Drakensang Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Változtatások a sárkányharcos képességein:
A hatalmas körcsapás hatótávja 4.5 méterrõl 3.5 méterre csökken
A vér mámora talent gyógyítása 25%-ról 10%-ra csökken
Mondjuk a monitorom nincs 3,5 méter, szóval még mindig be fogja teríteni a körcsapás 😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
az a küldi kingshillben van, a szerelde mellett, a város közepén
Van ez a vaderdõs én nem találom hova kell menni.Bejártam az egészet de nem találtam kripta szerû valamit 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg van nálam pár tárgy ami küldihez kacsolódik de nem tom melyikhez lehet ehhez nem tom, ilyen bohócruha szerû színes kesztyû,kalap meg..stb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg ha van valakinek kedve tolni 😊 de microfonom nincs.Nickname AliissaShepard <#idiota>#idiota>
Drakensang bejön csak ne vágna olyan sûrûn le a szerver 😄 Régen játszottam azóta látszik rajta a fejlõdés, és ne feledd hogy még mindég béta.
Az az utolsót ütõ a TP vivõ sajna legtöbb gameban úgy van, kéne partyban hordázni.
Eladnám 37-es sárkányharcosomat 50%-on van, ritka cuccokkal, megvan a tündér is a karakterhez.
Ha érdekel valakit akkor irjon privátba.
ide: [email protected]
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
Valaki aki nagyon komolyan veszi a játékot küldjön meghívót hogy had segítsem vele😊
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
A kristályért ne adj andert, inkább farmolj.
Kis türelemmel összejön annyi, amire szükséged van. Alacsonyabb szintre hamar össze tudod gyûjteni.
Most kezdtem a játékot. Unalmas pillanatokban ellehet vele lenni.
Olyan kérdésem lenne, hogy "igazság kristály"-át csak andermant-ért lehet venni, vagy ezüstér is. Esetleg az ismeretlen (?) tárgyakat máshogy is meglehet valahogy nyitni? pl. 10-es szinten vagyok van egy ritka fog amihez 60 kellene. 100db-ot adnak most 450-ért. kicsit költséges.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Megválnék 40-es szintû sárkányharcosomtól. Csak a kard nem legendás, amúgy minden. Több nagy értékû kõvel van szerelve. Elég jól fel van hozva, pvp-re is alkalmas. Ha komolyan érdekel, akkor írj, és megbeszéljük a részleteket.
[email protected]
Rákatt, a többit már tudod 😊
http://silkiehun.atw.hu/
- Béta, de azért fizetõs, méghozzá keményen ( lásd 7db. új tárhely ára annyiba kerül, mint bármely más full játék amit leveszek a boltok polcairól ) 😄😄 Majd ebbõl a 7 tárhelybõl mindjárt 4-et el is vettek az italokkal.
- Olyan nehéz bossok vannak benne, ami csak akkor gyõzhetõ le, mikor már semmit nem érsz vele amit dob.
- Össze-vissza kalapál mindenki mindent a pályák felén, miután még mindig nincs rendszere fél év eltelte után sem annak, hogy kié a TP abból az ellenfélbõl, amit valaki el kezd ütni. Odarohan valaki, rácsapja az utolsót, és viszi is...
- Hiába vannak varázs tárgyak, mire összejön az azonosításához szükséges kristály, addig szintén nem mész vele sokra, ráadásul beazonosítás után is ugyanazért a piti pénzért lehet eladni, mint elõtte.
- Pár hónappal ezelõtt még szépen nézett ki, nagy felbontással, majd annak a szintjét is lecsökkentették, és vissza sem állították.
- Mennek a tök felesleges variálások lényegtelen dolgokkal, miközben az alapok nincsenek rendezve. Az alapok tekintetében elég lenne ránézni pl. a Diablo2-re, Torchlightra vagy sorolhatnám, ahol mindezen problémák, amiket részleteztem nem léteznek.
A jeges boss sokkal brutálisabb, mint Khalys, 40 es szint alatt felejtõs...
De Khalyst felejtsd el egy darabig. Most hogy 26-os szintûre fokozták talán már 35ös szinten is van esélye egy 5 fõs csapatnak.
25-ös szintû vagyok, viszont nincs több küldetés, kivéve hogy öljem meg Khalyst,az meg lehetetlen
Megkéne, hogy öljem, hogy adjon új küldetéseket?
Talán érdemes újra rápislantani.