15
-
smaszi #15 -
#14 Ha a hírműsoruk nem is, de az időjárás jelentésükcsodálatos. :D
-
winnie #13 "most meg celebek mesélnek mindenféle baromságról ami kuvára nem érdekel senkit"
ezt biztosan nagyon jól látod. itthon senkit nem érdekelnek a celebek. -
Reg5 #12 Az engem is qrvára irritál, de olyankor elkapcsolok. Azt se értem mondjuk, hogy mire jó a 40 perces műsoridő, mikor szemmel láthatóan nem tudják mivel megtölteni. A hab a tortán pedig az Időjárás jelentés előtti 4 reklám... -
tatish #11 Megy az agymosás, 2-3 hete minden este a tényekben Kate és Vilmos esküvőjéről van szó ... milyen teafiltert lehet venni, milyen emléktárgyat, blablabla. Szóljatok le engem inkább a Magyarországon történő események érdekelnek, pl mi a franc van már a 4es metrókocsikkal, vagy mi történik Hajdúhadházon. Régen pl a Fókusz is jó volt tele volt érdekességgel, tényfeltáró riportokkal, most meg celebek mesélnek mindenféle baromságról ami kuvára nem érdekel senkit, de promózni kell őket hogy jobban fogyjon a CDjük vagy mittudom én -
#10 Mert az Józsinéniknek jobb, hogy tudják, mennyi hó esett Alabamában és ott megbénult az élet, meg közben 9-en megfagytak a Chryslereikben?
A híradót/tényekrt/mittoménmit "bekapcsoló" otthonülőknek bizony magyar hírek kellenek. S ha aznap az volt a hír, hogy Korda hajat ültetett, vagy Zolinénit elcsapta a villamos, akkor az a hír.
-
#9 TÉNYEK =KÉKFÉNY
kit érdekel hogy misi bácsi megölte a feleségét ,semmi külföldi hír nincs max hogy 3 lábu panda született valahol -
blessyou #8 persze japán, kisbetűvel -
blessyou #7 Mondjuk mikor volt a Japán földrengés, akkor kivételesen otthon voltam és kivételesen néztem a tévét, épp a Tényeket (egyébként, mivel kolis vagyok, nem szoktam tévézni). Az megmaradt, hogy a napok során valahányszor szóba jött Fukushima, mindannyiszor atomrobbanást meg nukleáris robbanás vizionáltak a hírszerkesztők. Ilyen szintű hibát (vagy inkább pánikkeltést?) egy felelős hírműsor, melyet milliók néznek, nem engedhet meg magának. Ez rosszabb, mint a bulvár. -
#6 "Tv/ Sorozat hírek"
Nézz és láss :) -
Mat666 #5 Hát nem akarok trollkodni de mégis fogok miért van ennyi tv-és "hír" itt tudtommal itt filmek el kellene foglalkozni na mindegy. -
#4 Gratulálok a megfogalmazáshoz! :)
Bagoly mondja...:) -
#3 Én csak az Andi miatt nézem:)
-
#2 Pont ezért tart ez ország pont ott ahol tart a sok elbutított birkával. -
stng #1 Hát nekem nem a kedvencem.