27719
-
Szabi1991 #532 mindig is éreztem hogy orosz bevándorló vagy :D -
#531 :DDDDD -
#530 :DDD
-
#529 Karakter szempontból nekem eddig Nico volt a legszerethetőbb. A többivel csak csináltam a küldetéseket, elvoltam, de azonosulni eddig Nico karakterével tudtam, bele élni magam a helyzetébe. -
#528 "mi van ha megint megkapjuk amugy lc-t ?:D"
Most utólag adták ki 3x, kizártnak tartom :D -
sublimaze #527 Én egyikhez sem fűztem komolyabb érzelmeket, nem is értem ezt a szerethető karakter dolgot igazán... Persze a testre szabhatóság(lásd saints row) nem lenne hülyeség, de igazából konkrétan leszarom(legalább is a gta-kban eddig nem igazán érdekelt), hogy kit kell irányítani... :D -
#526 Nekem pl vele semmi gondom volt.
GTA4ben NICO-t viszont utáltam. -
sublimaze #525 Ez elég szubjektív, hogy kinek mi a szerethető... :D Pl. a vice city karaktere nem tudom mitől szerethetőbb a többinél... Szerintem semmivel. :) -
#524 jaja durva lenne :D -
#523 Remélem végre valami szerethető karakter lesz, mint pl a vice cityben és nem egy rohadt gettóarc vagy egy orosz maffiózó. -
sublimaze #522 Az hárdkór! Az egyik részben egy sima glock-al rálőtt valami hajóra és az csak úgy felrobbant... -
Szabi1991 #521 remélem Vice City-lesz és lesz egy horáció kéjn nevű rendőr, ha már a GTA4ben a cíeszáájj májámis csengőhang volt :DDD
-
sublimaze #520 Szerintem nem, mer a bejáratott helyszínek után egy új tuti bukta lenne. Persze valakinek bejönne meg minden, de valszeg eléggé vegyes fogadtatásban részesülne. Az amerikaiak utálnak mindent ami nem amerikai szal ez az egyik, a másik meg, hogy amerikán belül a már korábban felfuttatott terepek a legautentikusabbak a gengszter sztorihoz. Bár miami napjainkban nem túl érdekes helyszín. -
ldavid #519 te is megnézheted, ha átállítod az órát, ugyanaz lesz a vége
btw keleti parton délben kerül fel, ez 16:00 GMT, ami nálunk ugye 17:00 -
#518 szerintem is. teljesen új rész. oké hogy gta 3, vc meg sa közt volt sok kapcsolat, ugyanigy a liberty city stories-nél is, de a gta4 és gta5 között nem sok kapcsolatnak kéne lennie történet szempontjából.
mi van ha megint megkapjuk amugy lc-t ?:D -
#517 Még 3 óra. -
#516 Szerintem is, pletyka is LA (Los Santos), nem is arról volt szó, hogy vajon mi lesz, hanem, hogy mit szeretnék. :) -
janihunk #515 Szerintem egy teljesen új semmi eddigiekhez nem kapcsolódó történetet és világot kapunk. -
sublimaze #514 Hát ha lejár a számláló ki jön a trailer nem? :D Nincs itt semmiféle rendszeridő. A számláló nem délután 5-re számol vissza hanem egy megadott "idő-mennyiséget" aminek semmi köze az időeltolódáshoz. Annyi van, hogy amikor lejár a számláló akkor amerikába mást mutat az óra mint nálunk. -
#513 hát pedig az 5ös logo eléggé san andreaszos :P :D -
#512 Vagy mínuszba számolna vissza! -
#511 -
Héeder #510 Bírnám, hogy lejárna a számláló, és kiírná, hogy FAIL :D -
#509 csak példaként felhoznám a South Parkot, aminek a hivatalos oldalán ugyanúgy volt visszaszámláló a mostani évad elején és mikor 0-t ütött az óra (sőt már elmúlt 1-2 órával) csak nézem, hogy semmi?... Aztán leesett, hogy mi történt -
#508 Nem egy helyen raktak már be ilyen kis szar visszaszámlálót és nem egy helyen követték el azt a hibát, hogy a rendszeridőt nézi. Ami persze lokális. Kint náluk az idő 6 órával kevesebb, náluk a kis szar animáció lehet, hogy 6 órával többet mutat :)
Persze lehet, hogy okosabban megcsinálták, azonban már sok más helyen láttam, hogy ezt elbaszták. És egyébként nem hinném, hogy délelőtt 11 órakor fogják releaselni a videót, hanem délután 5kor, ahogy az a visszaszámláló nekünk mutatja (elmondom megint, itteni időzónával), mert akkor már mindenki otthon van munkából, suliból, etc... -
sublimaze #507 Hát a marketing osztályuk több mint kiváló azt meg kell hagyni... :D -
#506 Szószerint ég a net, mindenhol várják a trailert. Azért a Rockstar ezzel a váratlan dologgal rendesen odapörkölt így télire. -
#505 Ahogy sublimaze mondja, reggel kilenc náluk a nyugati parton, ami nálunk délután/este öt, mivel nyolc órával vannak alrébb.
A számláló viszont ettől még számodra is jól mutatja.
@kill3r21: Egyértelműen Miami, azaz Vice City! :) -
#504 A nagy kérdés, melyik várost szeretnénk :D -
sublimaze #503 Nem véletlen azért ez a new york, nyugati part, miami helyszín. A legeredetibb amerikai gengszterfilmek is ezeken a helyszíneken játszódtak... :) -
sublimaze #502 Milyen időeltolódás? A számláló nálad is ugyanakkor jár le, csak itt délután lesz, amerikába meg reggel kábé... -
#501 Vald be, hogy tegnap óta ezt várod?! :D -
Szabi1991 #500 -
#499 Gondolom már ő is várja a trélert! -
#498 FAIL :D:D -
#497 thx megnézem -
#496 !!!!!!!
Aki nagyon rajta van a játék trailerének a megjelenésén, az kezdje el checkolni az IGN weboldalát az utolsó órában, mert tolni fognak egy LIVE streamet.
Azt is elképzelhetőnek tartom hogy megosztanak majd néhány új infót részletként. -
#495 Pedig azokon a vidékeken talán még durvább műsor megy mint az USA -ban, most is tele vannak a hírek Mexicoval, és a drogháborúval. De hogy maradjunk a játék szinten, ha kijön a Max Payne 3 nekem alap játék lesz így a GTA V előtt, Sao Paulo (Brazília) a helyszín, legjobb. -
#494 Én meg ilyen spanyolajkú gettó vidéket nem akarnék, rühellem :C -
#493 Vannak elképzeléseim arról hogy mi tetszene, de én egy GTA -val úgy vagyok hogy a 70 -es évektől napjainkig bármilyen évjáratban, és helyen jó nem csak az USA-ban, hanem egész Amerikára vonatkozóan, felőlem lehet akár Mexicováros is. Van sok nyomornegyed, getto, ahol virágzik a fegyverkereskedelem és a bűnözés, legyen egy nem összecsapott story és elvok.
Csak Európa ne legyen, végigtoltam a Wheelmant, Vin Diesel volt a főhős és Barcelona volt a helyszín napjainkban. A játék élvezhető volt annak ellenére hogy az autóvezetés benne egy vicc volt, jó volt a story, de a helyszínnel voltak gondok, nekem nem tudja átadni azt a feelinget egy európai város, mint akár egy ázsiai, vagy amerikai ahol a külvárosokban ott vannak a nyomornegyedek, és a nagy fejesek drog és fegyver elosztó központjai, Európa már nem ilyen az én világképemben, ahol meg nincs élet ott unalom van. :)