27719
  • kill3r21
    Énis akarok majd újitani, de alternativának úgyis ott a box, mire pc-vel kell foglalkoznom GTAV ügybe, addigra boxon ugyis töviről hegyire kitolom :D
  • Büdös Bohóc
    szintúgy, kompromisszumot kötöttem, felhúztam a grafikát nagyjából szépre, 22 FPS átlaggal toltam, megszoktam régebben is ezt és kész. Most mondjuk az új gépen eléggé húznám a szemöldököm, ha ez lenne, szóval beújítok úgyis valamit hardware-t, ha kijön és úgy látom kell :D
  • Büdös Bohóc
    amíg abba nem tudsz belegondolni a hozzánemértésed miatt, hogy az Euphoria engine a fizika mellett mennyit eszik meg a gépből, addig nem fogod azt se felfogni, hogy miért van szükség 2-nél több procira ahhoz a játékhoz...
  • kill3r21
    nemtom én két magoson vígan, végigjátszottam, akadás mentesen, jah hogy nem full grafikán?? nah és? :D
  • morzsi555
    Nincs igazad. Rosszul optimalizált, szar port volt, rohadt nagy gépigénnyel. Kellett hozzá minimum egy 4 magos proc és 1gb ramos videókártya, azért hogy normálisan fusson, de abban az időben ezek még rodadt drágák voltak, csúcskategóriának számított. Hogyha crysis szintű grafikája lett volna, akkor azt mondom rendben, de a közelében se volt. És semmi köze a crackhez.
  • arty
    a patch nem segített azon, hogy 4magos cpu kellett alá
  • Büdös Bohóc
    (és tegyük már hozzá, hogy az itthoni kis pénzűség miatt az álom 6-7 ezres időszakban vették meg a legtöbben, érdekes módon az már akkor volt esedékes, amikor rég ment minden gépen normálisan a játék. Még mindig anyázás megy?)
  • Büdös Bohóc
    crackelt még fosabb, van akinél alig lehetett felimádkozni a játékot, persze a sok gyökér ebből azt szűrte le, hogy szar a port

Igen, az eredeti is szar volt, meddig is? Úgy januárig? Biccs plíz, december 8-án jött ki a játék, 1 hónap szopás miatt van a fél világ kiakadva a GTA-ra még a mai napig is? A januári ATI meg Nvidia peccsek a legtöbb embernél megoldották a problémákat, a játék meg ha nem is ment pöpecül mindenkinél, de játszható volt.
  • Fpocok
    Miért?
  • Fpocok
    Lófaxt. Nem a crack volt a szar, hanem az egész port. Eredetivel is egy nagy fos.
  • kill3r21
    nekem is szarult ment, de megvettem, kompromisszumokkal de végigjátszottam...
    A térkép még mindig a falamon díszeleg...:D
  • Nagydög
    Megtennetek a kedvemert, hogy a kollega altal reklamozott oldalt nagy ivben elkerulitek, es nem is foglalkoztok az urgevel?!
  • arty
    négymagos cpu alatt = 2/3 magoson, mielőtt vki félreérti
  • arty
    2.) bullshit!

négymagos cpu alatt a gta4 egy szar. a 4 magos cpu megjelenéskor nemhogy általános nem volt, ámde drága igen!
  • Büdös Bohóc
    Már bocs, de

1., aki előrendelte és megvette PC-re, annak már mindegy volt
    2., aki lewarezolta, azoknál 50%-ban a szar crack miatt volt gány a port, 50%-ban az első hónapban (ismétlem, az első hónapban) a vga driverek miatt. Ne mondd már nekem, hogy mindenki a "szar port"-ra vonta le a következtetéseket. Amúgy meg egy normál gépen is relative jó volt, játszható volt, kicsit magasabb volt az igénye, mint más játéknak, de akkor is.

(akinek van pénze rá és rajongó, az kivétel nélkül megvette anélkül, hogy kipróbálta volna, ez, hogy kevesen vették meg sajnálatosan a warez kultúra része és ne bújj amögé a fal mögé, hogy "szar volt a port". Mert azért nem vetted meg, mert letöltötted és fúúúúú nem megy max felbontáson a gépen, egyből meg se vetted. Ennyi. Ha valami kompromisszumot is kötök, akkor is megvettem volna)
  • arty
    gamestar2 :(
  • tommygear
    undormány ez a konzolcenter oldal
  • Malakai
    Jee, interjúból kiragadtak egy megkerülő választ.
  • Nightlord
    Szerintem kamu de ha az jó ha én veszek használtan egy konzolt és warez lesz a játék mivel nem fogok még GTA5-t is venni,akkor szarakodjanak csak.

Vagy tartanak attól,hogy el lesz rontva ismét az átírás Pc-re mivel egy Gta4 féle optimalizálás megölné a sorozatot Pc-sek körében.
    Röviden,konzolt vennék a játékhoz és nem magát a játékot.PC-re természetesen megvenném..
  • ProGabe #3619
    Idióta újságírók. Fingik egy veréb és abból is bírnak cikket írni. Majd ha bejelentik, hogy nem lesz, vagy hogy lesz, akkor kell ezzel a kérdéssel foglalkozni. Addig meg csak kattintást gyűjtenek ezek a szar oldalak
  • Ryder62
    Ha ez igaz a rockstar tehet egy szívességet

Na mi van, ha? Féltek hogy mindenki lewarezolja, mi?

Talán egy NORMÁLIS portot kellene csinálni. Nem ilyen csernobili gány űrszemét hulladékot mint a IV.

Ezek öngyilkosok akarnak lenni?
  • Ulthane
    Kétséges a PC-s verzió
  • Büdös Bohóc
    mekkora nyomorékok azok
  • Büdös Bohóc
    nyád :D buzi rohadt geci mazur
  • shaddam
    Aggodalomra semmi ok, jön pécére írta a gamestar :DDDDD
  • Büdös Bohóc
    (*mármint játszottam vele, de kemény 3 órát, nincs boxom sajnos :( )
  • Büdös Bohóc
    ja ok, de PC-re nem volt RDR, másrészt (nem játszottam vele, csak a videók alapján) én ahogy tudom a történet szerint nem lehet velük együtt meg stb, meg az egy szomorú történet, itt ott van a család is állandóan meg a baromság ugye :)
  • shaddam
    Marston családos ember, az egész motiváció miattuk van
  • Büdös Bohóc
    Igazából csak a nigger arc az, aki annyira nem néz ki így elsőre érdekesnek :D Igen, Trevorról kicsit a Kane and Linch jut eszembe. Michael meg ugyancsak érdekes figura, visszavonult arc meg hogy családja van, ilyen karakter se volt még főszereplő GTA-ban, de más játékban sem nagyon.
  • shaddam
    A piromán Trevor esélyes hogy rögtön Vercetti után álljon a kedvenc gta hősöm listáján :D
  • kill3r21
    Forrás GTA Place

"Pár napja a Game Informer válaszolt néhány rajongói kérdésre, amiket a GTA V demóján látottak felől tettek fel. Túl sok minden nem derült ki, csak pontosítások:

Nem lehet végigvinni az egész történetet egy karakterrel, időként lesznek "solo" küldetések amik kötelezőek ahhoz, hogy előrehaladjunk.
    Nem lesz co - op a story módban.
    Néhány küldetés során mind 3 karakterrel lenni kell, és utána megkapjuk a lehetőséget, hogy válasszunk.
    Nem ölhetünk meg egy másik fő karaktert.
    Michael körbejárhatja a házát és kapcsolatba tud lépni a családtagokkal.
    Lehet új ruhákat venni.
    Szabad módban (vagyis küldetésen kívül) azzal játszhatunk akivel akarunk.
    Minden karakter Los Santos egy másik pontjáról származik, de oda mehetünk ahova akarunk.
    A Natural Motion Euphoria lesz használva ugyanúgy mint a Red Dead Redemption, GTA IV és Max Payne 3 esetében.
    Az egész térkép elérhető már a játék kezdetétől.
    Las Venturas és San Fierro nem lesz benne a játékban.
    Downtown (Belváros) terület kisebb lesz mint Liberty City.
    A demo alatt a karakterváltás tökéletesen működött laggolás nélkül.
    Az úszás megerősítve, rengeteg felfedezendő hely lesz.
    Rengeteg hajó lesz benne.
    Internet lehetőség okos telefonon.
    Rengeteg TV műsor.
    Trevor-nak lehetősége lesz akármikor felgyújtani dolgokat amikor csak akar, nem csak küldetés alatt.
    Minden karakternek saját tárgykészlete és egymástól független vagyona lesz. - A készítők a változtatás jogát fenntartják kiadásig.
    Nem lesz CJ.
    Egy karakter sem jelenik meg a GTA III, Vice City vagy San Andreas-ból.
    Több ismerős karakter is feltűnik majd fel a IV-ből.
    Többféle versenylehetőség is lesz: autós, motoros, triatlon.
    A készítők még mindig dolgoznak a "Wanted" (körözési) rendszeren.
    A Rockstar nem válaszolt arra a kérdésre, hogy az Xbox verzió több lemezes lenne-e.
    "
  • SzinesGeza
    Milyen minden sarkon 3?
    Nem azt írtam, hogy minden küldetésben voltak!
    Az egész játékban lehetett vagy 4 db.
  • Yoda001
    APC-nek nem sok köze van az IV-es Enforcer gépekhez.. lövöldözd őket, aztán meglátod, hogy mindkettő golyóálló, ráadásul ugyanazok, csak más színben + sziréna... :)
    ha nem hiszed
  • tommygear
    szerintem nem, sőt még a gay tonyban se volt golyóálló a noose tank
  • Interstate 95
    Remélem a videó szerkesztőt ebből se hagyják ki, és lehet majd hasonló balhékat összerakni. (Saját videó.)
  • Büdös Bohóc
    következik ebből, hogy ha csak 1-1 küldetésben látsz ilyet, akkor az már valóságszerűnek mondható
  • ProGabe #3602
    De, minden sarkon 3 :)
    Szóval elég ritkák, na. Gondolom még LA-ben is.
  • SzinesGeza
    "valószerűbb vonalon fog menni"?

Mert, a valóságban nincsenek golyóálló autók?
  • arty
    akkor egyetértünk :)
  • Malakai
    Ja félreérthető, akárcsak a IV, úgy értettem. :) Előtte a SA-ról volt szó.