De ugyanez jellemzo az osszes hajo mozgasra a videon.
  • tomonor
    Igen nos, az oldalazás mindig is része volt az X játékoknak, de valódi bevezetésre az X3R idején került sor. Igen, valóban elég lájtosan mozog a Skunk a videókon ahhoz képest, hogy egy M6-os. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy M3-as teljesítőképességét akarták kihozni belőle mozgás téren.
  • Jakuza1
    Ahogy nezem mennek az MMO-sitas iranyaba. A kulso ikonositas, kinezet , walking on station stb
    A stationos megkozelites emiatt , hogy maszkalhatsz az nem rossz, mondjuk egy ido utan egy urszimulatorban, ugyis elveszti a varazsat,foleg akkor ha csak nem ad valami pluszt is, ezt gyengitheti, hogy kivulrol is elerheto a marketrendszer, ellenben ez egyben plusz is, mert igy a jatekosok, akiket nem erdekel az allomas belulrol, nem kell sok idot vesztegetni azzal, hogy a stationon felorat rohangaljanak.
    Az hogy ujra van cockpit az kifejezetten nagy orom.

Ellenben meg mindig az a hulladek ablakos menurendszert eroltetik, raadasul puritan kivitelben, az nem jo.
    Mint ahogy az sem, hogy az urhajok mozgasa nagyon arkados lett.
    Oldalazas, mint egy FPS-ben? What the fuck ? Ezt azert nem kellett volna.
  • Pares
    Gondolom a videó bemutató jellege miatt, hogy ne kelljen lassú szarral vacakolni.
  • Caliph
    tisztára olyan a mozgása mint egy fps lövöldében
  • Jóózsf István #949
    Tanulhatjuk újra a szakmát!

Apropó! Másnak is feltűnt, hogy az a tragacs feltűnően könnyedén mozdul el bármely irányba?
  • Zombye Reloaded
    Hát nagyon úgy tűnik,hogy rendesen odatették magukat az Egosoftos srácok.

Már nagyon várom.

Remélem mire megjelenik a régi haverok is előkerülnek, és együtt élvezhetjük ezt a remekművet.

• silverchain
    Na, ez lesz az első X game, amit nem csak 5 percre fogok kipróbálni, úgy érzem.
  • Pares
    Ez eszement jól néz ki!
  • pcgammer
  • Zombye Reloaded
    Én Steamen rendeltem elő 10% diszkont áron. no nem az eredeti ár 10%-ért, hanem a 90%-ért kapom majd meg.
  • Micsu
    a sosem az biztos nem igaz erről biztosíthatlak, az hogy pl a x rebirth honnan van pontosan azt nem tudom de egyébként megragadtad a mondandó lényegét
  • MerlinW
    Maross tudtommal sosem árult orosz kulcsokat...
  • r4pt0r
    Én vettem már tőle pár játékot, paypal fizetés után ha fent van pár perc és adja is a serialt.
  • BaLeeX
    Szuper, írtam is neki...

Kösz.
  • Micsu
    a titok nyitja az hogy oroszból veszi a kulcsot (ott jóval olcsóbbak a játékok) és még nincs régiózár egyenlőre vagyis aktiválhatod a steam accodon
  • Micsu
    az
  • BaLeeX
    Ez a link amit írtál itt látom csak 6500, ez vajon megbízható?
  • Micsu
    meg tudod venni steamen, kicsit húzós

itt steamre regelhető kulcsot tudsz venni olcsóbban, vagy hardverapró

dobozost én se láttam sehol
  • BaLeeX
    Elő lehet rendelni valahol ezt a játékot? Vagy lehet majd kapni a dobozos verziót itthon is?

Emlékszem anno a Terran Conflictot is meg akartam venni de itthon sem lehetett kapni, majd az Egosoft is írt, hogy az angol verzió elfogyott majd pár hét múlva talán...
    Aztán inkább letöltöttem...
  • Zombye Reloaded
    Üdv mindenkinek.

Úgy látszik évek óta nem jártam errefelé, mert már nem megy a régi júzernevem. :D

De igyekeztem felismerhető maradni, aki ismer, az szerintem fel fog ismerni, hogy ki is vagyok én.

Már kezdek szorongani, már nagyon várom ezt a november 15-t. Ígéretesnek néz ki a játék, lehet hajón és stationon is mászkálni. stb.

Szóval remélem újra összegyűlik a régi banda, és persze az újak is nagy számban jelentkeznek.

Elnézést kérek, ha nem ismerek sokatokat, de már magával az x3 terran conflictal is elég rég játszottam már, de úgy érzem, hogy erre az X-Rebirthre érdemes lesz visszatérnem.

Csak azt mondjátok meg, hgoyan adom be az EVE-s CEOmnak, hogy alig leszek onlány. :D
  • TokraFan
    Nekem már mind megvan retail+Steam, de nagyon jó vétel annak, aki eddig okosban nyomta.
  • RJoco
    Már meg is vettem o/
  • Micsu
    jóféle, kár hogy már steamen megvettem az x superboxot anno
  • r4pt0r
    Nah ezt már nevezem. Meg is veszem. :D
  • MerlinW
    X Bundle
  • tomonor
    Hát öööh, nem. Kétlem, hogy az megoldható.
  • Caliph
    én ezt az egy hajós dolgot úgy képzelném el mint az i-war 2ben. van egy kicsi shuttle mint irányító hajó,és azt lehet rácsatlakoztatni különböző hullokra. így az űrálomás is bejárható lenne mert ledokkolsz,lecsatlakozol a shuttlelel és leszállsz az állomáson

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

i war 2 command shuttle

corvette

tug(legelső alap hajó)

• Micsu
    lelkes modderek csináltak már meg egy teljes baldurs gatet is nwn motorral úgyhogy ez már csak a motoron és a modderektől függ
  • tomonor
    Nem 100, előbb meg kell tudni, hogy a motor engedi-e. Továbbá ha igen is, valószínűleg a régi fapados űrrucis repkedés két hajó között nem fog menni, mert ahhoz túlságosan a kód mélyére kellene nyúlni. És ha még sikerül is a hajókat feltörni, akkor is csak egy üres dobozt kapunk (nincs belső tér, vagy az Albion Skunk belső terét kapnánk), az állomásokra való leszállás pedig megint csak bajos lesz, mert ezúttal minden állomást a játékos hajóméretére terveztek (értsd: bejárható dokk). Továbbá megint több mint valószínű, hogy a játékos hajó kétszer van renderelve, egyszer az űrben, másodszor pedig az állomáson, kidolgozottabban (tehát még ha sikerül is leszállni egy állomásra, odabent gyalog még az Albion Skunkot látnánk viszont). Ám ez csak szerintem van így, még bármi megeshet.
  • Micsu
    100%
  • Pares
    Nem erősítették meg, szóval nem cáfolták... Tudod, a remény hal meg utoljára.
  • tomonor
    Sajnos a parancsnoki hidas dolgot nem erősítették meg; az egosoft reddites AMA-ján kérdezte valaki. De tényleg az lenne az optimális.
  • Pares
    Igazából arról nem nagyon van infónk, hogy hogyan is fog működni ez az irányítgatós. Ha olyat meg lehet csinálni, hogy landolsz egy anyahajón (mondták, hogy lehet), és ha a tiéd az az anyahajó, akkor mondjuk felmész a parancsnoki hídra, és onnan adod a parancsokat a hajó kapitányának, az eszméletlen lenne. Mekkora lenne már, ha a parancsnoki hídról lehetne figyelni a csatát! Ez csak az én álmom mondjuk, de az űrállomások és hajók belsejében való mászkálás (ami benne lesz) egyáltalán nem áll messze egy ilyen megvalósítástól.
  • tomonor
    Én azt is megkockáztatom, hogy az első nagyobb mod amelyik kijön a szabad hajóváltás lehetőségét tárja majd elénk.