27706
-
Plata #27425 Ezt nem is ők csinálták,egy játékos találta meg a hibát és szólt a rockstarnak.
Adtak neki 10 ezer dolcsit és be tették. -
#27424 nagyon örülök neki, szerintem újra elővesszük, iigy mar nem rossz hogy kevesebbet fog tölteni.
azért mindig fog fájni, hogy nem szántak egy kis időt erre jóval korábban, gondolom nem volt idejük mert egész nap a pénzben úsztak :C
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2021.03.18. 17:28:23 -
Plata #27423 Ha mázlid van tudsz ezt azt csinálni invite onlyban,nem tudom mitől függ.
De néha lehet csinálni supply vásárlást is.
Hát ha pénzt akarsz azt az új heistel lehet gyorsan egyszerűen szerezni és mehet invite onlyban is. -
#27422 Oké, elég lett volna annyi is, hogy az új heistről beszéltél, ismerem :) Én azt hittem a lobby/session terén volt valami változátatás a RS részéről, de akkor nem, maradt a régi rendszer. -
Plata #27421 Cayo perico-t ott csinálod ahol neked tetszik.
Privát vagy crew vagy public,attól függ hogy mihez van kedved.
Cayo Perico nagyon laza,szerintem jó hecc.
Az a baj nekem sokáig tart,ugyanis amíg másoknak a felderítés prep tart 10-15 percig tart,az nekem órákig.
Mert az új sziget csodaszép,ha át megyek akkor el szórakozom ott sok időt.
Az új sziget tényleg fergetegesen szép.Én például szeretek sziget felderítése helyett búvárkodni vagy egyéb dolgot csinálni.
Szinte mindig invite onlyban csinálom,mivel már ott is lehet CEO így felmegyek Invite onlyba,elugrom a tengeralattjárómra,belépek CEO-ba és mehet is a móka.Minimum 1 misi a bevétel de több is lehet.Ha négyen mentek akkor minimum négyszerese.Ha egyedül akkor kb másfél millát tudsz elhozni.Egy ember csak annyit bír el.
Mindegy hogy mi az,pénz,arany drog.Akkoris csak annyit enged egy személynek.
A búváros megoldással meg az egész egy vicc,bemész a víz alatt,el osonsz mint egy ninja a cuccig,lenyúlod és császtok gyökerek,beugrasz a tengerbe és már ott sem vagy.
Egyedül nem tudod feltörni a kétszemélyes cuccokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.17. 17:56:42 -
#27420 Még mindig korlátozva vannak a lehetőségek solo vagy crew sessionben, vagy a zárt session alatt a régi módszerrel kiürített "üres sessiont" érted? Nem játszottam idén még, azért kérdezem. -
Plata #27419 Sztorit párszor végig vittem,de Online-ban jobban el tudok lenni.
Főleg mióta lehet zárt sessionban is szórakozni.
Grindelés régen volt,az elején,igen akkor tényleg az volt.Ma már lazán és hülyéskedve lehet keresni milliókat egyedül.
Kb az MC dlc óta egyre könnyebb a pénz szerzés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.17. 17:15:09 -
#27418 Én az online részét nem szeretem, mert unalmas grindelés az egész, viszont én testre szabom a játékot, ill szabnám ha az online szar miatt nem basznák mindíg szét. -
Plata #27417 Passz,nem használok mód aktivátort.
Egyrészt sztorival nem játszok mert Online ezerszer jobb,online meg nem használok mert bannolnának.
Online csak a tetves gyökér modderek használnak modot,akik nem is emberek csupán félresikerült állatok. -
#27416 A mód aktivátor mikor lesz frissítve? mert most így nem megy -
#27415 ideje volt :D
btw mostanában titeket nem vág le? olyan fél óránként crashelek,legalább 2x ,aztán jó órákig
keresztfiammal játszok mostanában,annyit teszek hogy a folyamat felfüggesztésével üres lobbyt csinálok,és úgy csatlakozik rám,hogy nyugtunk legyen :D eddig nem volt gond -
Plata #27414 Már ki is javītottåk. -
#27413 -
#27412 Developers to update GTA Online to address poor load times after community fix
Kijavítják, t0st meg kap 10k USD -t. -
Plata #27411 Jah,ha már perico heist.
-
Plata #27410 Na de ez gyors és egyedül is laza 15 perces program,hoz sok pénzt. -
zolcsika080104 #27409 ÍGY VAN TELJESEN igazatok van köszi a segítséget.Gta o nekem a perico heisttel volt nagy csalódás ,van egy sziget a maffiafőnök villájával és ki kell rabolni.Nálam még a doomsday a menő . -
#27408 Ügyesen tömörítettek. Amúgy sem kell vele foglalkozni.
És amúgy is korai hozzáférésűt vettél.
Ha elkészül, akkor tök jó, ha nem, akkor meg érezd magad átverve.
A mostani mentalitásoddal mást úgysem tehetsz.
Nekem is megvan a játék. Már nem tudom, hogy mi módon szereztem be.
Toltam is egy darabig, de akkoriban pont nagy csend ült a fejlesztésen és semmi nem jött ki hozzá.
Az meg egy vicc, hogy a kézi fegyverem nagyobbat sebez, mint bármelyik járműre szerelt fegyver.
Kb. itt lett vége a játéknak.
Élveztem, amíg lehetett, de nem fogok azon keseregni, hogy mennyit nyújtott. EA játéknál ez teljesen normális. -
#27407 akkor valszeg a kreatív lesz az -
zolcsika080104 #27406 az valahol a játékmenüben a beállítások közt van az az opció?mert pl a 0.1verziótól teljesen más a menü inkább le van butitva.pl a habitat falát már nem lehet szinválasztani.négy karakter közül lehet választani és 4 játékmód van kreatív normál easy meg hard
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 11:43:53 -
#27405 már rég toltam vele,de amikor inditod a játékot,válaszd a custom difficulty opciót. itt egy csomó mindent tudsz változtatni,mennyi nyersanyag legyen,milyen gyorsan férj hozzá ,sebzésnövelés stb stb,és van egy opció:
creative difficulty vagy valami hasonló,nyomj rá egy pipát és inditsd a játékot. minden technológia kifejlesztve ,végtelen nyersanyag lesz stb. gyorsan tákolj össze egy űrhajót és irány megnézni vvan e több bolygó,igy nem kell 3 napot szórakozni vele.
ha megvannak a bolgyók,bejárhatók stb,akkor jó a verzió és leht kezdeni normális játékot. amúgy steam általában a legfrissebb nyilvános verziót adja,és elvileg frissit is ha jön új verzió -
#27404 nm -
zolcsika080104 #27403 akkor ok nagyon köszönöm . -
#27402 Hát én még nem találkoztam ilyennel.
Esetleg nézd át a kommenteket amiket irtak a játékhoz. De nem hiszem hogy baj lenne.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.03.05. 08:45:27 -
zolcsika080104 #27401 nem tudom még ugyanis a legjobb esetben is kb 3 nap játék amig odáig eljutsz hogy legyen űrhajód hozzá ,akkor derül ki .lényeg a lényeg hogy nem vertek át szerinted olyan nincs a steamen?
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 08:40:15 -
#27400 Be lehet járni vagy sem? Megjelenik a játékban vagy sem?
Neked azzal nem kell foglalkozni mi hány giga. -
zolcsika080104 #27399 Sziasztok srácok!
Kérem segítsen már valaki!Semmilyen felületen nem tudok segítséget kérni,titeket játékból már ismerlek,kénytelen vagyok ide írni.Vettem egy játékot a steamen kemény 8400 ft fizettem érte,korai hozzáférésű.Osiris new down a neve.14 giga szabad helyet igénylőnek van kitéve,erre lejön 1,7 giga.Jelenlegi verziója 0.4382,annyit tudok hogy egy korábbi verziója amiben csak + két bolygót lehet bejárni az is 6 giga.Ebben úgy reklámozták hogy már +4 bolygót be lehet járni.De 1,7 gigába sehogyse fér bele ez szerintem.A játék elindul működik a verzió is stimmel.Vagy a steamen van a játék valami felhőben és a gépemre csak az indításhoz feltétlen szükségesek települnek?Vagy a steam is átpaliz és valami virágbolti tört szart adott el teljes áron?Az oldal pedig hiteles a valódi steames oldal be is linkelem
a játék ahonnan vettem:
a steames oldal
Kérlek segítsetek!
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2021.03.05. 08:34:55 -
Plata #27398 Hát nekem inkább 2.Vagy néha talán 3. -
#27397 6... van az néha 12 is.. :D -
#27396 Az derék. Bár szerintem félnek hozzányúlni, mert ha 8 éve jó akkor ezt a pár évet már kihúzzuk vele... -
#27395 https://nee.lv/2021/02/28/How-I-cut-GTA-Online-loading-times-by-70/
valaki megnézte, miért 6 perc míg betölt az online. Sikerült levinnie 2 perc alá. Rockstartnak 1 napos meló lenne fixálnia...
- There’s a single thread CPU bottleneck while starting up GTA Online
- It turns out GTA struggles to parse a 10MB JSON file
- The JSON parser itself is poorly built / naive and
- After parsing there’s a slow item de-duplication routine
es a JSON azt tartalmazza, hogy mikrotranzakcioban miket lehet venni....
-
#27394 na akkor este próbálkozom ismét
-
Plata #27393 Nem négy másodperc,kb három és három negyed.
Még szokott működni. -
#27392 Én úgy tudom, hogy a 4 másodperces "trükk" már nem működik. Legális úton az a legkönnyebb, ha minden nap próbálkozol. :) -
#27391 igen számít,friss kerék kell hozzá,azt vágom,amikor a ruhán áll a mutató és a kocsi kettővel balra van tőle. solo sessionban pörgetek mindig,ott friss a kerék. stopperrel nyomom a 4 másodpercet,meg 3.7 meg 4.2 aztán nem akar sikerülni...net szakítás,visszalog mire visszatölt online az se rövid idő...jó lenne elvinni a heti kocsit,nem akarok rá költeni igy hogy a stromberg megvan,de ingyen elfogadnám :D -
Alanw #27390 Valahogy a gombnyomas ideje is számit..egymas után 2 héten is ugy sikerült a podiumos kocsi hogy valami tizedmasodperce sikerült lenyomni a gombot és igy alig pörgette meg a kereket.egyesek szerint a kerek aktuális állása is számit.. -
#27389 ahoy! hogy kell pörgetni a pódium kocsira hogy jó legyen? próbálkozom ezzel a 4 másodperccel de nem akar összejönni :D -
#27388 Nem is csoda, hogy nem működött.
A registry-ben van pár bejegyzés.
Köztük, hogy merre található a játék.
Azt ne kérdezd, hogy kell átszerkeszteni. Én anno csak nyelvet váltottam így, mert másként nem ment.
De egy epic-es felhasználó esetleg ki tudná szedni a reg-jét neked.
És akkor tudod, hogy milyen útvonalat és mappát kell szerkesztened, ahova a letöltött verziót átmásolod.
Bár amennyit vársz a megoldásra, lehet, hogy már le is tudtad volna tölteni a játékot.
Vagy a legjobb lenne a keresztfiad gépén csinálni eleve. Ha neki úgyis fut.
Bár, ha a Social reklamál, akkor én azért ránéznék böngészőben is arra az acc-ra, hogy tényleg ott van-e a játék.
Anno elvileg én is behúztam az epic-est, de valamiért még sincs meg. Lehet, hogy valamit még tennem kellett volna, hogy a fiókban is maradjon, de nincs ott. Nem mintha akkora gond lenne. Már rég volt, hogy elindítottam.
Csak gondoltam, hogy egyszer jó lesz alibi karakternek mondjuk kocsieladáshoz.
Most behúztam egy starter pakkos digitálisat kedvezményesen PS5-re, mert PS4 koromban a géppel együtt elment a lemez is.
Megkaptam a pakkhoz járó irodát, bunkert, MC-t, autókat és mindezt a PS4 idejében csinált karakteremre. -
Plata #27387 Annak idején én is SG crew-ben kezdtem,de annyi agyatlan hülye volt hogy gyorsan le léptem,szerencsére találtam egy értelmes és normális crew-t. -
DrSoong #27386 Semmi nem lesz. A haverkád kezdte a te eszközödről, egy szinben tündököltetek. Kellemes ünnepet!