27719
-
Bullitt #492 És Vice City lesz -
#491 plusz az időeltolódás -
#490 bebaszna -
#489 még 11 óra... -
xido #488 kell lennie,pont a GTA-knak szokott olyan doboza lenni,hogy szépen néz ki a többi mellett:) -
#487 A ruszkik csináltak egy kis kavart, bár a dög jól néz ki meg kell hagyni. :)
A Rockstar* Informer itt mint ha tagadna 1950 -ről, és Washingtonról.
Most már van egy 1950 -es Washington is, elötte egy modern LA és egy új San Andreas, nagyon kíváncsi vagyok hogy ma milyen pont kerül az "i" re. -
#486 Fontolgatják hogy nem lesz dobozos verzió a GTA V -ből. - g4tv.com
Illetve lesz, de lemez helyett kódokat fog tartalmazni a játék letöltéséhez.
Akinek kisebb az internet sávszélessége jól ráfog baszni, de amúgy szerintem mindenki ha egyszerre 1-2 millió ember elkezdi tölteni a játékot. :) -
#485 mivel a 4 is fél évre a konzolos után jött gondolom itt is hasonlóan lesz, de bízok benne hogy egyszerre jönnek -
#484 Srácok ez meg van erősítve hogy jön pc-re? És ha igen akkor mennyivel a konzolos utána? És kb mikor fog megjelenni? Két év múlva?Jövőre? -
#483 Úristen, íratkozz fel most, hogy 4(!) órával előbb megnézhesd a trailert!
Na de emberek, tudom milyen cím ez, de azért mégis az a 4 óra hova már? -
morzsi555 #482 Shottas című filmből van a beszélgetés. -
#481 yep :( -
ldavid #480 este 5 lesz az inkább -
#479 aha -
#478 magyar idő szerint? -
#477 talán ez a zene lesz a trailer alatt, valószínüleg kamu
-
#476 Holnap reggel 5-kor adják ki a trailert. -
#475 Mármint a szerver! -
#474 Nekem az ARea51-es MP deatmach tetszett a legjobban!
Bár már lehet,hogy nincsen már meg! -
Robi546 #473 jaja, szerintem is. :) -
#472 Jah,voltak még nagyobbak és de azok annyira belaggoltak,hogy játszatatlan volt!Jah és töbnyire orosz szerverek! -
#471 az szép lehetett -
#470 SA:MP-n volt amikor 500an voltunk 1 serveren... :D és 1 mappon -
#469 "64 fős multi pc-n, ja persze..."
ez mitől elképzelhetetlen? :D
Szerintem elég régóta vannak már ekkora slotszámmal ellátott multiplayer szerverek :) -
#468 Hát nekem is jobban bejönne Miami, az biztos. Esetleg találkozhatnánk Dexterékkel is... Nyomozna utánunk... -
morzsi555 #467 A multiplayeres mondat miatt hangzik nagy kamunak az egész amúgy. 64 fős multi pc-n, ja persze... -
#466 Érdekesen hangzik annyi szent. :o -
#465 Am,csak nem innen van a hírforrás?
-
Robi546 #464 így van, Miami valamiért nem jön be nekem se, Las Venturas (Las Vegas) se lenne rossz ha ott játszódna. :) -
sublimaze #463 A nyugati parton is van ilyen ne izgulj... Nem csak gettóból áll az se. Florida amúgyis gecire unalmas napjainkban, az új rész meg valszeg a gta iv-hez hasonlóan nem a múltban fog játszódni. -
#462 Az SA túl nagy falat lenne a mai konzoloknak de még a pc-knek is. A GTA 4 liberty city-je fantasztikusra sikerült, mintha new yorkban járkálnék, minden apró részlet megegyezik. Most itt az ideje egy feltúrbózott vice-nak is. Sztem nagyon klassz lenne egy új Miami. Ezzel a motorral olyan jól ki lehetne dolgozni hogy mindenki csak ájulna.
LA azért nem lenne sztem jó válaszás mert 1, SA részben ott játszódott (los santos) 2, akkor megint a gettón lenne a hangsúly, a GTA 4-ben már megkaptuk a modern next gen nyomortelepeket, gyárnegyedeket, szóval itt az ideje hogy Miami csillogását, tengerpartját a pálmafákkal és a strandoló csajokat újra megkapjuk a GTA 4 motorjával. -
morzsi555 #461 A történetet leszámítva jól hangzik. San andreas térkép reboot is jól hangzik, ha nagyobb és részletesebb lesz. Na majd szerdán meglátjuk, hogy igaz-e. Bár én még mindig vice city-t akarok. -
sublimaze #460 http://www.gamestar.hu/grand-theft-auto-5-vissza-san-andreas-ba.html
Persze tudom gamestar, de ha ez igaz én ennek csak örülni tudok... :) -
Robi546 #459 na ja az is jó volt vagy ez is nagyon jó volt: LS-ben amikor a tengerparton vagyis olyan "móló" féleségen mentem a DODO repülővel és az emberek meg 3 Km-re repkedtek fel, avval is darálni lehetett. :DDD Azon annyit röhögtem. :DD xDD -
#458 "Eat Till You Explode!" ;) -
#457 Ami a GTA III ba is meg található :D Sőt, még ugye onnan a csávó is meg van SAba. Ő vele jön össze a mexikói csajod. -
ldavid #456 Liberty-be kellett visszamenni, a Marco's Bistro-ba -
#455 téli pála?? ez nem rémlik, valaki tegyen videót erről :D -
#454 kedvencem a san andreas-ból az volt amikor mentünk egy kombájnnal és szépen daráltuk be a ránk támadó embereket :D -
Robi546 #453 Nekem az SA -ban volt pár küldi ami nagyon tetszett. :D Mondok is egy párat na szóval: San Fierroban amikor be le kellet tolni Dózerrel a lyukba az embert aztán meg beöntei a cementessel, azaz a mixerrel. :D Aztán még amikor fel kellet gyújtani a lángszóróval a drog ültetvényeket és ha ezt megcsináltuk aztán kaptuk meg hogy mehessünk San Fierro-ba is tehát nem volt lezárva az út. Amit pedig legjobban fel idegesített: amikor kellet menni a sín mellet és egy pár embert le kellet lőni a vonat tetejéről amikor mentünk mellete és ha nem csináltuk meg időbe akkor a vonat át ment LV-be. Ez a küldi még LS-ben volt. Meg az is tetszett amikor az NRG-vel fel kellet hajtani az Andromada -ra és ott kellet csinálni valamit.