27719
-
#452 Hát ja vice city-ből repülős részeket el is felejtettem, nálam is jó pár billentyűzet le lett zúzva akkor.
SA -ban azt utáltam a legjobban (nevét nem tudom már) egy repülővel el ki kelet menni a mapról, át egy másik helyre, ( tél volt ott) aprítani majd vissza menni... el még csak csak elvezettem a gépet de a gond az volt hogy épségben kelet letenni... nálam ez már sosem sikerült...
-
#451 VC -ben nekem inkább az építkezős helikopteres műsor volt az ami fel idegelt, eltartott akkoriban egy ideig míg megcsináltam. -
#450 Ja én az összes iskolát végig csináltam aranyra, valóban kellett szopni velük. -
#449 illetve az ezt követő pályáktól inkább -
#448 vice city-ben meg ez volt a nagy "kedvenc" még
-
#447 ez, itt lett hányingerem az egésztől anno
-
#446 Melyik repülősre gondolsz, a Hydrára mikor el kellett lopni ? A legjobb jármű volt az egész játékban. -
#445 1-2 -be ? Azokkal nem játszottam de a Vice Cityben is felszálltak az emberek. Ismertem az egész városban a buszmegállókat, megcsináltam fejben az útvonalat, egy fasza kört alkotott érintve Vice City mindkét oldalát és az összes buszmegállót (kb. 30). Mikor unatkoztam mentem mindig pár kört. -
#444 thx -
ldavid #443 ami az intróban volt, ghost town-ra keress -
#442 erről a titkos szigetről mutass már videót, mert annyi faszság van jutubon hogy nemtom melyik az igazi -
#441 vice cityben lehetett buszozni :-| -
#440 sokat ért az a titkos sziget :D -
#439 a sima gta3-ba sokall szarabb volt repülőt vezetni. de legalább ott ott volt a titkos sziget.
gta1-2 be a buszozás tetszett főleg, mikor loptunk buszt, megáltunk buszmegálloba, és felszáltak rá az emberek, ezzel is lehetett pénzt keresni:D
kár hogy az ujakba már nem száltak fel rá, vagy a függővasusat nem mi vezetthettük. -
#438 ja meg a rengeteg felesleges időre teljesítendő küldetés is idegesített nagyon, szerencsére ezt is kigyomlálták már a 4-ből -
#437 földhözragadt arcok vagyunk
szerencsére legrosszabb esetben xbox gamepadot támogatnak az új részek, azzal már el lehet vezetni ezeket -
#436 hát nem semmi, hogy milyen bénák vagytok :( -
#435 játékos karrierem során top 5 billentyűzetet szétbaszó idegeskedésben benne vannak az SA repülős szarjai
vc-ben valamiért sikerült 1-2 próba után, de azt is szívből gyűlöli sok ismerősöm emiatt -
#434 persze a vice city-ben is akadtak "kedvenc" küldetéseim
-
#433 szerintem is nagyon szar volt, utáltam sőt én a repülős küldetésekkor hagytam a picsába az egészet mert annyira felbaszott -
#432 egyáltalán nem volt fos a repülők irányítása, csak esetleg túl béna voltál hozzá -
#431 Hát én konkrétan utáltam SA-ban jópár küldetést. Jat Packot kelett ellopni, vagy mikor repülőgépekkel kelett szarakodni. (fos irányítás). Idegesítő volt, hogy mindig akkor támadták meg a területemet amikor indultam menteni, kilépni játékból, vagy valami küldetést akartam csinálni. IV ötletesebb volt, bár ott is volt 2 küldetés ami nagyon szar. (végén mikor motorcsónakkal kell üldözni a helikoptert, meg amikor a maffiának dolgozunk és a találkozóra kell menni, kiszabadítani az emberüket stb.) De rengeteg ötletes van benne. Pl. sex shopba kel menni valatni valakit, és térden kell lőni hogy beszéljen, eddig ilyen nem volt. Valami fazont az otthonába kelet kinyírni a szemben lévő tetőről. TV-t nézett felhívtuk telefonon odaballagott és durr... vagy valami tagot a rakpartnál meg úgy kelet hogy megkaptuk tel számát, felhívtuk ... kinek csörög a telója... telefonos dolog sokat dobott a játékon. V-ben már nem fog ekkora élményt adni... (már ha lesz benne) -
#430 sa-ban igaz hogy irreális küldetések voltak,de ötletesebbek voltak mint a sima 4ben.szerintem gay tonyban eltalálták az arany középutat,olyasmi küldetések kellenének az 5ben -
#429 A kaszinó rablás se volt semmi amúgy, faszán el volt tervezve, a gátnál elhelyezni a bombákat, szerezni pénzszállítót, rendőrmotort stb, a rablásnál még el is ment az áram. :D Jó volt. -
Robi546 #428 Nekem mondjuk az SA-ban volt pár misszió ami tetszett mondjuk amikor NRG-vel fel kellet hajtani a repülőre majd onnan kiugrani. Régi szép idők. :) Meg mondjuk azt nagyon utáltam az SA-ban hogy amikor repülővel neki kellet menni a gátnak tehát kirobbantani ház az nagy volt, neki megyek eggyet robbant és annyi. xDDD :D Legalább valami lyukat csinálhatott volna vagy valami. xD -
#427 battlefield sorozatot ajánlom :D -
#426 Az 51 -es körzetre visszatérve... SA multiplayerben volt egy repülőgépes szerver, az egyik félnek a katonaság volt a törzshelye, a másik félnek pedig az a régi repülőtér a domb túloldalán. Na azt a műsort ami ott ment azt nem felejtem el, az nem volt semmi. :DDD Lent osztotta egymást 30-40 ember, fentről repülőkről bombáztak jópáran, ezenkívül hatalmas légi csaták voltak... Ha valami ilyesmi lesz az V -ik rész is akkor príma. -
#425 Szerintem az már nagyon egy mellék szál volt. Nekem annál nagyobb fless nem volt még egy GTA -ban se mikor valami balhé után a két korrupt zsaru elkapott, megagyaltak, majd kibasztak a semmi közepén, és már nem nagyon emlékszem de a story szerint ott adtak nekem egy sakkot, szóval nem állt valami jól a széna. Emlékszem hogy San Fierro-ig gyalogoltam onnan ahol kidobtak. :D
Ufók pedig nem voltak a játékban, max 51 -es körzet, onnan el kellett lopni azt a rakétás valamit, másra nem emlékszek. Viszont volt egy kocsma a közelben ahova sokat jártam billiárdozni, annak a tetején viszont volt egy ufo. :)) -
sublimaze #424 Azt én is hülyeségnek tartom, de az ilyen idétlen poénokra már erősen ráment a saint row, ez már a IV-en is látszik, hogy sokkal komolyabb, életszerűbb mint a korábbi gta-k, kiforrottabb meg minden. Szal nem hinném, hogy a rockstar csinálna egy újabb saints row-t... :) -
#423 na jó nem bánom ha az lesz, de akkor legyenek élteszerű küldetések mint a 4-ben, nem az hogy ufók meg mittomén -
sublimaze #422 Nekem bejön... :D -
#421 engem kurvára irritált ez a hülye niggerkedés... ezért is alapból hányingerem van egy újabb san andreas-tól -
#420 LOL -
#419 Jövőre ez is 10 éves lesz. Kedvenc részem. Persze régi már, meg a IV kidolgozottabb szebb jobb, de attól függetlenül örök kedvenc marad. Rohadt hangulatos a környezet. Miami nagyon tetszik nekem. a 80'-as években játszódik amit nagyon bírok. Történetben van némi scarface utalás is. És egyedül ebben a részben volt ingatlanvásárlás, itt lehetett fedőcégeket venni, (filmstúdió nyomda stb.) ezt nagyon hiányolom SA-ból és a IV-ből is.
-
#418 végül is nem ment itt le 200 hsz csak azóta :) -
#417 Ezt már tudjuk pár napja.
-
#416 GTA V Nov. 2 Első Trailer... :) Várjuk ám!!! -
#415 mekkora játék volt, úristen :) -
#414 annak idején ezt nem is láttam lol :) -
#413 Jahja,és még akkor legvégül az "örök" kedvencem!
Megjegyzem annak idején ez sem volt semmitmondó trailer!