431
-
Kaptam egy NeBULA3- system errort belépéskor.. remélem nem nálam van a hiba, hanem a fő szervernél, és javítva lesz.. :( -
Nem tudja valaki a "minden nyavaja forrása" küldetésnél merre találom a ládát?Északon van egy de az nem az. -
jól néz ki a fórum :)
sajnos egy ideig nem tudok játszani, csak laptopról, ezen viszont szaggat, úgy hogy kényszerpihenőn vagyok -
Igen arról:) -
ricsa008 #67 Itt a böngészős játékról van szó? Most kezdtem és nagyon tetszik diablo potlásra jó... -
Van egy saját barátokkal csinált ventri szerverünk, oda csináltam egy Drakensang szobát..
Ip:diginyir.hu
port:3784
szoba:Drakensang sg.hu
pass:ds
Aki akar jöhet..! -
Mióta játszol?Én alig tudtam elmozdulni 13-ról. -
sata75 #64 /me EU/mage/Xillanne
de lehet hogy kis x van az elején?:) -
Majd írd már meg légyszíves milyen kaszthoz tartozol,mert azt még beírnám. -
Szerintem nem lehet cserélgetni,de lassan jó lenne csapatba verődni:)
-
nevemet a fejlécbe majd maxi, köszi! Név:Micheng 18-as sájkányhajcos :) -
Szuper lett a fórum kinézete! Grat -
sata75 #59 lehet egymás közt tradelni? -
mindero #58 És szuperül néz ki a fórum is .
Én most lettem 19, de a jó fegyók 30-nál kezdődnek. -
mindero #57 Csak nekem tűnik úgy, vagy ez tényleg szebb mint a Diablo (állóképeken)? -
Ha kell valakinek a neve a fejlécébe az szóljon:) -
Én 13-as.Hiába dobja sűrűn én elb@sztam az elején fegyver fejlesztésre egy csomót és most csak 150 darab van:( -
Eddig kétszer nyitottam, mind a kétszer, kaptam egy zöld és egy kék itemet. -
az szerencsés, nekem nem adott, grimmagstonbeban nyisd ki a rézládát, és meséld el mit kaptál :D -
Jelenleg lvl 9.
Mellesleg ládából esett rézkulcs. -
nekem is sűrűn dobja andermant
teleport skill nagyon fun mágusnál :) hanyasok vagytok egyébként? -
Én is elkezdtem játszani vele, bár hülye fejjel Usa East szerveren kezdtem a karakterem. xD (Valamiért EU(East+Westet láttam)).
Egyébként meg lehet csinálni, hogy teljes képernyőn is ugyan olyan jól nézzen ki mint ablakban. Annyi a lényeg, hogy mielőtt átváltunk teljes képernyőre az opciókban kapcsoljunk ki mindent ami a grafikára vonatkozik, majd teljes képernyőn kapcsoljuk be, és máris olyan mint ablakban.
Maximus4 : A réz kulcs csak 100 Andermant, én speciel vettem egyet, mert aránytalanul sűrűn dobja az Andermant a szörnyek, és 100db 20-30perc alatt összejött, bár lehet , hogy csak nekem volt ezzel szerencsém.
Itt megragadnám az alkalmat, és megkérdezném, hogy valaki esetleg kezdett még karaktert az Usa(East)-en ?
Eu szerveren nem kezdek új karaktert, mert egyenlőre sajnos nincs lehetőség több karaktert tárolni ugyan azon accounton, tehát várok, még belerakják, vagy megvárom még kijön a következő karakterosztály.
-
Bár ezt nem vágom,ez a regisztrált nevem a karakteremnél pedig sima maximus4-et írtam be. -
-maximus4- -
Neved? -
Azt nem bánnám,mert egyedül nehézkes a dolog néha:(
Most voltam Hagastove barlangban,örülök,hogy kijutottam:)
#45: -
Seib #45 Nah elkezdtem énis. Kraudo néven vagyok elérhető eu szerón. -
Én még nem találtam,de nem vagyok hajlandó kiadni értem 500 andermant,nincs annyi:( -
ok, összefuthatnánk :)
rézkulcsot hol találom? -
EU-n. -
már megvan, nehéz volt megölni :D melyik szerveren vagy? -
Lehet,hogy keverem,de ha jól emlékszem akkor jobbra ha bemész a terembe,rá kell kattintani a nagy ládára (nem a rézkulcsosra) és akkor előjön egy nagy böszme valami és azt kell kinyírni.De mondom,lehet,hogy ez nem az:) -
grimmagstone végén hogy kell szertartást tartani? -
itt mekkora előnyt jelent ha valaki fizet a játékért? -
Azért egy teleport nem ártana ha lenne ne kelljen annyit mászkálni:)
Vagy van csak én nem találtam? -
Végre magyarokkal is találkoztam.. Nem is kevéssel, nyomtuk a partyt.. :DD jó volt, tetszik! -
ö
[kiesett a száján]
ez nagyon állat játék lesz
#3: ilyen játék nem nagyon volt, leginkább a Titan Quest vagy a Diablo-k állnak közel hozzá. Szerintem egy videóból nehéz lesz megállapítani, hogy egy karaktert mennyi idő lesz felhúzni max szintre.
#5: wowban egy karakter felhúzása max 2-3 hét, napi pár óra játék mellett. 1 hét, ha intenzíven csinálod.
+fav -
Megjavult \o/ -
Na ennyit a játékról. Bejelntkezek sikeresen, majd kiírja hogy műszaki hiba lépett fel a karakter adatainak lekérdezése közben és karater elveszett. Nevetséges. -
Mostmár elég faszányos.. :) Már 11-es sárkányharcos vagyok.. :D