27719
-
#572 Én újra -
#571 Jah,még mindenki gyorsan egy tippet,ki melyik városra szavaz?
Én San Andreas! -
#570 IGN LIVE STREAM
IGN LIVE STREAM -
Suffering #569 gyerekek most már tényleg itt a vég! 7 perc! -
#568 Én is visszaértem,remélem nem maradtam le semmiről! -
#567 Még épp időben értem vissza.
A videó gondolom csak idő kitöltés míg várakozik az ember.20 perc van még. -
#566 be van linkelve a videó és ennyi a live stream :D :D -
Suffering #565 amugy remélem volt esze a rockstarnak és nem csak 1 helyen lesz elérhető a trailer, mert akkor nagy kifagyás lesz belöle :D szóval remélem, hogy a youtube-n is előkészületben van a trailer. -
#564 Remélem a live stream alatt nem a twitter streamet értették.
Mert nagyon úgy fest.. -
ldavid #563 mármint az embednél sorry -
ldavid #562 ugyanaz. kapcsold ki a flash-t és ott lesz helyette egy üres youtube player -
#561 itt hamarabb lesz sztem -
#560 Muter Időgépével előre mentem egy csöppet, és megnéztem.. A Holdon fog játszódni.. :( -
ldavid #559 itt kell majd keresni, csak szólok -
#558 Jó az emlékező képességed! :)) Most néztem vissza azt a küldetést, és tényleg, bár már a mai szememmel elég ramatyul néz ki az a téli Liberty C. :D -
#557 Igaza van. -
Suffering #556 az 1 dolog, én a számlálót szidtam h milyen amatör hogy lehet befolyásolni az ora átálitással. ha átállitom 16:59-re és megvárom mig az 1 perc lenullázodik akkor kiirja hogy a video nem található. vagyis a videot még fel se rakták a szerverre (nyilván nehogy leakedeljék). -
#555 Szóval nálunk 17:00! Ennyi! Ezen mit nem lehet érteni? -
#554 Akkor neked is beszúrom:
"First of all, the countdown will end at 12:00 PM noon EDT (New York), 16:00 PM GMT (UK) and on Thursday at 03:00 AM GMT+11 (Sydney)." -
#553 Igaz, igaz teljesen igazad van! SA-ban visszarepülünk Marco Bistro-jához. -
Suffering #552 a számláló a windowsos órát nézi. probáld ki. állitsd át az orát 16:59-re és láss csodát a számlálo azt irja ki h csak 1 perc van hátra -
janihunk #551 Na jó akkor legyen benne nekem már mind1:D Csak fusson a gépen nem úgy mint a IV bár különösebb bajom azzal sincs ha nincs moddolva. -
#550 Az elsőben is, sőt valamennyire még a San Andreasban is. :) -
#549 Akkor nem ezt írná szvsz a 2. részben és a 3. részben is benne volt LC :) -
#548 de mond, Hogy Lakatos Mario a főszereplő.. Minden vágyam.. -
janihunk #547 Nem tudom mert nem játszottam velük:) -
#546 Ha játszottál volna az első részekkel a VC előtt, akkor is ezt írnád ?
Eltelt már annyi idő azóta, hogy épp elég nagyot fog ütni egy tuningolt Remake is. -
#545 Még szerencse hogy az a számláló amit mi nézünk, nem a te winfos órád alapján megy, hanem elsőkézből a Rockstar rendszeréről. -
janihunk #544 Nem de annak nem sok értelmét látom hogy ugyan azon helyszíneket beletegyék. Én azon vagyok hogy legyen teljesen új. Legyen olyan érzésem mint mikor felraktam a GTA IV-elsőnek. Hogy wáá ezt még sehol nem láttam de kafán néz ki. Ilyet szeretnék na. -
#543 -
Suffering #542 nekem bejött a trailer, átálitottam a windows rendszer időt és megy. cigányfalván fog játszodni -
Santata #541 Én az első rész óta játszom a GTA sorozattal, így számomra édes mindegy mi lesz a helyszín, ha a minőség jó lesz. Egy európai helyszínt mindenesetre szívesebben fogadnék, vagy egy olyat amit még nem láttunk (Chicago) -
sublimaze #540 Egyébként kismillió film játszódik losangeles-ben pl. Szóval ami az első losangeles-ben játszódó film után készült azok mind az első remake-jei, csak a történet más, meg a technika fejlettebb? :D -
janihunk #539 vice city-volt az első GTA-m. -
sublimaze #538 Még jó, hogy a rockstar nem a te gamer-kronológiád alapján fejleszt... :D -
#537 Akkor te a GTA2-t, 3-at és a 4-et kihagytad? Mindegyikben az első várost ismételgetik (Liberty City). -
janihunk #536 GTA III mal nem is toltam :D -
sublimaze #535 Ennyi erővel mi értelme volt a GTA IV-nek? Ennyi erővel az is csak egy GTA III remake... -.- -
janihunk #534 Mi értelme lenne egy remeke-verziónak? Ki venné meg még egyszer a san andreast ha csak annyi változik hogy a graf jobb mg esetleg kicsivel másabb a történet. Semmi értelme nem lenne. -
#533 Hagy tisztázzam.
"First of all, the countdown will end at 12:00 PM noon EDT (New York), 16:00 PM GMT (UK) and on Thursday at 03:00 AM GMT+11 (Sydney)."