431


src=\"http://noob.hu/2011/08/22/banner_0.png\"> • Darun
  #431
  Lehet ebben a játékban értelmes itemet craftolni? :O Én úgy tudtam hogy a normálisak vagy dropolódnak, vagy eventért kapod őket. Egyébként messze több értékes cucc esik, mint régen, arról nem is beszélve, hogy évekkel ez előtt még nem volt elég maga a tárgy, pár száz órát bele kellett feccelni abba is hogy azonositani tudd. Mire sikerült, már semmit nem ért a tárgy. Craftolni max a napi feladatért érdemes, de oda is inkább bedobsz 4 uc cuccot, aztán a kapott varázstárgyat meg lereszeled a másik küldihez rúnákért.
  Ami meg a pvp-t illeti, ott nem is a prém gyökerekkel van gond, legyen nekik örökük abban hogy szórhatják a pénzüket, a fő probléma az, hogy pvp-nél a normál szintet nézi, tehát ha bemész pvp-re egy 20-as karival, aztán kapsz egy 18-as harcművész szintű ellenfelet, ledarál mint a sz*rt, közben meg megkarcolni sem tudod. Mondjuk régebben mindig lefotóztam azokat a párbajokat, amikor ilyen lovag meg mágus meg mindenféle high pvp lvl gyökér megmakkant ellenem. Szóval annyira azért a pvp szint sem jelent semmit. Viszont érdemes figyelni az ellenfeleket, sokat lehet tanulni egy vesztes párbajból.
 • morguldae
  #430
  Ezt a fórumot kéne kissé megújítani a játékkal kapcsolatosan, mert a hivatalos fórumon a paraszt csaló adminok mindent csak kitörölgetnek! Kapja mind a milliónyi ingyen andert, maxosra van állítva mindnek a droppja, szivatják a játékosokat a hiper szuper ingyenanderes maxos kariikkal pvp-n. Ha meg véleményt mondasz a hivatalos fórumon azonnal törlik meg tiltogatnak! Csaló manipulált játék az egész! Sok bennfentes megcsinált kari szivat pvp-n. Nem tényleges játékosok mutogatják a szuper kraftolt tárgyaikat ha meg szimpla játékos kraftol nulla eséllyel kap értelmes tárgyat! Csaló manipulált fos az egész játék!
 • Azeriel
  #429
  Hali
  Lehetséges az, hogy valaki lopja az andermantom? Multkor beléptem sokkal kevesebb volt, ma pedig beléptem és a 700 helyett csak 104 andermantom van. Lehetséges, hogy valaki lopja valahogyan, vagy ekkora bug?
 • Andrews2007
  #428
  A sárkánypénz-t hol tudom elkölteni és mire?
 • Andrews2007
  #427
  PVP
  Csapatmunka 1. adás - Drakensang Online PVP bemutató

  Üdv. Hát igen pl a PVP nem százas. :)
 • Revans85
  #426
  Szia Andrews2007

  Sokan elpártoltunk a játéktól. Ahogy olvasom a bugok még mindig megvannak. :P

  Bővebben a #412 -ben.

  Mindezek ellenére jó játékot kívánok.

 • Andrews2007
  #425
  No de legalább ingyenes azért nem egy Blizzard méretű ás tudású 200 fős team csinálhatta. :)
 • Andrews2007
  #424
  Drakensang Online bemutató

  No bocsánat elfelejtettem url-ezni.
 • Andrews2007
  #423

  Üdv néktek.
  http://www.youtube.com/watch?v=oYePES645c8&feature=youtu.be
  Drakensang Online bemutatót csináltam. Egy kis idő után egész megtetszett a játék. Meg kellett szokni hogy még bugos és picit olyan mintha még béta lenne néhol.

  LOTRO-ra hasonlító Free to play rendszer van itt is, azért sok szuper dologhoz kell sajna Adermant. Az egyes teületeket itt is meg kell venni egyébként? Erre még nem jöttem rá nem haladtam annyit benne. Félek Adermant-ot majd vennie is kell igazi forintért/euróért, annak aki el akar érni jó sokáig a játékban.
 • BoneDragon
  #422
  Na én is rég foglalkoztam ezzel a játékkal, nem rég kipróbáltam kicsit és rendkívül sokat fejlődött!. Mondjuk az érdekes, hogy lvl2-ön végig tudtam vinni a winter eventet de lvl9-en már a 2. bosstól nem jutottam tovább. Ahogy említették lejjebb igencsak pénznyelő lett. Már minden szarért fizetni kell és nem is keveset, durva...
 • rikkcsicsi
  #421
  Hááár már régen jártam itt !
  Mindenki panaszkodik hogy mien drága lett!
  Nem tudom mért költötök 1eltalán rá???
  Én még 1szer sen smseztem és mégis tök jo cuccokat találok , igaz több idöt vesz igénybe de megéri mert ingyen van.
 • Lancus
  #420
  Emberek ennél égőbb játékot, még nem láttam. Egy karakter felöltöztetése kb. egy autó ára, és ez nem vicc ! Klánok amiben aktív tagok is lennének nincsenek, a szabályok a mai napig nincsenek lefektetve, a pvp nem működik, semmit nem érő eventek stb. stb....a fórumuk ahol lehetne kommunikálni semmit nem ér, mert sértődős, hatalmukat gyakorolni szerető moderátorok banolgatják az embereket miközben annyit értenek a témához, mint víziló a rúdugráshoz.
 • Sir Quno Jedi
  #419
  Ez így van az ilyen fosokban. Mi anno többet költöttünk Shakes & Fidget-re, mint az előfizetős mmo-kra bármikor elszórna az ember. Le is álltam vele, mikor realizáltam, hogy nem lopom én a pénzt, rohadjanak meg élve! Soha többet...
 • Lancus
  #418
  Sehol, ahogyan makkot meg a többi olyan dolgot sem lehet beszerezni ami ténylegesen érne valamit. Napi küldetésekben pedig lehet választani PVP, PVP és PVP közül, valamint az összes event PVP, miközben tudvalevően a PVP mód másfél éve ezer sebből vérzik ebben a játékban. Én mióta megjelent a TORCHLIGHT 2, már csak a napi bónuszt lépek be felszedni a játékba, amúgy felejtős az egész úgy ahogy van. Full játékokat lehet leakasztani azon a pénzen a boltokban a polcról, amin itt vehetsz pár tárhelyet, vagy beazonosítasz néhány legend tárgyat amit kb fél év alatt dob ki a játék.
 • ricsa008
  #417
  a szellem meglett és bár látom válaszra itt nem nagyon számithatok azért megkérdzem hogy Sárkánypénzt hol lehet szerezni?
 • ricsa008
  #416
  Grimmag szelleme merre van?
 • Lancus
  #415
  Sajnos így van, a játék feláldoztatott a pénz beteges imádatának oltárán, és ezzel befellegzett neki mert ez mindenre rányomja a bélyegét. Aki sok bosszúságot és pénzkiadást akar magának, csak az kezdjen bele.
 • Revans85
  #414
  A karim rendben van, hozzám nőtt,ezért nem válok meg tőle.
 • Desinator
  #413
  Szia Revans85!
  Ha már nem is játszol nekem adod a karidat?
  Nagyon hálás lennék
 • Revans85
  #412
  Ez egy nyíltan, és pofátlanul lehúzós játék. Eleinte még sokan vártuk, hogy a legalapvetőbb hibák javítása után a pénznyelést is enyhítik. Nem így lett...
  Hónapok óta csak néha lépek fel megnézni néhány barátot.
  Erre a játékra nemcsak pénzt, de időt sem érdemes pazarolni.
 • Lancus
  #411
  Ez a játék sajna marha gyenge eresztés, bár ugyanezen erővel jó is lehetett volna. Gyakorlatilag minden sms-be kerül, egy normális karakter kialakítása egy autó ára kb. Olyan szinten bekorlátozták a játékot hogy még a tárgyak beazonosítása is nagyobb szinten óriási kiadásokba kerülnek, az életerő töltők vételéről nem is beszélve ! Konkrétan ilyen játékkal még nem találkoztam, ahol még a legalapvetőbb élet potion is sms-en vehető. :D:D:D Kinyírták ezt a játékukat is mint a Darkorbitot.
 • Lancus
  #410
  rikkcsicsi tündérpálcát a napi ajándékokból lehet kapni elemenként (4db. kell összesen), ha megvan akkor a faluban azon a helyen, ahol az egyéb tárgyakat is forrasztod össze. Amúgy semmit nem ér, mert asszem +5%-ot ad a futási sebességedhez, de csak a faluban... :D
 • rikkcsicsi
  #409
  Sziasztok! egy kis infi kéne arrol,h lehet öszetákolni a tündérpálcát?
 • ImMaximus
  #408
  Eladnám 38as (80%) sárkányharcosom. Full ritka cuccokkal előre megvan pár következő ritka felszerelés is. + megvan a tündér is. érdeklődni privátba. köszi
 • Maximus4
  #407
  Egy láma kérdés.
  Klánalapításnál a 99 az arany vagy ezüst?Mert a kép alapján ezüst,de a szöveg szerint arany:)
 • Ironman2
  #406
  Kösz,majd próbálkozunk.D
 • Revans85
  #405
  Egy jól működő klánnál ez nem jelent gondot.
 • Revans85
  #404
  Nem ugyanabba a szobába kerültetek.
  Ez akkor is előfordul, ha egy csapatban vagytok. Ilyenkor a helyiségekből ki-be lépéssel megoldható a probléma.
 • Ironman2
  #403
  Sziasztok.Hogy lehet hogy azonos szerveren vagyok valakivel,mégse látom őt a pályán?
 • Lancus
  #402
  Na kérem, szépen van egy újítás, az első pályák egyikén új "kihívás" vár a játékosokra. :D Ez konkrétan annyit jelent, hogy kimentünk egy már meglévő pályán, amin feltolták annyira a sima csontvázak erejét, hogy csoportban 5x40-esek, majd bele gebedtünk, gyakorlatilag a semmiért ! Kb. minden ötödik csonti dob egy küldetéshez tartozó dobozt, amiből több mint 150-et kell összegyűjteni. Hagytam is a búsba, mert ismerve ezeket az óriási jutalmakat, gondolom kapunk a végén egy tárgyat, ami ad majd 1%-ot a támadási sebességhez vagy hasonló... :D Ja vagy mint az idézhető angyalka, ami fegyorsít, de csak a faluban... :D:D:D Ebben a játékban a fő bossok egyedül felejtősek, és mire normálnak megfelelő ütemben irtható egy pálya akkor nulla tp-t ad. Grafika, zene teljesen rendben, de annyira az sms kicsalásra van hangolva a játék, hogy alapjaiban nyírták ki az egészet. Mindenből van 1-1 level 36-40-es karim de már nem játszom, mert megölték a játékélményt. Diablo 3-ra tértem át, mert klasszisokkal jobb, (bossok egyedül is ölhetők, hulanak a ritka tárgyak, ingyen élettöltés, azonosítás, sokszor annyi pálya, millió féle tárgy, több féle karakter stb. ) bár az állandó online erőltetése miatt ott is vannak gondok.
 • Maximus4
  #401
  Na az nehéz lesz,mivel eddig is egyedül voltam mindíg és egész jól boldogultam:)
  De Torstrond-ban a 'sima' ellenfelekkel sem bírok el,bossra még csak gondolni sem merek.Valószínűleg még 1-2 szintet kellene lépnem,hogy könnyebb legyen,de feladatok nélkül elég unalmas akkor.
 • Palinko
  #400
  itt minden bossharc arról szól, hogy össze e tudod sírni a klántársakat segíteni.
 • Maximus4
  #399
  26-os szinten ez a Torstrond,már baromi nehéz,eszencia nélkül lehetetlen haladni:(
 • Maximus4
  #398
  Véleményt szeretnék kérni,elsősorban kalandvadászoktól.21-es szinten ez mennyire számít jó fegyvernek?
 • Maximus4
  #397
  LOL
  Ez eszembe se jutott:D
 • Palinko
  #396
  mert eltört a fegyód
 • Maximus4
  #395
  Ez egy jó kérdés.Lehet,hogy te valami csúnya bugba futottál bele.Esetleg próbáld meg a hivatalos fórumon megkérdezni valami illetékestől,ők hátha tudnak segíteni.
 • Juhasz27
  #394

  oké,köszi!

  Lenne még 1 kérdésem.

  Miért nem tudom sebezni az ellenfelemet sokszor ?Van úgy hogy támadom őket de nem sebzi,olyankor el kell fussak mert kinyírnak.
 • Maximus4
  #393
  Szia!

  Próbáld meg törölni,majd újra felvenni azt a küldetést.
 • Juhasz27
  #392
  Hali!

  Van 1 olyan küldim amikor a papnap kell vmi szenteltvíz a kútból.Meg is találtam a kutat de nem tudok semmit csinálni a kútnál.Ez vmi bug vagy van másik kút is ? Mert én nem találom mit kell csinálni.
  2. szinten vagyok