27719
  • JaSoN HuNTeR #3518
    Square Enix a Sleeping Dogs.
  • Stockbauer33 #3517

• JaSoN HuNTeR #3516
    Hatalmas gépigénye lesz.

Mondjuk ha tudnának R*[AKARNÁNAK] úgy optimalizálni mint a Avalanche Studios[Just Cause 1-2] vagy a Square Enix csapatok mert azok nagy térképet, szép grafikát kis gépigénnyel csinálják. Mert ők ám tudnak.!
  • Ryder62
    Igen, kíváncsi vagyok a fejleményekre majd, mikor jön pc-re meg hogy fog futni.

Mindenesetre örömteli hogy végre normálisan döcög már a 4, modokkal is, így négy év után.
  • Rayden02
    Ment a
  • tommygear
    ám látom elkezdődött a hűű de nagy gépigény lesz szöveg, max payne 3 pc kiadásán már látszott a munka, nem holmi köpet port volt, szóval ha marad ez az irány nem lesz semmi baj ezzel
  • Ryder62
    Móka lesz azokat a hegyeket megmászni
  • tommygear
    semmi baj, csak szóltam
    spoilerbe mehet
  • Rayden02
    Rendben,elnézést!
    És ha a spoilerbe teszem akkor is?
  • kill3r21
    ő lesz a legdurvább forma....már most bírom
    az öreg bölcs, a taknyos gyerek, és a tökös idegbeteg....szerintem mind3al tudok majd azonosulni :D
  • jackoneill90
    szerintem ebben az őrült kopaszodó csávó lesz amelyikel legtöbbet bűnöznék a városban. ha ő az egyik karakter
  • jackoneill90
    Hú ez nagyon jó lesz. ha hozza a gta hangulatot. A kutyától nem vagyok elájulva, elég fura az animálása. A vonaton meg hátha több mozgási lehetőség lesz mint sana vagy 4 ben. A több karakter meg azért lesz jó mert egy idő után már unalmas csak egy emberrel futkosni. Remélem lesz vercetti játékos modell ha pcre is kiadják. Mégiscsak tommyval tudok a legjobban érvényesülni a gtakban.
  • Robi546
    San Andreas, én így szeretlek! :D
  • tommygear
    ilyen gifekkel nem kéne teleszórni a topikot, irgalmatlanul belassul a böngésző...
  • kill3r21
    Új képek asszem!

• Rayden02

• Malakai
    A másik két karaktert a gép irányítja, amikor nem vele vagy, tehát simán lehet találkozni. Gondolom megölni nem lehet, vagy akkor megy kórházba taxit hívni, mintha a játékos halt volna meg, aztán meg mintha mi se történt volna. :)

De mivel a cikkekben folyton emlegetik, hogy a protagonist és antigonistot is a játékos játszhatja, így gondolom lesz árulás és nem kizárt, hogy a végén egymás ellen fordulnak és a játékos dönti el kivel akar lenni.
  • jackoneill90
    Mi történt már?
  • kill3r21
    trailer 2, 1:20 piros limuzin lent....:D :D :D
  • xido
    Akkor már biztos,hogy a 3 váltogatható karakter nem viszi Mercenaries-buktába a dolgot:)
    Kiváncsi leszek,1.karakterrel esetleg meglátogatom a másikat,akkor hogy reagál rá a program,hogy két ÉN találkozik?:)
    vagy akkor a kezdetektől nyitott világ olyan lesz,hogy mindenki saját területe bejárható,de másikhoz nem mehetünk át?
  • kill3r21
    egyik forumon arról beszélnek hogy a kutyusok lehet halhatatlanok lesznek, hát ez elég élményromboló lenne...-_-
  • kill3r21
    csak nehogy jöjjön dec21.én a null sík mert akkor beszoptuk :D
  • RiCSi1234
    Minap játszottam Just Cause 2-vel. Nem bánnám, ha legalább akkora lenne a bejárható terület.. :D
  • Ryder62
    Lehetséges.

Interstate 95:

De legalább így volt egy kis katasztrófa helyzet az utakon. Szeretem nézegetni ahogy robbannak fel az autók és nem jönnek rám zsaruk, mivel "balesetben" kigyulladt az enyém és láncreakcióban robbant a többi.

Inkább azt csinálják már meg ha ilyen helyzet alakul ki akkor szálljanak ki és meneküljenek az emberek.

Mert egyáltalán nem volt élethű hogy robbannak fel a verdák sorban, égő emberek futkosnak, két kocsival hátrébb meg a sofőr birizgálja a visszapillantót.
  • Bence94
    4. rész alapjaira épülve és "kibővítve" = (ismét) legjobb gta.

Egyedül ez a karakter váltogatósdi furcsa nekem, mert amúgy így első látásra mindegyik szimpatikusnak tűnik.
  • RiCSi1234
    És a színek, milyen szépek a GTA 4 "kicsit" :D szürke világához képest. :)
  • Krisztiam #3492
    mekkora játék lesz ez te jó ég :)
  • Malakai
    Szimulálja a baromira jó sofőröket az életből. :D
    De tényleg néha idegesítően butaságokat csináltak a IV-ben (is).
  • Rayden02
  • Interstate 95

Amúgy amin épp gondolkozok a trailer kapcsán, hogy lesz forgalom keményen. Remélem az AI -t tovább fejlesztették, mert még a GTA IV -ben is el voltak baszva az autópályák, gyorsforgalmi utak. Ha már egy autó lerobbant vagy lelassult, fékezés nélkül belerobbant hátulról a többi "tíz". Én az a fajta nyugodt játékos vagyok, szeretek rendbontás nélkül a forgalommal összhangban közlekedni, és az ilyeneket általában észreveszem és zavaró.
  • RiCSi1234
    2013 December :DDDD
  • ldavid
    még az sem szerintem, de amúgy mondták is hogy nem lesznek nagy nevek

#3486 nem tudni
  • Tatyla
    pc megjelenés mikor lesz?
  • Rayden02
    Tévedtem,azt hiszem Franklin hangja ice cube talán!
  • kill3r21
    gyerekek ha ezt a képet elnézve télleg brutál nagy lesz a placc....:O
  • Interstate 95
    Tegnapelőtt pont ezzel kapcsolatban volt egy kisebb csetepaté. A #3288 -as hszben a lényeg.
  • Yoda001
    na, jöjjön egy jó kis elemzés, aztán meglátjuk április körül mit alkotnak a srácok, jó lesz ez, van mit korrigálni - de meg is teszik majd :)
  • kill3r21
    aki megteheti az vár és full grafon tolja, nekem van boxom igy ha tudom tolom énis...:)
    nyugi időm nekem sem sok van, egy 8-9 órás fps-t is hetek alatt játszok végig....:D
    de jobb igy mint egy délután alatt letolni mindent...:)
  • Interstate 95
    Az én gépemen szerintem fog ez menni fullon, a Max Payne 3 az 100 fps körül ketyegett full grafikával. Nekem nem ér annyit az az Xbox élmény szempontjából, hogy azon toljam a PC -n való megjelenésig, inkább várok vele. Az első benyomásokat én maximális látvány mellett akarom megtapasztalni, és ezzel szerintem még nagyon sokan így vannak. Addig meg van számos más játék is ami jó, továbbá pedig az emberek nagy része a megélhetéssel van elfoglalva, és nincs sok idejük játszani. Nem életbevágó ez a fél év.
  • Ryder62
    Zsír trailer :D

Lesznek események az biztos (vonat vs vonat, repülőből kiugrás kocsival stb)

Kb már olyan hangulatú mint egy film traileré.