27719
-
#3558 Nem tűnik rossznak, az 5.rész! Tökéletes játék meg nem létezik! -
#3557 -
#3556 Hát nem is kell már nekem ez a fos játék.. Egy csomo grafikai bug van benne.. Már az elején, ahogy hősünk a wiszkis poharad a szájához emeli, a pohárnak, és annak tartalmának nincs árnyéka.. Vissza is mondtam a megrendelést..
-
Csokis #3555 -
#3554 Háh, második animgifen a kocsi az olyan, mint most a 007 : Skyfallban volt a nyannyernek céges Jaguár :D
(meg egy kis jelenetben a videóban volt egy olyan, hogy kipördül egy kocsi, alig tudták kikerülni, az meg az a régi Aston Martinra hajaz) -
#3553 mondjuk kiírásilag lehet ez lesz, nézd meg a max payne-nél mit írtak AJÁNLOTTnak :DDDD Az is egy vicc, az akkori csúcsmax 500 ezer forintos gép szint kb. -
#3552 tévedsz, nyugaton van, ahol nagyobb a warez konzolra, mint itthon -
#3551 ennek mi köze most bármihez is??? -
Interstate 95 #3550 Végül is ennek annyival jobb a grafikája hogy itt ki van színezve a történet, meg fejlesztve vannak az árnyék / fény effektek. Mást nem vettem észre, meg feltételezem hogy itt már nem csak módolással lesz elérhető az élsimítás, mer akkor baszhatjuk. -
-
ldavid #3548 ezek marha jók -
#3547 Teljesen felesleges sztem foglalkozni a gépigénnyel mert még semmit nem tudni.Úgyis attól függ majd h mennyire tudják optimalizálni, mennyivel kapunk szebb grafikát több draw distance-t stb... Az biztos, hogy az ajánlott gépigény biztos phenomII 965-től felfelé minimum 4gb rammal meg 6870 VGA-val. De evidens ha az ember nagy monitoron full HD-ban akar szaladgálni max grafon akkor majd Paks kell, ha meg 1024*768 ban akkor elég a kisebb vas. -
#3546 A kérdés, nem a biztos pc port, hanem a hardverigény. -
#3545 hess -
Micsu #3544 szó van pc portról hogy már gépigényről hadováltok? -
#3543 reklámot hanyagoljuk kössz -
Stockbauer33 #3542 8150-alá egy deszka meg egy 7850 2GB.Ennyi.Gianni -
Szabeebmx #3541 "Én már most elkezdek rá gyüjteni!!":))) Tuti vétel lesz!!!!! Ezért a játékért megéri ami szorakozást nyújt egy full szabad világba!!! GTA IV-et is megvetem és hozzá a kiegészitőt és nem bántam meg!! Ennyit megérdemelnek a Rockstaros fiúk. -
#3540 Trailer elemzés
Ha volt már, akkor bocsi. -
#3539 Ez kurva jó lesz OMG Trevor eddig nem tetszett, de most ő lett a kedvencem!
Istenem add, hogy ne 10 magos gép keljen alá :D -
Interstate 95 #3538 A Grand Theft Auto -kat leszámítva eddig minden játékot megvettem ami tetszett, és hosszú távra nyújtott szórakozást (min. 3-4 hónap).
A 2-3 nap alatt kijátszható játékok többségét nem tolom mert felesleges időpocsékolásnak tartom, azon kevés játékok miatt amit esetleg még is toltam nem érzem magam álszentnek. Manapság a játékipar a lehúzásról szól, és mostanában kezdem néhány kellemetlen csalódás után észrevenni, hogy ez alól a Rockstar egy kivétel, mert még egy játékukban se csalódtam.
#3537: Kétszer átolvastam a hozzászólásod, de nem jöttem rá hogy mi is a valós problémád. A port az tényleg szar volt nem vitás, viszont a gépem viszi a játékot max grafikán, de ha nem így lenne az alap sztori kárpótolt volna akkor is. Azt még ott a két dlc sztori amit nem említettem. -
gosumofo #3537 te örülsz ha átbasznak, hát gratulálok.
a gta4 GFWL-el megáldott multiplayere is kibaszott jól sikerült, megyek is szórni a pénzt a fejlesztők irodaházára repülőgépből
ha valami nem érdemli meg a pénzt, az a FOS PORT, sok hónapos késéssel
ha bizonyítanak akkor majd megveszem a steamen karácsonykor vagy ki tudja mikor, és majd a köv játékuknál elgondolkozom a korábbi vásárláson
számomra az a nagyobb baj hogy ez az V. már csak olyan mint az előző és olyan mint az utána következő lesz, nem látok kiemelkedőt
régen BOTRÁNY volt amikor a gta szóbakerült, most ebben a trailerben mi a felháborító? erőszak is minimál -
#3536 Ja tehát eddig Te is lewarezoltad, de most már szent vagy. -.-' -
Interstate 95 #3535 Ha valaki egy NFS -t lewarezol az még oké, de aki egy ilyen szintű játékot is lewarezol az elmehet a jó francba. Én is warezoltam és teszem ma is, de ha egy játék tetszik, és mellette látom hogy a kiadó nem a player lehúzására megy rá azt megveszem. Korbácsolom is magam azért, hogy az eddigi GTA -kat nem vettem meg, de az V mellett még meg fogom venni visszamenőlegesen a Vice City -vel bezárólag az összeset. A PC -sek még örülhetnek hogy egyáltalán jön ki erre a portra GTA, a legnagyobb tiszteletlenség lewarezolni, ha van rá keret érdemesebb megvenni. -
Interstate 95 #3534 Ha jól olvastam az eddigi híreket, a karakterek elérhetőek lesznek egymásnak telefonon egy idő után. Feltételezem itt szintén úgy lesz megoldva mint a IV -ben, tehát ha együtt lógsz egy másik karakterrel az követni fog mindenfele, csak itt még extra válthatsz is majd közöttük. -
Interstate 95 #3533 A IV akkor kezdett el igazán zabálni, amikor feljebb lett húzva a view distance. A Max Payne 3 -as tapasztalataimból viszont azt szűröm le, hogy most már nem lesz ilyen probléma mert optimalizálva lesz. A Max Payne 3 -ban is voltak kiterjedt városi területek, és mint a vaj úgy ment a játék. -
Interstate 95 #3532 Amúgy a Trevor mint ha a Gerald McReary -re hasonlítana, mind arcra, mind személyiségre. Nos nálam ez utóbbi is egy unszimpatikus alak volt. -
#3531 átszervezték azt a csapatot akik csinálták a gta 4 portot,(rockstar toronto) így úgy néz ki mások csinálják majd igen...
de lehet megint a rockstar north portolja majd, akik a gta 4 kivételével az összes részt portolta -
#3530 rdr az korrekt :D újra végig kellene tolnom :D -
Interstate 95 #3529 Nekem a Trevor egyáltalán nem szimpatikus, nem hiszem hogy majd igazán tudnák azonosulni a karakterével. A Michael -re már mondanám hogy szimpatikus, viszont ő az az üzletember / maffiózó típus aki(k)től az eddigi GTA -kban általában a megbízásokat kaptuk. Fura lesz majd irányítani, bár én már az első trailertől kezdve a Tommy Vercetti -t vélem felfedezni benne. Attól függetlenül hogy nem őt látjuk viszont, a személyiség nagyon rá hasonlít, és ez megkönnyíti majd az azonosulást.
Akibe viszont belelátom a Grove Street, és egyben Los Santos királyát Carl Johnson -t, az pedig a Franklin. A feka műsor az nekem mindig is bejött, amikor a lényeg nem más mint hogy honnan jövünk, mivé lettünk. Ez a felfogás nálam alap elv, és egy GTA -ban ezzel tudok leginkább azonosulni. CJ és Nico Bellic története nálam nagyon magasra helyezi a lécet, kíváncsi vagyok hogy ezt mennyire szárnyalja majd túl a GTA V. -
#3528 a grafikája nagyon ocsmány, unalmas. Nekem semmi jót nem tudok mutatni. Engem az RDR érdekelne de nincs Xboxom :S:( -
#3527 Miért most más csapat van?
Szerintem ugyan úgy lefogják sz*rni a PCseket. Úgyis a 80% lewarezolja.
Mondjuk Magyarországon Xboxra is mindenki warezol csak USAba van annyi felesleges money hogy megvegyék eredetibe. -
#3526 szerintem az la noire sem olyan rossz... -
#3525 Azért mert akkoriban a RAGE motor újnak számított,és elég nehéz volt legelőször konzolokra optimizálni!Ezért is lett szar a PC-s port!
De már más a helyzet!
Max Payne 3-ból kiindulva én reménykedem! -
#3524 gta 4 ne legyen mérvadó, az egy összegányolt dolog volt, egy béna rockstar csapattól, korábban is volt velük probléma (már akik a portot csinálták) -
#3523 Gépigény tip:
Minimum:
4magos 2,5ghz proci
4GB Ram
Ati Radeon 4850
Ajánlott rendszerkövetelmény:
6Magos 3GHZ
6GB Ram
Ati radeon 7950
Sok pénzbe merek fogadni hogy nem lesz kis gépigénye.
Nézzük meg csak a 4. részt annak sincs olyan huha de szép grafikája[amikor megjelent] és mégis akkora gépigénye van hogy az nevetséges. -
#3522 az tény, hogy nem egy sandbox játék, de ha gta 4 szinten csinálták volna meg a max payne-t szerintem az is katasztrófa lett volna, azt se feledjük hogy ezek még mindig xbox360&ps3 konzolokra jön, ha next genre jönne akkor lehetne aggódni -
Fantasy18 #3521 gyerekek nem kell megijedni nem lesz ennek olyan hűhaa nagy gépigénye ilyen max payne 3 gépigényre számítsatok mivel azért ha megnézitek közelebről a videókat meg a képeket akkor láthatjátok hogy nem éles részletesen kidolgozott a grafika ilyen elmosott mese szerű grafikája van ez azért van hogy egy helyen sok textúrát letudjon kezelni a gépezet! persze nem azt mondom hogy húde csúnya grafikája van nem fikázom így is gyönyörű de ezt pont ezért csinálták így hogy kevesebb legyen a gép igénye azé a max payne 3 nak sokkal tisztább és élesebb textúrái vannak.. de annak nem kell ekkora területet megjelenítenie! -
#3520 Max Payne 3 egészen más. Ott alig kell megjeleniteni valamit. De a GTA nagyon sok hardvert használ. Fizika és a megjelenítés miatt. De igen lehet jól optimalizálni 2 magos gépre is csak nagyon sok munka meg sok pénz. -
#3519 #3513