431

src=\"http://noob.hu/2011/08/22/banner_0.png\">

• RiCSi1234
    Kaptam egy NeBULA3- system errort belépéskor.. remélem nem nálam van a hiba, hanem a fő szervernél, és javítva lesz.. :(
  • Maximus4
    Nem tudja valaki a "minden nyavaja forrása" küldetésnél merre találom a ládát?Északon van egy de az nem az.
  • crackyS
    jól néz ki a fórum :)
    sajnos egy ideig nem tudok játszani, csak laptopról, ezen viszont szaggat, úgy hogy kényszerpihenőn vagyok
  • Maximus4
    Igen arról:)
  • ricsa008
    Itt a böngészős játékról van szó? Most kezdtem és nagyon tetszik diablo potlásra jó...
  • RiCSi1234
    Van egy saját barátokkal csinált ventri szerverünk, oda csináltam egy Drakensang szobát..
    Ip:diginyir.hu
    port:3784
    szoba:Drakensang sg.hu
    pass:ds
    Aki akar jöhet..!
  • Maximus4
    Mióta játszol?Én alig tudtam elmozdulni 13-ról.
  • sata75
    /me EU/mage/Xillanne
    de lehet hogy kis x van az elején?:)
  • Maximus4
    Majd írd már meg légyszíves milyen kaszthoz tartozol,mert azt még beírnám.
  • Maximus4
    Szerintem nem lehet cserélgetni,de lassan jó lenne csapatba verődni:)

• RiCSi1234
    nevemet a fejlécbe majd maxi, köszi! Név:Micheng 18-as sájkányhajcos :)
  • FrostBite
    Szuper lett a fórum kinézete! Grat
  • sata75
    lehet egymás közt tradelni?
  • mindero
    És szuperül néz ki a fórum is .
    Én most lettem 19, de a jó fegyók 30-nál kezdődnek.
  • mindero
    Csak nekem tűnik úgy, vagy ez tényleg szebb mint a Diablo (állóképeken)?
  • Maximus4
    Ha kell valakinek a neve a fejlécébe az szóljon:)
  • Maximus4
    Én 13-as.Hiába dobja sűrűn én elb@sztam az elején fegyver fejlesztésre egy csomót és most csak 150 darab van:(
  • FrostBite
    Eddig kétszer nyitottam, mind a kétszer, kaptam egy zöld és egy kék itemet.
  • crackyS
    az szerencsés, nekem nem adott, grimmagstonbeban nyisd ki a rézládát, és meséld el mit kaptál :D
  • FrostBite
    Jelenleg lvl 9.
    Mellesleg ládából esett rézkulcs.
  • crackyS
    nekem is sűrűn dobja andermant
    teleport skill nagyon fun mágusnál :) hanyasok vagytok egyébként?
  • FrostBite
    Én is elkezdtem játszani vele, bár hülye fejjel Usa East szerveren kezdtem a karakterem. xD (Valamiért EU(East+Westet láttam)).
    Egyébként meg lehet csinálni, hogy teljes képernyőn is ugyan olyan jól nézzen ki mint ablakban. Annyi a lényeg, hogy mielőtt átváltunk teljes képernyőre az opciókban kapcsoljunk ki mindent ami a grafikára vonatkozik, majd teljes képernyőn kapcsoljuk be, és máris olyan mint ablakban.

Maximus4 : A réz kulcs csak 100 Andermant, én speciel vettem egyet, mert aránytalanul sűrűn dobja az Andermant a szörnyek, és 100db 20-30perc alatt összejött, bár lehet , hogy csak nekem volt ezzel szerencsém.

Itt megragadnám az alkalmat, és megkérdezném, hogy valaki esetleg kezdett még karaktert az Usa(East)-en ?
    Eu szerveren nem kezdek új karaktert, mert egyenlőre sajnos nincs lehetőség több karaktert tárolni ugyan azon accounton, tehát várok, még belerakják, vagy megvárom még kijön a következő karakterosztály.
  • Maximus4
    Bár ezt nem vágom,ez a regisztrált nevem a karakteremnél pedig sima maximus4-et írtam be.
  • Maximus4
    -maximus4-
  • crackyS
    Neved?
  • Maximus4
    Azt nem bánnám,mert egyedül nehézkes a dolog néha:(
    Most voltam Hagastove barlangban,örülök,hogy kijutottam:)

#45:
  • Seib
    Nah elkezdtem énis. Kraudo néven vagyok elérhető eu szerón.
  • Maximus4
    Én még nem találtam,de nem vagyok hajlandó kiadni értem 500 andermant,nincs annyi:(
  • crackyS
    ok, összefuthatnánk :)
    rézkulcsot hol találom?
  • Maximus4
    EU-n.
  • crackyS
    már megvan, nehéz volt megölni :D melyik szerveren vagy?
  • Maximus4
    Lehet,hogy keverem,de ha jól emlékszem akkor jobbra ha bemész a terembe,rá kell kattintani a nagy ládára (nem a rézkulcsosra) és akkor előjön egy nagy böszme valami és azt kell kinyírni.De mondom,lehet,hogy ez nem az:)
  • crackyS
    grimmagstone végén hogy kell szertartást tartani?
  • crackyS
    itt mekkora előnyt jelent ha valaki fizet a játékért?
  • Maximus4
    Azért egy teleport nem ártana ha lenne ne kelljen annyit mászkálni:)
    Vagy van csak én nem találtam?
  • RiCSi1234
    Végre magyarokkal is találkoztam.. Nem is kevéssel, nyomtuk a partyt.. :DD jó volt, tetszik!
  • Terensz
    ö

[kiesett a száján]

ez nagyon állat játék lesz

#3: ilyen játék nem nagyon volt, leginkább a Titan Quest vagy a Diablo-k állnak közel hozzá. Szerintem egy videóból nehéz lesz megállapítani, hogy egy karaktert mennyi idő lesz felhúzni max szintre.

#5: wowban egy karakter felhúzása max 2-3 hét, napi pár óra játék mellett. 1 hét, ha intenzíven csinálod.

+fav
  • yesname #34
    Megjavult \o/
  • yesname #33
    Na ennyit a játékról. Bejelntkezek sikeresen, majd kiírja hogy műszaki hiba lépett fel a karakter adatainak lekérdezése közben és karater elveszett. Nevetséges.
  • RiCSi1234
    Mostmár elég faszányos.. :) Már 11-es sárkányharcos vagyok.. :D