27719
-
#3598 4 se volt épp meseszerű :) -
#3597 Bugokat direkt kétlem, hogy átmentenének. :)
Egyébként mivel valószerűbb vonalon fog menni (mint a IV), kétlem, hogy tucatszámra lennének majd a golyóálló személyautók. -
SzinesGeza #3596
De rendes személyautókra gondolok. A SA-ban a küldetésekben voltak elrejtve, csak tudni kellett melyik az. Ezek általában le voltak zárva és csak elvontatni tudtad. Ha beraktad valamelyik garázsodba és elmentetted, utána tudtad használni bármikor. Csak arra kellett vigyázni, hogy ne ess vele vízbe vagy ne rakd tetőre mert akkor buktad. :)
-
#3595 a IV-ben is van golyóálló, pl. a SWAT Enforcer-e, meg van a pénzszállító is (fehér-zöld, gruppensex feliratos), az is golyóálló :)
és egy buggal lehet örök golyóálló bármit is csinálni... -
SzinesGeza #3594 Remélem lesznek golyóálló autók (mint a San Andreas-ban). -
ldavid #3593 ezek hétfőiek, de a másik kettő az tényleg új -
Interstate 95 #3592 Engem nem fenyeget ilyen veszély, tolják csak a képeket, meg még két-három trailert. -
#3591 Kicsit lassíthatnának, mert már lassan begolyózunk :D -
#3590 3 új kép asszem :)
-
#3589 emléxem mielőtt a san andreas megjelent abban biztunk hogy el lehet jönni a felirathoz és fel lehet rá mászni, most megvalósul :) -
#3588 a vinewood feliratra fel lehet majd mászni király :DD -
-
#3586 Távol keleti cuccot évek óta ritkán látsz te akárhol. Minden játék rednekk szteroidos amcsi fílingű -
#3585 :DDDD Az Isten állatkertje.. :D -
#3584 origo-GTA5 -
xido #3583 az hagyján,de a pia is úgy mozog a pohárban,mint valami zselé:)
folyókat tudnak csinálni,italt nem:) -
#3582 -
#3581 Nagyon kell a pénz valaki(knek) ha egy ilyen szart is eladnak. És azt hogy egy nyavalyás pohárnak nincs egy kurva árnyéka Őcsém EZT AZ AGYMOSÁSOS SZÖVEGET!! -
#3580 van annyi cím, amivel hónapokig el lehet lenni (és nem japó!). ezután pár ezres bukóval eladod az egész hóbelevancot :) -
#3579 nem, azonban annak idején lehet ő se engedte meg magának a dolgot, jelenleg pedig ami értelmes játék van és nem játszotta ki az ember az nagyon kevés, nem éri meg ezért megvenni... ok, sok konzol exkluzív cucc van, de annak nagyon nagy hányada kicsit más kultúra, én pl a sony érában található nagyon sok távol-keleti érzésű szarokat utálom. -
#3578 ennyi erővel ne vegyél semmit, várj amíg elavul minden -
#3577 lesz biztos nem is erről van szó, csak gondolom már kiakadnak a készitők ez miatt :D -
Interstate 95 #3576 A GTA IV topikjában is így ment anno a morfondírozás a PC verzióval kapcsolatban ? Lesz PC verzió, különben már az elején cáfolták volna. -
#3575 most nézem hogy az Rockstar forumon simán bannolták azt aki a PC verzióról kérdezett...:D -
#3574 mobiln, rrs, vagy hozzászólás keresére nem mondod meg te se hogy mi ez :D -
#3573 Megnézegettem a képeket,videókat.Végre lesznek színek is.Hatalmas fejlődés a fosbarna,sárga homályos színvilághoz képest. -
#3572 nyilván jobb az elején venni, hatszoros áron, 1 év alatt szarrámenőt :D -
#3571 -
#3570 legalább irnád oda:D -
#3569 Magyar felirattal. -
#3568 ja sorry, most mondták, akiknél nem proxyn át megy a youtube, hogy ez feliratozott, már értem -
#3567 azt vágom, az egy égetnivaló csapat, szerencsére át is szervezték azokat -
#3566 szerinted ki nem látta eddig?? -
#3565 -
#3564 Ja értem. Csak azt a Rockstar Leeds portolta és nem az a geciláda csapat, aki a GTA IV-et. -
#3563 az, hogy az se volt rossz port -
#3562 nyilván generáció váltás előtt fogok xboxot venni... -
#3561 az még mindig nem az ajánlott amit írtak, ezzel jó lenne tisztában lenni
az a maximálisan támogatott konfig -
Micsu #3560 hol olvastad a gamestaron?
amúgy én is reménykedem pc portban de remélem nem olyan hulladék lesz mint a 4. részé mert az kritikán aluli volt, bár az la noire se sikerült a legjobban -
Micsu #3559 30kd csak van egy boxra, ott is ugyanúgy tudsz lopni mint pcn