A Tények Magyarország kedvenc hírműsora

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#eljen>
Csakezmaradt
Ha a hírmûsoruk nem is, de az idõjárás jelentésükcsodálatos. 😄

"most meg celebek mesélnek mindenféle baromságról ami kuvára nem érdekel senkit"

ezt biztosan nagyon jól látod. itthon senkit nem érdekelnek a celebek.
Az engem is qrvára irritál, de olyankor elkapcsolok. Azt se értem mondjuk, hogy mire jó a 40 perces mûsoridõ, mikor szemmel láthatóan nem tudják mivel megtölteni. A hab a tortán pedig az Idõjárás jelentés elõtti 4 reklám...

Megy az agymosás, 2-3 hete minden este a tényekben Kate és Vilmos esküvõjérõl van szó ... milyen teafiltert lehet venni, milyen emléktárgyat, blablabla. Szóljatok le engem inkább a Magyarországon történõ események érdekelnek, pl mi a franc van már a 4es metrókocsikkal, vagy mi történik Hajdúhadházon. Régen pl a Fókusz is jó volt tele volt érdekességgel, tényfeltáró riportokkal, most meg celebek mesélnek mindenféle baromságról ami kuvára nem érdekel senkit, de promózni kell õket hogy jobban fogyjon a CDjük vagy mittudom én <#falbav>
IMYke2.0.0.0
Mert az Józsinéniknek jobb, hogy tudják, mennyi hó esett Alabamában és ott megbénult az élet, meg közben 9-en megfagytak a Chryslereikben?

A híradót/tényekrt/mittoménmit "bekapcsoló" otthonülõknek bizony magyar hírek kellenek. S ha aznap az volt a hír, hogy Korda hajat ültetett, vagy Zolinénit elcsapta a villamos, akkor az a hír.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mr Csé
TÉNYEK =KÉKFÉNY

kit érdekel hogy misi bácsi megölte a feleségét ,semmi külföldi hír nincs max hogy 3 lábu panda született valahol

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

persze japán, kisbetûvel

Mondjuk mikor volt a Japán földrengés, akkor kivételesen otthon voltam és kivételesen néztem a tévét, épp a Tényeket (egyébként, mivel kolis vagyok, nem szoktam tévézni). Az megmaradt, hogy a napok során valahányszor szóba jött Fukushima, mindannyiszor atomrobbanást meg nukleáris robbanás vizionáltak a hírszerkesztõk. Ilyen szintû hibát (vagy inkább pánikkeltést?) egy felelõs hírmûsor, melyet milliók néznek, nem engedhet meg magának. Ez rosszabb, mint a bulvár.

skodatuning
"Tv/ Sorozat hírek"
Nézz és láss 😊

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Hát nem akarok trollkodni de mégis fogok miért van ennyi tv-és "hír" itt tudtommal itt filmek el kellene foglalkozni na mindegy.
skodatuning
Gratulálok a megfogalmazáshoz! 😊
Bagoly mondja...😊

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Murder3
Én csak az Andi miatt nézem😊

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Skynet
Pont ezért tart ez ország pont ott ahol tart a sok elbutított birkával.
Hát nekem nem a kedvencem.