27719
  • zoliii
    Nem tűnik rossznak, az 5.rész! Tökéletes játék meg nem létezik!
  • Rayden02
  • RiCSi1234
    Hát nem is kell már nekem ez a fos játék.. Egy csomo grafikai bug van benne.. Már az elején, ahogy hősünk a wiszkis poharad a szájához emeli, a pohárnak, és annak tartalmának nincs árnyéka.. Vissza is mondtam a megrendelést..

• Csokis
  • Büdös Bohóc
    Háh, második animgifen a kocsi az olyan, mint most a 007 : Skyfallban volt a nyannyernek céges Jaguár :D

(meg egy kis jelenetben a videóban volt egy olyan, hogy kipördül egy kocsi, alig tudták kikerülni, az meg az a régi Aston Martinra hajaz)
  • Büdös Bohóc
    mondjuk kiírásilag lehet ez lesz, nézd meg a max payne-nél mit írtak AJÁNLOTTnak :DDDD Az is egy vicc, az akkori csúcsmax 500 ezer forintos gép szint kb.
  • Büdös Bohóc
    tévedsz, nyugaton van, ahol nagyobb a warez konzolra, mint itthon
  • Büdös Bohóc
    ennek mi köze most bármihez is???
  • Interstate 95
    Végül is ennek annyival jobb a grafikája hogy itt ki van színezve a történet, meg fejlesztve vannak az árnyék / fény effektek. Mást nem vettem észre, meg feltételezem hogy itt már nem csak módolással lesz elérhető az élsimítás, mer akkor baszhatjuk.
  • Rayden02

• ldavid
    ezek marha jók
  • Seangaijin
    Teljesen felesleges sztem foglalkozni a gépigénnyel mert még semmit nem tudni.Úgyis attól függ majd h mennyire tudják optimalizálni, mennyivel kapunk szebb grafikát több draw distance-t stb... Az biztos, hogy az ajánlott gépigény biztos phenomII 965-től felfelé minimum 4gb rammal meg 6870 VGA-val. De evidens ha az ember nagy monitoron full HD-ban akar szaladgálni max grafon akkor majd Paks kell, ha meg 1024*768 ban akkor elég a kisebb vas.
  • cataflam02
    A kérdés, nem a biztos pc port, hanem a hardverigény.
  • tommygear
    hess
  • Micsu
    szó van pc portról hogy már gépigényről hadováltok?
  • tommygear
    reklámot hanyagoljuk kössz
  • Stockbauer33 #3542
    8150-alá egy deszka meg egy 7850 2GB.Ennyi.Gianni
  • Szabeebmx
    "Én már most elkezdek rá gyüjteni!!":))) Tuti vétel lesz!!!!! Ezért a játékért megéri ami szorakozást nyújt egy full szabad világba!!! GTA IV-et is megvetem és hozzá a kiegészitőt és nem bántam meg!! Ennyit megérdemelnek a Rockstaros fiúk.
  • cataflam02
    Trailer elemzés
    Ha volt már, akkor bocsi.
  • cataflam02
    Ez kurva jó lesz OMG Trevor eddig nem tetszett, de most ő lett a kedvencem!
    Istenem add, hogy ne 10 magos gép keljen alá :D
  • Interstate 95
    A Grand Theft Auto -kat leszámítva eddig minden játékot megvettem ami tetszett, és hosszú távra nyújtott szórakozást (min. 3-4 hónap).
    A 2-3 nap alatt kijátszható játékok többségét nem tolom mert felesleges időpocsékolásnak tartom, azon kevés játékok miatt amit esetleg még is toltam nem érzem magam álszentnek. Manapság a játékipar a lehúzásról szól, és mostanában kezdem néhány kellemetlen csalódás után észrevenni, hogy ez alól a Rockstar egy kivétel, mert még egy játékukban se csalódtam.

#3537: Kétszer átolvastam a hozzászólásod, de nem jöttem rá hogy mi is a valós problémád. A port az tényleg szar volt nem vitás, viszont a gépem viszi a játékot max grafikán, de ha nem így lenne az alap sztori kárpótolt volna akkor is. Azt még ott a két dlc sztori amit nem említettem.
  • gosumofo
    te örülsz ha átbasznak, hát gratulálok.
    a gta4 GFWL-el megáldott multiplayere is kibaszott jól sikerült, megyek is szórni a pénzt a fejlesztők irodaházára repülőgépből
    ha valami nem érdemli meg a pénzt, az a FOS PORT, sok hónapos késéssel
    ha bizonyítanak akkor majd megveszem a steamen karácsonykor vagy ki tudja mikor, és majd a köv játékuknál elgondolkozom a korábbi vásárláson

számomra az a nagyobb baj hogy ez az V. már csak olyan mint az előző és olyan mint az utána következő lesz, nem látok kiemelkedőt
    régen BOTRÁNY volt amikor a gta szóbakerült, most ebben a trailerben mi a felháborító? erőszak is minimál
  • Grove4
    Ja tehát eddig Te is lewarezoltad, de most már szent vagy. -.-'
  • Interstate 95
    Ha valaki egy NFS -t lewarezol az még oké, de aki egy ilyen szintű játékot is lewarezol az elmehet a jó francba. Én is warezoltam és teszem ma is, de ha egy játék tetszik, és mellette látom hogy a kiadó nem a player lehúzására megy rá azt megveszem. Korbácsolom is magam azért, hogy az eddigi GTA -kat nem vettem meg, de az V mellett még meg fogom venni visszamenőlegesen a Vice City -vel bezárólag az összeset. A PC -sek még örülhetnek hogy egyáltalán jön ki erre a portra GTA, a legnagyobb tiszteletlenség lewarezolni, ha van rá keret érdemesebb megvenni.
  • Interstate 95
    Ha jól olvastam az eddigi híreket, a karakterek elérhetőek lesznek egymásnak telefonon egy idő után. Feltételezem itt szintén úgy lesz megoldva mint a IV -ben, tehát ha együtt lógsz egy másik karakterrel az követni fog mindenfele, csak itt még extra válthatsz is majd közöttük.
  • Interstate 95
    A IV akkor kezdett el igazán zabálni, amikor feljebb lett húzva a view distance. A Max Payne 3 -as tapasztalataimból viszont azt szűröm le, hogy most már nem lesz ilyen probléma mert optimalizálva lesz. A Max Payne 3 -ban is voltak kiterjedt városi területek, és mint a vaj úgy ment a játék.
  • Interstate 95
    Amúgy a Trevor mint ha a Gerald McReary -re hasonlítana, mind arcra, mind személyiségre. Nos nálam ez utóbbi is egy unszimpatikus alak volt.
  • tommygear
    átszervezték azt a csapatot akik csinálták a gta 4 portot,(rockstar toronto) így úgy néz ki mások csinálják majd igen...
    de lehet megint a rockstar north portolja majd, akik a gta 4 kivételével az összes részt portolta
  • kill3r21
    rdr az korrekt :D újra végig kellene tolnom :D
  • Interstate 95
    Nekem a Trevor egyáltalán nem szimpatikus, nem hiszem hogy majd igazán tudnák azonosulni a karakterével. A Michael -re már mondanám hogy szimpatikus, viszont ő az az üzletember / maffiózó típus aki(k)től az eddigi GTA -kban általában a megbízásokat kaptuk. Fura lesz majd irányítani, bár én már az első trailertől kezdve a Tommy Vercetti -t vélem felfedezni benne. Attól függetlenül hogy nem őt látjuk viszont, a személyiség nagyon rá hasonlít, és ez megkönnyíti majd az azonosulást.

Akibe viszont belelátom a Grove Street, és egyben Los Santos királyát Carl Johnson -t, az pedig a Franklin. A feka műsor az nekem mindig is bejött, amikor a lényeg nem más mint hogy honnan jövünk, mivé lettünk. Ez a felfogás nálam alap elv, és egy GTA -ban ezzel tudok leginkább azonosulni. CJ és Nico Bellic története nálam nagyon magasra helyezi a lécet, kíváncsi vagyok hogy ezt mennyire szárnyalja majd túl a GTA V.
  • JaSoN HuNTeR #3528
    a grafikája nagyon ocsmány, unalmas. Nekem semmi jót nem tudok mutatni. Engem az RDR érdekelne de nincs Xboxom :S:(
  • JaSoN HuNTeR #3527
    Miért most más csapat van?
    Szerintem ugyan úgy lefogják sz*rni a PCseket. Úgyis a 80% lewarezolja.
    Mondjuk Magyarországon Xboxra is mindenki warezol csak USAba van annyi felesleges money hogy megvegyék eredetibe.
  • kill3r21
    szerintem az la noire sem olyan rossz...
  • Rayden02
    Azért mert akkoriban a RAGE motor újnak számított,és elég nehéz volt legelőször konzolokra optimizálni!Ezért is lett szar a PC-s port!
    De már más a helyzet!
    Max Payne 3-ból kiindulva én reménykedem!
  • tommygear
    gta 4 ne legyen mérvadó, az egy összegányolt dolog volt, egy béna rockstar csapattól, korábban is volt velük probléma (már akik a portot csinálták)
  • JaSoN HuNTeR #3523
    Gépigény tip:
    Minimum:
    4magos 2,5ghz proci
    4GB Ram
    Ati Radeon 4850

Ajánlott rendszerkövetelmény:
    6Magos 3GHZ
    6GB Ram
    Ati radeon 7950

Sok pénzbe merek fogadni hogy nem lesz kis gépigénye.
    Nézzük meg csak a 4. részt annak sincs olyan huha de szép grafikája[amikor megjelent] és mégis akkora gépigénye van hogy az nevetséges.
  • tommygear
    az tény, hogy nem egy sandbox játék, de ha gta 4 szinten csinálták volna meg a max payne-t szerintem az is katasztrófa lett volna, azt se feledjük hogy ezek még mindig xbox360&ps3 konzolokra jön, ha next genre jönne akkor lehetne aggódni
  • Fantasy18
    gyerekek nem kell megijedni nem lesz ennek olyan hűhaa nagy gépigénye ilyen max payne 3 gépigényre számítsatok mivel azért ha megnézitek közelebről a videókat meg a képeket akkor láthatjátok hogy nem éles részletesen kidolgozott a grafika ilyen elmosott mese szerű grafikája van ez azért van hogy egy helyen sok textúrát letudjon kezelni a gépezet! persze nem azt mondom hogy húde csúnya grafikája van nem fikázom így is gyönyörű de ezt pont ezért csinálták így hogy kevesebb legyen a gép igénye azé a max payne 3 nak sokkal tisztább és élesebb textúrái vannak.. de annak nem kell ekkora területet megjelenítenie!
  • JaSoN HuNTeR #3520
    Max Payne 3 egészen más. Ott alig kell megjeleniteni valamit. De a GTA nagyon sok hardvert használ. Fizika és a megjelenítés miatt. De igen lehet jól optimalizálni 2 magos gépre is csak nagyon sok munka meg sok pénz.
  • tommygear