27719
-
#3438 -
#3437 3perc :D -
#3436 tégy próbára -
#3435 RGH miatt lenne pár kérdésem ,tudsz segíteni privátban?:S -
#3434 -
#3433 Már meglett erősítve,sajnos nem lesz! :(
IGN Live,ha valakit érdekel! -
#3432 Hülye kérdés, de szerintetek lesz benne coop? Nem multira gondolok, hanem coop kampány vagy hasonlók. Nagyon jó lenne... -
#3431 Má nagyon izgulok. :D -
#3430 bő 21 perc gyerekek :) -
#3429 van mod box-ra is, pl skyrimhez egy csomó, csakhát ugye gyerekcipőben jár, meg csak módósitott gépen megy, de van....:)
egy kicsomagolt box játék fileszerkezetügyileg, majdnem úgy néz ki mint a pc-s társa, szerintem azzal is ellehet szórakozni, csak még nem nagyon foglalkoznak vele :) -
#3428 Érdekes ez a konzol vs PC téma.
Igazat megvalva nem csak az írányítás meg a grafika miatt játszok pc-n.
Vannak játékok amiket lehet moddolni méghozzá elég erősen (Falloutok, Skyrim, vagy pl pont a GTA)
Én néha hányok az óriási hud-tól ami visszaköszön a játékokban. Jó példa erre pont a Fallout széria amiben olyan baszott nagy hud van hogy kitakarja a fél képet. Első dolgom volt egy normális hud modot feltenni.
Meg aztán pl az original Fallout New Vegas számomra okádék az elnagyolt pályáival, undorító pálya designnal, üres, élettelen tájjal, kevés felfedezni valóval stb. Modokkal viszont nagyon jó játék lett mind küllemileg mind tartalmilag. Konzolon meg nem tudnék vele mit kezdeni ugyebár. (arról nem is beszélve hogy egy rakás mod van ami új küldiket add új térképpel)
Persze lehet mondani hogy akkor tartsak két gépet, egy PC-t meg egy konzolt. Nah igen de mivel nem vagyok gazdag, különben is lassan egyre kevesebb időm lesz játszani ezért inkább egy PC-t tartok amin mint tudjuk a lehetőségek szinte határtalanok. -
#3427 Ha lesz Gameplay akkor fog csak érdekelni. Hát most jó lesz ez a trailer igaz. Csak egy gameplay videónak mindenki jobban örülne. -
#3426 majd ha lesz gameplay majd akkor itélkezek :D -
Robi546 #3425 Fél óra és itt a vadiúj,friss,hivatalos Trailer,végre valami! :D -
#3424 Igen én is ezt mondom. Biztos nem lesznek ilyen texturák konzolon sőt örüljenek hogy GTA IV texturák lesznek.
Ez a grafika[Képeken]+ ilyen sok mozgó dologgal[autó,gyalogosok stb] még a Extrem konfig PC-t is megizzasztja.! -
#3423 szerintem nem fog így kinézni a konzolos változat - ezek "feljavított" képek. mint minden játék promoképei manapság... -
#3422 szerintem azért nem lesz az a graika olyan hulladék, mindenki tudja hogy ezek a shotok, elég félrevezetőek, lesznek itt gagyi texturák bőven, és nem csak konzolon szerintem :)
pl nálam a max payne 3 sokkal jobban néz ki boxon mint a PC-men, ahogy futtatni tudom folyamatosan...
persze ha jobb konfigom lenne, számomra is biztos hányás lenne a box...
de alig várom az őj generációt, hogy újra be lehessen szülni a köcsög konzol hater-eknek....:D kezd megint elszaladni velük a ló...:D -
#3421 Annyira nem vagyok bekockulva, mint mikor még suliba jártam, időm sincs rá sok. A GTA IV-re még egyetemista koromban cuppantam rá (előrendelt volt) és 1 hónapos patch várás illetve szopás után mondjuk rá, hogy korrektül ment a gépen és tolhattam is. Ehhez képest 2008 dec volt ugye a megjelenés, 2009 augusztusában fejeztem be a játékot XDDDD Szóval elleszek tuti.
Tudom milyen egyszerű tévén shitboxozni, láttam már ilyet, hiába veszek 20ért jó boxot nem fogok költeni nagy tévére még (el se férne a szobánkban sajnos úgy, ahogy szeretném szerintem), ha nincs tv nem veszem meg, mert pc-n is tuti ki fogom tolni és addig nem akarom hulladék grafikával. A mostani gépem tuti viszi legalább majd mediumon, mert minden csont nélkül megy éppen, ahogy azt akarom. -
#3420 "GTA5" :D -
#3419 Ez az árnyalt magyarázkodásos hülyeség, hogy tv-blabla, sosem volt nagy tv-m mindig monitoron nyomtam, én feleslegesnek tartom, igymeg majdnem mindha pc-n tolnám...
Azért belegondoltál abba hogy tavasszal toljuk mint a picsa, temeg nyált csorgatsz és várod mikor lesz pc-re? :D
gyerekek vicc, 30-40k ért lehet már egy RGH-s boxot venni, videokártyát nem kapsz egy jobbat ennyiért. :D
az biztos, hogy kijön a GTA4 és elfogynak a használt boxok :D -
#3418 1 óra van hátra :D -
#3417 Ja a következőn én is gondolokzok. DE szigorúan csak PC mellé és szét hackkelem :D -
#3416 elismerem, hogy szép és jó, ez csak egy kis gúnynév :) Nekem nem jön be a kontrolleres irányítás és most nincs pénz arra, hogy tévét vegyek és mivel nem is használnám ki annyira (néha filmezés és kész), ezért az igény is hiányzik, hogy kiadjak egy rakat zsét erre. Van most több más is, amire költeni kell. Ja meg hát úgyis nemsokára kuka ez a konzol széria, talán majd a következőbe beruházok. -
#3415 Nem Shitbox meg fosstaiton. Nagyon jó cuccok. PC mellé elér az egyik simán mert olcsó és jó. :)
Főleg aki otthon kitudja ütni annak tökéletes. -
#3414 Egyébként vicces buli lesz, mert szerintem, ha a GTAV kijön, akkor olyanoknak is lesz xboxjuk, akik csak úgy hypeból gyülölik a konzolokat :D -
#3413 a screenshotok szerintem azt a szintet adják, ami boxon/ps-en lesz, csak pár hányás effekt van rajta meg jól elkaptak pár jól kinéző pillanatot. Átvezetőkben eddig is részletesebb volt a modell és a textúra, de volt pár olyan ingame screen is korábban, amin látszik, hogy okádék konzolról jött (legalábbis szerintem, nézzétek meg azt a régi screent, ahol egy kis belvárosi tó mellett ülnek ketten a stégen, annyira szarok a textúrák, hogy hihetetlen) -
#3412 annyira nem shit még...:D
Belegondolok gyerekek, szinte a megjelenés napján vettem 360-at, és mikor először láttam a GOW-ot, atyaisten, mekkora királyság volt és ha azt veszem hogy még mai játékokkal is lehet tolni....elég korrekt...
Vicc mert én pont úgy vagyok , hogy amien beállitásokkal tudok játszani az öskövület Pc-cmmel, pont ugy néznek ki a játékok boxon, sőt bizonyos esetekben jobb is :D -
#3411 Olyant nem mondtam hogy nem fog megjelenni 2005/2006 generációra.
De szerintem a 2013/14 is megfog. -
#3410 szerintem is. Egy ideje én is észrevettem,ha játszom pc-n sokkal szebb a grafika,konzolon már gyengébb a textúrák minősége,persze már öreg darabok! -
#3409 *shitbox360 -
#3408 nem hinném, hogy kihoznák a következő generációra, most akkor vagy arra jön, vagy a régiekre, az újra max egy újabb rész. Ok lenne logika benne, de igazából ez az előző váltásnál se történt meg, a shitbox 2005-ben jött ki, mégse csinálták már meg rá a san andreast, pedig pc-re abban az évben jött, ahogy emlékszem -
#3407 Hát szerintem Xboxon360/PS3 nem lesz ilyen grafikája.
Optimalizálásra mennek. Pontosan GTA IV grafikája lesz szerintem.
Ezek csak ilyen feljavított képek.
PCn lesz ilyen grafikája meg az új generációs konzolokon. -
#3406 Ha a lúzer júzerekét nem is annyira, de a különböző (sex) magazinok által készítetteket.. :DD Vagyis mind1, csak lássam, hogy játék közben milyen. :D
Peace -
#3405 (ja sorry márt értem hogy érted, megjelenik konzolra és várod azokat a videókat, amiket a júzerek raknak fel. Na azt én is várom :) ) -
#3404 Tudom nagyon jól! -
#3403 gta-ból szerintem soha nem volt ingame videó a megjelenés előtt, szóval itt se várjátok. Maximum a trailerekben voltak bevágások (sőt, abból állt mindig). -
#3402 rockstargames-ben sosem csalódtam:D
Max a gta 4 pc re átírásánál. -
#3401 Ha a Trailert nem is annyira, de az első in-game videókat már marhára várom!
Csak a fele ha igaz lesz az igéreteknek, már jól járunk! -
#3400 -
#3399 Nekem eddig 4x volt boxom,csak eladtam,mert kellett a pénz,most ha a pc verzió csak 1 év után jön ki,+ számítok rá h nem fog futni a gépemen,akkor veszek is egy boxot én is rgh val:D