27719
-
#692 Én sem mondom azt hogy gettókölkök leszünk megint a játékban.De valljuk be,ha vice city lett volna akkor tudta volna mindenki hogy megint egy neonfényben úszó városban egy ficsúrt alkotunk aki a helyi maffiáknak dolgozik és kurvákkal spanol.kb.
Itt is ez a helyzet.Szerintem. -
#691 Nekem is ez a véleményem, továbbá hogy felesleges gettózni is fekázni, a trailerből egyértelműen leesett gondolom mindenkinek hogy NEM mutatnak csak egy darab karaktert hanem zajlik az élet, több szemszögből megmutatják a várost, és több karakter is feltűnik amik neve egyelőre találgatás. Ez is erősíti a többkarakteres műsort, ami a story-t bárhogy alakíthatja.
Nekem eddig inkább egy akciófilm mint San Andreasos niggerkedés. -
#690 San Andreas stílusú,igazad van, ennyi erővel GTA 4 is akkor GTA3 nak hivjuk?? -
sublimaze #689 És az 5-nek mi köze a san andreas-hoz? A helyszínt leszámítva... Semmit sem lehet tudni még a történetről... Mellesleg én örülnék a "gettóskodásnak", de a helyszín miatt ezzel beazonosítani elég nagy hülyeség... -.- -
#688 Azám,egy meg két órás analizálások,autók nevei,mapok a régi-új képekkel összehasonlítva. -
-
#686 Nem baj, 1-2 óra és már jönnek a szakvélemények is a vidiről. -
#685 Örülök,hogy megjelent a bf3 egy évet vártam rá,erre itt a következő GAME:D -
ldavid #684 gondolom most lehet majd megint repülni, ha már ennyi gépet mutogatnak -
#683 mert san andreas erről szólt?! -
sublimaze #682 Az igaz... :D -
#681 Tomiba biztos is vagyok. Hanem, akkor szívtam :D -
sublimaze #680 Nemtom mért a gettóval azonosítod a nyugati partot amikor new york-ba(liberty city) is elég vad gettók vannak(ha nem vadabbak). -
#679 "mivan ha Tommy is beszél az elején?" - Rátennék 10K rongyot :D -
#678 Amúgy jó színes lett a trailer! -
#677 lényegen nem változtat -
sublimaze #676 Ezt nagyon bebeszélted magadnak... :/ -
#675 Amúgy a trailer szöveges bemutató jellege hasonlít a Driver 4 traileréhez, ott a főszereplő mondta el hogy mi a helyzet, lehet itt is valamelyik karakter hangja szól. -
Szabi1991 #674 1:05nél látszik tökéletesena rendőrautón.. ám eddig elég kellemes az autólista db9 volante, continental gt, r8 spyder :) -
#673 Vagy még egy trailert :D -
#672 Csak az a san andreasban bőven elég volt nekem a gettóskodásból. -
#671 0:51-nél a rendszámon San Andreas felirat van. -
sublimaze #670 Inkább a 90-es években. -
#669 De várom az első gameplayt istenem.. :P -
#668 fia? :D unoka öccse? :D esélyesnek látom hogy bele keverik CJ-t is valahogy . De a nyakamat rá hogy Tommy itt van :D Sőt, mivan ha Tommy is beszél az elején? -
#667 ?O.o -
#666 Van az is(!) hol a problem ?
Pletykák szerint több irányítható karakter lesz, és eddig egy pletyka bejött, Los Angeles mint helyszín. -
#665 hogy lenne már CJ az?? a san andreas valamikor a 80-as években játszódott amikor cj kb 25-30 éves volt, az 5 meg a jelenkorban tehát CJ már a 60-hoz közelít -
Szabi1991 #664 amúgy a rendszámokon az van hogy Október.... :) -
sublimaze #663 Azért mert LA? -.- Legalább annyi ott a latin mint az afroamerikai. -
#662 Nem kell nekem vadiúj motor(új rage motor lesz,ami a max payne alatt is futni fog)csak Optimalizálják PC-re illetve portolják át egyáltalán!!! -
#661 Jah,ez a legjobb megfogalmazás!
Amúgy máshol is ezen a véleményen vannak! -
#660 Népszerű témák
1. Battlefield 3
2. World of Tanks
3. Grand Theft Auto V -
#659 Már megint a fekák... -
#658 Vannak graf változások azt nem árt nem elfelejteni. :) -
#657 nem lehet folyamatba frissíteni:D
De ez tuti nem CJ. -
#656 Ez nem is hasonlít egyáltalán CJ-re! Csak annyi, hogy feka. -
#655 Double FaiL! -