27719
  • Bullitt
    És Vice City lesz
  • Büdös Bohóc
    plusz az időeltolódás
  • Büdös Bohóc
    bebaszna
  • szabii98
    még 11 óra...
  • xido
    kell lennie,pont a GTA-knak szokott olyan doboza lenni,hogy szépen néz ki a többi mellett:)
  • Bronx South
    A ruszkik csináltak egy kis kavart, bár a dög jól néz ki meg kell hagyni. :)

A Rockstar* Informer itt mint ha tagadna 1950 -ről, és Washingtonról.

Most már van egy 1950 -es Washington is, elötte egy modern LA és egy új San Andreas, nagyon kíváncsi vagyok hogy ma milyen pont kerül az "i" re.
  • Bronx South
    Fontolgatják hogy nem lesz dobozos verzió a GTA V -ből. - g4tv.com

Illetve lesz, de lemez helyett kódokat fog tartalmazni a játék letöltéséhez.

Akinek kisebb az internet sávszélessége jól ráfog baszni, de amúgy szerintem mindenki ha egyszerre 1-2 millió ember elkezdi tölteni a játékot. :)
  • tommygear
    mivel a 4 is fél évre a konzolos után jött gondolom itt is hasonlóan lesz, de bízok benne hogy egyszerre jönnek
  • Firerock
    Srácok ez meg van erősítve hogy jön pc-re? És ha igen akkor mennyivel a konzolos utána? És kb mikor fog megjelenni? Két év múlva?Jövőre?
  • fery02
    Úristen, íratkozz fel most, hogy 4(!) órával előbb megnézhesd a trailert!
    Na de emberek, tudom milyen cím ez, de azért mégis az a 4 óra hova már?
  • morzsi555
    Shottas című filmből van a beszélgetés.
  • lolSL
    yep :(
  • ldavid
    este 5 lesz az inkább
  • lolSL
    aha
  • hungary27
    magyar idő szerint?
  • lolSL
    talán ez a zene lesz a trailer alatt, valószínüleg kamu
  • lolSL
    Holnap reggel 5-kor adják ki a trailert.
  • Rayden02
    Mármint a szerver!
  • Rayden02
    Nekem az ARea51-es MP deatmach tetszett a legjobban!
    Bár már lehet,hogy nincsen már meg!
  • Robi546
    jaja, szerintem is. :)
  • Rayden02
    Jah,voltak még nagyobbak és de azok annyira belaggoltak,hogy játszatatlan volt!Jah és töbnyire orosz szerverek!
  • tommygear
    az szép lehetett
  • Master91
    SA:MP-n volt amikor 500an voltunk 1 serveren... :D és 1 mappon
  • kifli
    "64 fős multi pc-n, ja persze..."

ez mitől elképzelhetetlen? :D

Szerintem elég régóta vannak már ekkora slotszámmal ellátott multiplayer szerverek :)
  • gabo91
    Hát nekem is jobban bejönne Miami, az biztos. Esetleg találkozhatnánk Dexterékkel is... Nyomozna utánunk...
  • morzsi555
    A multiplayeres mondat miatt hangzik nagy kamunak az egész amúgy. 64 fős multi pc-n, ja persze...
  • Máté94
    Érdekesen hangzik annyi szent. :o
  • Rayden02
    Am,csak nem innen van a hírforrás?
  • Robi546
    így van, Miami valamiért nem jön be nekem se, Las Venturas (Las Vegas) se lenne rossz ha ott játszódna. :)
  • sublimaze
    A nyugati parton is van ilyen ne izgulj... Nem csak gettóból áll az se. Florida amúgyis gecire unalmas napjainkban, az új rész meg valszeg a gta iv-hez hasonlóan nem a múltban fog játszódni.
  • Ryder62
    Az SA túl nagy falat lenne a mai konzoloknak de még a pc-knek is. A GTA 4 liberty city-je fantasztikusra sikerült, mintha new yorkban járkálnék, minden apró részlet megegyezik. Most itt az ideje egy feltúrbózott vice-nak is. Sztem nagyon klassz lenne egy új Miami. Ezzel a motorral olyan jól ki lehetne dolgozni hogy mindenki csak ájulna.

LA azért nem lenne sztem jó válaszás mert 1, SA részben ott játszódott (los santos) 2, akkor megint a gettón lenne a hangsúly, a GTA 4-ben már megkaptuk a modern next gen nyomortelepeket, gyárnegyedeket, szóval itt az ideje hogy Miami csillogását, tengerpartját a pálmafákkal és a strandoló csajokat újra megkapjuk a GTA 4 motorjával.
  • morzsi555
    A történetet leszámítva jól hangzik. San andreas térkép reboot is jól hangzik, ha nagyobb és részletesebb lesz. Na majd szerdán meglátjuk, hogy igaz-e. Bár én még mindig vice city-t akarok.
  • sublimaze
    http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-5-vissza-san-andreas-ba.html

Persze tudom gamestar, de ha ez igaz én ennek csak örülni tudok... :)
  • Robi546
    na ja az is jó volt vagy ez is nagyon jó volt: LS-ben amikor a tengerparton vagyis olyan "móló" féleségen mentem a DODO repülővel és az emberek meg 3 Km-re repkedtek fel, avval is darálni lehetett. :DDD Azon annyit röhögtem. :DD xDD
  • fery02
    "Eat Till You Explode!" ;)
  • Master91
    Ami a GTA III ba is meg található :D Sőt, még ugye onnan a csávó is meg van SAba. Ő vele jön össze a mexikói csajod.
  • ldavid
    Liberty-be kellett visszamenni, a Marco's Bistro-ba
  • tommygear
    téli pála?? ez nem rémlik, valaki tegyen videót erről :D
  • tommygear
    kedvencem a san andreas-ból az volt amikor mentünk egy kombájnnal és szépen daráltuk be a ránk támadó embereket :D
  • Robi546
    Nekem az SA -ban volt pár küldi ami nagyon tetszett. :D Mondok is egy párat na szóval: San Fierroban amikor be le kellet tolni Dózerrel a lyukba az embert aztán meg beöntei a cementessel, azaz a mixerrel. :D Aztán még amikor fel kellet gyújtani a lángszóróval a drog ültetvényeket és ha ezt megcsináltuk aztán kaptuk meg hogy mehessünk San Fierro-ba is tehát nem volt lezárva az út. Amit pedig legjobban fel idegesített: amikor kellet menni a sín mellet és egy pár embert le kellet lőni a vonat tetejéről amikor mentünk mellete és ha nem csináltuk meg időbe akkor a vonat át ment LV-be. Ez a küldi még LS-ben volt. Meg az is tetszett amikor az NRG-vel fel kellet hajtani az Andromada -ra és ott kellet csinálni valamit.