27741
-
Nightlord #3620 Szerintem kamu de ha az jó ha én veszek használtan egy konzolt és warez lesz a játék mivel nem fogok még GTA5-t is venni,akkor szarakodjanak csak.
Vagy tartanak attól,hogy el lesz rontva ismét az átírás Pc-re mivel egy Gta4 féle optimalizálás megölné a sorozatot Pc-sek körében.
Röviden,konzolt vennék a játékhoz és nem magát a játékot.PC-re természetesen megvenném.. -
Idióta újságírók. Fingik egy veréb és abból is bírnak cikket írni. Majd ha bejelentik, hogy nem lesz, vagy hogy lesz, akkor kell ezzel a kérdéssel foglalkozni. Addig meg csak kattintást gyűjtenek ezek a szar oldalak -
Ha ez igaz a rockstar tehet egy szívességet 
Na mi van, ha? Féltek hogy mindenki lewarezolja, mi?
Talán egy NORMÁLIS portot kellene csinálni. Nem ilyen csernobili gány űrszemét hulladékot mint a IV.
Ezek öngyilkosok akarnak lenni? -
Ulthane #3617 Kétséges a PC-s verzió -
mekkora nyomorékok azok -
nyád :D buzi rohadt geci mazur -
Aggodalomra semmi ok, jön pécére írta a gamestar :DDDDD -
(*mármint játszottam vele, de kemény 3 órát, nincs boxom sajnos :( ) -
ja ok, de PC-re nem volt RDR, másrészt (nem játszottam vele, csak a videók alapján) én ahogy tudom a történet szerint nem lehet velük együtt meg stb, meg az egy szomorú történet, itt ott van a család is állandóan meg a baromság ugye :) -
Marston családos ember, az egész motiváció miattuk van -
Igazából csak a nigger arc az, aki annyira nem néz ki így elsőre érdekesnek :D Igen, Trevorról kicsit a Kane and Linch jut eszembe. Michael meg ugyancsak érdekes figura, visszavonult arc meg hogy családja van, ilyen karakter se volt még főszereplő GTA-ban, de más játékban sem nagyon. -
A piromán Trevor esélyes hogy rögtön Vercetti után álljon a kedvenc gta hősöm listáján :D -
Forrás GTA Place
"Pár napja a Game Informer válaszolt néhány rajongói kérdésre, amiket a GTA V demóján látottak felől tettek fel. Túl sok minden nem derült ki, csak pontosítások:
Nem lehet végigvinni az egész történetet egy karakterrel, időként lesznek "solo" küldetések amik kötelezőek ahhoz, hogy előrehaladjunk.
Nem lesz co - op a story módban.
Néhány küldetés során mind 3 karakterrel lenni kell, és utána megkapjuk a lehetőséget, hogy válasszunk.
Nem ölhetünk meg egy másik fő karaktert.
Michael körbejárhatja a házát és kapcsolatba tud lépni a családtagokkal.
Lehet új ruhákat venni.
Szabad módban (vagyis küldetésen kívül) azzal játszhatunk akivel akarunk.
Minden karakter Los Santos egy másik pontjáról származik, de oda mehetünk ahova akarunk.
A Natural Motion Euphoria lesz használva ugyanúgy mint a Red Dead Redemption, GTA IV és Max Payne 3 esetében.
Az egész térkép elérhető már a játék kezdetétől.
Las Venturas és San Fierro nem lesz benne a játékban.
Downtown (Belváros) terület kisebb lesz mint Liberty City.
A demo alatt a karakterváltás tökéletesen működött laggolás nélkül.
Az úszás megerősítve, rengeteg felfedezendő hely lesz.
Rengeteg hajó lesz benne.
Internet lehetőség okos telefonon.
Rengeteg TV műsor.
Trevor-nak lehetősége lesz akármikor felgyújtani dolgokat amikor csak akar, nem csak küldetés alatt.
Minden karakternek saját tárgykészlete és egymástól független vagyona lesz. - A készítők a változtatás jogát fenntartják kiadásig.
Nem lesz CJ.
Egy karakter sem jelenik meg a GTA III, Vice City vagy San Andreas-ból.
Több ismerős karakter is feltűnik majd fel a IV-ből.
Többféle versenylehetőség is lesz: autós, motoros, triatlon.
A készítők még mindig dolgoznak a "Wanted" (körözési) rendszeren.
A Rockstar nem válaszolt arra a kérdésre, hogy az Xbox verzió több lemezes lenne-e.
" -
SzinesGeza #3607 Milyen minden sarkon 3?
Nem azt írtam, hogy minden küldetésben voltak!
Az egész játékban lehetett vagy 4 db. -
APC-nek nem sok köze van az IV-es Enforcer gépekhez.. lövöldözd őket, aztán meglátod, hogy mindkettő golyóálló, ráadásul ugyanazok, csak más színben + sziréna... :)
ha nem hiszed -
szerintem nem, sőt még a gay tonyban se volt golyóálló a noose tank -
Interstate 95 #3604 Remélem a videó szerkesztőt ebből se hagyják ki, és lehet majd hasonló balhékat összerakni. (Saját videó.) -
következik ebből, hogy ha csak 1-1 küldetésben látsz ilyet, akkor az már valóságszerűnek mondható -
De, minden sarkon 3 :)
Szóval elég ritkák, na. Gondolom még LA-ben is. -
SzinesGeza #3601 "valószerűbb vonalon fog menni"?
Mert, a valóságban nincsenek golyóálló autók? -
akkor egyetértünk :) -
Ja félreérthető, akárcsak a IV, úgy értettem. :) Előtte a SA-ról volt szó. -
4 se volt épp meseszerű :) -
Bugokat direkt kétlem, hogy átmentenének. :)
Egyébként mivel valószerűbb vonalon fog menni (mint a IV), kétlem, hogy tucatszámra lennének majd a golyóálló személyautók. -
SzinesGeza #3596
De rendes személyautókra gondolok. A SA-ban a küldetésekben voltak elrejtve, csak tudni kellett melyik az. Ezek általában le voltak zárva és csak elvontatni tudtad. Ha beraktad valamelyik garázsodba és elmentetted, utána tudtad használni bármikor. Csak arra kellett vigyázni, hogy ne ess vele vízbe vagy ne rakd tetőre mert akkor buktad. :)
-
a IV-ben is van golyóálló, pl. a SWAT Enforcer-e, meg van a pénzszállító is (fehér-zöld, gruppensex feliratos), az is golyóálló :)
és egy buggal lehet örök golyóálló bármit is csinálni... -
SzinesGeza #3594 Remélem lesznek golyóálló autók (mint a San Andreas-ban). -
ldavid #3593 ezek hétfőiek, de a másik kettő az tényleg új -
Interstate 95 #3592 Engem nem fenyeget ilyen veszély, tolják csak a képeket, meg még két-három trailert. -
Kicsit lassíthatnának, mert már lassan begolyózunk :D -
3 új kép asszem :)
-
emléxem mielőtt a san andreas megjelent abban biztunk hogy el lehet jönni a felirathoz és fel lehet rá mászni, most megvalósul :) -
a vinewood feliratra fel lehet majd mászni király :DD -
-
Távol keleti cuccot évek óta ritkán látsz te akárhol. Minden játék rednekk szteroidos amcsi fílingű -
:DDDD Az Isten állatkertje.. :D -
origo-GTA5 -
xido #3583 az hagyján,de a pia is úgy mozog a pohárban,mint valami zselé:)
folyókat tudnak csinálni,italt nem:) -
-
Nagyon kell a pénz valaki(knek) ha egy ilyen szart is eladnak. És azt hogy egy nyavalyás pohárnak nincs egy kurva árnyéka Őcsém EZT AZ AGYMOSÁSOS SZÖVEGET!!