27719
  • tutituti
    Én újra
  • Rayden02
    Jah,még mindenki gyorsan egy tippet,ki melyik városra szavaz?
    Én San Andreas!
  • Bronx South
    IGN LIVE STREAM

IGN LIVE STREAM
  • Suffering
    gyerekek most már tényleg itt a vég! 7 perc!
  • Rayden02
    Én is visszaértem,remélem nem maradtam le semmiről!
  • tutituti
    Még épp időben értem vissza.

A videó gondolom csak idő kitöltés míg várakozik az ember.20 perc van még.
  • tommygear
    be van linkelve a videó és ennyi a live stream :D :D
  • Suffering
    amugy remélem volt esze a rockstarnak és nem csak 1 helyen lesz elérhető a trailer, mert akkor nagy kifagyás lesz belöle :D szóval remélem, hogy a youtube-n is előkészületben van a trailer.
  • Malakai
    Remélem a live stream alatt nem a twitter streamet értették.
    Mert nagyon úgy fest..
  • ldavid
    mármint az embednél sorry
  • ldavid
    ugyanaz. kapcsold ki a flash-t és ott lesz helyette egy üres youtube player
  • tommygear
    itt hamarabb lesz sztem
  • RiCSi1234
    Muter Időgépével előre mentem egy csöppet, és megnéztem.. A Holdon fog játszódni.. :(
  • ldavid
    itt kell majd keresni, csak szólok
  • Bronx South
    Jó az emlékező képességed! :)) Most néztem vissza azt a küldetést, és tényleg, bár már a mai szememmel elég ramatyul néz ki az a téli Liberty C. :D
  • szabii98
    Igaza van.
  • Suffering
    az 1 dolog, én a számlálót szidtam h milyen amatör hogy lehet befolyásolni az ora átálitással. ha átállitom 16:59-re és megvárom mig az 1 perc lenullázodik akkor kiirja hogy a video nem található. vagyis a videot még fel se rakták a szerverre (nyilván nehogy leakedeljék).
  • berczely
    Szóval nálunk 17:00! Ennyi! Ezen mit nem lehet érteni?
  • Bronx South
    Akkor neked is beszúrom:

"First of all, the countdown will end at 12:00 PM noon EDT (New York), 16:00 PM GMT (UK) and on Thursday at 03:00 AM GMT+11 (Sydney)."
  • berczely
    Igaz, igaz teljesen igazad van! SA-ban visszarepülünk Marco Bistro-jához.
  • Suffering
    a számláló a windowsos órát nézi. probáld ki. állitsd át az orát 16:59-re és láss csodát a számlálo azt irja ki h csak 1 perc van hátra
  • janihunk
    Na jó akkor legyen benne nekem már mind1:D Csak fusson a gépen nem úgy mint a IV bár különösebb bajom azzal sincs ha nincs moddolva.
  • Rowlend
    Az elsőben is, sőt valamennyire még a San Andreasban is. :)
  • berczely
    Akkor nem ezt írná szvsz a 2. részben és a 3. részben is benne volt LC :)
  • RiCSi1234
    de mond, Hogy Lakatos Mario a főszereplő.. Minden vágyam..
  • janihunk
    Nem tudom mert nem játszottam velük:)
  • Bronx South
    Ha játszottál volna az első részekkel a VC előtt, akkor is ezt írnád ?
    Eltelt már annyi idő azóta, hogy épp elég nagyot fog ütni egy tuningolt Remake is.
  • Bronx South
    Még szerencse hogy az a számláló amit mi nézünk, nem a te winfos órád alapján megy, hanem elsőkézből a Rockstar rendszeréről.
  • janihunk
    Nem de annak nem sok értelmét látom hogy ugyan azon helyszíneket beletegyék. Én azon vagyok hogy legyen teljesen új. Legyen olyan érzésem mint mikor felraktam a GTA IV-elsőnek. Hogy wáá ezt még sehol nem láttam de kafán néz ki. Ilyet szeretnék na.
  • szabii98
  • Suffering
    nekem bejött a trailer, átálitottam a windows rendszer időt és megy. cigányfalván fog játszodni
  • Santata
    Én az első rész óta játszom a GTA sorozattal, így számomra édes mindegy mi lesz a helyszín, ha a minőség jó lesz. Egy európai helyszínt mindenesetre szívesebben fogadnék, vagy egy olyat amit még nem láttunk (Chicago)
  • sublimaze
    Egyébként kismillió film játszódik losangeles-ben pl. Szóval ami az első losangeles-ben játszódó film után készült azok mind az első remake-jei, csak a történet más, meg a technika fejlettebb? :D
  • janihunk
    vice city-volt az első GTA-m.
  • sublimaze
    Még jó, hogy a rockstar nem a te gamer-kronológiád alapján fejleszt... :D
  • Malakai
    Akkor te a GTA2-t, 3-at és a 4-et kihagytad? Mindegyikben az első várost ismételgetik (Liberty City).
  • janihunk
    GTA III mal nem is toltam :D
  • sublimaze
    Ennyi erővel mi értelme volt a GTA IV-nek? Ennyi erővel az is csak egy GTA III remake... -.-
  • janihunk
    Mi értelme lenne egy remeke-verziónak? Ki venné meg még egyszer a san andreast ha csak annyi változik hogy a graf jobb mg esetleg kicsivel másabb a történet. Semmi értelme nem lenne.
  • Bronx South
    Hagy tisztázzam.

"First of all, the countdown will end at 12:00 PM noon EDT (New York), 16:00 PM GMT (UK) and on Thursday at 03:00 AM GMT+11 (Sydney)."