17
  • Skynet
    A stalker 2 + 338 db patch hogy értékelhető is legyen a játék..:DD
  • Skynet
    Amilyen jól indult anno a hírverés a játékról,mostanra pont annyira fosnak tűnik az egész.
    Az autós részek inkább kabaré szintűen gagyik. A játékmenet pedig agyatlan hent szinten mozog.A graf jó. Tipikus Carmack játék.
  • cateran
    1. blikkre azt hittem Fallout 3....dobjanak ra 1 VAT-ot es el is adhathak, mint Fallout 4...
  • Zolivok
    max lazulásnak de most witcher 2 várós már levezető casual korszak van nekem is LaG, Peggle .p
  • tomboy013
    A videó alapján egy monoton szarnak tűnik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Az oroszok/ukránok legalább igyekeznek.
    Ha optimalizálni is megtanulnának, hú...
  • adler30
    Talán majd a Stalker 2 lesz az,amiért érdemes lesz vga-t cserélni.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem állítólag, így akarták.
  • adler30
    De hiszen azt is visszabutítottákA konzolok miatt(állítólag)
  • Loverman
    Hát nesze ott van a Crysis 2.
  • adler30
    Csendben jegyzem meg,első ránézésre tényleg olyan mintha egy régi Doom lenne csupán,feljavított graffal.Persze ettől még lehet jó is,de azért már kétezertizenegyben ez ember többet vár.(vagy én öregszem)
  • Loverman
    trololol
  • koschwarz
    mondjuk az is igaz, hogy a videó alapján játékmenet szintjén eléggé darálós a játék, a klasszikus "van nálam 10 fajta fegyver de nem roskadok össze" módon. és elég lineárisnak is tűnik, ami ilyen világú játékoknál egy kicsit ziccerkihagyós.
    de ettől még hangulatos, és már az is valami.
  • mad363
    Én kifejezetten nem vagyok annyira oda ezekért a posztapokaliptikus izékért, föleg azért mert normális még nem nagyon készült (legalábbis szerintem) kivétel talán a Fallou 1 2,de ez kurvára bejön.
  • koschwarz
    meglátjuk. én alapvetően szeretem az ilyen poszt-apokaliptikus cuccokat, úgyhogy egy próbát megér.
  • semmikozod
    Ezdeszar. Újabb semmitmondó FPS. Carmack-éktól többet vártam, bár a Doom3 óta felhagytam a reménnyel. Quake3 óta nem csináltak semmi értékelhetőt, játékmotoron kívül.
  • Teppik Amon
    Állatjó lesz. Várós.