Drakensang Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért szivatják a sárkányharcost? Nekem 40-es van és így sem egy túl erõs a többi kaszthoz képest. Most meg ezt olvasom:

Változtatások a sárkányharcos képességein:

A hatalmas körcsapás hatótávja 4.5 méterrõl 3.5 méterre csökken
A vér mámora talent gyógyítása 25%-ról 10%-ra csökken

Mondjuk a monitorom nincs 3,5 méter, szóval még mindig be fogja teríteni a körcsapás 😊

Palinko
jah meg letöltött kliensem is szarakszik
Maximus4
Biztos miattam van.Nagyon régóta nem játszottam a játékkal,de gondoltam ma belépek,hát nem😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

De még az oldal is elég lassan jön be nálam
Szívás, 16 órakor nem voltam otthon, most meg nem lehet belépni. wtf?
Palinko
mikor indulnak a szerverek? valamiért a webszerver is bekakált
Maximus4
Esetleg Dark Orbit?

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

BoneDragon
Google a barátod.

Palinko
grimmagon vagyok
Amúgy nem tudtok ajánlani vmi hasonló ingyen mmo-t lényeg magyar legyen, mert angol tudásom egyenlõ a 0-val.Vmi sci-fi építõs esetleg vagy nemtom vmi 😄

És vkinek van kedve tolni egyedül unalmasabb meg nehezebb is.Szoktak hívni csportba de az csak ilyen pár percig.Fix nincs

Palinko
azokat a köpenyes szarokat kell nyírni, de mintha a vad erdõben nem is lenne.

az a küldi kingshillben van, a szerelde mellett, a város közepén
van egy küldi amit nem tok megcsinálni vagy 2 talán, még az elején vok.
Van ez a vaderdõs én nem találom hova kell menni.Bejártam az egészet de nem találtam kripta szerû valamit 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg van nálam pár tárgy ami küldihez kacsolódik de nem tom melyikhez lehet ehhez nem tom, ilyen bohócruha szerû színes kesztyû,kalap meg..stb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg ha van valakinek kedve tolni 😊 de microfonom nincs.Nickname AliissaShepard <#idiota>

Palinko
tedd fel
sziasztok segítetek kicsit 😄 lenne pár kérdésem 😊

Megtörtént 😊

Palinko
valaki játszik Feketerózsa néven? ma valahogy felvett csoportba, és rögtön tudta, hogy a katakombák érdekelnek, le is mentünk de õ 17 én 18 de kinyít minket az erõs cimbi a királyi katakombákba. ha valaki nagyobb szintel be tudna segíteni örülnék Palinko91 vagyok vegyetek fel friendbe Grimmagon
Palinko
becsoki 😄 17 es a koma és 1 ütésbõl kb 700 életet leüt 😄
Palinko
aki a Grimmag szerveren készül a király katakombákba, szólhatna, van ot egy pasas 1-2 ütés és végem 😄
Palinko
köszi, régen nagy Dio 2 fan voltam, de most a "nem érdekel" árkategóriába jelent meg a 3 as, haver megvette, kaptam guest keyt hát nem rossz, de 3 ad áron venném meg max 😄

Drakensang bejön csak ne vágna olyan sûrûn le a szerver 😄 Régen játszottam azóta látszik rajta a fejlõdés, és ne feledd hogy még mindég béta.

Az az utolsót ütõ a TP vivõ sajna legtöbb gameban úgy van, kéne partyban hordázni.
Adermant nélkül el lehet lenni, csak minden több idõbe telik lényegesen, illetve a játék annyira be van korlátozva, hogy pl, egy napi mászkálás és igazságkristály gyûjtés kell egyetlen legendás tárgy beazonosításához. Na de nem kell, megijedni, mert én pl. eljutottam 40-es szintig úgy hogy egyetlen legendás tárgyat sem kaptam, nem 1 karakterrel... 😞 Fõ bossok egyedül ölhetetlenek. A pályák felén olyan emberek rohangásznak, akik azzal szórakoznak, hogy az utolsót rácsapják az ellenre, miután elkoptattad 99%-ig. Így persze az övék a tp, tárgy, minden, mivel egy év bétázás után sem oldották meg ezt a kérdést a játékban. Mire egy pálya kényelmesen "normál"-nak megfelelõ nehézségben tolható, addigra egyetlen tp-t sem kapsz érte. Teleport van, de a pályák jó részére adermanttal megy. A hordozható tárgyak mennyisége erõsen korlátozott és a tárhely normális méretûre bõvítésének árán, leakasztod a boltok polcairól a most megjelent Diablo 3-at, ami garantáltan nem hoz ilyen problémákat. Nézz meg pár videót róla, ajánlom. Egyszerûen élvezetes, hullanak a jobbnál jobb tárgyak az életerõ ital bagóba kerül, ami DS-ben szintén adermantos, bossok egyedül is ölhetõek, grafika, zene teljesen rendben. Karaktered között átrakhatod a tárgyakat, aukciós ház, egymillió jó dolog van benne. Ja és nem 3 kaszt közül választhatsz... Jó játékot !
Palinko
Andermant nélkül el lehet lenni? vagy nagyon lehúzós a game?
Sziasztok!
Eladnám 37-es sárkányharcosomat 50%-on van, ritka cuccokkal, megvan a tündér is a karakterhez.
Ha érdekel valakit akkor irjon privátba.
Pordycus
ja bocs😊
ide: [email protected]

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Pordycus
Hali!
Valaki aki nagyon komolyan veszi a játékot küldjön meghívót hogy had segítsem vele😊

---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!

Hali!

A kristályért ne adj andert, inkább farmolj.
Kis türelemmel összejön annyi, amire szükséged van. Alacsonyabb szintre hamar össze tudod gyûjteni.

gabo91
Hali.

Most kezdtem a játékot. Unalmas pillanatokban ellehet vele lenni.
Olyan kérdésem lenne, hogy "igazság kristály"-át csak andermant-ért lehet venni, vagy ezüstér is. Esetleg az ismeretlen (?) tárgyakat máshogy is meglehet valahogy nyitni? pl. 10-es szinten vagyok van egy ritka fog amihez 60 kellene. 100db-ot adnak most 450-ért. kicsit költséges.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Maximus4
Ne csodálkozz rajta.A Bigpoint már csak ilyen.Mindenük a pénzbeszedés,minden másra szarnak rá.Néha dobnak egy kis alamizsnát a játékosoknak,de semmi több.Én többek közt ezért is hagytam abba,anno.

Üdv. Kb. 2 havonta nézek rá erre a játékra, de készítõi az amatõrizmus maximumát képezik, és nagy ívben tesznek minden véleményre vagy konstruktív javaslatra, ugyanakkor várják az sms-t a semmiért... Már beírtam párszor, sõt mások is ugyanebben a témában, de semmi nem történt. Még pedig hogy továbbra is össze vissza kalapál mindenki mindent, miután majd egy év elteltével sem dõlt el, hogy a támadott ellenfél kié, és így hiába ütöm le az életét a bossoknak, úgy hogy belegebedek 99%-ig, ha oda rohan valaki, rácsapja az utolsót és õ visz mindent ezért a mutatványért. Rajzolgatják a top lista tábla keretét, meg mindennel foglalkoznak, csak ezzel az eléggé kardinális kérdéssel nem. Na mindegy remélhetõleg nemsokára most már kiadják a Diablo3-at, meg a Torchlight 2-õt és akkor egy marék adermant sms árán vehetünk egy normális komplett játékot millió pályával, ahol nem vetõdnek fel ilyen alapvetõ hibákból eredõ kérdések, melyek orvoslása senkit nem érdekel.
KaszaN
Hali, van valami magyar klán? Mert lvl 30on egy magyart sem látok.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Sziasztok.

Megválnék 40-es szintû sárkányharcosomtól. Csak a kard nem legendás, amúgy minden. Több nagy értékû kõvel van szerelve. Elég jól fel van hozva, pvp-re is alkalmas. Ha komolyan érdekel, akkor írj, és megbeszéljük a részleteket.

[email protected]

A fõoldalon, középen egy nagy narancssárga négyzet " Ingyenes regisztráció itt"...
Rákatt, a többit már tudod 😊

Hogyan tudok egy új karaktert indítani a meglévõ mellé?Akárhogy keresem nem találok olyat csak az elsõ és egyetlen karakteremmel tudok belépni...

http://silkiehun.atw.hu/

Ez a játék már minden kategórián túli kategóriát képez. :
- Béta, de azért fizetõs, méghozzá keményen ( lásd 7db. új tárhely ára annyiba kerül, mint bármely más full játék amit leveszek a boltok polcairól ) 😄😄 Majd ebbõl a 7 tárhelybõl mindjárt 4-et el is vettek az italokkal.
- Olyan nehéz bossok vannak benne, ami csak akkor gyõzhetõ le, mikor már semmit nem érsz vele amit dob.
- Össze-vissza kalapál mindenki mindent a pályák felén, miután még mindig nincs rendszere fél év eltelte után sem annak, hogy kié a TP abból az ellenfélbõl, amit valaki el kezd ütni. Odarohan valaki, rácsapja az utolsót, és viszi is...
- Hiába vannak varázs tárgyak, mire összejön az azonosításához szükséges kristály, addig szintén nem mész vele sokra, ráadásul beazonosítás után is ugyanazért a piti pénzért lehet eladni, mint elõtte.
- Pár hónappal ezelõtt még szépen nézett ki, nagy felbontással, majd annak a szintjét is lecsökkentették, és vissza sem állították.
- Mennek a tök felesleges variálások lényegtelen dolgokkal, miközben az alapok nincsenek rendezve. Az alapok tekintetében elég lenne ránézni pl. a Diablo2-re, Torchlightra vagy sorolhatnám, ahol mindezen problémák, amiket részleteztem nem léteznek.

Khalys legyõzése nem feltétele a további küldetéseknek. Az északi pályák sok feladatot adnak, és jól fizetnek.
A jeges boss sokkal brutálisabb, mint Khalys, 40 es szint alatt felejtõs...

Menj a havas pályákra (Silfmoortól délre), van egy csomó új küldetés, ott gyorsan fel lehet fejlõdni 30-ig.
De Khalyst felejtsd el egy darabig. Most hogy 26-os szintûre fokozták talán már 35ös szinten is van esélye egy 5 fõs csapatnak.

Lowosan felmész a trollos pályára, meg a fölötte levõ sárkányosra, és felküzdöd magad vagy 35-ös szintre, ( ez csak hetek kérdése 😄😄 )utána szervezel valahogy egy 5 fõs csapatot, amiben rajtad kívül mindenki 40-es szintû sárkányharcos, és talán úgy extra muníció hegyekkel le tudjátok csapni. De ha körmágus vagy, akkor lemondhatsz róla ugyanis egyetlen lövésétõl meghalsz a körmágus kevés életereje miatt. Magyarán Khalyst betették egy olyan pálya bossának, ahol 25-ös szintûek vannak kb. miközben normálisan csak 5x35-40-es karival lehet lenyomni amelyik sárkányharcos. Rengetegen írtak be ez miatt, de marhára nem érdekel ez senkit, mint ahogy az sem, hogy miután Khalys a 25-ös szintûek bossa, így olyan szintû tárgyat is dob. Mire le tudod verni õt, semmire nem mész már azzal amit dob, hiába "legendás", mert alacsonyabb szintû jóval, mint te vagy.
Sziasztok!

25-ös szintû vagyok, viszont nincs több küldetés, kivéve hogy öljem meg Khalyst,az meg lehetetlen
Megkéne, hogy öljem, hogy adjon új küldetéseket?

Javítani a kovácsnál.

Sziasztok.Nem reg keztem el a jatekot,es azt szeretnem kerdezni,hogy az itemek ha elhasznalodnak,akkor csak otvozni lehet,vagy javitani is amit nem talatam meg.Elore is koszi a segitseget.
jó lenne ha találnának megoldást erre mer igencsak idegesítõ....
amúgy telepített kliensnél és böngészõben egyaránt fentáll a probléma
most néztem az angol szervert az megy...
Maximus4
Esetleg a sütik,gyorsítótár törlése?Vagy flashplayer frissítése?

sziasztok be szeretnék lépni de csak fekete kép jön be a csetet látom de mást semmit nincs valami megoldás erre a bugra?
Jött egy nagyobb frissítés, új karakterosztály, új területek, kiegyensúlyozás, esszenciák megváltoztak.
Talán érdemes újra rápislantani.

RiCSi1234
Végülis, új fejelsztések vannak, meg kis gondok a helyes írással. (Fejelsztések)

GTA V (*.*)

Elfelejtettem, hogy a talált tárgyakat sem ingyen azonosítja be a gém, hanem iszonyat összegeken vehetõ azonosító kristályokért, majd miután beleölted mindened az azonosításba, kiderül hogy semmit nem ér a tárgy és kapsz érte ugyanúgy 2 rezet mint elõtte. 😄 Amit összeszedsz a küldetéseken lóvét, épp hogy elég a tárgyaid javítására, meg a varázslatok fejlesztésére, de az már felejtõs hogy bármit meg tudsz venni belõle a boltban a manán kívûl.
Na..Halloween kapcsán éccaka lett mindenhol és sejtelmes hangok,még a városokban is😊
Egyetértek, egy marék lepkeszart sem ér a játék, 25-ös szinten gyakorlatilag vége, mert bedob egy akkora fõellenséget, ( Khalis) amit csak 5-en tudnak kinyírni 40-es szintû karikkal, extra munícióval. 😄 Na most addig míg felerõsödik az ember ehhez, az fél év, és akkor van 1% esélye ha sikerül szerveznie egy csapatot hozzá. Fejlõdni nem lehet normálisan, és kb. pont annyi aranyat dob, amibõl meg tudod javítani a fegyvereidet. Ha 1-10-ig lehet pontozni, akkor 1 !!! Ja és kb. fél óránként szerverhiba miatt kilép, ami természetesen az elõzõ fél órányi hadakozásod arany termését mindjárt el is viszi, és akkor tolhatod az sms-t ! 😄😄😄