131
 • levente68
  #131
  Hát, azért van egy kis zavar cikken belül, evvel a "gyatra" angoltudásommal megállapíthatom. De legjobb esetben is pongyola a fogalmazás, nem egyetlen Wiki cikkre jellemzően.

  Elhiszem, hogy SGS-t tesztelsz, nem látok benne különlegességet.
  Azt viszont tudom, hogy valószínűleg közel annyira nem tesztelted még, mint én.
  Azt is tudom, hogy iPhone is hajlamos lefagyni, még tesztelés és terhelés nélkül is, mert a saját szememmel láttam, remélem, hihető.
  Azon felül, a gyatra angolommal, ami azért az átlagot üti, olvasgatok én mást is, pl. olyat, ahol az iPhone4 esetén meg kellett várni, hogy lemerüljön, hiszen az akksit nem tudta kivenni a gazdája.
  Ha tutira mondod, hogy újra kellett telepíteni, akkor se vagyok benne tuti, hogy kellett, nekem is fagyott le annyira rosszul megírt progitól, hogy úgy tűnt, annyi neki, mégis felállt végül!


  Ez az anyaghasználat az egyik legnagyobb vesszőparipája az ellenzőknek, nekem meg a legnagyobb hányingerem, de próbálok kulturált maradni és megkérdem:
  1.: Elhiszed-e, hogy az enyém nem recseg?
  2.: Magyarázd már el nekem, ha recseg, mondjuk úgy, mint egy kitűnő és a maga idején egyeduralkodó egyéb telefon, akkor mégis, mi van? Mert, hogy annál jobban recsegne, azt nehezen képzelem el.
  3.: Ha még annál jobban is recseg, azt nem tudja feledtetni azon dolgok sora, amiben több és jobb az SGS?
  Párat sorolok:
  - DLNA (Innovatív dolog? Igen. Használható és jó dolog? Igen. Az iPhone-ban kellett volna hamarabb lenni? Hát, a reinvencióba beleférne, szerintem…),
  - teljes BT, (ezen is kár vitázni, ha van, tudom használni, ha nincs, akkor nem, egyszerű képlet),
  - használhatóság gyári állapotban (ne kelljen szegény naruto-nak JB-vel kezdeni… ;o) ),
  - Super Amoled (két lépéssel modernebb és elegendő a felbontása szabad szemmel!),
  - az emészthetőbb ár,
  - a nem csepegtetett tudás (ugye, de hát majd jövőre adjuk, amit más évek óta…),
  - a user-nek megengedett teljes multitask (ki hogy ront miatta, az legyen az ő joga),
  - multimédiás készülékből kihagyva a rádió (megint legyen joga a user-nek nem használni, nincs korlátlan csomag mindenkinek, ráadásul, egyik iPhone-ban se volt),
  - az SD hiánya (akkor is, ha nem kell valakinek),
  - a kijelző/teljes méret aránya,
  - kisebb tömeg (nehogy azt mondd, attól minőségi, könyörgöm!),

  Hirtelen ennyi.

  Amit újra el kell, hogy mondjak, mert félreérthető lehet, hogy ennyi bajom van az iPhone-nal.
  Elbaltázott kütyümániás vagyok, imádom az új, nagyszerű és innovatív dolgokat és nem tagadom, első osztályú ebben az iPhone is, már az első is. DE! Ha engem, illetve az én lelkendezésemet lelohasztja valami egy új készülék kapcsán, annak nagy dolognak, nagy hiányosságnak kell lennie, márpedig az összes iCucc bővelkedik ebben. Vettem én már drága cuccot úgy, hogy letojtam az észérveket, de akkor azt be is vallottam. Egyszerűen az összes dolgot figyelembe véve az iPhone4 lett volna az, ahol talán átbillenek, de megelőzte az SGS, aztán bizonyított is, így az marad, pedig 50 pénz alatt tudtam volna szerezni minden további fizetnivaló nélkül, de nem erőltettem, mert minek, nem kívántam olyat, ami kevesebbet tud.

  Fontos, vannak apró bajai az SGS-nek is, valamint egy csomó dologban egyenrangú az iPhone4-gyel, de urambocsá én az összképet nézem, így pár valóban hozzáértővel összhangban véleményem szerint az SGS jobb.

  Vissza a hátlapra, egyetértesz-e velem abban, hogy semmi funkciója az akku bent tartásán és némi porvédelmen túl? Akkor meg minek azon rugózni, hisz ennek tökéletesen megfelel, olyan dolog ez, hogy miért van műanyag sárvédője egy autónak, miért ne lenne, az csak a ruhája, nem ott a gyűrődő zóna!
  Ha leveszed a hátlapot, védtelen a telefon? Nem. Akkor?
  Az meg egy másik kérdés, recsegne-e az iPhone, ha lenne kivehető akksija a klasszikus értelemben, tehát user által levehető hátlappal…
 • Papichulo
  #130
  "Ha figyelmesen végigolvassuk, ellentmondás van magában a cikkben ezen két idézetben."

  A rossz hir, hogy nincs ellentmondas. Kicsit vicces, hogy te kritizaltad az en angoltudasomat, holott a tieddel van a problema.

  Eleve csak feltetelezesek (is thought to) vannak az Intrinsity reszvetelet illetoen, de meg ha ez be is bizonyosodik, akkor is az A4-et az Apple tervezte, de egy modositott Cortex-A8 magot hasznalva.

  Akar hiszed, akar nem, jelenleg peldaul pont egy Galaxy S keszuleket hasznalok, egy fejlesztes miatt. Tapasztalatbol mondom, hogy nincs azon a szinvonalon, mint az iPhone. Sokkal jobb mint vartam es nagyon jol hasznalhato termek, de az iPhone 4 az jobb. Amivel nagy bajom van az az anyaghasznalat, recseg-ropog a muanyag es a mult heten meg ugy lefagyott az egesz rendszer, hogy nem lehetett ujrainditani. Teljesen ujra kellett raknom az OS-t. Az uveggel egyebkent otletem sincs, hogy mi baja lehet embereknek, az szerintem tokeletesen adekvalt.

  Mindettol fuggetlenul, szeretem az SGS-t es bizonyos dolgokban jobb is, mint barmelyik iPhone. Ebben nincs vita. Szerintem mindketto minden igenyt tokeletesen kielegito termek, a valasztas a ketto kozul inkabb az egyeni preferencia kerdese.

  A temahoz visszaterve, szerintem azert az Apple az innovativabb ceg, mint a Samsung. Szerintem... de nem akarok errenezve listakat gyartani. :) Nem akarom eromon felul vedeni vagy tamadni egyik vallalatot sem. Mindenki hasznaljon azt, ami neki jobban bejon. Velemenyem szerint a piacnak es a fejlodesnek semmi sem tesz annyira jot, mint a konkurencia, szoval en udvozlok minden termeket ami az en eletemet kenyelmesebbe teszi. Legyen az Apple, Samsung vagy Elektronika...
 • levente68
  #129
  A két részlet a Wiki cikkjéből:

  "The Apple A4 is a package on package (PoP) system-on-a-chip (SoC) designed by Apple and manufactured by Samsung."

  "The Cortex-A8 core used in the A4 is thought to use performance enhancements developed by chip designer Intrinsity (which was subsequently acquired by Apple)[10] in collaboration with Samsung."

  Ha figyelmesen végigolvassuk, ellentmondás van magában a cikkben ezen két idézetben.

  Egy biztos, hogy amire én felkaptam a fejem, az az volt, hogy valaki szerint az A4 fejlesztésében a Samsung nem vett részt, holott szerintem igen.
  Ami nem tetszett, hogy a Samsung-ot kissé lekezelve, sima betanított munkát végző beszállítóként képzeli el.
  Ha az ellentmondás fennáll, akkor nem tudjuk, hogy igaz-e a második idézet, mely szerint a Cortex-A8, mint mag teljesítménynövelő tervezését az Intrinsity végezte a Samsung közreműködésével.

  Ha ez igaz, akkor pedig igenis részt vett az A4 fejlesztésében a Samsung és nem csak egy csicska gyártó, én ezen vitáztam.

  Az igaz, hogy narufas-szal évek óta tartó vitáim során felbőszülve kissé ellenséges hangot ütöttem meg és kezdem egy kalap alá venni az Applefan-okat, sajnálom.

  Ha ezt a cikket elolvassuk, árnyalódik a helyzet:

  http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303912104575164112770784290.html?mod=rss_Today's_Most_Popular

  Itt azt írják, hogy a korábbi Apple iPhone and iPod Touch készülékekben ARM alapú Samu procik voltak és az A4 már Apple tervezés.

  "Apple had used Samsung microprocessors—based on a design popularized by ARM Holdings PLC—to provide the primary calculating engines in the iPhone and iPod Touch. For the iPad, Apple for the first time designed its own ARM-based chip, dubbed the A4."

  Read more: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303912104575164112770784290.html#ixzz1KXu9Jdei

  Na, ha valaki akarja, boncolgassa a témát tovább, de egy dologban szeretnék megegyezést. A Samsung nem valami dzsunka cég és az SGS-sel csúnyán bizonyította is ezt.
  Ez azoknak szól, akik folyamatosan fikázzák azt minőségileg kifogásokat emelve eléggé nyakatekert és bárgyú, sőt időnként elfogult módon.
  Ezek sose vették figyelembe, hogy azonos, vagy majdnem azonos hardware elemek vannak benne.
  Sokan fikázták az üvegét, mondva, hogy az iPhone4 üvege jobb, közben ugyanaz...
 • Papichulo
  #128
  "A Samsung részt vett az A4 kifejlesztésében és kész.
  ...
  Ezt te cáfolnád, de nincs mivel."

  En ezt soha nem is probaltam cafolni! Ha szerinted igen, akkor idezd legyszives a vonatkozo kijelentesemet!
  Az, hogy te osszemostad az en es egy masik szemely hozzaszolasait, csak az ignoranciadat es a vitakulturadat minositi. Errol en nem tehetek.

  En ezzel a kijelenteseddel vitatkoztam:
  "Magyarul, a Wiki szerint a Cortex-A8 mag az alap, az A4-et pedig ketten fejlesztették belőle, megtalálod, kik? No, Apple nem "

  Holott igen. Az Apple fejlesztette az A4-et. Mint mar azt irtam korabban: "Az ARM altal tervezett magot (Cortex-A8) fejlesztette tovabb az Intrinsity, a Samsung segitsegevel. Ezekutan az Apple ezen mag kore epitett egy teljes SoC-t. Tehat a teljes A4 chip egy reszenek a modifikaciojaban vett reszt a Samsung."

  Szoval ezt akar en is irhattam volna rolad:
  "ne hordj össze hülyeségeket évek óta, ne ferdítsd el a dolgokat, arra válaszolj, amit kérdeznek és legfőképp, hogy NE HAZUDOZZ" :)
 • levente68
  #127
  Hát, ha az trollkodás, hogy rádszólok, ne hordj össze hülyeségeket évek óta, ne ferdítsd el a dolgokat, arra válaszolj, amit kérdeznek és legfőképp, hogy NE HAZUDOZZ, mert évek óta ütöd a saját szavaidat, akkor troll vagyok.
  De nem egy pitiáner HAZUDOZÓ, mint te.
 • levente68
  #126
  Milyen érvekből?
  A Samsung részt vett az A4 kifejlesztésében és kész.
  A5 fejlesztésében nem.
  Ezt te cáfolnád, de nincs mivel.
  Nem fogytam ki, ahogy te sem a hülyeség kántálásából.
 • narumon
  #125
  Én szóltam előre hogy milyen gyerek. Nézd meg mit trollkodott az iphone5 forumban. Yikes!
 • Papichulo
  #124
  Persze, igy is kell. Amikor kifogysz az ervekbol, a tevedeseid elismerese helyett, jon az ad hominem! Gratulalok!
 • levente68
  #123
  Ó, összekevertelek benneteket, lol, de nem csoda, háhá.
  De asszem, és nem fordítok erre már energiát, hogy visszanézzem, te is beleszóltál, de már leszarom, nem érdekeltek, imádjátok, amit kell és szopkodjátok SJ-t, csá.

  Nem, nem tévedtem, tehát nem kell azt beismernem.

  Ha meg Google is gyűjt, akkor ők is rohadjanak meg, nem védem őket.
  Nálam, aki szemét, az akkor is szemét, ha addig szimpatikus volt, én nem vagyok szektatag...
 • Papichulo
  #122
  *ragadjal
 • Papichulo
  #121
  "te kötöttél bele a 25-ös hozzászólásodban, amiről már el is feledkeztél."

  Vagy csak te nem vetted eszre, hogy a #25-ot nem is en irtam!

  En mindent linkekkel es idezetekkel tamasztottam ala, tehat ferditeni nem tudok... Te tevedtel ebben az A4 dolgoban, de nem ismered el. Vagy pedig ha ugy erzed, hogy en tevedek, akkor raggadjal ki egy reszt a kommentembol es azt idezetekkel es linkekkel probald megcafolni!

  Amugy meg:
  "an HTC Android phone collected its location every few seconds and transmitted the data to Google at least several times an hour. It also transmitted the name, location and signal strength of any nearby Wi-Fi networks, as well as a unique phone identifier."

  http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703983704576277101723453610.html
 • levente68
  #120
  Ja, ha meg egyéb fenyegetésről beszélsz, nekem nincs iPhone-om, tehát nem tudod kinyerni belőle a tartózkodási helyemet többszáz napra visszamenőleg, háháhá.
  Késő most vennem egyet és beperelnem Apple-t miatta?
 • levente68
  #119
  Veled SEM szeretném folytatni a kommunikácót, de azért ezt a témát még vedd majd át, koma, rádfér. Applebuziból is lehet még ember, mondják, bár én kétlem.

  Az Apple A4 a komplex egység, annak a kifejlesztésében akkor is részt vett a Samu, ha véreset pisikélsz is, édes...

  Amúgy, ennek semmi jelentősége, te kötöttél bele a 25-ös hozzászólásodban, amiről már el is feledkeztél.
  Arról van, volt ui. szó, hogy a fajtád folyton fikázza az SGS-t idióta érvekkel, főképp, hogy fejletlenebb, mint a djágaszág, közben azonos, gyengébb és nem létező hardware elemek jellemzik azt.
  Semmi szüksége se a Samsung-nak, se az SGS-nek arra, hogy én megvédjem, egyedül az igazságérzet, ami ezekre a korrigálásokra sarkall.
  Ha te is zombiként viselkedsz és ferdítgetsz, akkor engem nehéz lesz megfenyegetned avval, hogy nem fogsz kommunikálni velem, de ha korrekten érvelgetsz, bennem partnerra találsz, addig nem.

  Tehát, kezdd a saját hozzászólásod memorizálásával, aztán érvelgethetünk, de csak az igazság talaján, kérlek.
 • Papichulo
  #118
  Ad 1: Ilyen hangnemben az anyukaddal beszeljel, ne velem!
  Ad 2: "Az Apple A4 alapja TE SZERINTED az ARM proci"
  En ezt sehol sem allitottam, de egyebkent igen, az.

  "Several system-on-chips (SoC) have implemented the Cortex-A8 core, including:
  Apple A4
  Qualcomm Snapdragon
  TI OMAP3
  Samsung Hummingbird"
  (http://en.wikipedia.org/wiki/ARM_Cortex-A8)

  Ad 3: "Tehát NEM AZ APPLE FEJLESZTETTE AZ APPLE A4 chip-et,"

  Az altalad linkelt wiki oldalrol: "The Apple A4 is a package on package (PoP) system-on-a-chip (SoC) designed by Apple and manufactured by Samsung."

  Az ARM altal tervezett magot (Cortex-A8) fejlesztette tovabb az Intrinsity, a Samsung segitsegevel. Ezekutan az Apple ezen mag kore epitett egy teljes SoC-t. Tehat a teljes A4 chip egy reszenek a modifikaciojaban vett reszt a Samsung.
  Magahoz a Cortex maghoz semmi koze sincs a Samsung-nak, azt az angol ARM ceg tervezte, ahogy a wiki oldalon is olvashato: "The ARM Cortex-A8 is a processor core designed by ARM Holdings implementing the ARM v7 instruction set architecture."

  A bunko stilust, a kioktato hangnemet es a szemelyeskedest pedig felejtsd el, ha folytatni szeretned a kommunikaciot!
 • levente68
  #117
  Hihetetlen tényleg, ezt az elvakultságot...
  Az Apple A4 alapja TE SZERINTED az ARM proci, most meg szembeköpöd magad.
  Apllebuzi!
  De, ha már fel vagy mentve gondolkozásból és angolul se értesz, kisegítelek:
  Az Apple A4 magja a Cortex-A8 és abból fejlesztette az Intrinsity a Samsung-gal karöltve. Tehát NEM AZ APPLE FEJLESZTETTE AZ APPLE A4 chip-et, ami egy SoC, de ez már nem téma itt és most.

  Aztán, ha az A4-ről beszélünk, miért jössz az A5-tel?
  Azt már nem a Samu segítségével fejlesztették, hanem a bekebelezett Intrinsity, így persze az A5 már valóban Apple fejlesztés, de azért nem teljesen nulláról, hiszen a magja...íííííííííggggeeeeennn, a Cortex-A8 utódja, a Cortex-A9.

  Na, ülj le, egyes.

  Következő órán a SoC lesz a téma, szedd össze magad, arról kérdezlek, mi az és mikor találta fel az Apple, háhá
 • Papichulo
  #116
  Az altalad idezett szoveg csak az A8-as magrol beszel, nem az egesz chip-rol. Amugy is volt mar azota egy A5, melyrol a kovetkezoket irja a wiki: "The Apple A5 is [...] designed by Apple and manufactured by Samsung". Ez azert eleg egyertelmu. A processzort az Apple in-house tervezte, a Samsung csak gyartja: "Designed by Apple Inc.
  Common manufacturer(s) Samsung" (http://en.wikipedia.org/wiki/Apple_A5)

  "Meglátásom szerint a Galaxy Tab 2 specifikációi verték ki a biztit Apple-nál."

  Nem teljesen. Az USA patent rendszerben, ha egy bizonyos ideig nem ervenyesited a neked megitelt jogokat, akkor egyre kisebb lesz az eselyed, hogy a birosag egy kesobbi jogvitaban neked adjon igazat. A varakozassal tulajdonkeppen lemondasz a jogaidrol. Feltetelezem, hogy a per elott meg megprobalt a ket fel a birosagon kivul megegyezni, ezert is kerulhetett sor a tenyleges jogi procedura elkezdesere ennyivel a kiritzalt termekek kiadasa utan.
 • levente68
  #115
  Meglátásom szerint a Galaxy Tab 2 specifikációi verték ki a biztit Apple-nál.
  Tévedés joga fenntartva.
 • levente68
  #114
  The Cortex-A8 core used in the A4 is thought to use performance enhancements developed by chip designer Intrinsity (which was subsequently acquired by Apple)[10] in collaboration with Samsung.

  Magyarul, a Wiki szerint a Cortex-A8 mag az alap, az A4-et pedig ketten fejlesztették belőle, megtalálod, kik? No, Apple nem, csak később felvásárolta a tervező céget, az majdnem ugyanaz....
  Lényeg, hogy a Samu nem csupán egy csicska gyártósor a történetben.
  Nagyon sajnálom... ;o)
 • levente68
  #113
  Neked Suzuki-fóbiád van, ez már biztos.
  Tudsz róla, hogy a BMW-n és a Suzuki-n kívül léteznek más autógyárak?
  Nekem évek óta gyanús, de most már biztos, hogy nem.
  Ráadásul e két gyár csúnyán nem azonos profillal rendelkezik, zavar ez téged?
  Nem, mi? Ahogy a hangok a fejedben szintén nem...
 • fozerl
  #112
  A két cégnek egy kis reklám az egész. Azért ezek már nem új telefonok. Eddig miért nem perelte be az Apple a Samsungot?!
 • narumon
  #111
  "Állj! Tudnak! Jobbakat is! De te most ne figyelj, mert sírni fogsz hátralévő életedben: nem a BMW csinálja a legjobb motorokat!"

  Azért évente el hoznak egy-egy év motorja díjat mondjuk....

  "Meg még sokan, ráadásul olcsóbbat, takarékosabbat és tartósabbat, no meg kevésbé szervizigényesebbet,"

  Na mutass már nekem ilyeneket.
  Érdekes módon kinyitok egy autós újságot, felmegyek a totalcarra, vagy csak beszélgetek autó tesztelő barátommal és a vége mindig az, hogy olyan erős, jó motorokat olyan kis fogyasztással mint a BMW nem nagyon tudnak csinálni. Persze egy egy siker becsúszik a konkurenciánál is bár azok többnyire nekem véletlennek tűnnek olyan ritkák.

  Bármikor állok veled egy fogadást arra vonatkozólag, hogy te hozol egy zsirúj Suzukit (csak hogy örülj), és meg ugyanannyi pénzért egy használt BMW-t, nem tudom milyen nagyobb auto motorjai vannak a Suzukinak de mondjuk valami azonos teljesítményt 150 LE+, és én tartom azt, hogy kisebb fogyasztással és kevesebb szervízzel megúszom, csak adjunk feladatot is a kocsiknak.


  de ez téged úgyse hat meg, megvannak a királyok az életedben, sőt isteni szintre emelkedtek nálad, szánalmas vagy.
 • levente68
  #110
  De ugye azért nem csak most vették észre, hogy erősen hajaz az SGS az iPhone-ra?
 • levente68
  #109
  Jó a cikk és én értek mindent, de az a pozíció majd eldől.
  Ahhoz mit szólsz, amin cikkíró is nevet, miszerint a keresetben olyan képek vannak, amihez azért engedély kellene?
  Akkor az is lehet, hogy a keresetben azonos méretűnek tüntetik fel a két cuccot? Mert az is vicces.
 • Papichulo
  #108
  "Nem annyira van elájulva ezen dolgokért, nem ezt a cikket kellett volna linkelni, ironikusan taglalja a dolgokat."

  Azert ezt a cikket linkeltem, mert ez foglalja ossze legjobban a temat. Nem probaltam sem pro, sem contra hangvetelt talalni. Amugy szekertok szerint, eleg eros az Apple pozicioja. De mint mondtam, majd a birosagon kiderul.

  Mindenesetre az fel sem merult, hogy az Apple masolt volna barmit is a Samsung-tol, csak forditva!
 • Papichulo
  #107
  "Miutan a piaci reszesedesbol jelentos mertekben vesztett az apple es nyertek mas androidos keszulekek gyartoi, hirtelen mind perbe kell fogni valamiert."

  Hirtelen kellett perelni? Ezek szerint a HTC vagy a Motorola elleni perrol nem hallottal. Pereltek ok mar regen is... ahogyan oket is pereltek masok. :)
 • levente68
  #106
  Akkor én már értem, miért nem tud senki jó és erős motort csinálni, mert csak póbálkoznak, hihi.

  Állj! Tudnak! Jobbakat is! De te most ne figyelj, mert sírni fogsz hátralévő életedben: nem a BMW csinálja a legjobb motorokat!
  Persze nem a Suzuki-ra gondolok most, de az is csinál jobbat! Meg még sokan, ráadásul olcsóbbat, takarékosabbat és tartósabbat, no meg kevésbé szervizigényesebbet, de ez téged úgyse hat meg, megvannak a királyok az életedben, sőt isteni szintre emelkedtek nálad, szánalmas vagy.
 • levente68
  #105
  Jé, jó az aláírásod, megfogadom!
 • levente68
  #104
  Akkor nekem Apple procim van?
  De setét vagy...
  A BMW- próbálják követni? Kik? Beszarás, mennyi marhaságot hordasz össze elvakultságodban....
  Suzuki az, nem Szuzuki, csak nehogy beperlődj ezért is, háhá.
  Amit pedig nem értettél meg, Otto motor az, vagy BMW motor, seggem?
 • narumon
  #103
  Kérlekszépen a BMW maga tervezi és maga gyártja a motorokat, a többiek meg próbálják követni. A samsung meg ebben az esetben legyártotta azt a procit amit az ARM és közvetve az apple tervezett.
  Autós példánál maradva; hátha eljut a tudatodik: Megtervezel egy motort, de mivel nincs gyárad így legyártatod a Szuzukival. Ez attól még nem Szuzuki motor lesz, olyannyira, hogy ahhoz, hogy a saját kocsijukba berakják, veled kéne szerződniük.
 • levente68
  #102
  Hogy a hírhez is szóljak, másolat és inspirált termék között mifelénk nagy a különbség.
  A másolat az méretben, kinézetben egyező, aki csak a hasonlóságot látja esetünkben, azzal komoly baj van, kezdve az írástudatlansággal, én látok a képen egy baszottul domináló SAMSUNG feliratot, csak én látom?
 • levente68
  #101
  Legfőképp azért, hogy ilyen konzumidióta réteget hozott létre, mint a fajtád!
 • levente68
  #100
  Még nem volt időm végigolvasni, de a nagyrésze megvan, háááááát, ez aztán egy ovisper lesz...
  Figyelted a cikkíró stílusát? Nem annyira van elájulva ezen dolgokért, nem ezt a cikket kellett volna linkelni, ironikusan taglalja a dolgokat.
 • levente68
  #99
  Te hülye, ha a BMW gyárt Otto motort, akkor az nem BMW motor?
  Beperellek, mert a szád utánozza a segglyukamat formára, a fejed meg a seggemet tartalomra!
 • levente68
  #98
  Be foglak perelni, mert az ápolós dumát én használtam hamarabb terád, háháhá
  De mégsem, mert akkor a te, meg a vallásod cége szintjére süllyednék, ápolóóóóóóóóóóóót!
 • levente68
  #97
  narufasz, próbálj már meg hazugságok nélkül küzdeni a szaros igazadért...
 • narumon
  #96
  Ami egyébként gáz az az, hogy kiakadtak itt sokan, hogy az apple beperelte a samsungot! Hol voltak ezek az emberek akkor amikor a Fujitsu perelte be a Samsungot, vagy a Sharp vagy amikor BluRay lejátszók miatt perelték a samsungot? Akkor miért nem volt ilyen felzúdulás? Nyilvánvaló; most annak van divata, hogy applet rugdossuk, most az apple cég a mocskos mindenért.
 • narumon
  #95
  Így van és még két f1 istálló is "perli" egymást ha bármi olyat lát vagy érez, hogy a konkurencia lopta tőlük.
 • narumon
  #94
  És ami fontos; piaci részesedést csak százalékban veszített, az eladását növelte, és ha megnézed akkor piacvezető ezen a téren mint gyártó és az előrejelzések alapján az is marad egy jó ideig. (És ezt most nem azért írom mert kérkedni akarok vele, mert kurvára nem érdekel, csak megint ne az legyen, hogy valaki beír egy butaságot és utána az terjed)
 • passatgt
  #93
  nincs iphoneom:)
 • narumon
  #92
  Az objektivitás is hiányzik. Mennyivel van több ingyenes szoftver a marketen mint az appstoreban? Tudomásom szerint semmivel. Persze meggyőzhető vagyok, de amiért fizetni kell appstoreban azért a marketen is.